afiyet olsun canım
sabah...56:...10.30....1 bardak kefir,,....KKK
öğlen.........:56..17.00....yoğurtlu buğday ve salata
spor.........şimdi yürüyüşe gidiyorum bakalım ne kadar sürecek
Selam kızlar iskenderundayım ondan geçmişi okuyamadım
Akşam 17:15 1 tabak bezelye+2 kase yoğurt
Spor shred 3/5
dağıtsınlar boşver yeterki başka sorun çıkarmasınlar sağlıklı olsunlar,,,
dağıtmayan çocukta iyi değil çocuk çocukluğunun tadını çıkaracak gerektiğinde ağlayacak gerektiğinde dağıtacak gerektiğinde stresini atmak için bağıracak,,,,
benim komşumun 10 sene çocuğu olmamıştı oldu 2 yaşında falandı kadın her yaptığına bağırırdı çocuk pısırık olmuştu, benimki de koltuk tepelerinde gezen bir çocuktu kadın bir gün kapıyı çaldı oğlumu istedi benimki hiç bişey dağıtmıyor yaramazlık yapmıyor seninki bizde yaparken görsün oda yapsın dedi,,,benimki hemen kanepenin üstüne çıkmış oradan kapı pervazlarında bulunan kinder yumurtadan çıkan oyuncakları almış atmış aşağıya oynamış kırmış çok hoşlarına gitmiş getirdi oğlumu ballandıra ballandıra yaptıklarını anlattı, aradan 2 gün geçti yukarda bir bağırma sesi noldu diye çıktım çocuk torbadaki şekere parmağını sokmuş şeker yere dökülmüş kadın bir bağırıyor çocuğa çocuk korkmuş pışmış, kadına kızdım sen ufacık bişey de böyle bağırırsan bu çocuk hem pısırık hem korkak olur, yaramazlık yapsın diyorsun ufacık bişey de avazın çıktığı kadar bağırıyorsun diye,,,
slm kızlar nasılsınız keyifler iyidir inşallah
Ben yoruldum geldim yesil cayimi yaptim o demini alana kadar da uzandim:)....sen nasilsin bebis nasil huysuzlugu gectimi
Dogru yapiyorsun canim,,,ben kucugu bakicidan alir eve gelirdim digerleri okuldan gelmis aclar hepsini oper 2 dkk ilgilnip ustumue degisip hemen mutfaga girerdim ufaklik bakicidan tok geldigi ve kucuk oldugu icin daha cok ilgi isterdi onunla ilgilensem digerleri aciz diye bagiririlar mecbur yemek isine girerdim kucuk odasina gider gardolabinda ne varsa yer atardi bir giderdim yer yigilmis askidakiler durululer hepsi yerde isim bitince toplardim sonraki gun yine aynisini yapmis kizsan bi turlu kizmasan bi turlu cocuk bana ceza veriyor ilgilenmiyorum diye,,,bu aylarca surdu bir gun ruyasinda biyikli bir adam gormus odasina gelmis bi daha dagitma odani demis gece aglayarak uyandi anlatti, bakiciya gitmis onada anlatmis durup durup biyikli adam gelecek diye sayiklamis,,,ondan sonra sinirlendikce dagitiyorsu oyle oyle unuttuay yazik cocga ya.. aynen oyle aksmakadar evde enerjilerini nasil atacaklar.. inan hergun kepceler plastic kaplar davul bilmemne.. erzak dolabi acilir cikar paketler disari .. firin torbasi paketi oyuncaklarin icinde vs vs.. aynen degigin gibi yapiyorum ama bazen zivanadan cikariolar ozaman kiziyorum..iste benim kizim kotu bisey yaptiginda gelip bana soyler anne birsey yaptim ama kizma diye bende kizmam cunku hatasini anlamis zaten bide gelip soyluyor ..o esnada kizsam bidaha kendini bana yakin hissedip soylemez.. bugunun yarinida var genc kizligida var..
Nihayet gelebildim 8 e 10 kala ciktim 10 da geldim:)....sozde yarim saatligine ciktim caddenin sonuna kadar gidip gelecektim kesmedi beni :) anitkabire dondum yuruyus parkuruna gittim ortam cok guzeldi hava cok guzeldi hoparlorlerden muzik sesi geliyordu, anitkabir in isiklari yanmis karsimda gorkemli bir sekilde duruyordu, insanlar coluk cocuk gelmisler kimisi basketbol oynuyor kimisi mac yapiyor kimi spor aletlerinde cogunluk yuruyuste ......bende costukca costum 1,5 saat yurumus 40 dkk aletlerle calismisim,,,,,,
Dogru yapiyorsun canim,,,ben kucugu bakicidan alir eve gelirdim digerleri okuldan gelmis aclar hepsini oper 2 dkk ilgilnip ustumue degisip hemen mutfaga girerdim ufaklik bakicidan tok geldigi ve kucuk oldugu icin daha cok ilgi isterdi onunla ilgilensem digerleri aciz diye bagiririlar mecbur yemek isine girerdim kucuk odasina gider gardolabinda ne varsa yer atardi bir giderdim yer yigilmis askidakiler durululer hepsi yerde isim bitince toplardim sonraki gun yine aynisini yapmis kizsan bi turlu kizmasan bi turlu cocuk bana ceza veriyor ilgilenmiyorum diye,,,bu aylarca surdu bir gun ruyasinda biyikli bir adam gormus odasina gelmis bi daha dagitma odani demis gece aglayarak uyandi anlatti, bakiciya gitmis onada anlatmis durup durup biyikli adam gelecek diye sayiklamis,,,ondan sonra sinirlendikce dagitiyorsu oyle oyle unuttu
günaydınnnnn güzel bayanlar
öğle oldu gerçi ama neyse
sana da günaydın canım,pazar günleri günaydın geç oluyor bende ancak açabildim
teşekkürler canım,,,,değişik bişey miş....
...benimkilerin isteği hiç bitmezdi gece 10 da tatlı isterlerdi evde ne varsa hemen bişey uydurur yapardım 3 ünün ayrı ayrı istekleri olurdu çevremdekiler niye her isteklerini yapıyorsun kızsana biz tek çocuğun isteğini yapmıyoruz her istekleri olacak değil senin tabiiki işin bitmez hayır demeyi bilmiyorsun derlerdi, bende arkadaşlar onlar çocuk isteyecekler ben yapacağım ilerde ne onların içinde istekleri kalsın ne benim niye yapmadım diye,ohh sefan olsun .. tam terapi ortami desene..
bi biyikli amcada bize lazim :~) cocuk iste kucuk buyuk farketmiyor hepsi ayri ilgi istiyor. hepsi tek cocukmus gubu davranilmak istiyor normal olarak,, sende zor buyutmussun ablam ama cok sukur yetiskin oldular
kimsecikler yok abla baş başa kaldık
evet canım
hem hafta sonu hem hava çok güzel herkes kendini dışarıya atmış
ben kendimi atsam işler kalacak onun için çıkamıyorum, birazdan sütçü gelir,,,10 dkk önce halılar yıkanmış geldi çok şükür bu sefer erken yıkattım günden önce elime geçti,,,
ohhhh mis gibi olmuştur ev
bende ütü yapcam bugün ama üşeniyorum.
hava kapalı burada ama sıcaklığı nasıldır bilmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?