huyum kurusun bişeyi kafaya takınca gece de olsa yapıyorum sonra da kendime kızıyorum kendini bu kadar yıpratmana gerek varmi diyesen cok hamarat hatunsun valla sana yetismemiz icin yani ben kendi adima 10 firin ekmek yemem lazim oda karataya uygun degil :))) NAPCAZ... masallah sana ya , ben bu sene sadece yas tarhana yaptim cocuklar icin oda mecburen
sana da çocuklara da iyi olmuşhava cok guzel yani gunes sicak golge soguk.. 2 saate yakin disarlarda takildik parka gittik . yani surekli hareket oldu banada.. ama ev dandini.. bugun isim bitmez benim ..parkta ecenin gecen seneki okul arkadasinin dadisini gordum bayagidir karsilasmioduk bana hemen zayiflamissin dedi :)) dedim evet oyle diyetmi yaptin dedim simdi karatay desem anlamiyacak. hayir dedimekmegi makarnayi pastayi kestim vesselam :)) simdi yiyormusun dedi hayir yemiyorum dedim.. cocuklarin sapkalarini cikardim kollarini siyirdim D vitamin alsinlar biraz diye.. anca evin yolunu bulduk
Teşekkür ederim. İnşalllah yarayacak, çok çıkmadı balık ama çok pahalı. Birde norveç somonu vardı, aslında en iyisi o ama 35 lira 4 dilimi.
bende önemli yerlerin altını çizerim aklıma takılınca direk bakmak içinslm kızlar
bugün 2de günüm var 4 gibi dönerim büyük ihtimalle eminenin uyku saatini aksatmak istemiyorum.
öğlen yemek yemicem oradaki salatalardan ve sağlıklı besinlerden yemeyi düşünüyorum
kaçamak yapmam merak etmeyin
ben okurken elime kırmızı kalemi alıyorum ince ayrıntıların altını çiziyorum. ders çalışır gibi
insülin direncini kırdığını nasıl hissediyorsun abla tahlil falan mı yaptırıyorsun???
Gül abla nete elma sirkeli sarımsak turşusu yaz ,ilk çıkan adres ..çok zayıflamıştım blog ...diye adresi var ,orda ayrıntılı anlatmış zaten
Selamlar :)
Regl döneminde tartıda fazla çıkan bi ben miyim? genelde öyle mi oluyo yoksa bende mi anormallik var?
-bu arada karnım çok ağrıyo, ölüyorum
oh, çok şükür o zaman yai rahatladım :)hayir hepimiz fazla cikiyoruz. regl oncesiolcumde + cikip regl bitinceki olcumde -1300 ciktim gecen haftalar,,, gececek takma kafana
oh, çok şükür o zaman yai rahatladım :)
uyaninca limonlu tarcinli su
11.00 kkk+1 dilim tarcinli elma+yesil cay
17.00 1 kepce kirmizi mercimekli tarhana corbasi+1 tabak ispanak yemegi+1 kase yogurt pul biberli
yesil cayimi 1 saat sonRa icicem
spor Tibet 17li+350 ip atlama+130a kadar plank+50 squat+birkac bolgesel hareket
suya devam
tukkan kapandi.. erken aciktim bugun acik havaya ciktik ondan olabilir
afiyet olsun canım
tükkan kapandıyı okuyunca bi an ne çabuk dedim sonra saat farkı aklıma geldi
sporlarda bitmiş oh ne güzel,
walla heryer oyuncak ama kucuk kizi uyutunca ancak kendi islerimi hallettim .. buara cok gece kalinca yapamiyorum.. sporu yaptim dusa girdim.. buyuk oyle ayak bagi olmuo ama oda cok dagitio heryeri/.. neyseki mutfak ve yatak odalari toplu .. oyuncak kalabaligindan biktim usandim tam toplamaya girisiorum elimden almaya oynamaya basliolar en son ne haliniz varsa gorun diyip birakiyorum.. Allah acilarini gostermesin varsin heryer daginik olsun .. cayimi iciorum anca yudum yudum
tabikiii :) her zaman ama siz benden daha deneyimlisiniz :26::26::26:puf pufummm.. bızımle de paylaş anladıkça.
bana yaramadı valla o gün bugündür içmiyorumben hergun iciyorumlionlu su ; limonlu yesil cay cok guzel odem attiriyor. klomu arttirmadi hergun tartiliorum
maalesefff her gün :)hafta sonları da mı
internetim çok vahim bi durumda menümü yazıp kaçayım ben :)
sabah 1 bardak su
kahvaltı :
kkk (bugün yumurta yemedim)
ara: kefir
akşam:
1 bardak şalgam suyu
ıspanak
soğan salatası
su: içmeye devam
spor: 35 dakka yürüyüş
sınavlarımdan dolayı bu ara böyle az az yürüyorum
cok erkene cekme ama 6yi gecmesin...6dan sonrasi cay keyfi olsun.. 11-12de yatarsan acikmazsin ama ben 2de yattigim vakitler midem gurulduyor tabiki benimki yanlis o saatte ayakta olmamam lazim.. hadi ins iyi sonuclariniz bekliyorum
ben cikardim hayatimdan . evde pilavi var yemedim..1gun karnibahar yedim haslanmis 2 gun gazdan kurtulamadim.. hafifleyemedim .. ne cabuk etkilenio metabolizma artik. oncesindede nohut yemistim atamadim bi turlu
Selamlar :)
Regl döneminde tartıda fazla çıkan bi ben miyim? genelde öyle mi oluyo yoksa bende mi anormallik var?
-bu arada karnım çok ağrıyo, ölüyorum
uyaninca limonlu tarcinli su
11.00 kkk+1 dilim tarcinli elma+yesil cay
17.00 1 kepce kirmizi mercimekli tarhana corbasi+1 tabak ispanak yemegi+1 kase yogurt pul biberli
yesil cayimi 1 saat sonRa icicem
spor Tibet 17li+350 ip atlama+130a kadar plank+50 squat+birkac bolgesel hareket
suya devam
tukkan kapandi.. erken aciktim bugun acik havaya ciktik ondan olabilir
dağıtsınlar boşver yeterki başka sorun çıkarmasınlar sağlıklı olsunlar,,,
dağıtmayan çocukta iyi değil çocuk çocukluğunun tadını çıkaracak gerektiğinde ağlayacak gerektiğinde dağıtacak gerektiğinde stresini atmak için bağıracak,,,,
benim komşumun 10 sene çocuğu olmamıştı oldu 2 yaşında falandı kadın her yaptığına bağırırdı çocuk pısırık olmuştu, benimki de koltuk tepelerinde gezen bir çocuktu kadın bir gün kapıyı çaldı oğlumu istedi benimki hiç bişey dağıtmıyor yaramazlık yapmıyor seninki bizde yaparken görsün oda yapsın dedi,,,benimki hemen kanepenin üstüne çıkmış oradan kapı pervazlarında bulunan kinder yumurtadan çıkan oyuncakları almış atmış aşağıya oynamış kırmış çok hoşlarına gitmiş getirdi oğlumu ballandıra ballandıra yaptıklarını anlattı, aradan 2 gün geçti yukarda bir bağırma sesi noldu diye çıktım çocuk torbadaki şekere parmağını sokmuş şeker yere dökülmüş kadın bir bağırıyor çocuğa çocuk korkmuş pışmış, kadına kızdım sen ufacık bişey de böyle bağırırsan bu çocuk hem pısırık hem korkak olur, yaramazlık yapsın diyorsun ufacık bişey de avazın çıktığı kadar bağırıyorsun diye,,,
tabikiii :) her zaman ama siz benden daha deneyimlisiniz :26::26::26:
bana yaramadı valla o gün bugündür içmiyorum
maalesefff her gün :)
hatta bu sabah 4.30 da uyandım
KALKIS: bir bardak lımonlu su + ıkı barkdak ılık su
KAHVALTI: 11:00 KKK +salata
ara: 17:00 kefir
AKSAM : 18:00 buharda somon+buharda karnahabar+avokado sos+ıkı lokma helva.
tükkan kapandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?