Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

afiyet olsun canım

teşekkür ederım..

sabah...56:...10.30....1 bardak kefir,,....KKK

öğlen.........:56..17.00....yoğurtlu buğday ve salata

spor.........şimdi yürüyüşe gidiyorum bakalım ne kadar sürecek

sana da afıyet olsun.. yuruyus yapman ne kadar güzel.. imrendim su an sana.

Selam kızlar iskenderundayım ondan geçmişi okuyamadım

Akşam 17:15 1 tabak bezelye+2 kase yoğurt

Spor shred 3/5

afıyet olsun Selenim.. ıyı gezmeler.

ay yazik cocga ya.. aynen oyle aksmakadar evde enerjilerini nasil atacaklar.. inan hergun kepceler plastic kaplar davul bilmemne.. erzak dolabi acilir cikar paketler disari .. firin torbasi paketi oyuncaklarin icinde vs vs.. aynen degigin gibi yapiyorum ama bazen zivanadan cikariolar ozaman kiziyorum..iste benim kizim kotu bisey yaptiginda gelip bana soyler anne birsey yaptim ama kizma diye bende kizmam cunku hatasini anlamis zaten bide gelip soyluyor ..o esnada kizsam bidaha kendini bana yakin hissedip soylemez.. bugunun yarinida var genc kizligida var..

saat 11e geliyor acikmadim.. artik alisti bunye bu donguye.. ama dedigim gibi 2ye kadar ayakta kalsam kesin guruldar midem... 1 saate uykuya gecsem bisey olmaz..

bugun karbonat icmedim limonlu surahide yaomadim// bisuredir kasintilarim var ama limondan oldugunu dusunuyorum ..kollarim ve yuzum kasinio..bugun kestim biseym yok.. normal su ictim cayimi limonlu ictim..bakalim ne olcak

aayyhh benimde regl yanaşttıı ha oldum ha olacam,şiştikçe şişiyorum belimde ağrıyoo

slm kızlar nasılsınız keyifler iyidir inşallah

Nihayet gelebildim 8 e 10 kala ciktim 10 da geldim:)....sozde yarim saatligine ciktim caddenin sonuna kadar gidip gelecektim kesmedi beni :) anitkabire dondum yuruyus parkuruna gittim ortam cok guzeldi hava cok guzeldi hoparlorlerden muzik sesi geliyordu, anitkabir in isiklari yanmis karsimda gorkemli bir sekilde duruyordu, insanlar coluk cocuk gelmisler kimisi basketbol oynuyor kimisi mac yapiyor kimi spor aletlerinde cogunluk yuruyuste ......bende costukca costum 1,5 saat yurumus 40 dkk aletlerle calismisim,,,,,,

Ben yoruldum geldim yesil cayimi yaptim o demini alana kadar da uzandim:)....sen nasilsin bebis nasil huysuzlugu gectimi

biraz daha iyi. damağında dişler görülüyor beyaz beyaz ama ne zaman patlar bilmem :44:
babannesi uyuttu yaklaşık yarım saat önce
bende form çayı demledim şimdi birazdan onu içcem bende. hadi karşılıklı içelim

Dogru yapiyorsun canim,,,ben kucugu bakicidan alir eve gelirdim digerleri okuldan gelmis aclar hepsini oper 2 dkk ilgilnip ustumue degisip hemen mutfaga girerdim ufaklik bakicidan tok geldigi ve kucuk oldugu icin daha cok ilgi isterdi onunla ilgilensem digerleri aciz diye bagiririlar mecbur yemek isine girerdim kucuk odasina gider gardolabinda ne varsa yer atardi bir giderdim yer yigilmis askidakiler durululer hepsi yerde isim bitince toplardim sonraki gun yine aynisini yapmis kizsan bi turlu kizmasan bi turlu cocuk bana ceza veriyor ilgilenmiyorum diye,,,bu aylarca surdu bir gun ruyasinda biyikli bir adam gormus odasina gelmis bi daha dagitma odani demis gece aglayarak uyandi anlatti, bakiciya gitmis onada anlatmis durup durup biyikli adam gelecek diye sayiklamis,,,ondan sonra sinirlendikce dagitiyorsu oyle oyle unuttu

ohh sefan olsun .. tam terapi ortami desene..

bi biyikli amcada bize lazim :~) cocuk iste kucuk buyuk farketmiyor hepsi ayri ilgi istiyor. hepsi tek cocukmus gubu davranilmak istiyor normal olarak,, sende zor buyutmussun ablam ama cok sukur yetiskin oldular

gunaydin herkese..arkadas gonderdi levengiyi ama firsat bulup ekleyemedim/ kayisi degil kizilcik ezmesi gibi birsey bu.. yada murdum erigi ..tadini tam cozemedim. kaynatip kevgirden gecirmisler ev yapimi..iste resmi.. bana birazda yapmis ama yemedimhic canim istemedi sogan cok kokuyordu..

günaydınnnnn güzel bayanlar

öğle oldu gerçi ama neyse

teşekkürler canım,,,,değişik bişey miş....
...benimkilerin isteği hiç bitmezdi gece 10 da tatlı isterlerdi evde ne varsa hemen bişey uydurur yapardım 3 ünün ayrı ayrı istekleri olurdu çevremdekiler niye her isteklerini yapıyorsun kızsana biz tek çocuğun isteğini yapmıyoruz her istekleri olacak değil senin tabiiki işin bitmez hayır demeyi bilmiyorsun derlerdi, bende arkadaşlar onlar çocuk isteyecekler ben yapacağım ilerde ne onların içinde istekleri kalsın ne benim niye yapmadım diye,
3 ününde tek tek yapıyorsun birini yap öbürünü yapma derlerdi, bende ; benim 3 tane çocuğum var ama burak ın da annesi benim, buse nin de annesi benim, burcu nunda annesi benim hepsinin annesi tek birini yapıp diğerini nasıl ayırt edebilirim ki derdim....hep bu zihniyetle büyüttüm onları onun içinde normal annelerin 3 katı yoruldum,,,,,
geriye dönüp baktığımda hiçbiriside beni diğerinden ayırdın diyemez köfteleri koyardım sayarlardı hangimizde çok diye akılları sıra hangisinde çoksa annem beni daha çok seviyor diyecek, bunu bildiğim için köftelerini bile sayarak aynı koyardım,

kimsecikler yok abla baş başa kaldık

evet canım

hem hafta sonu hem hava çok güzel herkes kendini dışarıya atmış

ben kendimi atsam işler kalacak onun için çıkamıyorum, birazdan sütçü gelir,,,10 dkk önce halılar yıkanmış geldi çok şükür bu sefer erken yıkattım günden önce elime geçti,,,

ohhhh mis gibi olmuştur ev
bende ütü yapcam bugün ama üşeniyorum.
hava kapalı burada ama sıcaklığı nasıldır bilmem :)

ohhhh mis gibi olmuştur ev
bende ütü yapcam bugün ama üşeniyorum.
hava kapalı burada ama sıcaklığı nasıldır bilmem :)

ev daha mis gibi olamadı canım
23 ünde hem annemim senesi diye hem gün diye ayarladım...(biz günlerimizi hangimizin ailesinden birinin ölüm senesi varsa ona göre alıyoruz 1 saate yakın yasin ve diğer sureler okunuyor, her sene nisan benim günüm oluyor anneme de okumuş oluyoruz),,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…