Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Abla nasıl bir güç var sende maşallah 3saat gezme sonrasi birde 1 saat spor yapmışsın bravo valla

supersin ablacim

cok sukur 800gr odemi yolladim hem regl hemdelimonlu karbonatli su sayesinde.. bitene kadarda gitse biraz bu hafta iyi bir sonuc cikar benden yani umarim..dun spor yapamadim hic halim yoktu ama bgun iyi hissediorum ..

7.30da uyandi kuzucuklarim size gore 5.30 bugun nasil biter hic bilmiorum

Jillian Michaels programlarını yaparsan toparlanırsın. Tabii Karatay ile beraber.

ya ben onu yapmıştım,şuan onun için çok vaktim yok,yürüyüş+plates yapıyorum(arada plates)
çünkü çok yğunum doğru düzgün vaktim kalmıyor

Bnm de yanlarım böyleydi shred ile eridi resmen😃ben de tavsiye ederim

ah ah olsa zamanımda yapsam

senın sorunun hepımızın sorunu sevgili pofu.. senden bir farkım yok :)

:) yaza inşallaahhh o pörtlemeler gidecek :)

günaydın herkeseee :)
ben yine sabah 6 da uyandım hava çok güzel bugün :)
zamanı olanlar bence yürüsün miss gibi :)
sınava gireceklere de başarılar dilerim

Gordum ama :)
o zaman olur arada bir spor yapinca

zayiflarken sporda yapsaniz kacamak yok

gunaydın herkese sabah 7 30 gıbı kahvaltı yaptım.2 adet haslanmıs yumurta 5 adet cevız domates salatalık peynır.
dunku halımden cok korktum.saatlerce vucudum titredi.sanırım bır aydır yemedıgımden oldu.
bırden cokk fazla geldı.bugun hersey normallestı.:)):)))

Gunaydin herkese

Ben dün girecek durumda degildim..5 haftalik hamileymisim soklardayim

Gunaydin herkese

Şimdi ben sevindim ama sevinmemeli miydim bilemedim😃

Herşey Allah tan canım benim elbet bir sebebi vardır ...sağlıklıdır inşaallaah 😃

Gunaydin herkese

Canım herşey Allahtan hakıınızda ahayırlısı olsun.. bir meleğimiz daha oldu topiğimizde maşallah.. bundan sonra hemen şoktan çık ve mutlu ol arkadaşım dünyanın en üzel şeylerine bi kere daha sahip olacaksın...

Afiyet olsun canim hayirli olsun senin adina çok sevindim jillian in etkisi sanirim guzel sıkılasmissindir

Sağol canım karatay ve jillian muhteşem ikili oldular gerçekten çok farkettiriyor.. sende ne güzel basket oynuyosun çok imreniyorum maşallah..

Bi benim bağırsaklara etki etmedi nasıl iş anlamadım

Abla nasıl bir güç var sende maşallah 3saat gezme sonrasi birde 1 saat spor yapmışsın bravo valla
Gece 11 de eve geldigimde pestilim cikmisti ...... inad ettigiim icin yuruyorum ama evde is yapmaya dermanim kalmiyor
vucud zehiri alinca isyan etti tabii,,,,

Gunaydin herkese

.......canim senin adina cok uzgunum daha bebek buyumeden 3, bir bebek cok zor ayni soklari yasadigim icin seni cok iyi anliuyorum......ama senin bahanen var ya kiz olursa ve evde olman ....ben hem oglum hem kizim vrken ve calistigim halde kucuk bkicidayken bakacak kimse yokken aldirmamak icin dogurdum sen benden iyi durumdasin kismetin boyleymis ,,,hayirlisi olsun canim

İyi pazarlar herkese canım arkadaşlarımm...
Sanada canim

evet gul hanım*** ısyan etti haklısınız...,öglen yemeğim bırbucuk lahmacun ve salata ,ayran oldu.
ust uste cok kacamak oldu ama dısardayım.fazla alternatıfım olmadı.aksam bıraz yogurtla bıtırım yeme faslını
öglen ıyı yıyınce aksam cok acıkmıyorum.daha az seylerle gecıstırebılıyorum.

Pc acmaya vaktim olmadiu gune gidiyorum aksama mac varmis park yeri bulamayacagim icin arabayi almadim dolmusa bindim firsattan istifade size yaziyorum..bugun beslenme almadim yanima, dun bassagligina gittigimizde gun yapacak oaln arkadas senin icin yaprak dolmasini bulgurlu yaptim dedi:). Bulgurlu mercimekli pilav istemis birisi o banada uyar:)...lahanali bisey yapacakmis:)...barbunya yapmis seker attinmi dedim hayir sen yemiyorsun diye atmadim dedi......havvuclu bisyler daha yapmis bana ama pisirmis ,,,,digerlerinede paatsa borek yapmis...sonunda alistilar bana ben kazandim dierendim ve kazandim 12 kisi de tek ben karartay yapiyorum ve bana uygun yapmaya basladilar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…