Günaydın kızlar dün 92 iken şimdi 91.8 çıktım daha kahvaltı da yapmadım
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
İşte regl olmanın faydaları :) çok iyi gidiyorsun canım
iPhone 'dan gönderildi
Evet kızlar bu gün reglim bitti ve ben 93.7 den 91.8 e düştüm :)
Tam 2 kilo :)) kaç haftada canım?
Evet kızlar bu gün reglim bitti ve ben 93.7 den 91.8 e düştüm :)
Iyi canım en azından kahvaltı bizim yaptığımız gbine kadar veriliyormuş yaklaşık?
iPhone 'dan gönderildi
2 günde 2 kilo
Çok iyi :) tüh bu sabah başlasak iyi olurdu
iPhone 'dan gönderildi
Canlarım ben bunu yaptım iki kez. Benim yaptığımda yalnız 8 kaşık değil de 4 kaşıktı her şey (bulgur, yeşil mercimek, nohut) onun dışında kalanı aynıydı. İlk yaptığımda 700 gram ikinci yaptığımda 100 gram verdim. Yani siz yine yapın ama 2 kilo gitmeyebilir baştan söyleyeyimAmaaa tadı muhteşem ben bu detoksumun zamanı geldiğinde acayip seviyorum çünkü tadı çok hoşuma gidiyor
Canlarım ben bunu yaptım iki kez. Benim yaptığımda yalnız 8 kaşık değil de 4 kaşıktı her şey (bulgur, yeşil mercimek, nohut) onun dışında kalanı aynıydı. İlk yaptığımda 700 gram ikinci yaptığımda 100 gram verdim. Yani siz yine yapın ama 2 kilo gitmeyebilir baştan söyleyeyimAmaaa tadı muhteşem ben bu detoksumun zamanı geldiğinde acayip seviyorum çünkü tadı çok hoşuma gidiyor
Normal soğuk çorba resmen bitanem
Bunu daha sonra detoks yerine akşam yemeği gbi tüketsek nasıl olur?? Zarar olur mu ki?
iPhone 'dan gönderildi
Yani zararı olmaz ama detoks olmaz o zaman. Bir de karataya çok uygun değil tatlım çok fazla karbonhidratlı baklagil içeriyor. Gerçi karatay bulgura filan izin veriyor ama... Bilemedim. Tariften 6 kase filan çıkıyor. Kaseler çok tok tutmuyor 2 saatte bir yediğin için bu durum çok rahatsız etmiyor. Ama akşam yemeği olarak yediğinde 1 kase kesinlikle yetmez. Çok kase yersen de fazla olur baklagili. Yani o yüzden sen bilirsin ama bence bunu yapacağın zaman detoks olarak 2 gün yap derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?