Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah: 11:00 KKK +kırmızı havuç,turp,maydanoz salatası

aksam: 17:00 bir kase yayla çorbası + döner..

tükkan kapandı.

spor yok.. KUZEY ı doktora götür.. KUZEY I sinemaya götür.. daha yeni eve geldim..

kepenkler çekilmiş tükkana kilit vurulmuş

doktor ne dedi, iyileşmiştir artık sinema larda gezdiğine göre

inşallah ameliyatsız düzelir

bence de ihmal etme sonradan başımıza çok işler açıyor bu ihmaller

Bugün;
Tibeti 2 gündür bıraktım, deneme yapıyorum şu an. :) tibetten sonra balgam sorunu oldu bende. Acaba evde sigara içtikleri için, vücut bu şekilde mi atmaya çalışıyor ama hergün artık rahatsız edici olmaya başladı. Hasta olduğum zamanlarda kanlı geliyor, normalde temiz. 10'una randevu aldım.

Yoğurt karışımı
3 kuru incir
Peynir
Kara lahana ve kırmızı biberle değişik bir kavurma
3 yumurta
Badem
Yarım portakal
Yeşil çay

Arada adaçayı, limon

Akşam yemeği
Somon haşlama
Salata

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun.

300 ATLADIM bugunde .. yani hayali olarak :))

olsun.. cok güzel olmuş..

Selen su ,soğan ı kaynatıp iç cnm ...gerçekten rahatlıyacaksın ..sabah akşam aç karnına ..
Kesin sonuç ...

hayali doktorumuz.. hep yazsan olmaz mı??

amin arkadaşım.. acı metabolızma calıstırrı mısalı.. ıcerken acıya alışkın olmayanlar ıcın sıkıntılıdır kesın durum.. yangın varrr.. dıye bağırıyordur mıllet

bilmez miyim

çok çok gecmıs olsun tekrar.. benım kayınvalıdem de cok olur.. mınıcık bi hapı var.. onuı alınca hemen rahatlar.. ınsallahh sen de rahatlarsın.

Canan hanımcım.. kolay gelsın..

Ben hastalandım. Kombi bozuldu, spor yapmıştım, ter soğudu.

kıyamamamam ben sanaaa.. hastalığın suresınce spor yapma dınlen.. gozunu seveyımmm..

1 saat 50 dkk spor yapılmıştır......1 saat yürüyüş 50 dkk aletli jimnastik

nefisssssssssssssssss

yazışını seveyım senın.. şey, bi de haaaa

kutap nedır annem yahu :)

çokmuş yahu yol.. ıyı dayanmıssınn.

Aaa, ne güzel, yolunu bulmuşsun sen ablam :)

Evet, helva için demiştim, zararlı olmadığını düşündüm bi an, ama sorumu geri alıyorum istemiyorum kahvaltıda helva falan :)))

kepenkler çekilmiş tükkana kilit vurulmuş

doktor ne dedi, iyileşmiştir artık sinema larda gezdiğine göre

bır haftadır adamın burnu akıyor.. ılac bıttı burun devam.. sabah kadar derın uyuyamıyor.. o yüzden bugun dırek KKB a goturduk.. ıcım rahat etmedı.. artık grıpler en az ıkı haftadan baslıuyor bılıyorsun.. bıze de pıyango ıste.. burun akmaya devam.. ama keyfı yerınde.

afiyet olsun kedi cik

tibet in tedavi ettiği hastalıklar arasında bu yokmu ki,,,,,bende 10 unda genel cerrahiye randevu aldım,,,

gel vatandaş gel... aksam menusune gel.. kedi dediğin böyle olur zati

Merhaba arkadaşlar akşam yemeği nde kiymali yeşil fasulye ve cacık vardi iyi bir secimmi ve ikisinde nde yeme ölçüsü nedir mesela birer tabak degil mi glisemik indeksi dusuk gıdalar da olcu ne bilgilendirirseniz çoook sevinirim

Son düzenleme:

Merhaba, hoşgeldin. Canan Karatay doyana kadar yiyin diyor, patlayana kadar değil. Ölçüyü kendin ayarlayacaksın, aç kalmayacaksın doyacaksın, ölçü bu.

Evrim kuzey sağol canım ..ben zaten sizi takip ediyorum hergün okurum sayfaları ...ama arada bildiğim şeyler olunca paylaşıyorum işte ,soğan suyu çok şifalı

afiyet olsun kedi cik

tibet in tedavi ettiği hastalıklar arasında bu yokmu ki,,,,,bende 10 unda genel cerrahiye randevu aldım,,,
Bir ara herkese önerirdim hareketleri, sanki her hastalığa çare gibi. Ama gerçekten çok yararlı bu hareketler. Balgamda bir tür vücuttan toksin atma yöntemi, belki ben evde pasif içici olduğum için etkiliyor olabilir ve vücut bu şekilde atmaya çalışıyordur. Çünkü tibette idrar, ter ve sivilce yoluyla vücuttan toksinleri atıyorsun. Ben bu hareketleri bırakmam, sadece bir süre ara verip deneyeceğim.
gel vatandaş gel... aksam menusune gel.. kedi dediğin böyle olur zati

Haşlamayı sevmedim, tereyağda tavada pişirilince daha güzel oluyordu. Eve geldim 2-3 incir daha götürdüm, ardından 1 salatalık. Sanki doymadım hala. Gidip bir menengiç yapayım.

sabah: 11:00 KKK +kırmızı havuç,turp,maydanoz salatası

aksam: 17:00 bir kase yayla çorbası + döner..

tükkan kapandı.

spor yok.. KUZEY ı doktora götür.. KUZEY I sinemaya götür.. daha yeni eve geldim..

Kırmızı havucu facede bir sayfa vardı orada görmüştüm, tadı nasıl?

cok tesekkurler canim ama ben onun tarifini ayni gun yazdim dunde foto ekledim sanirim gecmisi gormedin

guzel menu .. kuzey zaten basil basina spor cok yorma kendini

resmen uyuşturucu gıbı.. pastaneye gırıyorsun felan.. gözün başın dönüyor resmen.. ondan da aliimm.. bundan da aliimmm..

kpederim seker hastasi ve sirf dedigin sebepten hamurisini birakamio ve insulin basliycak... kac kere soyledim kar etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…