Karatay dıyetı

Fıstıklar nasılsınız? Bugün benim tartı günümdü. Maalesef geçen haftaya göre 300 gram almışım... Eee bu kadar kaçamaktan sonra olacağı buydu

Ah be bebeğim keşke kaçamak yapmasaydın.
Ben çok kötüyüm ya 92.5 te kaldım ve 2 ay içinde 10 kilo vermem lazım babamla iddiaya girdik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok haklısın tatlım... Ben eskiden bu kadar iradesiz değildim hiç. Bana bir ceza düşünün lütfen... Bu abur cubur ataklarından nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Ceza verin bana bence

Her kaçamaktan sana bir saat spor. Biraz ter at bakim nasıl oluyormuş :)

iPhone 'dan gönderildi

Çok haklısın tatlım... Ben eskiden bu kadar iradesiz değildim hiç. Bana bir ceza düşünün lütfen... Bu abur cubur ataklarından nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Ceza verin bana bence

Can'ın tatlı istediğinde 1 çay bardağı ılık sütün içine tarçın ya da kahve koy tatlı istediğini keser diyetisyenim bana uygula demişti

Bn de böyle yapıyorum işe yarıyor gerçekten

iPhone 'dan gönderildi

Aynen işe yarıyor canım abur cubur istemiyor

Bn de sözlümle iddiaya girdim ama tarih yok 65 e düştüğüm zaman bana baştan aşağı kıyafet alacak :)

Seninle varım aynı zamanda aynı kiloyu verelim :) hatta sen benden daha çok verir gibisin

iPhone 'dan gönderildi

Tabiki beraber yapabiliriz canım :)

Verebilirsin tatlım. Belki şuan duraklamaya girmiştir, biraz sabredersen açılır o :))

Ah ah o beni kesmiyor maalesef... Bir de ben sütü hiç sevmiyorum içince midem bulanıyor... Ama bundan sonra canım tatlı çektiğinde kuru kayısı veya hurmanın yanında ceviz yiyeceğim...

Çok güzell☺️

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir ara bacaklarımı hissetmiyordum 3 hareketten sağ ve sol bacak olmak üzere 100 adet yaptım :)

Sanırım yazmam biraz geç oldu
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık bezelye yemeği
Bol su

Neler yapmış bakalım bu gün benim güzel sindirella'larım :) :) :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…