Ay kızlar Show tv de Canan Karatay var kadın bi tuhaf nasıl bağırıyor 😄😄🙊🙊🙊🙊
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uyandım türk kahvesi içtim ardına karatay kahvaltısı ve bu saate kadar hiç oturmadan dip bucak temizlik...
sabah sporu yerine geçer umarım çünkü şu an o kadar yorgunum ki, spor yapmış olsam bu kadar yorulmazdım
ama tüm ev pırıl pırıl oldu
hiddetlendiğinde nasıl seviyorum onu
böyle aynı şeyleri anlatıyor anlatıyor ama biri oradan çıkıp abuk subuk soru sorunca nasıl çıldırıyor, ee haklı kadın
hiddetlendiğinde nasıl seviyorum onu
böyle aynı şeyleri anlatıyor anlatıyor ama biri oradan çıkıp abuk subuk soru sorunca nasıl çıldırıyor, ee haklı kadın
Karatayı dinlerken makyaj yapan tek insan benim Heralde ����❤️❤️Eki Görüntüle 1176633
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok yakışmışfıstık seniii
İftarda 1 ızgara balık (çipura)
Bol salata
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra da 1 kase yoğurt, kavun, karpuz.
Şimdi ise sütlü kahve
Yarım kase arpa şehriye çorbası
1 tabak mantı 😭😭😭😭
1 bardak portakal suyu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İftarda 1 ızgara balık (çipura)
Bol salata
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra da 1 kase yoğurt, kavun, karpuz.
Şimdi ise sütlü kahve
bol karbonhidrat ve şeker ağırlıklı olmuş
bu akşam olmamış
ya çok sağlam spor yapacaksın ya da yarın çok az yiyip yine spor yapacaksın
çok çok terleyerek spor yap
arpa şehriyeyi ben çok severim ama anca yarım kase içebiliyorum çünkü karbonhidratlı, makarna yemişsin gibi bir şey
mantı ağzımıza sürmüyoruz, mantı yok, cıssssss
1 pardak portakal suyu da bir dolu meyveyi bir anda ağzından boşaltıyorsun, üstelik yararlı olan tek şeyi olan posasını da yemeden.
hem basit gıdaya dönüştürüyorsun yani mide hiç zorlanmadan hop yağlandırmaya gidiyor ayrıca kan şekerini yükseltir meyve suları, o da çabuk acıkmana neden olur, taze sıkılsa da karatay önermiyor, meyveyi şekeri az olanlarından günde bir tane kendisini yiyin, suyunu çıkarırsanız zaten bir bardak suyu için dolu meyve sıkmalısınız, bir anda dolu meyve yemiş oluyorsunuz hem de posasız meyve diyor.
sen zaten bunları biliyorsun da bugün nedense böyle olmuş, ama sana önerim yarın kesinlikle tartılma, bir gün bekle mideni filan rahatlat ertesi günü tartıl, çünkü muhtemelen yarın biraz fazla çıkabilirsin 200 gr. kadar. ama bol terli sporla ertesi gün yine 90 kilona döneceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?