Canim cok üzüldüm sonra bu kadar uzuldugum için kendime kızdım. .cok tesekkur ederim desteğin için. .biz 4 kardesiz kalabalık aile gerçekten cok güzel. .hep derdim geçmişte, erken evlensem 1.ve 2. Cocugun arasini bu kadar acmasam 3. Çocuğu çok isterdim diye..3 cocugu olanlara ve hakkiyla bakabilenlere imrenirdim ama yaşım 36 oldugu için benden geçti derdim..
Nasıl altindan kalkacagim bilmiyorum..
simdiden zaten bakici konuştuk eşimle...tam gün yarim gün duruma göre ayarlayacagim artik
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim dualarinizi bekliyorum. .
Amin inşallah arkadaşlar.. dediginiz gibi hayirlisiyla saglikla gelir umarım. .
Iki oğlum var birisi 9 yaşında biri 21 aylik tahmin edersiniz planlamadik ama her şey bizim isteğimiz dogrultusunda olmuyor malesef. Her türlü önlem üzerine bu başıma geliyorsa vardır bi hikmeti diyorum artik..
Gül ablacım bende çok Üzgünüm kendi adıma ama kızıyorum bu kadar ÜZülmeme..karman corman bi haldeyim...bi meslegim var ama icraa etmem mümkün görünmüyor. .yani evdeyim ama aslinda iş hayatina dönme planlarım vardi.bu gidişle yine ertelenecek..
Kız olmasını istemeye bile korkuyorum. .ilk gebeligimde benim sağlık sorunlarim vardi.2 gebeligimde bebegimin rahatsizligi vardi o yüzden allahimdan sadece saglikli bi evlat ve saglikli bi hamilelik diliyorum. .
Merhaba arkadaşlar.konuyu basindan beri atlaya atlaya 500.sayfaya kadar okudum ve bitiremeyecegimi anladim.evlendiğinden beri çok kilo aldim ve sonunda ben de karataya başlamaya karar verdim.çocuk düşündüğüm için zaten vermem gerekiyordu.bir ara çocuk olayina kafayi takmistim.en son doktorum asilama demişti.ben de taktiğim için olmuyor diye kafami başka konuya vereyim ve zayiflamam da gerekiyor nasilsa dedim.burada hamile kalan arkadaşları ve karatayla çocuk sahibi olmanin kolaylastigini okuyunca kafam yine o konuya odaklanmaya başlayınca sayfanin sonuna gidip bende yazayim dedim.1 haftadir yapiyorum.1100 vermiştim 2 gündür 300 geri aldim.yani 800 verdim kisaca.normal mi sizce ilk haftadan hemen almak.ilk haftalar en gizli verilir diye biliyorum
Amin inşallah arkadaşlar.. dediginiz gibi hayirlisiyla saglikla gelir umarım. .
Iki oğlum var birisi 9 yaşında biri 21 aylik tahmin edersiniz planlamadik ama her şey bizim isteğimiz dogrultusunda olmuyor malesef. Her türlü önlem üzerine bu başıma geliyorsa vardır bi hikmeti diyorum artik..
Gül ablacım bende çok Üzgünüm kendi adıma ama kızıyorum bu kadar ÜZülmeme..karman corman bi haldeyim...bi meslegim var ama icraa etmem mümkün görünmüyor. .yani evdeyim ama aslinda iş hayatina dönme planlarım vardi.bu gidişle yine ertelenecek..
Kız olmasını istemeye bile korkuyorum. .ilk gebeligimde benim sağlık sorunlarim vardi.2 gebeligimde bebegimin rahatsizligi vardi o yüzden allahimdan sadece saglikli bi evlat ve saglikli bi hamilelik diliyorum. .
Iyi aksamlar canim...ben her zaman beyninize format atin diyorum ben basladigim gun attim 10 aydir hc kimsenin hatri icin kacamak yapmadim ve gzozumun gordugunede e uaztmadim...bugun senin icin uzuluyoruz dunya nimetlerinden yararlanamiyorsun dediler bende dedimki, ben sizin icin uzuluyorum her buldugunuzu yiyerek vucudunuza yazik ediyorsunuz .....:):)
kızlar bişey sorucam,sizde de böyle bi his olmuş muydu mrk ettim
ben şuan sanıyorum ki hiç incelmiycem kilo veremiycem,hep böyle tombul kalıcam
ama eskiden 48 kiloydum en fazla 52 olduğumu biliyorum
ooff ooff bazen çok sinir oluyorum
Merhaba arkadaşlar.konuyu basindan beri atlaya atlaya 500.sayfaya kadar okudum ve bitiremeyecegimi anladim.evlendiğinden beri çok kilo aldim ve sonunda ben de karataya başlamaya karar verdim.çocuk düşündüğüm için zaten vermem gerekiyordu.bir ara çocuk olayina kafayi takmistim.en son doktorum asilama demişti.ben de taktiğim için olmuyor diye kafami başka konuya vereyim ve zayiflamam da gerekiyor nasilsa dedim.burada hamile kalan arkadaşları ve karatayla çocuk sahibi olmanin kolaylastigini okuyunca kafam yine o konuya odaklanmaya başlayınca sayfanin sonuna gidip bende yazayim dedim.1 haftadir yapiyorum.1100 vermiştim 2 gündür 300 geri aldim.yani 800 verdim kisaca.normal mi sizce ilk haftadan hemen almak.ilk haftalar en gizli verilir diye biliyorum
günaydın canımGünaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah
Günaydın,
hayırlı haftalar diliyorum...
Sende ki asit azdır belki.Bi benim bağırsaklara etki etmedi nasıl iş anlamadım
Iyi aksamlar canim...ben her zaman beyninize format atin diyorum ben basladigim gun attim 10 aydir hc kimsenin hatri icin kacamak yapmadim ve gzozumun gordugunede e uaztmadim...bugun senin icin uzuluyoruz dunya nimetlerinden yararlanamiyorsun dediler bende dedimki, ben sizin icin uzuluyorum her buldugunuzu yiyerek vucudunuza yazik ediyorsunuz .....:):)
Göbeğimle ilgili arada oluyor.kızlar bişey sorucam,sizde de böyle bi his olmuş muydu mrk ettim
ben şuan sanıyorum ki hiç incelmiycem kilo veremiycem,hep böyle tombul kalıcam
ama eskiden 48 kiloydum en fazla 52 olduğumu biliyorum
ooff ooff bazen çok sinir oluyorum
Eki Görüntüle 1034944
.....................
Hoşgeldin.Merhaba arkadaşlar.konuyu basindan beri atlaya atlaya 500.sayfaya kadar okudum ve bitiremeyecegimi anladim.evlendiğinden beri çok kilo aldim ve sonunda ben de karataya başlamaya karar verdim.çocuk düşündüğüm için zaten vermem gerekiyordu.bir ara çocuk olayina kafayi takmistim.en son doktorum asilama demişti.ben de taktiğim için olmuyor diye kafami başka konuya vereyim ve zayiflamam da gerekiyor nasilsa dedim.burada hamile kalan arkadaşları ve karatayla çocuk sahibi olmanin kolaylastigini okuyunca kafam yine o konuya odaklanmaya başlayınca sayfanin sonuna gidip bende yazayim dedim.1 haftadir yapiyorum.1100 vermiştim 2 gündür 300 geri aldim.yani 800 verdim kisaca.normal mi sizce ilk haftadan hemen almak.ilk haftalar en gizli verilir diye biliyorum
Karbonatli suyu cok duzenli olmasa da bende gunde enaz 2cay kasigi kullaniyorum bende bas agrisi yapmadi en cokta bagirsaklarimi çalıştırdı ondan devam ediyorum kisir konusundad 3-4 kasik yiyebiliyorsun diye biliyorum yaninda salata ayran ohh afiyet olsun .saglikli yasiyoruz sayfasında keki deneyen cok kişi var ben denemedim ama herkes guzel diyor misafir icin yapacaksan bence daha sonra deneme yap ondan sonra misafir icin yaparsın yarin icin sana kolay gelsin
günaydın canımSende ki asit azdır belki.
Göbeğimle ilgili arada oluyor.
Günaydın.
Hoşgeldin.Bizde de olabiliyor, spor sonrası veya yediklerimizle ilgili (bulgur gibi su tutan yiyeceklerde), bağırsakların çalışma durumu ile de ilgili olabiliyor. Annem cuma günü tartının yerini değiştirmiş, 1 kg fazla çıktım.
Herkes titretti mi kendi kendini bugün 😃ben 40 dk yaptım valla
Kızımın da sınav haftası dün bugün çok çalıştı ya kıyamam...
Allah zihin açıklığı versin canım...
Ben zıpladım.:122: zıpladıkça her yanım ayrı ayrı sallanıp durdu..bağımsız takıldık..
Günaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah
Günaydın,
hayırlı haftalar diliyorum...
Eki Görüntüle 1034944
.....................
Sabah kavesi yapıpta afiyetle içeyim haftasonu mahmurluğum pazartesi sendromum gitsin dedim çok kahve atmışım zehir gibi olmuş
Sabah kavesi yapıpta afiyetle içeyim haftasonu mahmurluğum pazartesi sendromum gitsin dedim çok kahve atmışım zehir gibi olmuş
hatırlatmaya korkuyorum bırınıze bır sey olacak dıye yaf
cok cümleye bayıldım
hepınıze canı gönülden günaydınlar.. gunumuz aydın olsun.
bu aralar menengıc kahvesı takılıyorum.. ne kadar atsan gayet güzel öneriririmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?