Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ya belki görmezzz😓

o kedi var ya o kedi.. bence kesin söyler..

Hayat boyu mu içki içmicez?bari şarap içseydik o da mı olmaz?😃

Hakikaten kiloma ulaşınca da mı içmicem ben

bilmiyorum küçüğümm.. hayat bu.. belki bir gün yeniden karşılaşırsınız.. 9:)

Bende sana katılıyorum sigarayi 22 sene icince boyle zorluyor ama yinede iyi ter atiyorum vaka olayina hic bakmadim canim

22 sene.. vayy beaa.. ben hayatımda hıc sıgara ıcmedım.. demek kı Rabbimin varmış bi bildiği.. hastalığımı ogrendıgımde 26 yasında ıdım.. bır de ıcseymısımm vay halıme o zaman..

Vee acisini cok kotu cektim.aksama dogru fenalastim basim dondu ellerim dizlerim titredi.cok uzun zaman kendime gelemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili evrimkuzey bugun diyeti fena patlattim

Vee acisini cok kotu cektim.aksama dogru fenalastim basim dondu ellerim dizlerim titredi.cok uzun zaman kendime gelemedim

ne yedin KOZACAN bu kadar :)

Benim bira masum kaldı valla hiç üzülmedim şu an😃

Yaniii bi biradan ne olur benim yediklerim yaninda:)))

Yarım su bardağı 1 de değil yani😃üstüne de sporumu da yaptım belirtmiş olayım Gül abla çok kızmasın bana😃

Ben hiç kaçamak yapmadım. Sabah 7:30'da kahvaltımı yaptım. 12:30'da ısırgan, turşu, kabak çekirdeği yedim. Sütlü, tarçınlı kahve içtim.
Akşam
Karalahana sarması :)
Domates çorbası
Keten tohumlu yoğurt
Salata

Sabah 6 km yürüyüş
Jillian yapamadım, dizim acıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

son 1 ayi toplasan bukadari cikmaz benden neyaptin koza kacaydir acsin kuzum

Cepten baglandigim icin bisi yapamıyorum ama fazlasıyla dayagi haketmissin ve kesinlikle seni pataklayan olacaktır:))

Dört ay boşuna üzülmüşsün yani,kötü olmuş...
mydenizzz'i ben de çok merak ediyorum..

Allah rahmet eylesin...

Ya bende ritim bozukluğu zaten var ilac bile kullanıyorum kdmeri kullanmasammi acaba

doktoruna danışmadan kullanma derim...

nasılsınız kızlar???:)

Çok şükür iyiyiz sen nasılsın...
Öğrencimisin.?

Hayırlı olsun okulunuz..Kaç yaşın da.oğlun?

Ben de okurken yoruldum.

Son düzenleme:
Ya belki görmezzz😓
Gordum ama :)
Hayat boyu mu içki içmicez?bari şarap içseydik o da mı olmaz?😃
Hakikaten kiloma ulaşınca da mı içmicem ben
o zaman olur arada bir spor yapinca

Yarım su bardağı 1 de değil yani😃üstüne de sporumu da yaptım belirtmiş olayım Gül abla çok kızmasın bana😃
zayiflarken sporda yapsaniz kacamak yok

İyi akşamlar hatta iyigeceler arkadaşlarr.
Bugün yediklerim sabah 7.30 kkk
14.00Azıcık mercimek köftesi, turşu
Akşam misafirim vardı... onlara mantı yaptım peki ben ne yedim bilin bakalım..
Saat 19.30 ufak bi kase kedi usulü yoğurttt aç değildim ama ya acıkırsam diye yiyim dedim

Jillian yaptım. Tibetimi yaptım.. Gündüzde 3 saatkızılay bahçeli dolaştık.. kendime bi tanecik pantolon aldım ve artık 38 rahat oluyor.. kot denedim onda da 2beden ufaklar rahat oldu çokkkkk mutlu oldum anlatamam.. iyice gaza geliyorum

Son düzenleme:
iyi geceler sevgili arkadaşlar öncelikle sevgili KEDİ83 ellerine sağlık ne güzel bir tablo yapmışsın içim açıldı.vee kilo verenleri kutluyorum.
bir kaç sorum var ;sevgili arkadaşlar yaklaşık 4-5 gündür çok başım ağrıyo ben regle bağlamıştım ama aklıma geldi sonra caba karbonatlı sudan olabilir mi ? bir de yarın misafirim gelecek onlara kısır yapıcam .ben ne kadar yiyebilirim.çünkü kısırı çok severim .bir de karatay keki deneyen var mı aranızda onu yapmak istiyorum.sevgiler hepinize..

Afiyet olsun canim hayirli olsun senin adina çok sevindim jillian in etkisi sanirim guzel sıkılasmissindir

Karbonatli suyu cok duzenli olmasa da bende gunde enaz 2cay kasigi kullaniyorum bende bas agrisi yapmadi en cokta bagirsaklarimi çalıştırdı ondan devam ediyorum kisir konusundad 3-4 kasik yiyebiliyorsun diye biliyorum yaninda salata ayran ohh afiyet olsun .saglikli yasiyoruz sayfasında keki deneyen cok kişi var ben denemedim ama herkes guzel diyor misafir icin yapacaksan bence daha sonra deneme yap ondan sonra misafir icin yaparsın yarin icin sana kolay gelsin

süpersin canım

öğlen........... KKK, havuç yağda

baş sağlığında bir sürü şey vardı herkes yedi ben yemedim tabııkı sadece çay ve su içtim

akşam..19.00......:56..1 tane lahmacun, ayran ve salata...AVM de acıkınca menü böyle oldu

spor.........AVM de 3 saat gezme

........AVM dönüşü arabayı kız kardeşime verdim sen eve götür ben yürüyeceğim diye :) yarı yolda indim 21.30 dan--22.30 arası 40 dkk yuruyus 20 dkk aletle spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…