Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sen cok hamarat hatunsun valla sana yetismemiz icin yani ben kendi adima 10 firin ekmek yemem lazim oda karataya uygun degil :))) NAPCAZ... masallah sana ya , ben bu sene sadece yas tarhana yaptim cocuklar icin oda mecburen
huyum kurusun bişeyi kafaya takınca gece de olsa yapıyorum sonra da kendime kızıyorum kendini bu kadar yıpratmana gerek varmi diye
eskiden çocuklar küçükken (küçük 2-orta 8- büyük 12 yaşlarında falanlardı) haftasonu olunca tarhanaya varana kadar yapardım bahçemiz de müsaitti,,komşulara kardeşlerime, gelinlere, görümcelere, eltilere (10 kardeşler) dağıtırdım dağıtana pay kalmaz misali elimde az kalırdı,,2-3 sene böyle yaptım sonra dedim ki bu ne ya ben hem 3 çocuk hem çalışıp yapıp dağıtıyorum komşularda diğerleride evdeler yapmıyorlar, bende yapmayacağım 2 kavanoz elime kalıyor gerisini duramıyor dağıtıyorm yaparkende elim aza varmıyor....ne işkence yaparmışım kendime
sana da çocuklara da iyi olmuş
Teşekkür ederim. İnşalllah yarayacak, çok çıkmadı balık ama çok pahalı. Birde norveç somonu vardı, aslında en iyisi o ama 35 lira 4 dilimi.

ben genel de Norveç somonu alıyorum omega 3 en çok ondavar diye ama geçenlerde bi yazıda okudum Norveç balıkları plastikleri yiyorlarmış biizm tavuklar gibi hepsi sıkışık yerlerde bulunup zararlı şeyler üretiyorlarmış ne olduğunu şimdi hatırlayamadım ama zararlı diye yayınlamışlar

Bu arada karatay tarhana çorbasına ne diyor ...geçen yaz kuru Tarkana yapmıştım 4kilo kadar ,2kilosu duruyor :44:

bende önemli yerlerin altını çizerim aklıma takılınca direk bakmak için

karataya başlayınca insülin de dahil bütün tahlillermi yaptırmıştım 3 ayda bir tekrarlıyorum, ilk tahlil de 7,2 idi3 ay sonrakinde 5.1 çıktı hoca da 5 normal diyor kitaplarda da 5 yazıyor
Gül abla nete elma sirkeli sarımsak turşusu yaz ,ilk çıkan adres ..çok zayıflamıştım blog ...diye adresi var ,orda ayrıntılı anlatmış zaten

teşekkürler canım bakıyorum hemennnn

3 ayda 24 kilo verdiren karışımı artık açıklıyorum!!!

***ELMA SİRKELİ SARIMSAK TURŞUSU***

MALZEMELER

•1 Lt Ev Yapımı Elma Sirkesi
•250 Gr Tahta Havanda Dövülmüş Sarımsak
•1,5 Lt' lik Koyu Renkli Cam Kavanoz
•Kavanozu Koyacağınız Koyu Renkli Bez Torba

YAPILIŞI

Öncelikle evde kendiniz elma sirkesi yapıyorsunuz. Yapımı çok basit olup bir sonraki yazımda elma sirkesinin yapımını detaylarıyla anlatacağım. Eğer çok vaktim yok hemen kilo vermem gerekiyor diyenlerdenseniz marketten alacağınız katkısız bir elma sirkesi işinizi görecektir. Gene de evde yapmanız en doğrusu.
İkinci yapacağınız işlem tahta havanda soyduğunuz 250 Gr sarımsağı tabiri caiz ise suyu çıkana kadar eziyorsunuz. Elma sirkesini kavanoza koyduktan sonra sarımsakları da kavanoza ekliyoruz. Işık görmemesi için mutlaka koyu renkli bir bezle sarıyoruz ve kullanmadığınız ışık almayan bir yerde 15 gün hiç açmadan saklıyoruz.
15. gün " Elma Sirkeli Sarımsak Turşusu" hazır...

KULLANIŞI

Bu mucizevi formülü her yemekten 30 dk önce bir tatlı kaşığı içiyorsunuz ve hemen 1 bardak su içiyorsunuz. Hepsi bu kadar. Yalnız kaşığı elinize aldığınızda diğer elinizde bir bardak su olmalı çünkü boğazınız ve mideniz elma sirkesinin etkisiyle yanacaktır. Vakit kaybetmeden içerseniz böyle bir yanma hissetmezsiniz. Şunu da belirteyim bu veya başka bir elma sirkeli karışımı eğer direkt susuz olarak tüketirseniz kalıcı mide hasarına yol açabilir. Ayrıca midesinde reflü, ülser gibi rahatsızlıkları olanlar için söylüyorum, üzgünüm bu tarif size göre değil.

AĞIZ KOKUSU YAPAR MI ?

Hayır. İlk içtiğinizde kokusunu hissedeceksiniz ama suyu hemen arkasından içtiğinizde bu kokunun kaybolduğunu göreceksiniz. Üstelik antibiyotik işlevi gören bu karışım sayesinde ağız içinde oluşan enfeksiyon sonucu gelişen kokunun 7 gün sonra kaybolduğunu göreceksiniz. İçimi çok kolay olup turşu gibi ekşimsi bir tadı olur.

FAYDALARI

1.METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR!
2.TOKLUK MERKEZİNİ UYARARAK KISA SÜREDE DOYMA HİSSİ VERİR!
3.TATLI KRİZLERİNE NEDEN OLAN İNSÜLİN DENGESİZLİĞİNİ YOK EDER!
4.KIŞIN GELİŞEN VİRAL ENFEKSİYONLARDAN YANİ GRİPTEN KORUR!
5.AĞIZ İÇİNDE OLUŞAN AFT, APSE VE YARALARI İYİLEŞTİRİR!
6.İDRAR YOLU VE VAJİNAL YOL ENFEKSİYONLARINDAN TAMAMEN KURTARIR!
7.CİLDİ TAZELER VE AKNE OLUŞUMUNU AZALTARAK YOK EDER!
8.KAN AKIŞ HIZINIZ ARTAR!
9.ASTIM HASTALIKLARINDA GELİŞEN AKCİĞERLERDE OLUŞAN ENFEKSİYONU YOK ETMEDE SON DERECEDE ETKİLİDİR!
10.BAĞIRSAK SİSTEMİNİN ÇALIŞMASINI HIZLANDIRIR!
11.ENERJİ VERİR!
12.EN ÖNEMLİSİ YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRARAK KALICI KİLO VERMENİZİ SAĞLAR!

*** Bu yazdığım karışımı başka yerde arasanız da bulamayacaksınız. Çünkü 98 yaşında hiçbir hastalık yaşamadan vefat eden bir otacının yani dedemin el yazması defterinden bulduğum bir tariftir.
***Spor yapmaya, düzenli beslenmeye vaktiniz yoksa eğer belirttiğim şekilde karışımı içmenizde kilo vermenizi sağlayacaktır.
*** Daha önceki yazılarımda anlattığım beslenme ve spor programının yanında bu karışımı kullanmanız halinde 20 ile 28 kilo kadar verebilirsiniz. Yakınlarım, başta annem ve kilolu arkadaşlarımda bendeki değişimi fark ederek denediler ve 20- 22 - 30 gibi ciddi ve sağlıklı kilo kayıpları yaşadılar.
***Özellikle belirtmem gereken şu; karışımı içtiğiniz sürece çok uzun saatler açlık hissetmeyeceğiniz için sakın daha çok zayıflama uğruna yemek yememeye kalkışmayın. 3 ana öğün mutlaka tüketilecek. Maksadımız sağlığımızdan olmak değil.

alıntıdır...çokzayıflamışsın sitesinden

Selamlar :)

Regl döneminde tartıda fazla çıkan bi ben miyim? genelde öyle mi oluyo yoksa bende mi anormallik var?
-bu arada karnım çok ağrıyo, ölüyorum

Regl döneminde tartıda fazla çıkan bi ben miyim? genelde öyle mi oluyo yoksa bende mi anormallik var?

hayir hepimiz fazla cikiyoruz. regl oncesiolcumde + cikip regl bitinceki olcumde -1300 ciktim gecen haftalar,,, gececek takma kafana

uyaninca limonlu tarcinli su

11.00 kkk+1 dilim tarcinli elma+yesil cay

17.00 1 kepce kirmizi mercimekli tarhana corbasi+1 tabak ispanak yemegi+1 kase yogurt pul biberli

yesil cayimi 1 saat sonRa icicem

spor Tibet 17li+350 ip atlama+130a kadar plank+50 squat+birkac bolgesel hareket

suya devam

tukkan kapandi.. erken aciktim bugun acik havaya ciktik ondan olabilir

afiyet olsun canım
tükkan kapandıyı okuyunca bi an ne çabuk dedim sonra saat farkı aklıma geldi

sporlarda bitmiş oh ne güzel,

afiyet olsun canım
tükkan kapandıyı okuyunca bi an ne çabuk dedim sonra saat farkı aklıma geldi

sporlarda bitmiş oh ne güzel,

walla heryer oyuncak ama kucuk kizi uyutunca ancak kendi islerimi hallettim .. buara cok gece kalinca yapamiyorum.. sporu yaptim dusa girdim.. buyuk oyle ayak bagi olmuo ama oda cok dagitio heryeri/.. neyseki mutfak ve yatak odalari toplu .. oyuncak kalabaligindan biktim usandim tam toplamaya girisiorum elimden almaya oynamaya basliolar en son ne haliniz varsa gorun diyip birakiyorum.. Allah acilarini gostermesin varsin heryer daginik olsun .. cayimi iciorum anca yudum yudum

dağıtsınlar boşver yeterki başka sorun çıkarmasınlar sağlıklı olsunlar,,,
dağıtmayan çocukta iyi değil çocuk çocukluğunun tadını çıkaracak gerektiğinde ağlayacak gerektiğinde dağıtacak gerektiğinde stresini atmak için bağıracak,,,,
benim komşumun 10 sene çocuğu olmamıştı oldu 2 yaşında falandı kadın her yaptığına bağırırdı çocuk pısırık olmuştu, benimki de koltuk tepelerinde gezen bir çocuktu kadın bir gün kapıyı çaldı oğlumu istedi benimki hiç bişey dağıtmıyor yaramazlık yapmıyor seninki bizde yaparken görsün oda yapsın dedi,,,benimki hemen kanepenin üstüne çıkmış oradan kapı pervazlarında bulunan kinder yumurtadan çıkan oyuncakları almış atmış aşağıya oynamış kırmış çok hoşlarına gitmiş getirdi oğlumu ballandıra ballandıra yaptıklarını anlattı, aradan 2 gün geçti yukarda bir bağırma sesi noldu diye çıktım çocuk torbadaki şekere parmağını sokmuş şeker yere dökülmüş kadın bir bağırıyor çocuğa çocuk korkmuş pışmış, kadına kızdım sen ufacık bişey de böyle bağırırsan bu çocuk hem pısırık hem korkak olur, yaramazlık yapsın diyorsun ufacık bişey de avazın çıktığı kadar bağırıyorsun diye,,,

internetim çok vahim bi durumda menümü yazıp kaçayım ben :)

sabah 1 bardak su

kahvaltı :
kkk (bugün yumurta yemedim)

ara: kefir

akşam:
1 bardak şalgam suyu
ıspanak
soğan salatası

su: içmeye devam
spor: 35 dakka yürüyüş

sınavlarımdan dolayı bu ara böyle az az yürüyorum

afiyet olsun

yürü de az olsa da kar kardır

KALKIS: bir bardak lımonlu su + ıkı barkdak ılık su

KAHVALTI: 11:00 KKK +salata

ara: 17:00 kefir

AKSAM : 18:00 buharda somon+buharda karnahabar+avokado sos+ıkı lokma helva.

tükkan kapandı.

cok erkene cekme ama 6yi gecmesin...6dan sonrasi cay keyfi olsun.. 11-12de yatarsan acikmazsin ama ben 2de yattigim vakitler midem gurulduyor tabiki benimki yanlis o saatte ayakta olmamam lazim.. hadi ins iyi sonuclariniz bekliyorum

cektım bakalım..bugun başladım.. hafıfte yedım.. elımden gelen bu dur :)

ben cikardim hayatimdan . evde pilavi var yemedim..1gun karnibahar yedim haslanmis 2 gun gazdan kurtulamadim.. hafifleyemedim .. ne cabuk etkilenio metabolizma artik. oncesindede nohut yemistim atamadim bi turlu

kımyon atsan ya da onları yedıkten sonra rezene cayı ıcsen.. bunları bılıyorum ben..

herkes aynı arkadaşım.. uzulme.

erken kapamışsın.. acıkmaz mısın?

kadın da tam arızaymış.. kuzey de halıyle kırar.. döker.. ama ıstemeden bılmeden.. esım de ben de bağırmayız.. zaten çocuk o anda korkmuş oluyor.. bır daha kı sefere daha dıkkatlı ol deyıp bırlıkte temızlıyoruz.. cocugun ayarları ıle de oynanmaz kı.. rahatsız kadın!! sonra ılerıde cıddı kısılık sorunları bu yüzden çıkıyor.

tabikiii :) her zaman ama siz benden daha deneyimlisiniz :26::26::26:

bana yaramadı valla o gün bugündür içmiyorum

maalesefff her gün :)
hatta bu sabah 4.30 da uyandım

herkesın deneyımı ıle hepımız doğru yolu buluyoruz.. az,cok olur mu hıc?

sabah...56:...10.30....1 bardak kefir,,....KKK

öğlen.........:56..17.00....yoğurtlu buğday ve salata

spor.........şimdi yürüyüşe gidiyorum bakalım ne kadar sürecek

Son düzenleme:
Selam kızlar iskenderundayım ondan geçmişi okuyamadım

Akşam 17:15 1 tabak bezelye+2 kase yoğurt

Spor shred 3/5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…