ip kadar güzel kardıo var mı.. harıka.. ozellıkle yag yakımı ıcın ıp mucıze gıbı bır sey.
ıyı nöbetler arkadaşım..
hastalandın mı? noldu?? yoksa ben mı hastalandım.. bana noldu
karbonatı şiddetlke onerırrım sana.. sıstıte ıyıo geliyor.
portakal cıceklerı.. dun kopardım bıraz.. mis gıbıler.. yoldan geçerken basını donduruyor resmen.
aynen ben.. valla da bılla da aynı ben.. guclu gorunurum ama.. bunu basarırırımm maalesef.. ama ıcten ıce tabiii.. paldır küldür. özleniyor muyum.. orasını bılemeyecegım :)
herkese günaydınn..
Artı gördüğümden dolayı kafama yedığım tavadan olacak bu hafta işi sıkı tutmaya karar verdım..
Canan ablanın motıve edıcı haftaya daha ıyı yaparsın gazı ıle elimden gelenı yapmaya karar verdım..
Bildirim yapıp gül abladan dayak yemedıgım için kedının tavasına razı oldum ellam
Güzel bir karatay kahvaltısı yaptım daha acıkmadım..Akşam da hafıf birşeyler yemek istiyorum..
bu arada dukan dıyetının iksir diye tabır ettıgı yeşil çay kırmızı bıber ve lımon ile yaptıkları karışımdan içicem bu hafta..metabolızmayı hızlandırıyormuş..deneyelim görelım karataya ters bır durum yok nasılsa..
herkese bol bol eksıler sevgılı arkadaşlarım
Canlarimmmmm benimmmmmm,herbirinize saglikli,mutlu,huzurlu,piril piril bir hafta diliyorum.
Sevgili alfabetikbulvarcigim,cok naziksiniz canim.Insaallah,eminim bu hafta eksileri gorup sevineceksiniz.
Sevgili selensucugum,cok gecmis olsun canim,sakin dr.u ihmal etme.
Canlarim sabahtan buyuk bir bahar temizligine basladim,tek basima.En basta pencere pancur ve perdelerden,yavas yavas icerilere dogru ilerliyorum.Tek basina biraz zor oluyor ama yardimci olmayinca ne care.Eger sik araliklarla giremezsem kusuruma bakmayin.Suya sabuna gomulmus vaziyetteyim,sigara dumani her yere islemis onunla savasiyorum.Koku kaldimi diye koklamadigim nesne ve santim kalmiyor saplanti oldu adeta.Ufff birde icmeyince cift misli etkiliyor.Simdilik bana musade, hepinizi cok seviyorum ve opuyorum canlarim.
Ben hastalandım. Kombi bozuldu, spor yapmıştım, ter soğudu.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
1 saat 50 dkk sporyapılmıştır......1 saat yürüyüş 50 dkk aletli jimnastik
1 saat 50 dkk sporyapılmıştır......1 saat yürüyüş 50 dkk aletli jimnastik
Ben ilk 13 hafta köfte balık et yiyemedim. Ilk haftalar önemli değil dedi doktor. Gebe kalmadan önce sol.ar almıştım hepsi kaldı içmedim. Bana doktor direk somon ye demedi. hafta da 1-2 gün balık yiyebiliyorsan ceviz de yiyorsan arada o omega 3 yeter dedi ama ek olarak da im.m omega diye bir hapa başladım 12. haftada folik asiti bırakınca. İçinde omega 3 ve multivitamin var. 16. haftadan sonra da demir + im.m omega kullanıyorum. Sol.ar lar duruyor öylece. Şimdi de haftada 1 balık yiyorum günde 1-2 ceviz ve haplarım var.
canan cığım kolay gelsin canım,Canlarimmmmm benimmmmmm,herbirinize saglikli,mutlu,huzurlu,piril piril bir hafta diliyorum.
Sevgili alfabetikbulvarcigim,cok naziksiniz canim.Insaallah,eminim bu hafta eksileri gorup sevineceksiniz.
Sevgili selensucugum,cok gecmis olsun canim,sakin dr.u ihmal etme.
Canlarim sabahtan buyuk bir bahar temizligine basladim,tek basima.En basta pencere pancur ve perdelerden,yavas yavas icerilere dogru ilerliyorum.Tek basina biraz zor oluyor ama yardimci olmayinca ne care.Eger sik araliklarla giremezsem kusuruma bakmayin.Suya sabuna gomulmus vaziyetteyim,sigara dumani her yere islemis onunla savasiyorum.Koku kaldimi diye koklamadigim nesne ve santim kalmiyor saplanti oldu adeta.Ufff birde icmeyince cift misli etkiliyor.Simdilik bana musade, hepinizi cok seviyorum ve opuyorum canlarim.
Selam herkese, kaç gündür bildirim flan yapamadım, ama diyeti bozmadım, devam ediyorum :) şuan tartıda bir kilo fazla çıkıyorum ama Regl bittiğinde gideceğini düşünüyor ve umuyorum :)
-dün çok geç uyudum, 4'te. Haliyle geç uyandım ve kahvaltı şimdiye kaldı :/ staja da gidemedim...
canım kahvaltı daki eksiklerini yazayım
kayısılar günkurusu olacak sarı kayısı yok
zeytinler yağın içinde yenecek
kuruyemişin az bir çay bardağı yapmaz
peynir az olmuş,,,o taze kaşar mı
Cocuklari uyutursam bende yapcagim sporumu. aksama da misafir var yemek yapacagim ev supurulecek is cookkk....
Ben hastalandım. Kombi bozuldu, spor yapmıştım, ter soğudu.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Gül Ablacım,
Sarı kayısı kuru meyve niyetine olabilir diye düşünmüştüm, ama daha yemem yasaksa.
Zeytinleri yağdan taze çıkarmıştım, ama onu da hallettim.
Kuruyemiş çok bile sanıyodum, daha çok yerim, buna sevindim
Taze kaşar, anca yiyorum, pek yiyemiyorum peyniri ya
sabah kahvaltıda kuru meyve yok zaten sadece gün kurusu kayısı var, diğerleri zayıflayınca tek tük olabilir
küçük bardağı doldur ayarına bak,,40 tan fazla fındık giriyormuş bir bardağa
taze kaşar da yok canım, eski kaşar olacak
peynirin bir sürü çeşitleri var örgü, dil, sepet, ezine,tulum, ...v.s...hiç birinidemi yiyemiyorsun
herkese merhaba
güzel sağlıklı bir hafta dilerim arkadaşlarım ablalarım hepinize umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım..daha önce yazmıştım hafta sonu şehir dışındaydık 2 çocukla baya yorucu bi hafta sonu oldu..gece geldik ve sızdık resmen
gece mesaisinden sonra sabahta kalkamadım..büyük paşayı gönderip tekrar yattım saat 12'ye kadar uyumuşuz..böyle olunca hem gün bereketsiz oluyor hem kafamda bir ağırlık akşama kadar geçmiyor..neyse o kadar yoğun tempoya bu kadar düzensizlik normal diye avutuyorum kendimi
geleyim beslenmeme yol boyu elma ve leblebi yiyerek gittim..bulantı hat safhada sık sık bahsedip sizleride sıkmak istemem..
düğün yemekliydi ve hep karatay dışıydı salata ve tavuk yedim sadece.baklavalar börekler sarmalar havada uçuştu.inşallah bu gün biraz düzene girebilirim..az az yiyorum ama yinede çokk kötüyüm.cuma günü kan sonuçlarım çıktı netten girdim ama çıkaramıyorum..dr'umla görüştüm o sonuçları çok beğendi.çok şaşırıdım nasıl bir anda bu kadar yükseldi
hepinize koccaman sevgiler yine gelirim müsait zamanımda hafta sonu neler kaynatmışsınız okuyacağım
Ayy, öyle mi, bak bir yanlışımı daha farkettim. Tamamdır ablacım, artık gün kurusundan başka bişey yemem :)
Tamam bardağı dolduracağım.
Kaşar da peynirin türü diye yemiştim, ama eski olması lazımmış.
Otlu peyniri çok seviyorum, o da evde yok. Anneme söyleyeyim de baksın markete. :)
Ablacım seni bulmuşken bişey soracağım, "keşkek" diye bi yemek var bilir misin, buğdayla yapılıyor. Buğday yasak mı?
Bir de, gün içinde kavrulmamış kuruyemiş yiyebiliyor muyuz?
kolay gelsin canım
bugün yoğunsun, işin çok
iyiki kahvaltının resmini çekmişsin yoksa hatalı yiyecekmişsin hep sonrada ben neden kg veremiyorum diyecektin
keşkek yiyebiliyoruz 3-4 kaşıktan fazla yok ama,,,buğday yasak değil, bulgur gibi 3-4 kaşığı geçmeyecek
gün içinde kuruyemiş yok ama çok acıkır yiyecek bişey bulamazsan biraz atıştırıp kıtlık sinyali oluşmasına engel olabilirsin,,
görüşürüz bye canımTsk ederim aksam giremeyebilirim yarin gorusuruz
Evet ya, iyi ki akıllı telefonlar var!
Hııı, tamam, yasak değilse süper, biz de az yeriz. :)
Kuruyemiş olayı da tamamdır.
-Bir sorucuk daha sormak istiyorum, nasıl biriktirdiysem soruları
Balık yanında tahin helvası yememiz gerekiyor ya nedeni nedir? Helvada şeker var sanırım? Şey bi de, kahvaltıda bir parçacık falan yesek olmuyo dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?