Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bende bunu okumadan yazmışım sana...
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,,,karatay mucizesibütün dğerler yükseliyor ne güzel
bulantı olayı kötü oldu ekin gibi oldun sende

ablacım yolumuz pek kısa değildi 7 saat gidiş 7 saat dönüştü aralarda çok sık mola verdik hem küçük oğlandan dolayı hem karnımdakinden dolayı derken yol ve yolculuk işkenceye dönüştü..neyse çok şükür gittik geldik sağ salim..düğün de çok güzeldi

evet bulantı yıpratıyor beni buzdolabının kapağını açamıyorum..
abla karatayı aylardır yapıyorum elbette faydasını gördüm çookk kötülerden alt sınırlara karatay sayesinde ulaştım ama şimdi 1 ay içinde gebelikle birlikte bu ani düzelmeye anlam veremedim..daha önceki tahlillerim özelde yapılmıştı bu son devlet hastanesinde yapıldı acaba diyorum fark bu yüzden mi???
karatay'ı seviyorum karatay bebişi olacak inşallah son numara

Aaa, ne güzel, yolunu bulmuşsun sen ablam :)

Evet, helva için demiştim, zararlı olmadığını düşündüm bi an, ama sorumu geri alıyorum istemiyorum kahvaltıda helva falan :)))

afiyet olsun canım
sizin oranın saatine göre tükkan kapandı,
bende 4 gibi yemeyi düşünüyorum şimdi dolaptan çıkardım kaloriferin üzerine koyayım biraz ılısın dolabtan alınca soğuk yiyemiyorum hemen boğazım ağrıyor

kan degerlerinin iyi cikmasina cok sevindim hadi gozun aydin..

canım çok teşekkür ederim bende anlamış değilim bu iyileşmeyi..bebekten kaynaklı da olabilir..rabbimin sürprizleri büyüklüğü işte..aylardır uğraşıyorum karatayla çok düzeldi ama 1 ayda birden bi iyileşme oldu..

sen nasılsın canım çocuklar, diyet her şey iyi gidiyordur umarım

2 çocuk bide karnında 14 saat yolculuk bide git gelli, arada 3-5 gün dinlenme olsa neyse iyi göze alıpta gitmişsin valla başkası olsa kılını kıpırdatmazdı,,,,
farklı laboratuvarlardan farklı sonuçlarda olabiliyor,,,sonrakileride hep aynı yerlerde yaptır kafan karışmasın

afiyet olsun..gül ablam yazmış doğruları, yanlışları... benimde gözüme bir şey takıldı müsade ederseniz yazayım

hazır bitki çayı kullanmıyoruz..her şeyin doğalı..bu poşet çayların zararları faydalarından fazlaymış.gül abla onunla ilgili yazıyı paylaşmıştı ben o günden sonra evdekileri çöpe attım ve baharatçıdan alıp demleme usulüne geçtim

gebeliğimi kimse bilmediği için birazda mecbur kaldım gitmeye abla..dışarıdan bakınca iki çocuk görünüyor

iksirin detayini yazarmisin
babymomcumm tabıkı yazarım ama cevızlı balık sosunu unutmadım haber vereyim
tatlım geceden 3-4 bardak sıcak suya 1yemek kaşığı yeşil çay 1 tatlı kaşığı acı pul biber ve yeşil lımon ise yarım, sarı lımon ise çeyrek lımonu katıp sabaha kadar demlenmesını sağlıyoruz..her yemekten yarım saat sonra içiyoruz..1 bardak içiyorum ben..bir ateşlenme oluyor içimde ne yalan söyleyım..metabolızmayı hızlandırıyormuş..Dr. piere dukanın son kıtabından bu iksir..sevgıler ve bol eksiler canım..

Ayy bu iyi olmadı hiç bunlardan içiyorum ben hep.. aktara uğrayayım ara madem :/

ben kahvaltıda çay içmediğim için ona hiç dikkat etmemişim direk yiyeceklere konsantre olmuşum

gebeliğimi kimse bilmediği için birazda mecbur kaldım gitmeye abla..dışarıdan bakınca iki çocuk görünüyor
millet öğrenince şok olacak....
bende 3. cüde işyerindekilerden 5 ay saklamıştım,, herkese kg aldım diyordum, hem kızım hem oğlum var tabii bide benim havama bakarak 3. çocuğu yapacağım akıllarına gelmiyor çok kilo aldın deyip duruyorlardı,,,bigün müdürüm kızımla konuşurken (5 yaşında o zaman) abisini kastederek kardeşin nasıl diye sormuş kardeş deyince çocuğun aklı karnımdakine gitmiş kardeşim daha doğmadı ki annemim karnında demiş

Son düzenleme:
1 saat 50 dkk spor yapılmıştır......1 saat yürüyüş 50 dkk aletli jimnastik

aynisini dusundum bencede bebegin mucizesiyle geldi sana.. rabbim saglikla kucagina versin

iyiyim bende aksama kadar mucadele :) kah oynuyoruz kah gobek atiyoruz kah bagrisioruz hayatim sitcom gibi :))

hahahahaha koptum ya :))

Merhaba arkadaşlar,
nasılsınız.? herkes çok iyidir umarım..

Ben çok yoğunum bu aralar..Pek vakit bulamıyuorum vakit buldukça abime gidiyorum eşinin rahatsızlığından bahsetmiştim size...
Onun dışında hala regl olmadım verdiği sıkıntı ve kiloda sabitlik..gerçi bu ara kilom ikinci planda hastalıklar üzücü haberler iş yoğunluğu..
Allah başka keder vermesin çok şükür halimize...

Yoğun gelemesem de aklımdasınız..

merhaba canım

amin...bende 2 gündür yokluğunu hissettim hafta sonu işleri eşide vardır diye düşündüm hastalık aklıma gelmemişti
yengen de düzelme olmadımı daha tevedi fayda vermedimi

merhaba canım

amin...bende 2 gündür yokluğunu hissettim hafta sonu işleri eşide vardır diye düşündüm hastalık aklıma gelmemişti
yengen de düzelme olmadımı daha tevedi fayda vermedimi

Sağ ayak parmağını oynatmaya başladı çok şükür....Ortopedist ameliyat diyor fizik doktoru biraz daha ertleyeylim diyor..Bİlemiyorum artık nasıl olacak...
Umarım ameliyata gerek kalmadan hallolur..

yengemi görünce ben de yeniden randevu aldım ayağım için. yaklaşık 4 ay olacak hala düzelmedi burkulan ayğımda ki ağrı ve şişlik...
Haftaya pazartesi yendien gideceğim bakalım....

sağol ilgin için..

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine..benimde bir seferinde başıma geldi bu durum..hemen kıyafetlerımı değiştirip terimi kurulasamda hasta olmuştum

Ben de değiştirdim aynen yine de hasta oldum ama bu sefer çabuk atlatacağım gibi. Anneme ve ablama göre ekmek yemiyorum diye hasta oluyorum.

canım geçmiş olsun haberim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…