Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Iyi pazarlar fıstıklar :)

Evime gelip direkt işe konuldum nolcak biz kadınların hali bilmem 😀

Sabah 11:00 1 yumurtalı bol zeytinli peynirli kuruyemişli deli gibi bir kahvaltı yaptım :)çok yedim anlıcanız

Akşam 18:00 ıspanaklı bulgurlu köfte+salata+ayran

Spor bir saat sonra shred 3/6 yapıcam

Iyı aksamlar arkadaşlarım.. maç sevdasına erkenden eve kaçtık :)

sabah: ılık su

kahvaltı: 12:00 KKK+ kırmızı havuç +turp salatası

Aksam 17:00 bir adet lahmacun +salata + ayran

19:30 menengiç kahvesi

tükkan kapandı.

Son düzenleme:
sllmmm herkesee
bende menümü yazayım zaten net çok kötü her an düşebilirim

sabah 4 bardak su

kahvaltı:
kkk

öğlen yok

akşam:
mercimek çorbası
lahmacun
salata

su:hala içiyorum
spor: bugün yok

Allah kabul etsın..

ben de arada lımon.. arada karbonat.. arada ılık su olarak donguyu degıstırıryorum.. bugun Adriana lima röportajında cok kaçırdığım zamanlar ıkı gun sebze suyu ıcerek fazlalığı atıyorum dıyordu.. hıc denemedim açıkçası böyle tum gun sebze suyu ıcerek durmak.. sanırım yapamam ben.

ıyı yapmışsın.. ne de güzel anlatmışsın.. senınle gezdım geldım.

Merhaba, haftasonu kahvaltılarım hep kaçamaklı oldu. Akşam sorun yok. Sadece dün akşam 8'i geçtikten sonra manda yoğurdu yedim 1-2 kaşık. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba :) ben karatay diyetine baslamak istiyorum kitabi aldim okudum motivasyon doldum falan sonra bazi arkadaslarim burayi onerdiler cok motive ve destek sagladigini soylediler danışmak istedim benim cok fazlalığım yok ama nisanim var yakinda cok guzel olmak istiyorum haliyle insallah kalici kilo veririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en dogrusunu yaptin ablam bazen sendekendimi goruyorum banadadiolar yapma isteklerini diye yada hic usenmiosun filan diye iide ben bunlarin isteklerini yapmazsam daha napayim oyle anneligi.. cocuk misir istio patlatiyorum hic usenmiosun diolar cocuk bu istiycek.. aksama kadar istekleri bitmez cok yoruluyorum ama huzurluyum.. aynen ikisinin kahvaltisini bile ayni anda koyuyorumki vicdanim rahat olsun hemde onlar simsiden adalete alissin...

super bir menu

aaa sendemi lahmacun yedin

uyaninca karbonatli su

11.00 KKK+1 elma tarcinli+yesil cay

15.00 1 kepce yogurt corbasi

18.30 3gunkurusu+4 badem+turk kahvesi

19.30-20.00 arasi balik+salata+tahin

22.00 yesil cay

pazarlari hep duzensiz gecio cunku esim evde oldugundan aksami beraber yiyoruz ..aksamda gec saate kaldigindan acikiyorum . 3tecorba ictim cunku disari cikioduk .. neyse yarina toplarlariz.. tibetimide yapamadim bugun/ birazdan yapicam

afiyet olsun

yürü de az olsa da kar kardır

ben uzun sporları seviyorum ondan bana çok az geliyor böyle olunca

herkesın deneyımı ıle hepımız doğru yolu buluyoruz.. az,cok olur mu hıc?
:) haklısında işte sizin bayadır işin içindesiniz ondan dedim

ooyy maşallah ablacım

afiyet olsun tatlım :)

Merhaba, haftasonu kahvaltılarım hep kaçamaklı oldu. Akşam sorun yok. Sadece dün akşam 8'i geçtikten sonra manda yoğurdu yedim 1-2 kaşık. :)

manda yuva mı yapmış sizin eve nereden buldunuz annem manda yoğurduğunu.. naptın somon işini.. yıyebıldın mı??

hoşgeldın arkadaşım..

sen benı begenınce ben cok mutlu oluyorum nedense

aaa sendemi lahmacun yedin

e dedım kesın pufpufum lahmacun yer.. ben de yıyım

.
hıc bu kadar dolu dolu saat yazdığını gormemıstım tahını nasıl yıyorsun bacım sen?

Son düzenleme:

Hoşgeldin, karatayla birlikte sporda şart, çok güzel olmak için. :)

Hosbulduk cok sagolun :) pilates ve günde 40 dk yürüyüş olarak basladim yeterli olur diye düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz? Bide meyve hastasiyim kendimi nasil tutarim diye cok korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım almış yoğurdu. Somonu yedim, gayet lezzetliydi ama tereyağda tavada pişti. Helvada yedim. :)

valla canım tutacaksın kendin için
bende sakız hastasıydım resmen yiyordum sakızı ama 3 haftadır ağzıma sürmedim :) istersen yaparsın yani

slm kılar ben bugün aştım kendimi
45 dk yürüdüm 15 dk bisiklet çevirdim 10 dk mekik çektim 10dk hareket yaptım =80 dk spor yaptım
yuppiii

size ne danışcam kızlar 2 gündür karbonatlı su içmeye başladım sabahları
onun hikmetimidir bilemedim özellikle öğleden sonraları acıkmıyorum akşam yemeklerini sırf yemek için yiyorum cnm istemiyor
neden acaba???????

bu arada menümü yazayım
sabah KKK ama zeytin yemedim cnm istemedi nedense
öğle 3 yemek kaşığı kısır
akşam 1 tabak taze fasülye yoğurt 4 kara lahana sarması (bulgurlu)

ayyyy ne güzel oluyormuş ablacım boşuna toplanıp vakit öldürmüyorsunuz hiç değilse. Allah kabul etsin

Son düzenleme:

Ben 4 ay kadar, kendi toparladığım hareketlerle bir program oluşturdum onu yaptım. Haftada 3-4 gün. Sonra topikte jillian michaels programından çok memnun olan arkadaşlar vardı, jillian programlarına başladım. 1,5 aydır onları yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…