Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hahahahaha hem suclu hem guclu.. hem icio hemde gul ablayi ensemde hissediorum dio:))

ben ben beeeeennnnn

hadi insaallah

KUZEY I almaya gıderken yuruyecegım.. bısmıllahh başlıyorum.. bakalım nasıl olacak.. bıraz evı toparlayayım o zamana kadar..

guzel olacak guzel. hersey cok guzel olacak bu okul cok ii gelecek size.. simdi ilkgunle insan cok ozluo ama SonRA alisiosun

kaç kilo verdin mrk ettim

akşam yemeğimde belli oldu menümü yazayım tabi akşam yemeğim için yorumlarınıza göre değiştirebilirim

sabah 1 koca bardak su

kahvaltı
kkk

öğlen :
fırında tavuk parçaları (2 tane yeşil biber-kırmızı biber-domates ve soğan dilimleri,üzerine az salça pul biber ve karabiber ekledim ve tabiki sızma zeytinyağından koydum çok lezzetli oldu )
1 bardak ayran

akşam:
lahana dolması (3 tane yemeyi planlıyorum,annem hazırlıyor şuan baktım içinde bulgur var )
1 bardak ayran

su: 2.5+
spor: 45 dakka merdiven inip çıktım :)

Akşam başka birşey yemeyecek misin? Salata, yeşillik, sebze.

aaaa.. bi yannışlıkkk var vaalla :)) ben 15 yıldır ne cayıma ne de kahveme seker atmam Gül ablam.. belki eşimin kini gördün.. cunku o sekerli ıcer.. ben sekerın ne menem bişi olduğunu anlattığımdan beri, yavaş yavaş o da sekerı kesıyor artık adamcağızım valla yanlış yaparsam derim sana.. Kedican benim kahvemi aromalı falan sandı galiba.. o da hemen sormuştu, sade mi o bakiimm diye ben oyle aromalı falan seylerı de sevmem.. latte yı severım en cok.. bır de fılttre kahve ıcerım en fazla..

hahahahaha hem suclu hem guclu.. hem icio hemde gul ablayi ensemde hissediorum dio:))

hadi insaallah

guzel olacak guzel. hersey cok guzel olacak bu okul cok ii gelecek size.. simdi ilkgunle insan cok ozluo ama SonRA alisiosun

ınsallahh Pervinim dediğin gibi olur.. canım sıkkınn ev temızledım.. mırıldana mızıldana.. merak edıyorum günü nasıl gectı..

Akşam başka birşey yemeyecek misin? Salata, yeşillik, sebze.

neden bilmiyorum çok fazla yiyemiyorum artık mesela öğlende öyle oldu sebzelerini yedim tavukları (4 minik parça) o kadar zor ve iştahsız yedimki anlatamam
belki çorba yaparım kendime mercimek çorbasını çok seviyorum :)

ben ben beeeeennnnn

İnşallah teosuncum..Sen ve tüm isteyenlerin duaları kabul olsun...

elim boş geldim eve.. bı garıbım.. ne bilimm.. yüzümden dusen bin parça.. gıdıp alsam mı kı.. bi daa göndermesem.. sorun bende.. çocuk mutlu

.

Alışmak zorundayız..gün gelecek büyüyecekler ve başka bir kadını/erkeği daha çok sevip gidecekler
İÇimde ki kaynanalık ortaya çıktı..

Son düzenleme:

merdiven yerine yürüyüş yapsan bence daha ii benim dizler sakat ondan biliyorum dr ler merdiven olayının dizlere etkisinin kötü olduğunu söylüyorlar sağlıklı insanda bile

merdiven yerine yürüyüş yapsan bence daha ii benim dizler sakat ondan biliyorum dr ler merdiven olayının dizlere etkisinin kötü olduğunu söylüyorlar sağlıklı insanda bile

ders çalıştığım için yürüyüşe çıkamadım,ondan merdivenleri kullandım :) seviyorum aslında zorlamıyor ama bugünlük böyle oldu

Orada da rahatlık yok sana.

kaç kilo verdin mrk ettim

Baya deyince insanın aklına 130 kilolardan 50 lere mi indi gibi birşey geliyor ama tabi ki o kadar da değil :) 5-6 ay civarı bir sürede 15 kilo kadar verdim Allah'a şükür. Mucize değil belki ama en azından benim için kilo verdikten sonra bıraktığım bir diyet haline gelmedi yaptıklarım, hâlâ dikkat ediyorum uyguluyorum ve bu beni yormuyor. Genellikle kilolardan kurtulduktan sonra yapılan şey aynıdır(en azından benim için): diyeti bırakıp eski beslenme düzenine dönmek. Çünkü o kadar sıkı, kısıtlayıcı, adet (sayı) üzerine inşa edilmiş diyetler uygulamışızdır ki hayatımıza o listeyi empoze etmemiz neredeyse imkansızdır. Hergün kibrit kutusu kadar peynir, 5 adet zeytin falan zor yani. Ama bu zayıflama girişimimden ve kilo verimimden sonra kendimi kısıtlamadan kilo koruması yapabiliyorum. Çığır açmış derken kastettiğim bu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tbrk ederim 15 de gayet büyük bi rakam
aynen katılıyorum diyet yaparken hep kısıtlama vardı ondan dolayı sıkılıp bırakıyor insan bence tabi
sonra hop gelsin kilolar

eve gelince karbonatli su :)

9.15 kkk+kivi

13.30 yesil cay

15.00 2 kase yogurt kirmizi pul biberli

17.00 1 tabak zeytinyagli kabak yemegi yanina yogurt+yesil cay

spor: 13lu Tibet

bugun baska bir hareket yapamam sanirim cok yorgun hissediyorum

teşekkürler
ne kadar sürede ne kadar kg verdiniz,
akşam yemeği için 3 lahana dolma çok az ve dengesiz beslenme oluyor, yeşil, renkli, protein ve kükürt her öğünde olmalı buna dikkat et canım
hımmmmmm yine kedi ortalığı karıştırmış onunda suçlusu o olsun gül abla görmesin deyince şekerli yada işlenmiş kahvemi dedim

tavuklar serbest dolaşan olmalı serbest dolaşmayanları yemiyoruz

taze fasulye yemeği de eklicem yanına o zaman tam olur sanırım :)
valla tavukları annem alıyor zaten çok tavuk yemiyordum bugün ders çalışırken pratik olsun diye yaptım
en iyisi bi daha yememek

herkesin fazla lığı farklı oluyor kimi kedi gibi 5 kg vermek istiyor kimi yena gibi 35-40 kg kimide benim gibi 20 kg,,,,,,sizin o kadarmış fazlalık demekki oda size çok geliyordur tabiiki,,,,siz korunma dönemimdesiniz zaten 1 sene koruma yapınca kg almak dururmuş, o zamana kadarda beslenmeye alışıyoruz bırakamıyoruz ömürlük sağlıklı beslenme olarak uygulamaya geçiyoruz,,,,,rejim olmadığı için insanıda sıkmıyor herşeyi ye spor yap kg ver daha ne olsun,,,,

tbrk ederim 15 de gayet büyük bi rakam
aynen katılıyorum diyet yaparken hep kısıtlama vardı ondan dolayı sıkılıp bırakıyor insan bence tabi
sonra hop gelsin kilolar

Teşekkür ederim darısı zayıflamak isteyenlerin başına :) Aynen aynen kaç kez bıraktım bende. Bıraktıkça insan, iradesine olan güvenini kaybediyor ve kendini yıprattığıyla kalıyor malesef.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

taze fasulye yemeği de eklicem yanına o zaman tam olur sanırım :)
valla tavukları annem alıyor zaten çok tavuk yemiyordum bugün ders çalışırken pratik olsun diye yaptım
en iyisi bi daha yememek

pratik yapıldığına göre o normal tavuktur diğeri zor pişiyor,,,free range tavuklar var ondan almaya çalışın canım

Gayet iyi kilo vermişsiniz 5 ayda.

Ben mesajda yazmıştım, kendi kendini ele verdi. Benim yumurtaların tavukları kafeslerde serbest dolanıyor. AB standartları varya ona uygun. Köyden alsaydık daha iyiydi ama yapılacak birşey yok, hiç olmazsa ilaç vs... yok. Aynı markanın dışarıda dolananı da var daha pahalı ama bu aralar bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…