Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben de 37 yaşın da doğurdum oğlumu...Nasipse sen de 37 in de kucağına alacaksın..

İnşallah herşey yolun da gider canım..

Son düzenleme:

Herşeye rağmen Rabbim verdiyse vardır bir hayir mydenizcim inşaallah saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina alirsin yavrunu...Rabbime sigin gerisini düşünme verir kolayligini.

Bugünkü menüm

Sabah: 11 de KKK

Aksam: 17:00 da mercimek yemeği yoğurt

Spor:35 dk yürüyüş+15 dk parktaki aletlerle calustim

3 litre su.

Merhaba arkadaşlar.konuyu basindan beri atlaya atlaya 500.sayfaya kadar okudum ve bitiremeyecegimi anladim.evlendiğinden beri çok kilo aldim ve sonunda ben de karataya başlamaya karar verdim.çocuk düşündüğüm için zaten vermem gerekiyordu.bir ara çocuk olayina kafayi takmistim.en son doktorum asilama demişti.ben de taktiğim için olmuyor diye kafami başka konuya vereyim ve zayiflamam da gerekiyor nasilsa dedim.burada hamile kalan arkadaşları ve karatayla çocuk sahibi olmanin kolaylastigini okuyunca kafam yine o konuya odaklanmaya başlayınca sayfanin sonuna gidip bende yazayim dedim.1 haftadir yapiyorum.1100 vermiştim 2 gündür 300 geri aldim.yani 800 verdim kisaca.normal mi sizce ilk haftadan hemen almak.ilk haftalar en gizli verilir diye biliyorum

Merhaba aramiza hosgeldiniz
Ben sizi haftaici cok gormustum :),,,,yazdiginiz iyi oldu hem sizinle tanismis olduk hem birlikte yapmak daha zevkli vakit buldukcada eskiyi okursunuz.....cogu arkadasimiz bebek istiyor allah insallah en kisa zamanda hepinize verir,,,topigimiz cok kismetli her ay bir arkadasimizin hamile haberini aliyoruz insallah sizinkinide aliriz,,,4, bebegimizde yolda.......yediklerinizi paylastikca aldiginiz normalmi degilmi anlariz karatay en ufak hatayi affetmyor odem yapiyor...spor yapiyorsaniz ondanda olabilir

Canim olan olmus dedigin gibi kendini uzmeninde bi faydasi olmayacagina gore sende bundan sonra keyfini cikarmaya bak prenscigim ne kadar guzel bebegi seve seve hamileligin tadini cikara cikara geciriyor,,,,buda karatay bebegi olacak allahim insallah saglikli kucagina almayi nasip eder, ,,,benim tek uzuldugum aylarca canin cika cika jillianlari yaptin hafta ici en son halinin resmini gonderdin forma girdin diye sevindik bi anda sil bastan oldu,,,,,bunda da vardir bir hayir ben 3, yu 35 yasinda yapmistim simdi 16 yasinda herkes kizdi niye doguruyorsun diye 5 ay isyerinde kimseye soylemedim utandim hamileligim hep stresle gecti istemeye istemeye dogurdum simdiki aklim olsaydi tadini cikarirdim kendimide bebegide o kadar uzmezdim,,,,,,,,,

aynen bende.. dun disarlardaydik kizim hamburger istedi mc donaldsa girdikhic istemememe rgmen. saat 18 civariydi 14.30da yemistim en son. kendime gore hicbisey bulamadim . birdurum doner vardi ondan istedim onuda kafamibaska yone cevirdigimde ufaklik yere dusurdu birisirik bile almadan yerlebir oldu :) bende bidaha bisey istemedim evdeyerim diye.. kizin ayranindan yudumladim biraz. oda cocuklari arkadasa biraktik sinemaya gittik donustede bende arkadasa gectim kocasi istanbula toplantiya gitmisti. cay ictik gece gece onumde ulKer karamlarr ici karamaleli tatlilarr hicbirine dokunmadim.sinemaya giderkende donerkende esim yemek alalim filan dedi ozamanda istemedim.. yani demem o ki eger incelmek istiosak bogazimizi tutmak zorundayiz. yaptigimiz her kacamak kendimizi kandirmaktan baska birsey olmaz ve isi ciddiye almadigimizi gosterir.. benimde aylar sonRa tek vukuatim reglden birgun onceolan 2 catal cizkek ve kreparasi nutella..dahada Allah gostermesin:) enazindan 55i gorene kadar :))

aynen ben varim lisede 45-48; universitede 50-52 (54 oldum diye diyete girmistim ve sekersiz iciodum cayi 1.sinifta ogun bugundur sekersiz icerim 99 yilindan beri ). evlendim 54-57 max. hamile kaldim 60 doguma gittim 77 her iki bebegimide 77yle dogurdum. ciktigimda 70 tim ve ite kaka 59a geldim.. yani irade istek bogazi tutmak spor yapmak vede en onemlisi kafaya koymakla. Ama 1 haftada mucize bekliyoruz . yanlis yavas gidio ama kalici gidio

Son düzenleme:

Hoşgeldiniz...Okuyordunnz hep dikkatimi çekmişti

Günaydın,

hayırlı haftalar diliyorum...

Bi benim bağırsaklara etki etmedi nasıl iş anlamadım
Sende ki asit azdır belki.

Göbeğimle ilgili arada oluyor.

Günaydın.

Hoşgeldin. Bizde de olabiliyor, spor sonrası veya yediklerimizle ilgili (bulgur gibi su tutan yiyeceklerde), bağırsakların çalışma durumu ile de ilgili olabiliyor. Annem cuma günü tartının yerini değiştirmiş, 1 kg fazla çıktım.

çok teşekkür ederim arkadaşım :) kısırımı yaptım yanına bolca yeşillik ,salatalık ,domates ,turşu ve yoğurtlu cevizli havuz salatası yaptım. gayet de güzel oldu :) baş ağrım reglden kaynaklıymış.iki gündür çok şükür başım ağrımıyo ve ben karbonatlı suya devam .sevgiler

Sabah kavesi yapıpta afiyetle içeyim haftasonu mahmurluğum pazartesi sendromum gitsin dedim çok kahve atmışım zehir gibi olmuş

Sende ki asit azdır belki.

Göbeğimle ilgili arada oluyor.

Günaydın.
günaydın canım

Herkes titretti mi kendi kendini bugün 😃ben 40 dk yaptım valla

hatırlatmaya korkuyorum bırınıze bır sey olacak dıye yaf

cok cümleye bayıldım

Günaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah

Günaydın,

hayırlı haftalar diliyorum...

hepınıze canı gönülden günaydınlar.. gunumuz aydın olsun.

Sabah kavesi yapıpta afiyetle içeyim haftasonu mahmurluğum pazartesi sendromum gitsin dedim çok kahve atmışım zehir gibi olmuş

bu aralar menengıc kahvesı takılıyorum.. ne kadar atsan gayet güzel öneriririmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…