bende bunu okumadan yazmışım sana...
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,,,karatay mucizesibütün dğerler yükseliyor ne güzel
bulantı olayı kötü oldu ekin gibi oldun sende
görüşürüz bye canım
tahin balıktaki omega 3 ün emilimini sağlıyormuş, omega3 almak helvadaki şekerin zararından daha faydalıymış ,,,ben helva yemiyorum zaten kg veremiyorum bide şeker almayayım diye 5-6 kuru çekirdekli üzümü biraz ıslatıp 2 yemek kaşığı tahinin içine doğruyorum,,,,
helvayı mı kahvaltı da yesek diyorsun
10.00 kkk+1 tarcinli armut+yesil cay
17.00 2 ortaboy lahmancunla ayni miktarda buraya ait kutap denen birsey :)+1 kase yogurt pul piberli+ufak bir havuc
spor : Tibet 17li+plates+130akadar plank+300 ip atlama
limonlu tarcinli suyumu iciyorum
tukkan kapandi
kan degerlerinin iyi cikmasina cok sevindim hadi gozun aydin..
ablacım yolumuz pek kısa değildi 7 saat gidiş 7 saat dönüştü aralarda çok sık mola verdik hem küçük oğlandan dolayı hem karnımdakinden dolayıderken yol ve yolculuk işkenceye dönüştü..neyse çok şükür gittik geldik sağ salim..düğün de çok güzeldi
evet bulantı yıpratıyor beni buzdolabının kapağını açamıyorum..
abla karatayı aylardır yapıyorum elbette faydasını gördüm çookk kötülerden alt sınırlara karatay sayesinde ulaştım ama şimdi 1 ay içinde gebelikle birlikte bu ani düzelmeye anlam veremedim..daha önceki tahlillerim özelde yapılmıştı bu son devlet hastanesinde yapıldı acaba diyorum fark bu yüzden mi???
karatay'ı seviyorum karatay bebişi olacak inşallah son numara
Aaa, ne güzel, yolunu bulmuşsun sen ablam :)
Evet, helva için demiştim, zararlı olmadığını düşündüm bi an, ama sorumu geri alıyorumistemiyorum kahvaltıda helva falan :)))
Selam herkese, kaç gündür bildirim flan yapamadım, ama diyeti bozmadım, devam ediyorum :) şuan tartıda bir kilo fazla çıkıyorum ama Regl bittiğinde gideceğini düşünüyor ve umuyorum :)
-dün çok geç uyudum, 4'te. Haliyle geç uyandım ve kahvaltı şimdiye kaldı :/ staja da gidemedim...
2 çocuk bide karnında 14 saat yolculuk bide git gelli, arada 3-5 gün dinlenme olsa neyse iyi göze alıpta gitmişsin valla başkası olsa kılını kıpırdatmazdı,,,,
farklı laboratuvarlardan farklı sonuçlarda olabiliyor,,,sonrakileride hep aynı yerlerde yaptır kafan karışmasın
babymomcumm tabıkı yazarım ama cevızlı balık sosunu unutmadım haber vereyimiksirin detayini yazarmisin
afiyet olsun..gül ablam yazmış doğruları, yanlışları... benimde gözüme bir şey takıldı müsade ederseniz yazayım
hazır bitki çayı kullanmıyoruz..her şeyin doğalı..bu poşet çayların zararları faydalarından fazlaymış.gül abla onunla ilgili yazıyı paylaşmıştı ben o günden sonra evdekileri çöpe attım ve baharatçıdan alıp demleme usulüne geçtim
ben kahvaltıda çay içmediğim için ona hiç dikkat etmemişimafiyet olsun..gül ablam yazmış doğruları, yanlışları... benimde gözüme bir şey takıldı müsade ederseniz yazayım
hazır bitki çayı kullanmıyoruz..her şeyin doğalı..bu poşet çayların zararları faydalarından fazlaymış.gül abla onunla ilgili yazıyı paylaşmıştı ben o günden sonra evdekileri çöpe attım ve baharatçıdan alıp demleme usulüne geçtim
millet öğrenince şok olacakgebeliğimi kimse bilmediği için birazda mecbur kaldım gitmeye abla..dışarıdan bakınca iki çocuk görünüyor
1 saat 50 dkk sporyapılmıştır......1 saat yürüyüş 50 dkk aletli jimnastik
canım çok teşekkür ederim bende anlamış değilim bu iyileşmeyi..bebekten kaynaklı da olabilir..rabbimin sürprizleri büyüklüğü işte..aylardır uğraşıyorum karatayla çok düzeldi ama 1 ayda birden bi iyileşme oldu..
sen nasılsın canım çocuklar, diyet her şey iyi gidiyordur umarım
ben kahvaltıda çay içmediğim için ona hiç dikkat etmemişimdirek yiyeceklere konsantre olmuşum
millet öğrenince şok olacak....
bende 3. cüde işyerindekilerden 5 ay saklamıştım,, herkese kg aldım diyordum, hem kızım hem oğlum var tabii bide benim havama bakarak 3. çocuğu yapacağım akıllarına gelmiyor çok kilo aldın deyip duruyorlardı,,,bigün müdürüm kızımla konuşurken (5 yaşında o zaman) abisini kastederek kardeşin nasıl diye sormuş kardeş deyince çocuğun aklı karnımdakine gitmiş kardeşim daha doğmadı ki annemim karnında demiş
Merhaba arkadaşlar,
nasılsınız.? herkes çok iyidir umarım..
Ben çok yoğunum bu aralar..Pek vakit bulamıyuorum vakit buldukça abime gidiyorum eşinin rahatsızlığından bahsetmiştim size...
Onun dışında hala regl olmadım verdiği sıkıntı ve kiloda sabitlik..gerçi bu ara kilom ikinci planda hastalıklar üzücü haberler iş yoğunluğu..
Allah başka keder vermesin çok şükür halimize...
Yoğun gelemesem de aklımdasınız..
merhaba canım
amin...bende 2 gündür yokluğunu hissettim hafta sonu işleri eşide vardır diye düşündüm hastalık aklıma gelmemişti
yengen de düzelme olmadımı daha tevedi fayda vermedimi
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine..benimde bir seferinde başıma geldi bu durum..hemen kıyafetlerımı değiştirip terimi kurulasamda hasta olmuştum
tammmda tahmin ettiğim gib(cuma konuşmuştuk)i.geçmiş olsun
süpppeeerrr
Sağ ayak parmağını oynatmaya başladı çok şükür....Ortopedist ameliyat diyor fizik doktoru biraz daha ertleyeylim diyor..Bİlemiyorum artık nasıl olacak...
Umarım ameliyata gerek kalmadan hallolur..
yengemi görünce ben de yeniden randevu aldım ayağım için. yaklaşık 4 ay olacak hala düzelmedi burkulan ayğımda ki ağrı ve şişlik...
Haftaya pazartesi yendien gideceğim bakalım....
sağol ilgin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?