Kizlar! Dün akşam iftarda misafirlikteydik. Ve inanılmaz hatalar yaptım. Bütün bildigim dogru olan her seyin zittini uyguladim. Baskalari yaptigi zaman kinadigim butun hatalari kendim yaptim. >.<
Hani bahsediyordum ya sağlıksız karbonhidrat günü diye. Iste aynen ondan oldu. T.T Sadece 1 kasik haslama et, cok azicik peynir ve yoğurt disinda her sey ama her sey karbonhidrat cinsindendi. Hem de sagliksiz karbonhidrat. Ve cok fazla yedim. Hem de coook. Gorenler beni acliktan cikmisim zannetmislerdir kesin. Ffffffff... Cok uzgunum gercekten. T.T
Bunlar da yetmezmis gibi bir de sahurda da yedim. Normalde sahur yapmak istemiyordum aslinda. Ama bir bakmisim ailecek yumurta yiyorum. Resmen midem patlayacak... T.T Israfın daniskasi ya.
Bu aksam iftarda sadece su icsem yeridir. Bu gidisle bu midemdekilerle yarınki iftara kadar bile idare ederim. Hatta Pazartesi gününe kadar bile hicbir sey yemeden idare edebilirim bence. O derece halim, siz anlayın artık yani. T.T
Kizlar! Dün akşam iftarda misafirlikteydik. Ve inanılmaz hatalar yaptım. Bütün bildigim dogru olan her seyin zittini uyguladim. Baskalari yaptigi zaman kinadigim butun hatalari kendim yaptim. >.<
Hani bahsediyordum ya sağlıksız karbonhidrat günü diye. Iste aynen ondan oldu. T.T Sadece 1 kasik haslama et, cok azicik peynir ve yoğurt disinda her sey ama her sey karbonhidrat cinsindendi. Hem de sagliksiz karbonhidrat. Ve cok fazla yedim. Hem de coook. Gorenler beni acliktan cikmisim zannetmislerdir kesin. Ffffffff... Cok uzgunum gercekten. T.T
Bunlar da yetmezmis gibi bir de sahurda da yedim. Normalde sahur yapmak istemiyordum aslinda. Ama bir bakmisim ailecek yumurta yiyorum. Resmen midem patlayacak... T.T Israfın daniskasi ya.
Bu aksam iftarda sadece su icsem yeridir. Bu gidisle bu midemdekilerle yarınki iftara kadar bile idare ederim. Hatta Pazartesi gününe kadar bile hicbir sey yemeden idare edebilirim bence. O derece halim, siz anlayın artık yani. T.T
Kızlar bana metabolizma çalıştırıcı bir şeyler önerir misiniz acilen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Form çayı canım
iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
son iki gündür daha az yiyip daha çok spor yapmama rağmen kilom yerinde sayıyor. bugün yarın regl olacağım, bu yüzden olsa gerek. demek daha az yiyip daha çok spor yapmasaydım kilo bile alacaktım.
kahvaltı
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 yemek kaşığı lor peyniri
- 8 zeytin
- 1 şekersiz unsuz kurabiye
- 1 salatalık
- 2 kupa çok açık bergamotlu siyah çay
hafif ağrımdan dolayı yataktan bir türlü kalkmak bilemedim. 10da kalktım
Kimse yok mu acaba ? :)
Ben varım :)
Ya alakasız olacak ama size bi şey sorayım mı 😔
Benim kaşlarımdan biri diğerine göre daha seyrek aralarında boşluklar var nasıl dolacak bunlar sürebileceğim bir şey var mı. Eki Görüntüle 1179492 Eki Görüntüle 1179493
Benim kaşlarımdan biri diğerine göre daha seyrek aralarında boşluklar var nasıl dolacak bunlar sürebileceğim bir şey var mı. Eki Görüntüle 1179492 Eki Görüntüle 1179493
Kaşının rengine uygun Kaş kalemi al canım benimkinde de açıklık var anneminkimden çalıyorum :)
Gözlere bak maşallah tü tü tü tü maşallah 😘❤️❤️
Kalemle boyuyorum dışarı çıkarken zaten ama ben kökten çözüm istiyorum yağlar falan oluyor ya sürülen fayda gören var mı acaba 😔
Canım ❤️❤️😚😚
Merhaba şu 2 ayda 15 kilo vermek istiyorum karatayla bu mümkün mü?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?