Kızlar birşey soracağım gün boyunca hiç kalori yakmasak bile yediğimiz yemeklerin kalorisi direkt kilo olarak dönmüyor dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başlangıç: 93 ile 94 arası
Sonra:91.6
Şimdi 92.9
Esmacım bu Karatay sana uygun değildir belki. Bazı diyetler bazı kişilere uygun olmuyor ben de yaşadım bunu dukanla
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Galiba haklısın canım ilk başta güzel kilo veriyorum arkadaşımla 2 günlük detoks yapalım dedik sonuç bu
Ama zaten diyete ilk başladığımızda bi 2 kg çok çabuk gider ki o ödem oluyor. Devamı gelirse diyet işe yarıyor gibi düşünebiliriz diyetisyene gittin mi canım hiç
Evet canım gittim ve her gittiğimde de 1 kilo almış olarak gidiyordum 3 ay sonra baktım 94 oldum bende bıraktım
Zor veriyorsun sanırım sen de anladığım kadarıyla. Pes etme canım ben de önce 69.3 oldum aradan bir iki gün geçti 69.9 bile oldum bir buçuk hafta böyle böyle gezdim ama pes etmedim dün 68.5 önceki gün 68.9 çıktım hemen geçicem sanırım 68i. Böyle oluyor inat yaparsan devamı geliyor sen bırakma devam et SPOR YAP canım
Bırakmaya niyetim yok 2 ayda 10 kilo vermem lazım
Verebilirsin bence canım benim kadar iradesiz bi insan bile kızartma çikolata yiyerek ama dozunda , iki aydan daha az Zamanda 6 kilo verdim
Fıstıklar nasılsınız? Bugün benim tartı günümdü. Maalesef geçen haftaya göre 300 gram almışım... Eee bu kadar kaçamaktan sonra olacağı buydu
Olacağını bile bile kaçamakolmaz kuşum olmaz
iPhone 'dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?