öğlen........... KKK, havuç yağda
baş sağlığında bir sürü şey vardı herkes yedi ben yemedim tabııkı sadece çay ve su içtim
akşam..19.00......:56..1 tane lahmacun, ayran ve salata...AVM de acıkınca menü böyle oldu
spor.........AVM de 3 saat gezme
........AVM dönüşü arabayı kız kardeşime verdim sen eve götür ben yürüyeceğim diye :) yarı yolda indim 21.30 dan--22.30 arası 40 dkk yuruyus 20 dkk aletle spor
öğlen........... KKK, havuç yağda
baş sağlığında bir sürü şey vardı herkes yedi ben yemedim tabııkı sadece çay ve su içtim
akşam..19.00......:56..1 tane lahmacun, ayran ve salata...AVM de acıkınca menü böyle oldu
spor.........AVM de 3 saat gezme
........AVM dönüşü arabayı kız kardeşime verdim sen eve götür ben yürüyeceğim diye :) yarı yolda indim 21.30 dan--22.30 arası 40 dkk yuruyus 20 dkk aletle spor
Jillian Michaels programlarını yaparsan toparlanırsın. Tabii Karatay ile beraber.
Bnm de yanlarım böyleydi shred ile eridi resmen😃ben de tavsiye ederim
senın sorunun hepımızın sorunu sevgili pofu.. senden bir farkım yok :)
Çok şükür iyiyiz sen nasılsın...
Öğrencimisin.?
Gordum ama:)
o zaman olur arada bir spor yapinca
zayiflarken sporda yapsaniz kacamak yok
Gunaydin herkese
Ben dün girecek durumda degildim..5 haftalik hamileymisim soklardayim
Gunaydin herkese
Gunaydin herkese
Afiyet olsun canim hayirli olsun senin adina çok sevindim jillian in etkisi sanirim guzel sıkılasmissindir
Karbonatli suyu cok duzenli olmasa da bende gunde enaz 2cay kasigi kullaniyorum bende bas agrisi yapmadi en cokta bagirsaklarimi çalıştırdı ondan devam ediyorum kisir konusundad 3-4 kasik yiyebiliyorsun diye biliyorum yaninda salata ayran ohh afiyet olsun .saglikli yasiyoruz sayfasında keki deneyen cok kişi var ben denemedim ama herkes guzel diyor misafir icin yapacaksan bence daha sonra deneme yap ondan sonra misafir icin yaparsın yarin icin sana kolay gelsin
Gunaydin herkese
Gunaydin herkese
Gece 11 de eve geldigimde pestilim cikmisti ......Abla nasıl bir güç var sende maşallah 3saat gezme sonrasi birde 1 saat spor yapmışsın bravo valla
vucud zehiri alinca isyan etti tabii,,,,gunaydın herkese sabah 7 30 gıbı kahvaltı yaptım.2 adet haslanmıs yumurta 5 adet cevız domates salatalık peynır.
dunku halımden cok korktum.saatlerce vucudum titredi.sanırım bır aydır yemedıgımden oldu.
bırden cokk fazla geldı.bugun hersey normallestı.:)):)))
.......canim senin adina cok uzgunum daha bebek buyumeden 3, bir bebek cok zor ayni soklari yasadigim icin seni cok iyi anliuyorum......ama senin bahanen var ya kiz olursa ve evde olman ....ben hem oglum hem kizim vrken ve calistigim halde kucuk bkicidayken bakacak kimse yokken aldirmamak icin dogurdum sen benden iyi durumdasin kismetin boyleymis ,,,hayirlisi olsun canimGunaydin herkese
Sanada canimİyi pazarlar herkese canım arkadaşlarımm...
Gece 11 de eve geldigimde pestilim cikmisti ......inad ettigiim icin yuruyorum ama evde is yapmaya dermanim kalmiyor
vucud zehiri alinca isyan etti tabii,,,,
.......canim senin adina cok uzgunum daha bebek buyumeden 3, bir bebek cok zor ayni soklari yasadigim icin seni cok iyi anliuyorum......ama senin bahanen var ya kiz olursa ve evde olman ....ben hem oglum hem kizim vrken ve calistigim halde kucuk bkicidayken bakacak kimse yokken aldirmamak icin dogurdum sen benden iyi durumdasin kismetin boyleymis ,,,hayirlisi olsun canim
Sanada canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?