Karatay dıyetı

Kimse yok muuu???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bugun ev yapımı mantı da yedim dondurma da ama pişman değiliiiim 😄😄😄

Kızlar birşey soracağım gün boyunca hiç kalori yakmasak bile yediğimiz yemeklerin kalorisi direkt kilo olarak dönmüyor dimi

Kızlar birşey soracağım gün boyunca hiç kalori yakmasak bile yediğimiz yemeklerin kalorisi direkt kilo olarak dönmüyor dimi

Sanırım öyle

Başlangıç: 80.2
Geçen hafta: 77.8
Bu hafta: 77.5
Toplam giden 2.7

Galiba durakladım

iPhone 'dan gönderildi

Başlangıç: 93 ile 94 arası
Sonra:91.6
Şimdi 92.9

Başlangıç: 74,4
Geçen hafta: 69,9
Bu hafta: 68,5
Giden: 1,4
Toplam giden: 6 kg

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başlangıç: 93 ile 94 arası
Sonra:91.6
Şimdi 92.9

Esmacım bu Karatay sana uygun değildir belki. Bazı diyetler bazı kişilere uygun olmuyor ben de yaşadım bunu dukanla

Esmacım bu Karatay sana uygun değildir belki. Bazı diyetler bazı kişilere uygun olmuyor ben de yaşadım bunu dukanla

Galiba haklısın canım ilk başta güzel kilo veriyorum arkadaşımla 2 günlük detoks yapalım dedik sonuç bu

Galiba haklısın canım ilk başta güzel kilo veriyorum arkadaşımla 2 günlük detoks yapalım dedik sonuç bu

Ama zaten diyete ilk başladığımızda bi 2 kg çok çabuk gider ki o ödem oluyor. Devamı gelirse diyet işe yarıyor gibi düşünebiliriz diyetisyene gittin mi canım hiç

Evet canım gittim ve her gittiğimde de 1 kilo almış olarak gidiyordum 3 ay sonra baktım 94 oldum bende bıraktım

Evet canım gittim ve her gittiğimde de 1 kilo almış olarak gidiyordum 3 ay sonra baktım 94 oldum bende bıraktım

Zor veriyorsun sanırım sen de anladığım kadarıyla. Pes etme canım ben de önce 69.3 oldum aradan bir iki gün geçti 69.9 bile oldum bir buçuk hafta böyle böyle gezdim ama pes etmedim dün 68.5 önceki gün 68.9 çıktım hemen geçicem sanırım 68i. Böyle oluyor inat yaparsan devamı geliyor sen bırakma devam et SPOR YAP canım

Bırakmaya niyetim yok 2 ayda 10 kilo vermem lazım

Bırakmaya niyetim yok 2 ayda 10 kilo vermem lazım

Verebilirsin bence canım benim kadar iradesiz bi insan bile kızartma çikolata yiyerek ama dozunda , iki aydan daha az Zamanda 6 kilo verdim

Verebilirsin bence canım benim kadar iradesiz bi insan bile kızartma çikolata yiyerek ama dozunda , iki aydan daha az Zamanda 6 kilo verdim

Sizle bana böyle güzel destek olun ben Allah'ın izniyle önce 5 sonrada 5 kilo daha veririm :)

Son düzenleme:
Öğle
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Bitki çayı

Fıstıklar nasılsınız? Bugün benim tartı günümdü. Maalesef geçen haftaya göre 300 gram almışım... Eee bu kadar kaçamaktan sonra olacağı buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…