Ben de yeni aldım Gül abla ama koşu ayakkabısı diye geçiyor ,tabanları rahat oluyor aynı marka benim ki de,üstü siyah taban mor😀
Aslında n ile başlayanın ömürleri daha uzun oluyor eskimiyor 😀ama ben bulamadım burada güzelini
Hoşgeldin.
Şekersiz siyah çay içebilirsin, gün içinde ve kahvaltıda. Ama akşam yemeğinden 2 saat sonra içmeye dikkat et.
Sonar.....
günaydın..
Allah kolaylık versin..
Hoşgeldiniz..
Siz de hoşgeldiniz...
Herkese günaydınlar...
Gül ablacım,teoson,canan ablacım ,mydenizz,fmgenc geçmişi okuyamadım iyisinizdir inşallah....
Güzel mutlu bir haftasonundan sonra,sabah eşimi ve oğlumu yolladım..dinlenmek hayal sanırım bana..ütü yaptım,evi topladım,ıspanak ayıkladım,mercimek yıkadım..ev havalasın diye açtım heryeri şöyle bir yatayım dedim ki,tabi ki de tel çaldı..acil bir ödeme varmış 10:30 gibi geldim işe..şimdide işleri toparlıyorum..öğleden sonra çıkarım..rahat yok yani..
Arkadaşlar kefir içmeye başladım ben,çok sevdim bu içeceği..bağırsakları çok iyi çalıştırıyormuş..neden ben daha önce içmedim..aylardır gebelik nedeniyle neler çekiyormuşumIyi ki içmişim Vallahi daha hafifledim..1-2 kilo oynadı ben de..herkese tavsiye ediyorum..
Dün yaklın bir köye gittik,temiz bir nefes aldık..köy yumurtasından başka bişey yok henüz..yeşillik v.s. Alıcaktım ama yoktu..yaza doğru başlarlar..biz her haftasonu kendimizi köye atıyoruz..
Cumartesi sabah da oğlum uyusun diye,sessizce mutfağa girdim..2 şer demet maydonoz,nane ve dereotunu ayıkladım..vakumlu kilitli poşetlere ayrı ayrı koydum..vakit olunca neler yapılıyor ya..büyük kolaylık oluyor..yoksa ben üşeniyorum sabahları ayıkla yıka,en azından hemen suya koyup yıkıyorum..2 gündür rahat yeşillik yedim..
Buralardayım..
çalışıyorum ama iş saatlerımden dolayı öğlen ile sabah arasında 4 saat oluyor mecburen.ama aksam 5 saat oluyor .yemek arası.bılemedım kı aksamda yıyorum.hıc kılo vermedıgım gıbı almışım.sureklı bıseyler atıştırmıyorum.bazen cok zorlanırsam çerez yıyorum.ama acıkma konusu benı rahatsız edıyor.yazılanları okuduğumda kımse acıkmıyor benden başka:)))
Canım cacık istedi.
4 saatte leptin çalışmaz,,,,yemeği işyerinde çıkandanmı yiyorsun kendin mi götürüyorsun
karatay yapıp bişey atıstıran olmadı hamileler dahil seni acıktıran bişeyler var yanlış bişeylermi yiyorsunki
güle güle giy canım, kız kardeşiminki de ondan, ben yürüyüş için özellikle diz ve bel için rahat olanını isteyince farklı modeller gösteriyorlar fiatlarda uçuyor...
nik. de ki iyiydi ama 38.5 no vardı bol oldu çocuk bol iyi olur diye zorlamaya başladı elindede tek kalmış, o sırada arkadasıyla konusmasını duydum ne zorluyorsun dedi satıcıda oğlum satmaya çalışıyorum diye sinir oldumçıktım adida. s a gittim
ben oraya acıkma yazacaktım cacık yazmışım seninde canın istemiş klavye bile senin canının çektirecek bişeyler buluyor
evden goturuyorum genellıkle.baska sansım yok yemek arası 30 dakıka .eger bu aralıkta yıyemessen başka zaman yemek yıyemem.işim gereği bu mumkun degıl:)) kahvaltımı genelde 8 den once yapmaya çalışıyorum. yedıklerımı paylaşıyorum sızınle.ben zaten normalde de proteın ağırlıklı beslenen bırısıyım.ekmek cok az yedım.belkıde metobolızma bu beslenme tarzına cok alışkın.ondan cevap vermıyor:) olabılı rmı
Söz konusu yemek olunca, ben hemen aradan yanlış kelimeden çıkartırım böyle.
gul abla aynen dedigin gibi cocuklarla ev disinda cok az yerde rahat edebiliyorum. yani biz ev paklio istedikleri gibi takilsinlar oynasinlar..gelen gidende olmayacak zaten kabulde edemem bu halde.. yavas yavas yaparim dedigin gibi.. cocuklari doyurdummu benim butun isim bitio sanki
evden goturuyorum genellıkle.baska sansım yok yemek arası 30 dakıka .eger bu aralıkta yıyemessen başka zaman yemek yıyemem.işim gereği bu mumkun degıl:)) kahvaltımı genelde 8 den once yapmaya çalışıyorum. yedıklerımı paylaşıyorum sızınle.ben zaten normalde de proteın ağırlıklı beslenen bırısıyım.ekmek cok az yedım.belkıde metobolızma bu beslenme tarzına cok alışkın.ondan cevap vermıyor:) olabılı rmı
sağlıklı yaşıyoruzda bayanın birisi yazmıştı aynen senin yazdığın gibi o senmiydin yoksa
Salata evet.yada yogurt ayran yemegin yaninda surekli tuketiyorumProtein'in yanında bol yeşillik tüketiyormuydun?
Salata evet.yada yogurt ayran yemegin yaninda surekli tuketiyorum
re..bok ta easy tone tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?