Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızımın da sınav haftası dün bugün çok çalıştı ya kıyamam...
Allah zihin açıklığı versin canım...
tşk ederim yena ablacım..dersler o kadar yoğunki boğuluyorum resmen,hiç çalışasım da gelmiyor havalardan mıdır nedir

hoş geldin aramıza ,bende yeniyim geçen cuma katıldım :)

aynen haklısın 1 haftada incecik olmayı bekliyorum olmayınca dön başa yapıyorum
ama bu sefer yapmadım kafama koydum seneye eylül ayına kadar istediğim kiloya inmek için elimden geleni yapıcam
okul zamanı biraz zor oluyor diğer diyetlerle ama karataya uyduruyorum herşeyi
sadece spor sorunum var elimden geldiğince yürüyorum falan malum okul saatleri yol trafik karman çorman bi durumda
bu 2. haftam ilk defa bu kadar uzun sürdü bi diyet :)
inşallah sonuçlarını alıcam

Ben de çok seviyorum çay..Tek başıma bir çaydanlık bitirme potansiyelim var

Çocuklar neden erkenden uyanır anlamış değilim
Mesaiye gider gibi uyanır benimde oğlum...

Ben de çok seviyorum çay..Tek başıma bir çaydanlık bitirme potansiyelim var

Çocuklar neden erkenden uyanır anlamış değilim
Mesaiye gider gibi uyanır benimde oğlum...

yena****aynen bende öyleyım.bır aydır başladım yesılcay ve benzerı caylar ıcmeye.benım vazgecılmezımdır çay:))).

Son düzenleme:
yena****aynen bende öyleyım.bır aydır başladım yesılcay ve benzerı caylar ıcmeye.benım vazgecılmezımdır çay:))).

hele sabahları evdeysem eğer, aşka yaşıyorum kahvaltım ve çayımla )
yeşilçay hiç sevmiyorum yine de hergün içmeye çalışıyorum birer kupa..

bu arada herkese merhabaaa
gününüz güzel geçsin

Senin de günün güzel geçsin canım...

Son düzenleme:
önceleri yürümek biraz zor oluyor.ayda yürüyormuşsun gibi ama sonra alışıyosun.bir de tempolu yürüyünce oldukça yoruyor

Ben de şimdi baktım dediğiniz markaya güzel modelmiş..

Gunaydin herkese

Ben dün girecek durumda degildim..5 haftalik hamileymisim soklardayim

Gül abla demese görmicektim gerçekten..

Mydenizz,hakkında hayırlısı olsun..Ben sevindim senin adına..belki zorlanacaksın ama Allah yardımcın olucak..

merhaba canım hoşgeldin
gözünaydın annen baban da iyiymiş ,

bizlerde iyiyiz canım bırktığın yerde devam,topik bağımlılık yapıyor hepimizde

gününüz güzel geçsin
sağol canım senin de
Gül abla demese görmicektim gerçekten..

Mydenizz,hakkında hayırlısı olsun..Ben sevindim senin adına..belki zorlanacaksın ama Allah yardımcın olucak..

sen geçmişi okumazsan süprizide kaçırırsın ,,,4. bebişimiz geliyor ,,,, ne bereketli topikmiş 2014 şanslı geldi,,,her ay birisi hamile kalıyor nisan şanslısı kim olacak bakalım

ocak.........ekin06
şubat........kaania
mart.........mydenizzz
nisan.........

Son düzenleme:
merhaba canım hoşgeldin
gözünaydın annen baban da iyiymiş ,

bizlerde iyiyiz canım bırktığın yerde devam,topik bağımlılık yapıyor hepimizde
ablacımmm gerçekten öyle bir bağlılık hissediyor ınsan bu sayfaya ve sayfadaki arkadaşlara..Cumaya inşallah biraz daha kılo vermış olurum..bu akşam sevdiceğimle yürüyüşe çıkacağız akşam yemegınden sonra..dedıgın gıbı o tombilik kalmasın yanımda 180 boyunda 82 kılo ama sankı butun kılo göbekte oda karataycı olacak umarım..çok öpüyorum gül ablacım..

teşekkür ederım paylaşımın ıcın..

kiyamam ben size... ilk gunler hep zor oluyor ama bisure sonar alisiyorsun.. ilkgunler benimde aklim hep ecede olurdu..yedimi ictimi uyudumu agladimi.... sonar alisiosun gecio //hayirlisi olsun canim guzel aileniz icin

elim boş geldim eve.. bı garıbım.. ne bilimm.. yüzümden dusen bin parça.. gıdıp alsam mı kı.. bi daa göndermesem.. sorun bende.. çocuk mutlu

Canım cacık istedi.

ben marul doğruyorum ıcıne.. ya da kabak.. ya da lahana.. mevsımınde bu sekıl ıdare edıyorum kendımce..

efendime soyliyim :)

opuyorum sizi çok çok güzel yuregınızden..

gününüz güzel geçsin

sana da güzel kardesım..

KUZEY I almaya gıderken yuruyecegım.. bısmıllahh başlıyorum.. bakalım nasıl olacak.. bıraz evı toparlayayım o zamana kadar..

Canan Karatay beslenme konusunda çığır açmıştır diyorum başka da birşey demiyorum. Kadının söyledikleri o kadar mantıklı ki, insan geçmişe bakıp çoğu diyetisyen bu zamana kadar nasıl da insanların sağlıklarıyla oynamış, kültürümüzde olmayan avrupai sistem üzerine diyetler vermiş diye düşünmeden edemiyor.

Bu diyetleri uygulayarak kalıcı kilo verdim (baya hemde) ve beslenme düzenimi rayına oturtma imkanı buldum. Herkese tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ben beeeeennnnn

inşallah canım hepimiz verelim ,

boy kiloyu kaldırır ama göbekte olunca fazla gösterir birlikte karatay yapınca yemek derdide azalıyor, benim oğlumda 1.80 boy 97 kg kas yaptığı için üst geniş göbek basık duruyor kg sunu belli etmiyor,

KUZEY I almaya gıderken yuruyecegım.. bısmıllahh başlıyorum.. bakalım nasıl olacak.. bıraz evı toparlayayım o zamana kadar..

hadi bakalım,,,,kendini zorlamadan yavaş yavaş başla taniyon oynama yapmazsa yolu uzatmaya başlarsın kahveleri şekersiz içersin o zaman kg lar gider,,,, gül ablanı ensende hissede hissede şekerli kahve iç bide resim çektir ba ba ba bide ben görmeyeyim diye yazısını sakla,,,, face bu bana gösterir herşeyi bi açtım 2 gün önceki suçlu karşımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…