tşk ederim yena ablacım..dersler o kadar yoğunki boğuluyorum resmen,hiç çalışasım da gelmiyor havalardan mıdır nedirKızımın da sınav haftası dün bugün çok çalıştı ya kıyamam...
Allah zihin açıklığı versin canım...
Merhaba arkadaşlar.konuyu basindan beri atlaya atlaya 500.sayfaya kadar okudum ve bitiremeyecegimi anladim.evlendiğinden beri çok kilo aldim ve sonunda ben de karataya başlamaya karar verdim.çocuk düşündüğüm için zaten vermem gerekiyordu.bir ara çocuk olayina kafayi takmistim.en son doktorum asilama demişti.ben de taktiğim için olmuyor diye kafami başka konuya vereyim ve zayiflamam da gerekiyor nasilsa dedim.burada hamile kalan arkadaşları ve karatayla çocuk sahibi olmanin kolaylastigini okuyunca kafam yine o konuya odaklanmaya başlayınca sayfanin sonuna gidip bende yazayim dedim.1 haftadir yapiyorum.1100 vermiştim 2 gündür 300 geri aldim.yani 800 verdim kisaca.normal mi sizce ilk haftadan hemen almak.ilk haftalar en gizli verilir diye biliyorum
aynen ben varim lisede 45-48; universitede 50-52 (54 oldum diye diyete girmistim ve sekersiz iciodum cayi 1.sinifta ogun bugundur sekersiz icerim 99 yilindan beri ). evlendim 54-57 max. hamile kaldim 60 doguma gittim 77 her iki bebegimide 77yle dogurdum. ciktigimda 70 tim ve ite kaka 59a geldim.. yani irade istek bogazi tutmak spor yapmak vede en onemlisi kafaya koymakla. Ama 1 haftada mucize bekliyoruz . yanlis yavas gidio ama kalici gidio
Göbeğimle ilgili arada oluyor.
teşekkürler gul hanım cevap için.ben yemekten hemen sonra cay ıcıyorum.cok çay tüketen bırıyım.dıkkat ederım.
bugun güzel bı kahvaltı yapmama rağmen acıktım sımdı.cevız atıştırdım.bazen yemek saaatını ıple cekıyorum.dayanamıyorum açlığa.
akşamları elımden geldıgınce yoğurtla gecıstırmeyı düşünüyorum.bı zararı olmaz dimi gul hanım:)
dun gece arkadasta kaldim ya cocuklarin biri 6bucukta digeri 7 bucukta uyandi bizde Sabah Sabah eve geldik o saatte onlari nasil oyaliyayim milletin evinde... esimde zavalli sasirdi bizi Sabah Sabah evde gorunce.. sonar 10da uyuduk ucumuz tekrar 12de kalktik. buyuk uyduda kucuk uyumadi bende ara ara uyu uyan salaga dondum.. evde heryer heryerde yemegimde yok pofff... nasil toparlanicam bilmem.. kadinada carsamba gel dedim guya bugun aksama kadar orda takilcaktim.. bi yandanda ii oldu evde kahvaltimi istedigim gibi yaptim.zaten yurume mesafesindeydi gittigimiz yer. yuruyus oldu Sabah Sabah banada :)
Ben de çok seviyorum çay..Tek başıma bir çaydanlık bitirme potansiyelim var
Çocuklar neden erkenden uyanır anlamış değilim
Mesaiye gider gibi uyanır benimde oğlum...
benim yürüyüş ayakkabım var ama senin dediğin modele baktım güzelmiş
yena****aynen bende öyleyım.bır aydır başladım yesılcay ve benzerı caylar ıcmeye.benım vazgecılmezımdır çay:))).
bu arada herkese merhabaaa
gününüz güzel geçsin
önceleri yürümek biraz zor oluyor.ayda yürüyormuşsun gibiama sonra alışıyosun.bir de tempolu yürüyünce oldukça yoruyor
Gunaydin herkese
Ben dün girecek durumda degildim..5 haftalik hamileymisim soklardayim
Sevgili arkadaşlarım hepinize yeniden merhaba
cuma günü öğleden sonra memlekete yol aldım annemi babamı bir göreyim az hasret gidereyim dıye..Çok şükür iyiler ve yenıden gerı döndüm pazar akşamıda...2 günlük süreçte diyetimi aksatmadım yürüyüş yapamasamda oldukça aktiftim ..
Cuma tartıda göreceğiz gerçi ak koyun kara koyunu..:18:
Sabah karatay kahvaltısı yaptım ama 1 yumurta ile..çok geldi nedense 2.si..
Sizler nasılsınız herşey yolundadır inşallah..foruma gelıp yazınca kendımı daha ıyı hıssettıgımı farkettım
sağol canım senin debu arada herkese merhabaaa
gününüz güzel geçsin
Gül abla demese görmicektim gerçekten..
Mydenizz,hakkında hayırlısı olsun..Ben sevindim senin adına..belki zorlanacaksın ama Allah yardımcın olucak..
ablacımmm gerçekten öyle bir bağlılık hissediyor ınsan bu sayfaya ve sayfadaki arkadaşlara..Cumaya inşallah biraz daha kılo vermış olurum..bu akşam sevdiceğimle yürüyüşe çıkacağız akşam yemegınden sonra..dedıgın gıbı o tombilik kalmasın yanımdamerhaba canım hoşgeldin
gözünaydın annen baban da iyiymiş ,
bizlerde iyiyiz canım bırktığın yerde devam,topik bağımlılık yapıyor hepimizde
Valla okuldakilerden hangi birini dövecez yaş ortalamaları 60😀
Bir de nacizane fikrim lütfen ama lütfen ilkokul da çocuklarınızı tecrübeli diye emekliliği gelmiş sımıfçılara vermeyin,hoca ne kadar iyi olursa olsun çocuk özgür olmuyor eğlenmiyor kendini ifade edemiyor ben branş öğretmeniyim ama bir ilkokul da çalışıyorum sınıfları kıyaslama şansım çok oluyor😀bir de insan yaşlanınca bencilleşiyor pat diye sınıflarını ara sınıfta bırakıp emekli oluyorlar😀
Ha ben de yaşlanınca nasıl olurum onun garantisini veremem 😀
kiyamam ben size... ilk gunler hep zor oluyor ama bisure sonar alisiyorsun.. ilkgunler benimde aklim hep ecede olurdu..yedimi ictimi uyudumu agladimi.... sonar alisiosun gecio //hayirlisi olsun canim guzel aileniz icin
Canım cacık istedi.
efendime soyliyim :)
Canlarim,hepinize mutlu,saglikli,huzur dolu,piril piril bir hafta diliyorum.Ben hamdolsun iyiyim.Sevgili mydenizzzcigim,rabbim ol dediyse mutlak bir hayir vardir,senin pirlanta gibi kalbine daima en guzel mutluluklar nasip olsun yavrum.Canim Gulcugum,gule gule kullan canim,saglikla keyfle insaallah.Sevgili evrimkuzey,rabbim ogluna nice nice guzellikler gostersin insaallah.Sevgili prenscigim,saglik haberlerinize cok sevindim canim benim.Sevgili devrim 7779 aramiza hosgeldiniz.
bu arada herkese merhabaaa
gününüz güzel geçsin
sağol canım senin de
sen geçmişi okumazsan süprizide kaçırırsın,,,4. bebişimiz geliyor ,,,, ne bereketli topikmiş 2014 şanslı geldi,,,her ay birisi hamile kalıyor nisan şanslısı kim olacak bakalım
ocak.........ekin06
şubat........kaania
mart.........mydenizzz
nisan......... Eki Görüntüle 1035425
ablacımmm gerçekten öyle bir bağlılık hissediyor ınsan bu sayfaya ve sayfadaki arkadaşlara..Cumaya inşallah biraz daha kılo vermış olurum..bu akşam sevdiceğimle yürüyüşe çıkacağız akşam yemegınden sonra..dedıgın gıbı o tombilik kalmasın yanımda180 boyunda 82 kılo ama sankı butun kılo göbekte oda karataycı olacak umarım..çok öpüyorum gül ablacım..
KUZEY I almaya gıderken yuruyecegım.. bısmıllahh başlıyorum.. bakalım nasıl olacak.. bıraz evı toparlayayım o zamana kadar..
ben ben beeeeennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?