Ödem var mı peki vücudundaaslında vermek istediğin kilo fazla olduğu için daha hızlı gitmesi lazım geriye dönüp şöyle bak bu yanlış bu doğru diye ayır yediklerini. Yanlışlarını yapma gerisi gelecektir üzülme canım benim gidecek elbet bu kilolar
Bak mesela pirinç pilavı yeme dondurma yeme kahvaltını ASLA hafif geçme sıkı yap ki çabuk acıkma. Ayran en iyi dostun olsun yoğurt ye bol bol tok tutar. Beyaz leblebi üstüne koca bi bardak su feci doyuruyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ödem söktürücü içiyorum olmadığı halde
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Sen devam et bazı insanlar zor verir. Ama bu işin mantığı yediğinden fazlasını yakmak. Bak telefonun benimkindense(ıphone kullanıyorum sanırım sen de) KaloriMatik indiriyorsun hemen. Ve günlük 1000 kaloriyi geçmiyorsun her yediğini yazıyorsun göreyim seni ☺️ benim çok işime yaradı şimdi her şeyin kalorisini az çok biliyorum çoğu gün girmiyorum bile ama gerçekten işe yarıyor. Spor yapıyor musun canım
Sen devam et bazı insanlar zor verir. Ama bu işin mantığı yediğinden fazlasını yakmak. Bak telefonun benimkindense(ıphone kullanıyorum sanırım sen de) KaloriMatik indiriyorsun hemen. Ve günlük 1000 kaloriyi geçmiyorsun her yediğini yazıyorsun göreyim seni ☺️ benim çok işime yaradı şimdi her şeyin kalorisini az çok biliyorum çoğu gün girmiyorum bile ama gerçekten işe yarıyor. Spor yapıyor musun canım
Canım önce burayı doldur. Ama bu kalori değerine inanma ben bu kadar yesem dana gibi olurum Eki Görüntüle 1161635
Burada yemeklerin besinlerin kalori değerleri var. Gün tarihini otomatik değiştiriyor. Sen sabahtan itibaren ne yediysen ekliyorsun. Eki Görüntüle 1161636
Bu sayfayı da bol bol kontrol et. Bu bilimsel bence. Amacımız zayıf olmak olsun Eki Görüntüle 1161642
67 lere inince normal olucam inşallah 😔
Eki Görüntüle 1161644
Eki Görüntüle 1161645
Eki Görüntüle 1161646
Eki Görüntüle 1161647
Olmuş muu?
Evet canım aynen olmuş bak bunun bana çok faydası var sen de göreceksin eminim. 1000 kaloriyi geçmemeye çalış ☺️
Evet canım aynen olmuş bak bunun bana çok faydası var sen de göreceksin eminim. 1000 kaloriyi geçmemeye çalış ☺️
Sanırım ben bu gün 1000 kaloriyi geçmişim
Daha dur bakalım bundan sonra dikkat edersin ☺️
Evet canım ben uyusam olur mu dişim ağrıyorda
Tabi canım iyi gecelr ☺️
Kızlar nolur acil yardım edin 3 günde 1 veya 2 kg vermeliyim biliyorum zararlı ama çok lazım lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?