Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tesekkur ederım, 4.5 yasında.. kışın gecmesını bekledim hastalanmasın dıye.. ıkı buçuk ay gıdıp gelecek ınsallahh.. bır tatsızlık olmazsa.

helal olsun.. takdıre şayan.

Gunaydin herkese

Ben dün girecek durumda degildim..5 haftalik hamileymisim soklardayim

hakkınızda hayırlısı olsun..

İyi pazarlar herkese canım arkadaşlarımm...

ıyı pazarlar arkadaşım..

ne kadar güzel.. ne mutlu sana.. karnın doyacak ya.. ona da sevındım.. böyle yerlerde mıllet hamhum goturruken bakmakta zor cunku.

kızlar slm menümü yazayım

sabah kalkınca 1 bardak su

kahvaltı:
kkk

öğlen yapmadım onun yerine ara yaptım 1 orta boy günlük süt içtim

akşam:
tavuk çorbası
3 kaşık ıspanak
3 kaşık menemen
şekersiz çay

spo: 30 dakka yürüyüş
su: 2.5+ (yatana kadar)

bugün 2.5 öğün yaptım :)
yeme işi 6 da bitti yatana kadar sadece su içerim

Selam kızlar

Sabah 10:30 1 yumurta +peynir+5zeytin+maydonoz+3ceviz+2erik

Akşam 17:30 1 tabak kıymalı pırasa+1 tabak bulgurlu yoğurt çorbası

2 yeşil çay 2 Türk kahvesi

Spor shred 2/7 3 km yürüyüş

Çok yorgunum bugün ütü yaptım kışlıkları kaldırdım ama bu bitkinliğim neden var anlamıyorum

İYi akşamlar,

Herkes iyi bir pazar geçirmiştir umarım...Biz yakınımız da bulunan yeşil alana gittik..Oynadık zıpladık yedik içtik geldik..
Sırayla bıcı bıcı yaptıktan sonra yediklerimi paylaşmak istedim..
10:30,
Karatay kahvaltı,günkurularının arasına kaymak koydum çok güzel oldu...

15:30,
ev yapımı lahmacun 2 adet elcaazlarılmla yaptım...

19:30
Kaynattığım süte bir kaşık kakao katıp içeceğim..(bir bardak..)

30 dakika yürüyüş...

Gunaydin herkese

Ben dün girecek durumda degildim..5 haftalik hamileymisim soklardayim

Canım,üzülme lütfen...hakkınız da hayırlısı olsun...Herşey çok güzel olacak,çok yolun da gidecek inşallah...
nasıl tahmin etmişsin ne güçlü sezgilerin var..
Şu an dediğin gibi şoklardasın...Bu fikre alışınca karnın da kıpırtılarını duyunca iyi ki olmuş diyeceksin...MAddi sıkıntınız yoksa ve sen de çalışmıyorsan yarım gün bakıcı tutarsınız...Gerçekten kalabalık aile çok güzel...Düşünsene iler de kocaman bir aile olacaksınız cıvık cıvıl...
İnşallah hayırlı evlat olurlar...
Öpüyorum seni...

Gunden donuyorum....5,,6 kasik barbunya.1 kasik lahanali uydurma biseymis:) nar eksisi sevmedigim icin fazla almadim,yaprak dolmasi bulgurlu ve mercimekliydi kucuklerden 8,,9 tane yedim doymadim tabii eve gidince kefir iceyim yada kedi usulu yogurt yiyeyim cok cay icince midem kiyilmaya basladi barbunyadaki havuclarin sekeri barbunyaya gectigi icin belkide kan sekerimi. Yukseltip aclik hissi verdi

oohh oohh afiyet olsun

barbunya beni de acıktırıyor havuçsuz pişirmeme rağmen...

gul hanım ıyı aksamlar valla cok özendım sıze dırayetlısınız cok.ben cumartesı gunu bı mısafır ağırladım.yemedıgım sey kalmadı.
aksam koc abır kase yoğurt yedım ve yesıl cay ıcıyorum.öglen lahmacun yedıgım ıcın aksamı yoğurtla gecıstırdım.

ders çalışmam lazım ama o kadar yorgunum ki hiç bişey anlamıyorum çalıştığımdan
en iyisi dedim KARATAY DİYETİ ile YAŞAM BOYU SAĞLIK kitabını okuyayım :)) 8. bölümde kalmışım

Iyi aksamlar canim...ben her zaman beyninize format atin diyorum ben basladigim gun attim 10 aydir hc kimsenin hatri icin kacamak yapmadim ve gzozumun gordugunede e uaztmadim...bugun senin icin uzuluyoruz dunya nimetlerinden yararlanamiyorsun dediler bende dedimki, ben sizin icin uzuluyorum her buldugunuzu yiyerek vucudunuza yazik ediyorsunuz .....:):)

kızlar bişey sorucam,sizde de böyle bi his olmuş muydu mrk ettim
ben şuan sanıyorum ki hiç incelmiycem kilo veremiycem,hep böyle tombul kalıcam
ama eskiden 48 kiloydum en fazla 52 olduğumu biliyorum
ooff ooff bazen çok sinir oluyorum

Şimdi ben sevindim ama sevinmemeli miydim bilemedim😃

Herşey Allah tan canım benim elbet bir sebebi vardır ...sağlıklıdır inşaallaah 😃

Bende ayni duygulari yasiyorum sevinmeli miyim uzulmeli miyim bilmiyorum. .
Teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır

Canim arkadaşım çok sağol verdigin moral için. .düne göre daha iyiyim yavaş yavaş cikacagim artık şoktan
Rabbim sana ve tüm isteyenlere de versin inşallah

oy oy taze aniş yanii :)
allah sağlıklı bebek versin :)

Hakkindan hayirlisi olsun .Allah saglikla kucagina almayi nasibetsin..

Canim sevineyyimmi uzuleyimmi bilemedim Rabbim hakkinda hayirlisini nasip eder

Amin inşallah arkadaşlar.. dediginiz gibi hayirlisiyla saglikla gelir umarım. .
Iki oğlum var birisi 9 yaşında biri 21 aylik tahmin edersiniz planlamadik ama her şey bizim isteğimiz dogrultusunda olmuyor malesef. Her türlü önlem üzerine bu başıma geliyorsa vardır bi hikmeti diyorum artik..

Gül ablacım bende çok Üzgünüm kendi adıma ama kızıyorum bu kadar ÜZülmeme..karman corman bi haldeyim...bi meslegim var ama icraa etmem mümkün görünmüyor. .yani evdeyim ama aslinda iş hayatina dönme planlarım vardi.bu gidişle yine ertelenecek..
Kız olmasını istemeye bile korkuyorum. .ilk gebeligimde benim sağlık sorunlarim vardi.2 gebeligimde bebegimin rahatsizligi vardi o yüzden allahimdan sadece saglikli bi evlat ve saglikli bi hamilelik diliyorum. .

Amin inşallah cok teşekkür ederim. ..

Canim cok üzüldüm sonra bu kadar uzuldugum için kendime kızdım. .cok tesekkur ederim desteğin için. .biz 4 kardesiz kalabalık aile gerçekten cok güzel. .hep derdim geçmişte, erken evlensem 1.ve 2. Cocugun arasini bu kadar acmasam 3. Çocuğu çok isterdim diye..3 cocugu olanlara ve hakkiyla bakabilenlere imrenirdim ama yaşım 36 oldugu için benden geçti derdim..
Nasıl altindan kalkacagim bilmiyorum..
simdiden zaten bakici konuştuk eşimle...tam gün yarim gün duruma göre ayarlayacagim artik
Iyi dileklerin için çok teşekkür ederim dualarinizi bekliyorum. .

ders çalışmam lazım ama o kadar yorgunum ki hiç bişey anlamıyorum çalıştığımdan
en iyisi dedim KARATAY DİYETİ ile YAŞAM BOYU SAĞLIK kitabını okuyayım :)) 8. bölümde kalmışım

Kızımın da sınav haftası dün bugün çok çalıştı ya kıyamam...
Allah zihin açıklığı versin canım...

Herkes titretti mi kendi kendini bugün 😃ben 40 dk yaptım valla

Ben zıpladım.:122: zıpladıkça her yanım ayrı ayrı sallanıp durdu..bağımsız takıldık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…