ev daha mis gibi olamadı canım
23 ünde hem annemim senesi diye hem gün diye ayarladım...(biz günlerimizi hangimizin ailesinden birinin ölüm senesi varsa ona göre alıyoruz 1 saate yakın yasin ve diğer sureler okunuyor, her sene nisan benim günüm oluyor anneme de okumuş oluyoruz),,,
saat 11e geliyor acikmadim.. artik alisti bunye bu donguye.. ama dedigim gibi 2ye kadar ayakta kalsam kesin guruldar midem... 1 saate uykuya gecsem bisey olmaz..
bugun karbonat icmedim limonlu surahide yaomadim// bisuredir kasintilarim var ama limondan oldugunu dusunuyorum ..kollarim ve yuzum kasinio..bugun kestim biseym yok.. normal su ictim cayimi limonlu ictim..bakalim ne olcak
Nihayet gelebildim 8 e 10 kala ciktim 10 da geldim:)....sozde yarim saatligine ciktim caddenin sonuna kadar gidip gelecektim kesmedi beni :) anitkabire dondum yuruyus parkuruna gittim ortam cok guzeldi hava cok guzeldi hoparlorlerden muzik sesi geliyordu, anitkabir in isiklari yanmis karsimda gorkemli bir sekilde duruyordu, insanlar coluk cocuk gelmisler kimisi basketbol oynuyor kimisi mac yapiyor kimi spor aletlerinde cogunluk yuruyuste ......bende costukca costum 1,5 saat yurumus 40 dkk aletlerle calismisim,,,,,,
teşekkürler canım,,,,değişik bişey miş....
...benimkilerin isteği hiç bitmezdi gece 10 da tatlı isterlerdi evde ne varsa hemen bişey uydurur yapardım 3 ünün ayrı ayrı istekleri olurdu çevremdekiler niye her isteklerini yapıyorsun kızsana biz tek çocuğun isteğini yapmıyoruz her istekleri olacak değil senin tabiiki işin bitmez hayır demeyi bilmiyorsun derlerdi, bende arkadaşlar onlar çocuk isteyecekler ben yapacağım ilerde ne onların içinde istekleri kalsın ne benim niye yapmadım diye,
3 ününde tek tek yapıyorsun birini yap öbürünü yapma derlerdi, bende ; benim 3 tane çocuğum var ama burak ın da annesi benim, buse nin de annesi benim, burcu nunda annesi benim hepsinin annesi tek birini yapıp diğerini nasıl ayırt edebilirim ki derdim....hep bu zihniyetle büyüttüm onları onun içinde normal annelerin 3 katı yoruldum,,,,,
geriye dönüp baktığımda hiçbiriside beni diğerinden ayırdın diyemez köfteleri koyardım sayarlardı hangimizde çok diye akılları sıra hangisinde çoksa annem beni daha çok seviyor diyecek, bunu bildiğim için köftelerini bile sayarak aynı koyardım,
Iyı aksamlar arkadaşlarım.. maç sevdasına erkenden eve kaçtık :)
sabah: ılık su
kahvaltı: 12:00 KKK+ kırmızı havuç +turp salatası
Aksam 17:00 bir adet lahmacun +salata + ayran
19:30 menengiç kahvesi
tükkan kapandı.
Iyı aksamlar arkadaşlarım.. maç sevdasına erkenden eve kaçtık :)
sabah: ılık su
kahvaltı: 12:00 KKK+ kırmızı havuç +turp salatası
Aksam 17:00 bir adet lahmacun +salata + ayran
19:30 menengiç kahvesi
tükkan kapandı.
afiyet olsun
yürü de az olsa da kar kardır
:) haklısında işte sizin bayadır işin içindesiniz ondan dedimherkesın deneyımı ıle hepımız doğru yolu buluyoruz.. az,cok olur mu hıc?
ooyy maşallah ablacımNihayet gelebildim 8 e 10 kala ciktim 10 da geldim:)....sozde yarim saatligine ciktim caddenin sonuna kadar gidip gelecektim kesmedi beni :) anitkabire dondum yuruyus parkuruna gittim ortam cok guzeldi hava cok guzeldi hoparlorlerden muzik sesi geliyordu, anitkabir in isiklari yanmis karsimda gorkemli bir sekilde duruyordu, insanlar coluk cocuk gelmisler kimisi basketbol oynuyor kimisi mac yapiyor kimi spor aletlerinde cogunluk yuruyuste ......bende costukca costum 1,5 saat yurumus 40 dkk aletlerle calismisim,,,,,,
uyaninca karbonatli su
11.00 KKK+1 elma tarcinli+yesil cay
15.00 1 kepce yogurt corbasi
18.30 3gunkurusu+4 badem+turk kahvesi
19.30-20.00 arasi balik+salata+tahin
22.00 yesil cay
pazarlari hep duzensiz gecio cunku esim evde oldugundan aksami beraber yiyoruz ..aksamda gec saate kaldigindan acikiyorum . 3tecorba ictim cunku disari cikioduk .. neyse yarina toplarlariz.. tibetimide yapamadim bugun/ birazdan yapicam
Merhaba, haftasonu kahvaltılarım hep kaçamaklı oldu. Akşam sorun yok. Sadece dün akşam 8'i geçtikten sonra manda yoğurdu yedim 1-2 kaşık. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Merhaba :) ben karatay diyetine baslamak istiyorum kitabi aldim okudum motivasyon doldum falan sonra bazi arkadaslarim burayi onerdiler cok motive ve destek sagladigini soylediler danışmak istedim benim cok fazlalığım yok ama nisanim var yakinda cok guzel olmak istiyorum haliyleinsallah kalici kilo veririm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en dogrusunu yaptin ablam bazen sendekendimi goruyorum banadadiolar yapma isteklerini diye yada hic usenmiosun filan diye iide ben bunlarin isteklerini yapmazsam daha napayim oyle anneligi.. cocuk misir istio patlatiyorum hic usenmiosun diolar cocuk bu istiycek.. aksama kadar istekleri bitmez cok yoruluyorum ama huzurluyum.. aynen ikisinin kahvaltisini bile ayni anda koyuyorumki vicdanim rahat olsun hemde onlar simsiden adalete alissin...
super bir menu
aaa sendemi lahmacun yedin
.uyaninca karbonatli su
11.00 KKK+1 elma tarcinli+yesil cay
15.00 1 kepce yogurt corbasi
18.30 3gunkurusu+4 badem+turk kahvesi
19.30-20.00 arasi balik+salata+tahin
22.00 yesil cay
pazarlari hep duzensiz gecio cunku esim evde oldugundan aksami beraber yiyoruz ..aksamda gec saate kaldigindan acikiyorum . 3tecorba ictim cunku disari cikioduk .. neyse yarina toplarlariz.. tibetimide yapamadim bugun/ birazdan yapicam
e dedım kesın pufpufum lahmacun yer.. ben de yıyım
Merhaba :) ben karatay diyetine baslamak istiyorum kitabi aldim okudum motivasyon doldum falan sonra bazi arkadaslarim burayi onerdiler cok motive ve destek sagladigini soylediler danışmak istedim benim cok fazlalığım yok ama nisanim var yakinda cok guzel olmak istiyorum haliyleinsallah kalici kilo veririm
manda yuva mı yapmış sizin evenereden buldunuz annem manda yoğurduğunu.. naptın somon işini.. yıyebıldın mı??
hoşgeldın arkadaşım..
sen benı begenınce ben cok mutlu oluyorum nedense
e dedım kesın pufpufum lahmacun yer.. ben de yıyım
Hosbulduk cok sagolun :) pilates ve günde 40 dk yürüyüş olarak basladim yeterli olur diye düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz? Bide meyve hastasiyim kendimi nasil tutarim diye cok korkuyorum
ev daha mis gibi olamadı canım
23 ünde hem annemim senesi diye hem gün diye ayarladım...(biz günlerimizi hangimizin ailesinden birinin ölüm senesi varsa ona göre alıyoruz 1 saate yakın yasin ve diğer sureler okunuyor, her sene nisan benim günüm oluyor anneme de okumuş oluyoruz),,,
Hosbulduk cok sagolun :) pilates ve günde 40 dk yürüyüş olarak basladim yeterli olur diye düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz? Bide meyve hastasiyim kendimi nasil tutarim diye cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?