gayet iyi kilo vermişsiniz 5 ayda.
Ben mesajda yazmıştım, kendi kendini ele verdi. Benim yumurtaların tavukları kafeslerde serbest dolanıyor. Ab standartları varya ona uygun. Köyden alsaydık daha iyiydi ama yapılacak birşey yok, hiç olmazsa ilaç vs... Yok. Aynı markanın dışarıda dolananı da var daha pahalı ama bu aralar bulamıyorum.
o marka burada yok sanırım ben aylardır davuk yemiyorum canımda istiyor hani
ben başka bir markanın davığını aldım. Bo...ez marka, carr....'da satılıyor.
akşam yemeğimde belli oldu menümü yazayım tabi akşam yemeğim için yorumlarınıza göre değiştirebilirim
sabah 1 koca bardak su
kahvaltı
kkk
öğlen :
fırında tavuk parçaları (2 tane yeşil biber-kırmızı biber-domates ve soğan dilimleri,üzerine az salça pul biber ve karabiber ekledim ve tabiki sızma zeytinyağından koydum çok lezzetli oldu )
1 bardak ayran
akşam:
1 tabak taze fasulye
1 tabak lahana dolması
1 bardak ayran
su: 2.5+
spor: 45 dakka merdiven inip çıktım :)
Evet abla böyle stresle üzüntüyle gecmez 9 ay..her geçen an biraz daha kabulleniyorum..Canim olan olmus dedigin gibi kendini uzmeninde bi faydasi olmayacagina gore sende bundan sonra keyfini cikarmaya bak prenscigim ne kadar guzel bebegi seve seve hamileligin tadini cikara cikara geciriyor,,,,buda karatay bebegi olacak allahim insallah saglikli kucagina almayi nasip eder, ,,,benim tek uzuldugum aylarca canin cika cika jillianlari yaptin hafta ici en son halinin resmini gonderdin forma girdin diye sevindik bi anda sil bastan oldu,,,,,bunda da vardir bir hayir ben 3, yu 35 yasinda yapmistim simdi 16 yasinda herkes kizdi niye doguruyorsun diye 5 ay isyerinde kimseye soylemedim utandim hamileligim hep stresle gecti istemeye istemeye dogurdum simdiki aklim olsaydi tadini cikarirdim kendimide bebegide o kadar uzmezdim,,,,,,,,,
Canim aynen dedigin gibi allah'a sigindim bi hal yoluna koyacaktir inaniyorum..guzel dileklerin için teşekkür ederim. ..Herşeye rağmen Rabbim verdiyse vardır bir hayir mydenizcim inşaallah saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina alirsin yavrunu...Rabbime sigin gerisini düşünme verir kolayligini.
Bugünkü menüm
Sabah: 11 de KKK
Aksam: 17:00 da mercimek yemeği yoğurt
Spor:35 dk yürüyüş+15 dk parktaki aletlerle calustim
3 litre su.
Insallah canim sağlıcakla nasip olur o günler. .36 yasima yeni girdim canim..Ben de 37 yaşın da doğurdum oğlumu...Nasipse sen de 37 in de kucağına alacaksın..
İnşallah herşey yolun da gider canım..
Gül abla demese görmicektim gerçekten..
Mydenizz,hakkında hayırlısı olsun..Ben sevindim senin adına..belki zorlanacaksın ama Allah yardımcın olucak..
İnşallah teosuncum..Sen ve tüm isteyenlerin duaları kabul olsun...
Alışmak zorundayız..gün gelecek büyüyecekler ve başka bir kadını/erkeği daha çok sevip gidecekler
İÇimde ki kaynanalık ortaya çıktı..
evrimim kuzi gayet mutlu sen kendine bak...
Orada da rahatlık yok sana.
Baya deyince insanın aklına 130 kilolardan 50 lere mi indi gibi birşey geliyor ama tabi ki o kadar da değil :) 5-6 ay civarı bir sürede 15 kilo kadar verdim Allah'a şükür. Mucize değil belki ama en azından benim için kilo verdikten sonra bıraktığım bir diyet haline gelmedi yaptıklarım, hâlâ dikkat ediyorum uyguluyorum ve bu beni yormuyor. Genellikle kilolardan kurtulduktan sonra yapılan şey aynıdır(en azından benim için): diyeti bırakıp eski beslenme düzenine dönmek. Çünkü o kadar sıkı, kısıtlayıcı, adet (sayı) üzerine inşa edilmiş diyetler uygulamışızdır ki hayatımıza o listeyi empoze etmemiz neredeyse imkansızdır. Hergün kibrit kutusu kadar peynir, 5 adet zeytin falan zor yani. Ama bu zayıflama girişimimden ve kilo verimimden sonra kendimi kısıtlamadan kilo koruması yapabiliyorum. Çığır açmış derken kastettiğim bu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürler
ne kadar sürede ne kadar kg verdiniz,
akşam yemeği için 3 lahana dolma çok az ve dengesiz beslenme oluyor, yeşil, renkli, protein ve kükürt her öğünde olmalı buna dikkat et canım
hımmmmmm yine kedi ortalığı karıştırmış onunda suçlusu o olsungül abla görmesin deyince şekerli yada işlenmiş kahvemi dedim
tavuklar serbest dolaşan olmalı serbest dolaşmayanları yemiyoruz
Evet abla böyle stresle üzüntüyle gecmez 9 ay..her geçen an biraz daha kabulleniyorum..
sonunda normal kiloda gorunmeye baslamistim ve tekrar gebelik...napalim ya kilolu halimle kalsaydim..insallah seneye yine yaparım jillian'i müthiş toparliyor vucudu..3 dogumdan sonra bayaa ihtiyacım olur eminim
Canim aynen dedigin gibi allah'a sigindim bi hal yoluna koyacaktir inaniyorum..guzel dileklerin için teşekkür ederim. ..
Insallah canim sağlıcakla nasip olur o günler. .36 yasima yeni girdim canim..
Amin prenscim allahim böyle istediyse vardir bi hikmeti..şoku atlatiyorum iyi dileklerin için teşekkür ederim
merdiven yerine yürüyüş yapsan bence daha ii benim dizler sakat ondan biliyorum dr ler merdiven olayının dizlere etkisinin kötü olduğunu söylüyorlar sağlıklı insanda bile
Gercekten abla cok bereketli bi topikmis..yakinda karatayla beslenen gebeler topigi olarak isim degisikligine gitsek yerisağol canım senin de
sen geçmişi okumazsan süprizide kaçırırsın,,,4. bebişimiz geliyor ,,,, ne bereketli topikmiş 2014 şanslı geldi,,,her ay birisi hamile kalıyor nisan şanslısı kim olacak bakalım
ocak.........ekin06
şubat........kaania
mart.........mydenizzz
nisan......... Eki Görüntüle 1035425
Canlarim,hepinize mutlu,saglikli,huzur dolu,piril piril bir hafta diliyorum.Ben hamdolsun iyiyim.Sevgili mydenizzzcigim,rabbim ol dediyse mutlak bir hayir vardir,senin pirlanta gibi kalbine daima en guzel mutluluklar nasip olsun yavrum.Canim Gulcugum,gule gule kullan canim,saglikla keyfle insaallah.Sevgili evrimkuzey,rabbim ogluna nice nice guzellikler gostersin insaallah.Sevgili prenscigim,saglik haberlerinize cok sevindim canim benim.Sevgili devrim 7779 aramiza hosgeldiniz.
kıyamam sana.. yıne ıyısın.. dırayetlısın.. verılen sınavı geçmek ıcın çabalıyorsun.. kolaya kaçmıyorsun.. canı gönülden tebrık ederım senı arkadaşım.. vardır bı hayır..
teşekkürler
ne kadar sürede ne kadar kg verdiniz,
akşam yemeği için 3 lahana dolma çok az ve dengesiz beslenme oluyor, yeşil, renkli, protein ve kükürt her öğünde olmalı buna dikkat et canım
hımmmmmm yine kedi ortalığı karıştırmış onunda suçlusu o olsungül abla görmesin deyince şekerli yada işlenmiş kahvemi dedim
tavuklar serbest dolaşan olmalı serbest dolaşmayanları yemiyoruz
herkesin fazla lığı farklı oluyor kimi kedi gibi 5 kg vermek istiyor kimi yena gibi 35-40 kg kimide benim gibi 20 kg,,,,,,sizin o kadarmış fazlalık demekki oda size çok geliyordur tabiiki,,,,siz korunma dönemimdesiniz zaten 1 sene koruma yapınca kg almak dururmuş, o zamana kadarda beslenmeye alışıyoruz bırakamıyoruz ömürlük sağlıklı beslenme olarak uygulamaya geçiyoruz,,,,,rejim olmadığı için insanıda sıkmıyor herşeyi ye spor yap kg ver daha ne olsun,,,,
di mi.. daha oralar var.. Rabbim ömür versin de görmek nasıp olsun ınsallah.
yemek zamanı aglamıs..beni ıstemıs.. herseyı yıyen bı çocuk olmadığı ıcın, gerilmiş.. bana bir sarılısı vardı almaya gıttıgımde anlatamam.. cocugum çocuk olalı hıc böyle sarılmamıştı..
fotolu.. belgeli yırttık yıne ama
gayet güzel.. daha ne olsun.. 15 kılo az mı.. hem dusuncenız de ne kadar güzel.. takdır ettım sızı.
şincik; tavuğu alsak.. gelirken serbest serbest sallaya sallaya dolaştırsak bacağından.. hatta davığı araba camından sarkıtıp bı kac tur attırsak.. o da mı olmaz..arabadan sarkan bir tavuk hayal ettim de bi an.. evde kahkaha attım simdi ben kendi kendime.. kendim ve ben Gül abla sen bana cok ıyı geliyorsun..
Gayet iyi kilo vermişsiniz 5 ayda.
Ben mesajda yazmıştım, kendi kendini ele verdi. Benim yumurtaların tavukları kafeslerde serbest dolanıyor. AB standartları varya ona uygun. Köyden alsaydık daha iyiydi ama yapılacak birşey yok, hiç olmazsa ilaç vs... yok. Aynı markanın dışarıda dolananı da var daha pahalı ama bu aralar bulamıyorum.
Allah razı olsun çevremde kimseyle paylaşmadim kardeşim ve ablam disinda..o yüzden hepinizin destegi nasil iyi geldi anlatamam. .bi rahat rahat buraya yazıyorum bir de namazlarımda dua ederek rahatliyorum..
oğlumu almak ıcın yürüyerek gıdecektım kiiii... arkadaşım kapıda yakaladı.. benden ıstedıgı kıtaplar vardı.. almaya geldım dedı.. dedım kı ıcımden bi an.. sanırım hayat benden spor yapmamı ıstemıyor..neyse 15-20 dk kadar durdu.. sonra gıttı.. bende arkasından bacağı kırık tavuk gıbı hızlı hızlı yuruye yuruye 20 dk yurumus oldum.. yolun yarısında otobüse bındım çocuğuma yetıseyım dıye...
içtima zamanı:
sabah : 9:00 Karbonatlı su + ıkı bardak ılık su + bi parça peynır
10:30 KKK
ara: 16:00 bir bardak kefir + 3 adet cagla badem
aksam: 18:20
bir servis tabağında: ıkı kasık pazı yemegı + ıkı kasık kabak kavurma + bir parca somon
ustune: sutlu menengiç kahvesi..
tükkan kapanmıştır..
http://www.sagliklidiyetprogrami.com/2011/07/menengic-kahvesi-faydalar.html
bi bakın ısterım.. cok lezzetlı bır kahvedir.. arada degısıklık olur sızler ıcın.. ne de olsa ıctıgımız seyler bellı seyler..
Menengiç kahvesinin saglık açısından yararları
* Öksürüğü keser.
* Balgam söktürür.
* Nefes açıcıdır.
* Nefes darlığına iyi gelir.
* Antiseptik özelligi vardır.
* Göğsü yumuşatır.
* Solunum yollarına faydası vardır.
* Ayak terlemelerini önler.
* Yaraları tedavi eder.
* Böbrek kumlarının dökülmesine yardımcı olur.
* Ses tellerine iyi gelir.
* Mide ağrılarını dindirir.
* Kalp yetmezliği riskini azaltır.
* Afrodizyak(Cinsel gücü artırıcı) etkisi vardır.
*Yağlı bir içecektir, yüksek E vitamini ve doymamış yağ asidi düzeyi ile kandaki kolesterolü düşürmeye
kalp ve damar sertliğini önlemeye yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?