Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben hastalandım. Kombi bozuldu, spor yapmıştım, ter soğudu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

iksirin detayini yazarmisin

kolay gelisn ablacim isin zor ama eline ayagina yapisan olmayinca istedigin gibi yaparsin temizligini

canım bu balık işini diyetisyenle görüşmüştüm annem ozon'a gidiyorda ,odaları yanyana diyetisyenle tanıdığımda bi bayan kendileri o zaman görüştüm... onun dediği her deniz balığını yememeliymişiz. özellikle ilk 3 ay dikkat etmeli balıkların maruz kaldığı agır civalar bebeğe yarardan çok zarar oluşturuyormuş..kadın doğumcumda onayladı nette de takip ettiğim bi site var her gebeliğimde faydalanmışımdır orda da yazıyor..çekimser kaldım anlayacağın...alabalığı çokk seviyorum her gün yerim ama hiç bir faydası yokmuş..bu kadar bulantıya hamsiyi ağzıma süremem kokusu ağır..olmadı bende bu 3 ay solg.ar kullanabilirim tabletler daha güvenli gibi..ceviz kadım doğumcumda söyledi..her gün ye diye..biraz yağlı gelsede incirin arasında yiyorum anlaşılmıyor..

immunitum diye bi vitamınde ben kullanıyorum..içinde a'dan z'ye vitaminler ve folik asit var..kan değerlerim baya yükselmiş sanırım bu vitamin sayesinde

canan cığım kolay gelsin canım,
sende benim gibi tek tabancasın herşeye yetişmek zorundasın
o kadar uğraş akşam gelince yine sigara kokusuna bulanacak herşey doktor yaşaklasa da içmese bari

canım kahvaltı daki eksiklerini yazayım

kayısılar günkurusu olacak sarı kayısı yok
zeytinler yağın içinde yenecek
kuruyemişin az bir çay bardağı yapmaz
yumurta az
renkli bişey yok
peynir az olmuş,,,o taze kaşar mı

Son düzenleme:
canım kahvaltı daki eksiklerini yazayım

kayısılar günkurusu olacak sarı kayısı yok
zeytinler yağın içinde yenecek
kuruyemişin az bir çay bardağı yapmaz
peynir az olmuş,,,o taze kaşar mı

Gül Ablacım,
Sarı kayısı kuru meyve niyetine olabilir diye düşünmüştüm, ama daha yemem yasaksa.

Zeytinleri yağdan taze çıkarmıştım, ama onu da hallettim.

Kuruyemiş çok bile sanıyodum, daha çok yerim, buna sevindim

Taze kaşar, anca yiyorum, pek yiyemiyorum peyniri ya

herkese merhaba

güzel sağlıklı bir hafta dilerim arkadaşlarım ablalarım hepinize umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım..daha önce yazmıştım hafta sonu şehir dışındaydık 2 çocukla baya yorucu bi hafta sonu oldu..gece geldik ve sızdık resmen

gece mesaisinden sonra sabahta kalkamadım..büyük paşayı gönderip tekrar yattım saat 12'ye kadar uyumuşuz..böyle olunca hem gün bereketsiz oluyor hem kafamda bir ağırlık akşama kadar geçmiyor..neyse o kadar yoğun tempoya bu kadar düzensizlik normal diye avutuyorum kendimi

geleyim beslenmeme yol boyu elma ve leblebi yiyerek gittim..bulantı hat safhada sık sık bahsedip sizleride sıkmak istemem..
düğün yemekliydi ve hep karatay dışıydı salata ve tavuk yedim sadece.baklavalar börekler sarmalar havada uçuştu .inşallah bu gün biraz düzene girebilirim..az az yiyorum ama yinede çokk kötüyüm.cuma günü kan sonuçlarım çıktı netten girdim ama çıkaramıyorum..dr'umla görüştüm o sonuçları çok beğendi.çok şaşırıdım nasıl bir anda bu kadar yükseldi

hepinize koccaman sevgiler yine gelirim müsait zamanımda hafta sonu neler kaynatmışsınız okuyacağım

Ben hastalandım. Kombi bozuldu, spor yapmıştım, ter soğudu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine..benimde bir seferinde başıma geldi bu durum..hemen kıyafetlerımı değiştirip terimi kurulasamda hasta olmuştum

sabah kahvaltıda kuru meyve yok zaten sadece gün kurusu kayısı var, diğerleri zayıflayınca tek tük olabilir
küçük bardağı doldur ayarına bak,,40 tan fazla fındık giriyormuş bir bardağa
taze kaşar da yok canım, eski kaşar olacak
peynirin bir sürü çeşitleri var örgü, dil, sepet, ezine,tulum, ...v.s...hiç birinidemi yiyemiyorsun

Ayy, öyle mi, bak bir yanlışımı daha farkettim. Tamamdır ablacım, artık gün kurusundan başka bişey yemem :)

Tamam bardağı dolduracağım.

Kaşar da peynirin türü diye yemiştim, ama eski olması lazımmış.

Otlu peyniri çok seviyorum, o da evde yok. Anneme söyleyeyim de baksın markete. :)

Ablacım seni bulmuşken bişey soracağım, "keşkek" diye bi yemek var bilir misin, buğdayla yapılıyor. Buğday yasak mı?

Bir de, gün içinde kavrulmamış kuruyemiş yiyebiliyor muyuz?

bende bunu okumadan yazmışım sana...
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,,,karatay mucizesibütün dğerler yükseliyor ne güzel
bulantı olayı kötü oldu ekin gibi oldun sende

iyiki kahvaltının resmini çekmişsin yoksa hatalı yiyecekmişsin hep sonrada ben neden kg veremiyorum diyecektin

keşkek yiyebiliyoruz 3-4 kaşıktan fazla yok ama,,,buğday yasak değil, bulgur gibi 3-4 kaşığı geçmeyecek

gün içinde kuruyemiş yok ama çok acıkır yiyecek bişey bulamazsan biraz atıştırıp kıtlık sinyali oluşmasına engel olabilirsin,,

Evet ya, iyi ki akıllı telefonlar var!

Hııı, tamam, yasak değilse süper, biz de az yeriz. :)

Kuruyemiş olayı da tamamdır.

-Bir sorucuk daha sormak istiyorum, nasıl biriktirdiysem soruları
Balık yanında tahin helvası yememiz gerekiyor ya nedeni nedir? Helvada şeker var sanırım? Şey bi de, kahvaltıda bir parçacık falan yesek olmuyo dimi?

Tsk ederim aksam giremeyebilirim yarin gorusuruz
görüşürüz bye canım

tahin balıktaki omega 3 ün emilimini sağlıyormuş, omega3 almak helvadaki şekerin zararından daha faydalıymış ,,,ben helva yemiyorum zaten kg veremiyorum bide şeker almayayım diye 5-6 kuru çekirdekli üzümü biraz ıslatıp 2 yemek kaşığı tahinin içine doğruyorum,,,,

helvayı mı kahvaltı da yesek diyorsun

10.00 kkk+1 tarcinli armut+yesil cay

17.00 2 ortaboy lahmancunla ayni miktarda buraya ait kutap denen birsey :)+1 kase yogurt pul piberli+ufak bir havuc

spor : Tibet 17li+plates+130akadar plank+300 ip atlama

limonlu tarcinli suyumu iciyorum

tukkan kapandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…