Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

valla her pazar lahmacun yiyom anlamadım ne iş

bana da bugun böyle denk geldı.. dışarıda ıdık.. erken yıyıp yemek ısını kapatmak ıstıyordum.. bu sekıl yaptım.. :)

nişanını düşündükçe vazgecersın, emın ol.. :) hedefe kılıtlenırsen hıc bır sey senı yolundan alıkoyamaz.

Arkadaşım almış yoğurdu. Somonu yedim, gayet lezzetliydi ama tereyağda tavada pişti. Helvada yedim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sen baya baya okkalı yemıssın.. ama severek yemen cok onemlıydı.. ıyı olmuş. cok cabuk pıstıgı ıcın oyle kavrulma aşamasına gecebılen bır balık degıl zaten.

Hasibecim.. mısırın glısemık ındeksı yuksektır arkadaşım.. cok cabuk sekere donusur vuccutta dıye bılırım kendısını.. bezelye ve o.. aklında olsun. spor harıka olmuş..

Günde kaç saat yapıyorsun? Jillian michaels programını bende okudum yararını gördün mü şimdiye kadar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hasibecim.. mısırın glısemık ındeksı yuksektır arkadaşım.. cok cabuk sekere donusur vuccutta dıye bılırım kendısını.. bezelye ve o.. aklında olsun. spor harıka olmuş..

hahahahaha
aayyyyy o an aklımdan ne geçtiyse kısır yerine mısır yazmışım

Kolay gelsin canim...afiyet olsun
Afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Günde kaç saat yapıyorsun? Jillian michaels programını bende okudum yararını gördün mü şimdiye kadar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yararını gördüm, göbekte istediğim kadar incelme olmasa da belde biraz oldu. Ama kilo sorunu fazla olan arkadaşlarda daha iyi etkileri oldu. Zaten vücut sporla daha güzel oluyor. Günde en fazla 1 saat yapıyordum, kendi programım o kadar sürüyordu. Önce ip atlıyordum, sonra da bölgesel hareketleri uyguluyordum, aralarda dinleniyordum. Ama Jillian 20-25 dk.'da hiç dinlenmeden yapılıyor. 1 saatlik programdan daha etkili.

Dün spor yapmadım, dinlenme günümdü. Bugün jillian'ın kick box videosunu yaptım. Cardio yapmış oldum, ardından 60 squat yaptım, 1 kg'lık dumbella.

afiyet olsun o vakit :)

yerim senin öz Türkçeni

cokkk saol pofucummm

:))) acken ben ben deilim ondan :)) tahini 1 yemek kasigi yiyorum.. kasiga doldurup atiyorum agzima..utanmasam bi kasik daha yerim:))

açken bir de sen beni görsen korkardın herhal.. töbee töbee aklıma geliyor da

hahahahaha
aayyyyy o an aklımdan ne geçtiyse kısır yerine mısır yazmışım

çok hoşsun ben de dıyorum nereden buıldu da yedı kasık kasık mısırı

Dün spor yapmadım, dinlenme günümdü. Bugün jillian'ın kick box videosunu yaptım. Cardio yapmış oldum, ardından 60 squat yaptım, 1 kg'lık dumbella.

mıyaww mıyawwww.. sen yap, benım de ağzımın suyu aksın..

Aramiza hosgeldiniz :710:....
Istediktenn sonra basarabilirssin ....kalici olmasi icinde istedigin kg ya gelince karatayi birakmamalisin
Amin
Cok iyi spor yapmissin canim boyle olursa kg lar cabuk gider....
selam arkadaşlarrr :)

bende yarın başlamayı düşünüyorum..umarım başarılı olurum :)
Merhaba aramiza hosgeldiniz
Buradan kopmazsaniz basarili olursunuz....motivasyon cok etkiliyor

kızlar bu arada yarın nöbetçiyim salı günü pazar oluyor bizim burda nöbet çıkışı pazar yapcam
eve geç gelirim sonra da yatarım büyük ihtimalle akşama anca girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…