Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

güle güle giy canım, kız kardeşiminki de ondan, ben yürüyüş için özellikle diz ve bel için rahat olanını isteyince farklı modeller gösteriyorlar fiatlarda uçuyor...

nik. de ki iyiydi ama 38.5 no vardı bol oldu çocuk bol iyi olur diye zorlamaya başladı elindede tek kalmış, o sırada arkadasıyla konusmasını duydum ne zorluyorsun dedi satıcıda oğlum satmaya çalışıyorum diye sinir oldum çıktım adida. s a gittim

canım çok saol iiyim şükür sadece pazartesi sendromum var herzamanki gibi suratım beş karış
Allah kolaylık versin canım haftasonunu güzel geçirmişsiniz sanırım imkan varken değerlendirmek lazım

4 saatte leptin çalışmaz,,,,yemeği işyerinde çıkandanmı yiyorsun kendin mi götürüyorsun

karatay yapıp bişey atıstıran olmadı hamileler dahil seni acıktıran bişeyler var yanlış bişeylermi yiyorsunki

evden goturuyorum genellıkle.baska sansım yok yemek arası 30 dakıka .eger bu aralıkta yıyemessen başka zaman yemek yıyemem.işim gereği bu mumkun degıl:)) kahvaltımı genelde 8 den once yapmaya çalışıyorum. yedıklerımı paylaşıyorum sızınle.ben zaten normalde de proteın ağırlıklı beslenen bırısıyım.ekmek cok az yedım.belkıde metobolızma bu beslenme tarzına cok alışkın.ondan cevap vermıyor:) olabılı rmı

ben oraya acıkma yazacaktım cacık yazmışım seninde canın istemiş klavye bile senin canının çektirecek bişeyler buluyor

Söz konusu yemek olunca, ben hemen aradan yanlış kelimeden çıkartırım böyle.

gul abla aynen dedigin gibi cocuklarla ev disinda cok az yerde rahat edebiliyorum. yani biz ev paklio istedikleri gibi takilsinlar oynasinlar..gelen gidende olmayacak zaten kabulde edemem bu halde.. yavas yavas yaparim dedigin gibi.. cocuklari doyurdummu benim butun isim bitio sanki

sağlıklı yaşıyoruzda bayanın birisi yazmıştı aynen senin yazdığın gibi o senmiydin yoksa

Söz konusu yemek olunca, ben hemen aradan yanlış kelimeden çıkartırım böyle.

önemli olan onlar onlar rahat etsin karınları doysun yük kalkıyor ....

Protein'in yanında bol yeşillik tüketiyormuydun?

Bugün;

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı

KAHVALTI
Yarım elma
3 yumurta
Zeytin
Beyaz Peynir
Havuç, dereotu, maydanoz (zeytinyağı)
Yeşil mercimek salatası
Siyah çay
Ceviz

Türk Kahvesi

AKŞAM YEMEĞİ (Getirdiğim yemekler)
Bezelye yemeği
Kırmızı lahana, nane salatası

240 squat inşallah yapabilirim.
Bugün jilliana başlamayacağım, dizim acıyor, belki squatta yapamam, ablama gideceğim bu akşam. Yerde birkaç mekik vs.. yaparım.

Salata evet.yada yogurt ayran yemegin yaninda surekli tuketiyorum

Bir süre et yanında yoğurt, süt ürünü tüketmemeyi bir dene istersen, sadece öneri tabii. Etin de 3-4 katı salata tüket. Yoğurdunu, sebze yemeklerinin yanında tüketmeye çalış.

Canlarim,hepinize mutlu,saglikli,huzur dolu,piril piril bir hafta diliyorum.Ben hamdolsun iyiyim.Sevgili mydenizzzcigim,rabbim ol dediyse mutlak bir hayir vardir,senin pirlanta gibi kalbine daima en guzel mutluluklar nasip olsun yavrum.Canim Gulcugum,gule gule kullan canim,saglikla keyfle insaallah.Sevgili evrimkuzey,rabbim ogluna nice nice guzellikler gostersin insaallah.Sevgili prenscigim,saglik haberlerinize cok sevindim canim benim.Sevgili devrim 7779 aramiza hosgeldiniz.

Sevgili arkadaşlarım hepinize yeniden merhaba
cuma günü öğleden sonra memlekete yol aldım annemi babamı bir göreyim az hasret gidereyim dıye.. Çok şükür iyiler ve yenıden gerı döndüm pazar akşamıda...2 günlük süreçte diyetimi aksatmadım yürüyüş yapamasamda oldukça aktiftim ..
Cuma tartıda göreceğiz gerçi ak koyun kara koyunu..:18:
Sabah karatay kahvaltısı yaptım ama 1 yumurta ile..çok geldi nedense 2.si..
Sizler nasılsınız herşey yolundadır inşallah..foruma gelıp yazınca kendımı daha ıyı hıssettıgımı farkettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…