Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Samimi ve komiktir, insan 1 gün bile görmezse özler yengeci, duygusallığını zekası ve fırlamalığıyla kapatır. Çok eleştiriye ve ihmal edilmeye gelemez aman.......bunlar sana uyuyor

bende sadece 200 ip atladim .. kisa gunun kari :)

ip kadar güzel kardıo var mı.. harıka.. ozellıkle yag yakımı ıcın ıp mucıze gıbı bır sey.

kızlar bu arada yarın nöbetçiyim salı günü pazar oluyor bizim burda nöbet çıkışı pazar yapcam
eve geç gelirim sonra da yatarım büyük ihtimalle akşama anca girerim

ıyı nöbetler arkadaşım..

Motivecibaşı yine hastalandı, ama bu onu durdurmuyor. Spora devam. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hastalandın mı? noldu?? yoksa ben mı hastalandım.. bana noldu

Günaydın kızlar umarım sendromsuz bir Pazartesi karşılar sizi:)

Bn gece 3 e kdr uyuyamadım muhtemelen sistit oldum nasıl üşütüyorum anlamıyorum valla 😪kendimi iyi hissetmezsem Dr a gidicem bugün

karbonatı şiddetlke onerırrım sana.. sıstıte ıyıo geliyor.

portakal cıceklerı.. dun kopardım bıraz.. mis gıbıler.. yoldan geçerken basını donduruyor resmen.

aynen ben.. valla da bılla da aynı ben.. guclu gorunurum ama.. bunu basarırırımm maalesef.. ama ıcten ıce tabiii.. paldır küldür. özleniyor muyum.. orasını bılemeyecegım :)

iGUL ABLA Iyi yapmissin ablacim cok eglenceli bulmustum bende

SELANSU cugum cok gecmis olsun.. umarim hemen gecer rahatsizligin

KEDIcim senin neren hasta cok gecmis olsun

TEOSON cicekler cokguzel icimiz acildi

dunku duzensizligi +400 olarak gordum.. poff sabahtan beri hicbir is yapmadim spor yapiyorum :)))

herkese günaydınn..
Artı gördüğümden dolayı kafama yedığım tavadan olacak bu hafta işi sıkı tutmaya karar verdım..
Canan ablanın motıve edıcı haftaya daha ıyı yaparsın gazı ıle elimden gelenı yapmaya karar verdım..
Bildirim yapıp gül abladan dayak yemedıgım için kedının tavasına razı oldum ellam
Güzel bir karatay kahvaltısı yaptım daha acıkmadım..Akşam da hafıf birşeyler yemek istiyorum..
bu arada dukan dıyetının iksir diye tabır ettıgı yeşil çay kırmızı bıber ve lımon ile yaptıkları karışımdan içicem bu hafta..metabolızmayı hızlandırıyormuş..deneyelim görelım karataya ters bır durum yok nasılsa..
herkese bol bol eksıler sevgılı arkadaşlarım

çok tatllısın canım, bu hafta sopa ve tavadan kaçmak için zayıflamaya çalışman süper..........biz topik olarak gelenleri sopa ve tava ile korkutup zayıflatıyoruz...

evde kaçamak yapan sanki ben görecekmişim gibi yapmaktan vazgeçiyor ensesinde hissediyor beni

yeşil çaylı iksir fayda ederse bende içeyim

karbonatı şiddetlke onerırrım sana..

Eve gidince denicem şekerim galiba beni fena yakalamış şu an çok üşüyorum çünkü

SELANSU cugum cok gecmis olsun.. umarim hemen gecer rahatsizligin

Sağol canım umArım geçer

Selen su ,soğan ı kaynatıp iç cnm ...gerçekten rahatlıyacaksın ..sabah akşam aç karnına ..
Kesin sonuç ...

Gece aklıma geldi ama çok cnm acıyordu kalkmadım yataktan ,Dr a da gidicem eve geçince yapıp içicem canım

Kızlar leptin hormonu için aksamlari uyanık mi kalmak gerekiyor. Ben erkenden yatıyorum. Bir sey yemeyince canım sıkılıyor. Size de öyle oluyor mu kızlar? ?????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Balık: İbrahim Tatlıses gibi çabuk ağlar, neye ağladığını asla bilemezsiniz. Pencere buğulansa duygulanıp ağlayabilir. Dünyada sadece kendisinin anlayabileceği esprileri vardır. Her ilişkisine, son ilişkisiymiş gibi başlar, kendini inandırır, ayrılınca da aman boşver ya zaten şizofrendi der geçer. Hayalperesttir, ama romantik salya aşık değildir, sevgilisi şiir okurken dayanamayıp adamın ağzına gülebilir. Küçük şeylerden mutlu olsa da, ota boka morali bozulabilir. Bu kadar duygusal olmasına rağmen, zorluklar karşısında inanılmaz güçlüdür. İdeal mesleği kadılıktır, asla hak yemez, estetiğe düşkündür üzerinde tarçın yoksa sahlep bile içmez. Sonda söylenecek şeyi başta söylediği için her kavgada haksız duruma düşer, sonra da bütün dünya bana karşı diye ağlaya ağlaya gözleri şişer. Geneli iyi yemek yapar, ideal eş ve anne adayıdır. Bünyeleri görücü usulü ile evlenmeye yatkındır.

AYYYY BU NEEE AĞLIYCA ŞİMDİİİİ

Bence öyle bir şey yok ya uyku da da leptin oluyor ki zaten ama Gül abla en iyi cevabı verir

leptin hormonu gece 2-5 arası yani uyurken çok çalışırmış

canan hoca erken yatınki derin uykunuzda leptin çalışsın diyor, iyi yapıyorsun

millet yemeğe gitmek için hazırlan dı ben yürüyüşe gitmek için,,,,iş kostümlerimi çıkarıp yüüryüş kostümlerimi giydim uygun adım marş parkura....bakalım ne kadar yürüyeceğim

Canlarimmmmm benimmmmmm,herbirinize saglikli,mutlu,huzurlu,piril piril bir hafta diliyorum.
Sevgili alfabetikbulvarcigim,cok naziksiniz canim.Insaallah,eminim bu hafta eksileri gorup sevineceksiniz.
Sevgili selensucugum,cok gecmis olsun canim,sakin dr.u ihmal etme.
Canlarim sabahtan buyuk bir bahar temizligine basladim,tek basima.En basta pencere pancur ve perdelerden,yavas yavas icerilere dogru ilerliyorum.Tek basina biraz zor oluyor ama yardimci olmayinca ne care.Eger sik araliklarla giremezsem kusuruma bakmayin.Suya sabuna gomulmus vaziyetteyim,sigara dumani her yere islemis onunla savasiyorum.Koku kaldimi diye koklamadigim nesne ve santim kalmiyor saplanti oldu adeta.Ufff birde icmeyince cift misli etkiliyor.Simdilik bana musade, hepinizi cok seviyorum ve opuyorum canlarim.

aynen bende kokusundan başım dönüyor sarhoş oluyorum :86:

günaydın kızlar umarım sendromsuz bir pazartesi karşılar sizi:)

bn gece 3 e kdr uyuyamadım muhtemelen sistit oldum nasıl üşütüyorum anlamıyorum valla 😪kendimi iyi hissetmezsem dr a gidicem bugün

p.tesi sendromu ben yaşıyorum maalesef. Geçmiş olsun canım

kolay gelsin canan abla

Selam herkese, kaç gündür bildirim flan yapamadım, ama diyeti bozmadım, devam ediyorum :) şuan tartıda bir kilo fazla çıkıyorum ama Regl bittiğinde gideceğini düşünüyor ve umuyorum :)

-dün çok geç uyudum, 4'te. Haliyle geç uyandım ve kahvaltı şimdiye kaldı :/ staja da gidemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…