Dört ay boşuna üzülmüşsün yani,kötü olmuş...
mydenizzz'i ben de çok merak ediyorum..
Allah rahmet eylesin...
doktoruna danışmadan kullanma derim...
Çok şükür iyiyiz sen nasılsın...
Öğrencimisin.?
Hayırlı olsun okulunuz..Kaç yaşın da.oğlun?
Ben de okurken yoruldum.
İyi akşamlar hatta iyigeceler arkadaşlarr.
Bugün yediklerim sabah 7.30 kkk
14.00Azıcık mercimek köftesi, turşu
Akşam misafirim vardı... onlara mantı yaptım peki ben ne yedim bilin bakalım..
Saat 19.30 ufak bi kase kedi usulü yoğurtttaç değildim ama ya acıkırsam diye yiyim dedim
Jillian yaptım. Tibetimi yaptım.. Gündüzde 3 saatkızılay bahçeli dolaştık.. kendime bi tanecik pantolon aldım ve artık 38 rahat oluyor.. kot denedim onda da 2beden ufaklar rahat oldu çokkkkk mutlu oldum anlatamam.. iyice gaza geliyorum
Gunaydin herkese
Ben dün girecek durumda degildim..5 haftalik hamileymisim soklardayim
İyi pazarlar herkese canım arkadaşlarımm...
Pc acmaya vaktim olmadiu gune gidiyorum aksama mac varmis park yeri bulamayacagim icin arabayi almadim dolmusa bindim firsattan istifade size yaziyorum..bugun beslenme almadim yanima, dun bassagligina gittigimizde gun yapacak oaln arkadas senin icin yaprak dolmasini bulgurlu yaptim dedi:). Bulgurlu mercimekli pilav istemis birisi o banada uyar:)...lahanali bisey yapacakmis:)...barbunya yapmis seker attinmi dedim hayir sen yemiyorsun diye atmadim dedi......havvuclu bisyler daha yapmis bana ama pisirmis ,,,,digerlerinede paatsa borek yapmis...sonunda alistilar bana ben kazandim dierendim ve kazandim 12 kisi de tek ben karartay yapiyorum ve bana uygun yapmaya basladilar:)
Gunaydin herkese
Ben dün girecek durumda degildim..5 haftalik hamileymisim soklardayim
oohh oohh afiyet olsunİYi akşamlar,
Herkes iyi bir pazar geçirmiştir umarım...Biz yakınımız da bulunan yeşil alana gittik..Oynadık zıpladık yedik içtik geldik..
Sırayla bıcı bıcı yaptıktan sonra yediklerimi paylaşmak istedim..
10:30,
Karatay kahvaltı,günkurularının arasına kaymak koydum çok güzel oldu...
15:30,
ev yapımı lahmacun 2 adet elcaazlarılmla yaptım...
19:30
Kaynattığım süte bir kaşık kakao katıp içeceğim..(bir bardak..)
30 dakika yürüyüş...
Gunden donuyorum....5,,6 kasik barbunya.1 kasik lahanali uydurma biseymis:) nar eksisi sevmedigim icin fazla almadim,yaprak dolmasi bulgurlu ve mercimekliydi kucuklerden 8,,9 tane yedim doymadim tabii eve gidince kefir iceyim yada kedi usulu yogurt yiyeyim cok cay icince midem kiyilmaya basladi barbunyadaki havuclarin sekeri barbunyaya gectigi icin belkide kan sekerimi. Yukseltip aclik hissi verdi
Gece 11 de eve geldigimde pestilim cikmisti ......inad ettigiim icin yuruyorum ama evde is yapmaya dermanim kalmiyor
vucud zehiri alinca isyan etti tabii,,,,
.......canim senin adina cok uzgunum daha bebek buyumeden 3, bir bebek cok zor ayni soklari yasadigim icin seni cok iyi anliuyorum......ama senin bahanen var ya kiz olursa ve evde olman ....ben hem oglum hem kizim vrken ve calistigim halde kucuk bkicidayken bakacak kimse yokken aldirmamak icin dogurdum sen benden iyi durumdasin kismetin boyleymis ,,,hayirlisi olsun canim
Sanada canim
ders çalışmam lazım ama o kadar yorgunum ki hiç bişey anlamıyorum çalıştığımdan
en iyisi dedim KARATAY DİYETİ ile YAŞAM BOYU SAĞLIK kitabını okuyayım :)) 8. bölümde kalmışım
:)...iyi okumalar
gul hanım ıyı aksamlar valla cok özendım sıze dırayetlısınız cok.ben cumartesı gunu bı mısafır ağırladım.yemedıgım sey kalmadı.
aksam koc abır kase yoğurt yedım ve yesıl cay ıcıyorum.öglen lahmacun yedıgım ıcın aksamı yoğurtla gecıstırdım.
Şimdi ben sevindim ama sevinmemeli miydim bilemedim😃
Herşey Allah tan canım benim elbet bir sebebi vardır ...sağlıklıdır inşaallaah 😃
Canım herşey Allahtan hakıınızda ahayırlısı olsun.. bir meleğimiz daha oldu topiğimizde maşallah.. bundan sonra hemen şoktan çık ve mutlu ol arkadaşım dünyanın en üzel şeylerine bi kere daha sahip olacaksın...
oy oy taze aniş yanii :)
allah sağlıklı bebek versin :)
Hakkindan hayirlisi olsun .Allah saglikla kucagina almayi nasibetsin..
Canim sevineyyimmi uzuleyimmi bilemedim Rabbim hakkinda hayirlisini nasip eder
Gece 11 de eve geldigimde pestilim cikmisti ......inad ettigiim icin yuruyorum ama evde is yapmaya dermanim kalmiyor
vucud zehiri alinca isyan etti tabii,,,,
.......canim senin adina cok uzgunum daha bebek buyumeden 3, bir bebek cok zor ayni soklari yasadigim icin seni cok iyi anliuyorum......ama senin bahanen var ya kiz olursa ve evde olman ....ben hem oglum hem kizim vrken ve calistigim halde kucuk bkicidayken bakacak kimse yokken aldirmamak icin dogurdum sen benden iyi durumdasin kismetin boyleymis ,,,hayirlisi olsun canim
Sanada canim
Amin inşallah cok teşekkür ederim. ..tesekkur ederım, 4.5 yasında.. kışın gecmesını bekledim hastalanmasın dıye.. ıkı buçuk ay gıdıp gelecek ınsallahh.. bır tatsızlık olmazsa.
helal olsun.. takdıre şayan.
hakkınızda hayırlısı olsun..
ıyı pazarlar arkadaşım..
ne kadar güzel.. ne mutlu sana.. karnın doyacak ya.. ona da sevındım.. böyle yerlerde mıllet hamhum goturruken bakmakta zor cunku.
Canım,üzülme lütfen...hakkınız da hayırlısı olsun...Herşey çok güzel olacak,çok yolun da gidecek inşallah...
nasıl tahmin etmişsin ne güçlü sezgilerin var..
Şu an dediğin gibi şoklardasın...Bu fikre alışınca karnın da kıpırtılarını duyunca iyi ki olmuş diyeceksin...MAddi sıkıntınız yoksa ve sen de çalışmıyorsan yarım gün bakıcı tutarsınız...Gerçekten kalabalık aile çok güzel...Düşünsene iler de kocaman bir aile olacaksınız cıvık cıvıl...
İnşallah hayırlı evlat olurlar...
Öpüyorum seni...
ders çalışmam lazım ama o kadar yorgunum ki hiç bişey anlamıyorum çalıştığımdan
en iyisi dedim KARATAY DİYETİ ile YAŞAM BOYU SAĞLIK kitabını okuyayım :)) 8. bölümde kalmışım
Herkes titretti mi kendi kendini bugün 😃ben 40 dk yaptım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?