günaydın canımhatırlatmaya korkuyorum bırınıze bır sey olacak dıye yaf
cok cümleye bayıldım
hepınıze canı gönülden günaydınlar.. gunumuz aydın olsun.
bu aralar menengıc kahvesı takılıyorum.. ne kadar atsan gayet güzel öneriririmm
Ben zıpladım.:122: zıpladıkça her yanım ayrı ayrı sallanıp durdu..bağımsız takıldık..
bugun ılk okul gunumuz.. Dun aksam çantasını hazırladım.. Babasına neler koydugumu anlatırken agladıgımı farketttım.. Baktım babamız da ağlıyor.. Alla allaa.. Alemiz biz de karı koca..Oglen bırakacağım.. Bıraz da bekleyecegım.. Bakalım durum ne gosterır..
Bugun ılk okul gunumuz.. dun aksam çantasını hazırladım.. babasına neler koydugumu anlatırken agladıgımı farketttım.. baktım babamız da ağlıyor.. alla allaa.. alemiz biz de karı koca..oglen bırakacağım.. bıraz da bekleyecegım.. bakalım durum ne gosterır..
günaydın fıstıklar😃
pazartesi sendromum dorukta dün gece uyuyamadım ve nöbetçiyim😓
bir de en küçüğüm diye en kötü yeri veriyorlar bana öf
sabah 07:45 1 yumurta+peynir+3 zeytin+1 erik+3 ceviz+1 havuç(yeşilliğim bitmişti)
Günaydın fıstıklar😃
Pazartesi sendromum dorukta dün gece uyuyamadım ve nöbetçiyim😓
Bir de en küçüğüm diye en kötü yeri veriyorlar bana öf
Sabah 07:45 1 yumurta+peynir+3 zeytin+1 erik+3 ceviz+1 havuç(yeşilliğim bitmişti)
Bugun ılk okul gunumuz.. dun aksam çantasını hazırladım.. babasına neler koydugumu anlatırken agladıgımı farketttım.. baktım babamız da ağlıyor.. alla allaa.. alemiz biz de karı koca..oglen bırakacağım.. bıraz da bekleyecegım.. bakalım durum ne gosterır..
günaydın sanki sen her hafta nöbetçiymişsin gibi geliyor bana
Teşekkürler ilginiz için.herkes hemen birbirinin sorularıyla ilgileniyor.bu arada Gul Hanim ve Yena Hanim teşekkürler hosbuldum.evet spor yapiyorum.bulgur da yedim ve bagirsaklarim calismiyor.sanirim bunların hepsi etkili oldu.spor hep boyle etkiler mi ya da ne yapmam lazim düzelmesi için.
Bu sabah ki menüm kkk yaninda ben acik siyah cay iciyorum ama.
Öğlen bamya 2 kasik da meyhane pilavi(bulgurdan tabii) yoğurt findik badem ceviz 4 er tane.aksam yemeği yok.öğlen dediğimi geç yapacagim hem öğlen hem aksam olacak.
öğretmenler her hafta nöbet tutmak zorunda canım bazen hafta da 2 olur,3 tutmuşluğum da vardır urfa da çalışırken😃ha nöbet tutup bunun ücretini de almayan tek iş grubu da biziz o ayrı....
deveye sormuşlar neren eğri
bütün etkenler bir araya gelmiş, spor hepimizi ilk 2 hafta ektiledi hep artı çıktık sonra eksi çıkmaya başladık
kahvaltıda çay serbest
kuruyemişi sabah yemeniz gerekiyor
öğlen dediğinizi 5 ten önce yaparsanız gece acıkırsınız
Günaydın fıstıklar😃
Pazartesi sendromum dorukta dün gece uyuyamadım ve nöbetçiyim😓
Bir de en küçüğüm diye en kötü yeri veriyorlar bana öf
Sabah 07:45 1 yumurta+peynir+3 zeytin+1 erik+3 ceviz+1 havuç(yeşilliğim bitmişti)
hayırlı olsun tüm yaşamı boyunca başarılı olur inşallah
hayırlı olsun canımmmmm
bide okula bırakınca ağlarsın sonra alışırsın
Bir öğretmen olarak nacizane fikrim bu hafta hep yanında ol ve yavaş yavaş dakikalarını azaltarak eve dön,bazı çocuklar bir gün sonra anne git derken bazısı da anneye olan güven duygusunu yitiriyorlar bu tamamiyle çocuğuyla alakalı bir şey😃bir de sakın ama sakın ay sizi görmesin ,hemen gidin falan diyen öğretmenlere de kulak asmayın ....onlar kendi rahatlığı için hep bunu söylerler
bütün etkenler bir araya gelmiş, spor hepimizi ilk 2 hafta ektiledi hep artı çıktık sonra eksi çıkmaya başladık
kahvaltıda çay serbest
kuruyemişi sabah yemeniz gerekiyor
öğlen dediğinizi 5 ten önce yaparsanız gece acıkırsınız
kıyamam ben saanaaaa.. kim onlar soyle gelip tenhada sıkıştıralım gobeklerımızle
cok zarıfsın.. cok teşekkür ederım.. ınsallahh..
Gül abla cok tatlısın sen.. bılıyorsun degıl mı.. güldürdün beni
Selenim.. teşekkür ederım.. Kuzey cok hevesli ama dedgıın gıbı bana olan guvenını kaybetmemesı lazım.. haklısın.. ben beklerim.. yeter kı o ıyı olsun.
Merhaba kizlar,
ben geldim tekrar :)
Karatayla gecen sene 5-6 kilo verip 63'e düsmüstüm.
Bebek tedavisi ve hasreti bana kilo aldirdi
o kadar üzgünüm ki bazen ne yedigimi fark etmiyorum.
ama insallah buna dur demenin vakti geldi yardimlarinizla..
Kahvaltim:
muz ve ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?