Ya belki görmezzz😓
Hayat boyu mu içki içmicez?bari şarap içseydik o da mı olmaz?😃
Hakikaten kiloma ulaşınca da mı içmicem ben
Bende sana katılıyorum sigarayi 22 sene icince boyle zorluyor ama yinede iyi ter atiyorum vaka olayina hic bakmadim canim
Sevgili evrimkuzey bugun diyeti fena patlattim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vee acisini cok kotu cektim.aksama dogru fenalastim basim dondu ellerim dizlerim titredi.cok uzun zaman kendime gelemedim
ne yedin KOZACAN bu kadar :)
Ne yemedimki saat iki gibi biraz sarmisakli kofte 4yada 5 tane findik lahmacun biryane ispanakli birtanede pirasali borek bir koca dilum biberli ekmek ustunede birdilim kek bir dilim sakizli muhallebi sayarken yoruldum eee bukadar yemenin sonu tabiki kotu olur:))))
Yaniii bi biradan ne olur benim yediklerim yaninda:)))
Ne yemedimki saat iki gibi biraz sarmisakli kofte 4yada 5 tane findik lahmacun biryane ispanakli birtanede pirasali borek bir koca dilum biberli ekmek ustunede birdilim kek bir dilim sakizli muhallebi sayarken yoruldum eee bukadar yemenin sonu tabiki kotu olur:))))
benimkilerde öyle severlerdi, yüzümüde severken anne senin yüüzün ne kadar yumuşak derlerdi, geçen gün telefonda büyük kızımla konuşuyorum bende şimdi yüüzme kahve sürdüm deyince niye dedi piiling olsun diye yaptım yumuşacık oldu dedim, senin yapmana gerek yokki zaten yüüzn yumuşacık severim ben o yüüzünü diyor
gözünaydın canım,,,,,,,,,mydenizzz inkide bi gelseydi doktordan çıkmıştır şimdi iyi haberse hemen girer verir hamileysekafa karman karışık olur dünya sı şaşar ...............ben ilki 2 yaşındayken prolaktinden dolayı adet göremedim tahlil dede var çıktı ağla ağla mahvoldum ben nasıl bakarım 2 taneye çalışıyorum kiradayız oğlan kreşte para nasıl yetecek kim bakacak 2-3 gün istemiyorum diye ağladım rahmetli kayınvalidem ve annem doğur kızım peşpeşe büyüsün bi çaresi bulunur dediler ikna ettiler,,,4 ay oldu adet görmeyince ve prolaktin den dolayı kg da aldım göbek büyüdü 4 ay öncesi alttan muayene yapıyorlardı eskiden onun için doktora gitmedim, dokrora gidince adam karın üstü muayene yaptı ses yok 4 aylık bebekte ses olur ben bişey hissedemedim dedi mecburen istemediğim şeyi yaptı bebek yok dedi, tekrar tahlil istedi yok dünyalar benim olmuştu , inşallah bununda yoktur
Çıtırlarım ben başsağlığına gidiyorum, gün arkadaşım vefat etmişti bugün yedisi bütün gün arkadaşları toplanıp 7 sini yapacağız,,, yarında günümüz var yine toplanacağız 2 gün gün arkadaşlarımla okumalardayız,,,, çıkıştada AVM ye uğrayıp şu amortisörlü ayakkabılara bakacağım hoca nın dediği, ordan çıkışta kiracıya uğrayacağım 7 sinde yatacak kirayı hala yatırmadı, oradan çıkışta yuruyus parkuruna gidip yuruyusumu yapacağım.....,arabaya spor kıyafetlerimi koyacağım ....çok işim var çok .....
ev işlerini kim yapacak ki benden bi tane klonlasam iyi olacak gerçi 1 yetmez işyerindeki amirlerde istiyordu 1 de oraya 2 tane klonlayayım
görüşmek üzere
Ya bende ritim bozukluğu zaten var ilac bile kullanıyorum kdmeri kullanmasammi acaba
nasılsınız kızlar???:)
bu ara bedeni toparlayabilmek adına erken uyumaya çalışıyorum.. Kuzey de eslık edıyor sagolsun.. kırmıyor annesını.. eşim de bize uyuyor.. cümbür cemaat erken yatıyoruz.. o yüzden bu ara erken kalkıyorum.. cok da sevıyorum bu erken uyanma işini..
asıl bombaaaa geliyor..
oğlum pazartesı okula başlayacak.. servıse vermıyorum.. pekı neden?? neden?? onu bırakıp eve yuruyecegım.. onu almaya gıderken yuruyup onu alıp gelecegım.. heheheheee... cuma gunlerı artık sanırım ben de heycanlanacagım.. çok şükürr
Gordum amaYa belki görmezzz😓
o zaman olur arada bir spor yapincaHayat boyu mu içki içmicez?bari şarap içseydik o da mı olmaz?😃
Hakikaten kiloma ulaşınca da mı içmicem ben
zayiflarken sporda yapsaniz kacamak yokYarım su bardağı 1 de değil yani😃üstüne de sporumu da yaptım belirtmiş olayım Gül abla çok kızmasın bana😃
İyi akşamlar hatta iyigeceler arkadaşlarr.
Bugün yediklerim sabah 7.30 kkk
14.00Azıcık mercimek köftesi, turşu
Akşam misafirim vardı... onlara mantı yaptım peki ben ne yedim bilin bakalım..
Saat 19.30 ufak bi kase kedi usulü yoğurtttaç değildim ama ya acıkırsam diye yiyim dedim
Jillian yaptım. Tibetimi yaptım.. Gündüzde 3 saatkızılay bahçeli dolaştık.. kendime bi tanecik pantolon aldım ve artık 38 rahat oluyor.. kot denedim onda da 2beden ufaklar rahat oldu çokkkkk mutlu oldum anlatamam.. iyice gaza geliyorum
iyi geceler sevgili arkadaşlar öncelikle sevgili KEDİ83 ellerine sağlık ne güzel bir tablo yapmışsın içim açıldı.vee kilo verenleri kutluyorum.
bir kaç sorum var ;sevgili arkadaşlar yaklaşık 4-5 gündür çok başım ağrıyo ben regle bağlamıştım ama aklıma geldi sonra caba karbonatlı sudan olabilir mi ? bir de yarın misafirim gelecek onlara kısır yapıcam .ben ne kadar yiyebilirim.çünkü kısırı çok severim .bir de karatay keki deneyen var mı aranızda onu yapmak istiyorum.sevgiler hepinize..
İyi akşamlar hatta iyigeceler arkadaşlarr.
Bugün yediklerim sabah 7.30 kkk
14.00Azıcık mercimek köftesi, turşu
Akşam misafirim vardı... onlara mantı yaptım peki ben ne yedim bilin bakalım..
Saat 19.30 ufak bi kase kedi usulü yoğurtttaç değildim ama ya acıkırsam diye yiyim dedim
Jillian yaptım. Tibetimi yaptım.. Gündüzde 3 saatkızılay bahçeli dolaştık.. kendime bi tanecik pantolon aldım ve artık 38 rahat oluyor.. kot denedim onda da 2beden ufaklar rahat oldu çokkkkk mutlu oldum anlatamam.. iyice gaza geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?