Yarın başlayacağım bakalım çok heyecanlıyım :)valla canım tutacaksın kendin için
bende sakız hastasıydım resmen yiyordum sakızı ama 3 haftadır ağzıma sürmedim :) istersen yaparsın yani
Yarın başlayacağım bakalım çok heyecanlıyım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla her pazar lahmacun yiyom anlamadım ne iş
Hosbulduk cok sagolun :) pilates ve günde 40 dk yürüyüş olarak basladim yeterli olur diye düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz? Bide meyve hastasiyim kendimi nasil tutarim diye cok korkuyorum
Arkadaşım almış yoğurdu. Somonu yedim, gayet lezzetliydi ama tereyağda tavada pişti. Helvada yedim. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
slm kılar ben bugün aştım kendimi
45 dk yürüdüm 15 dk bisiklet çevirdim 10 dk mekik çektim 10dk hareket yaptım =80 dk spor yaptım
yuppiii
size ne danışcam kızlar 2 gündür karbonatlı su içmeye başladım sabahları
onun hikmetimidir bilemedim özellikle öğleden sonraları acıkmıyorum akşam yemeklerini sırf yemek için yiyorum cnm istemiyor
neden acaba???????
bu arada menümü yazayım
sabah KKK ama zeytin yemedim cnm istemedi nedense
öğle 3 yemek kaşığı mısır
akşam 1 tabak taze fasülye yoğurt 4 kara lahana sarması (bulgurlu)
ayyyy ne güzel oluyormuş ablacım boşuna toplanıp vakit öldürmüyorsunuz hiç değilse. Allah kabul etsin
bana da bugun böyle denk geldı.. dışarıda ıdık.. erken yıyıp yemek ısını kapatmak ıstıyordum.. bu sekıl yaptım.. :)
.
selam arkadaşlarrr :)
bende yarın başlamayı düşünüyorum..umarım başarılı olurum :)
Ben 4 ay kadar, kendi toparladığım hareketlerle bir program oluşturdum onu yaptım. Haftada 3-4 gün. Sonra topikte jillian michaels programından çok memnun olan arkadaşlar vardı, jillian programlarına başladım. 1,5 aydır onları yapıyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
afiyet olsun tatlım :)
.
hıc bu kadar dolu dolu saat yazdığını gormemıstımtahını nasıl yıyorsun bacım sen?
Hasibecim.. mısırın glısemık ındeksı yuksektır arkadaşım.. cok cabuk sekere donusur vuccutta dıye bılırım kendısını.. bezelye ve o.. aklında olsun. spor harıka olmuş..
Kolay gelsin canim...afiyet olsunIyi pazarlar fıstıklar :)
Evime gelip direkt işe konuldum nolcak biz kadınların hali bilmem 😀
Sabah 11:00 1 yumurtalı bol zeytinli peynirli kuruyemişli deli gibi bir kahvaltı yaptım :)çok yedim anlıcanız
Akşam 18:00 ıspanaklı bulgurlu köfte+salata+ayran
Spor bir saat sonra shred 3/6 yapıcam
Afiyet olsun canimIyı aksamlar arkadaşlarım.. maç sevdasına erkenden eve kaçtık :)
sabah: ılık su
kahvaltı: 12:00 KKK+ kırmızı havuç +turp salatası
Aksam 17:00 bir adet lahmacun +salata + ayran
19:30 menengiç kahvesi
iyi aksamlar canim
tükkan kapandı.
afiyet olsun canimsllmmm herkesee
bende menümü yazayım zaten net çok kötü her an düşebilirim
sabah 4 bardak su
kahvaltı:
kkk
öğlen yok
akşam:
mercimek çorbası
lahmacun
salata
su:hala içiyorum
spor: bugün yok
Afiyet olsun canimuyaninca karbonatli su
11.00 KKK+1 elma tarcinli+yesil cay
15.00 1 kepce yogurt corbasi
18.30 3gunkurusu+4 badem+turk kahvesi
19.30-20.00 arasi balik+salata+tahin
22.00 yesil cay
pazarlari hep duzensiz gecio cunku esim evde oldugundan aksami beraber yiyoruz ..aksamda gec saate kaldigindan acikiyorum . 3tecorba ictim cunku disari cikioduk .. neyse yarina toplarlariz.. tibetimide yapamadim bugun/ birazdan yapicam
Yararını gördüm, göbekte istediğim kadar incelme olmasa da belde biraz oldu. Ama kilo sorunu fazla olan arkadaşlarda daha iyi etkileri oldu. Zaten vücut sporla daha güzel oluyor. Günde en fazla 1 saat yapıyordum, kendi programım o kadar sürüyordu. Önce ip atlıyordum, sonra da bölgesel hareketleri uyguluyordum, aralarda dinleniyordum. Ama Jillian 20-25 dk.'da hiç dinlenmeden yapılıyor. 1 saatlik programdan daha etkili.Günde kaç saat yapıyorsun? Jillian michaels programını bende okudum yararını gördün mü şimdiye kadar?
afiyet olsun o vakit :)
cokkk saol pofucummm
:))) acken ben ben deilim ondan :)) tahini 1 yemek kasigi yiyorum.. kasiga doldurup atiyorum agzima..utanmasam bi kasik daha yerim:))
hahahahaha
aayyyyy o an aklımdan ne geçtiyse kısır yerine mısır yazmışım
Dün spor yapmadım, dinlenme günümdü. Bugün jillian'ın kick box videosunu yaptım. Cardio yapmış oldum, ardından 60 squat yaptım, 1 kg'lık dumbella.
Aramiza hosgeldiniz :710:....Merhaba :) ben karatay diyetine baslamak istiyorum kitabi aldim okudum motivasyon doldum falan sonra bazi arkadaslarim burayi onerdiler cok motive ve destek sagladigini soylediler danışmak istedim benim cok fazlalığım yok ama nisanim var yakinda cok guzel olmak istiyorum haliyleinsallah kalici kilo veririm
Aminslm kılar ben bugün aştım kendimi
45 dk yürüdüm 15 dk bisiklet çevirdim 10 dk mekik çektim 10dk hareket yaptım =80 dk spor yaptım
yuppiii
size ne danışcam kızlar 2 gündür karbonatlı su içmeye başladım sabahları
onun hikmetimidir bilemedim özellikle öğleden sonraları acıkmıyorum akşam yemeklerini sırf yemek için yiyorum cnm istemiyor
neden acaba???????
bu arada menümü yazayım
sabah KKK ama zeytin yemedim cnm istemedi nedense
öğle 3 yemek kaşığı kısır
akşam 1 tabak taze fasülye yoğurt 4 kara lahana sarması (bulgurlu)
ayyyy ne güzel oluyormuş ablacım boşuna toplanıp vakit öldürmüyorsunuz hiç değilse. Allah kabul etsin
Merhaba aramiza hosgeldinizselam arkadaşlarrr :)
bende yarın başlamayı düşünüyorum..umarım başarılı olurum :)
Dün spor yapmadım, dinlenme günümdü. Bugün jillian'ın kick box videosunu yaptım. Cardio yapmış oldum, ardından 60 squat yaptım, 1 kg'lık dumbella.
bu akşam hiçbir şey yemeyerek başladım bileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?