Evettt 2. günümüze başlangıç yapalım
Kahvaltı-----------
sabah kalktıgım gibi limonlu ılık su ve 1 greyfurt
** Sonra yürüyüşe cıktım 2.5km yürüdüm
2 yumurtadan omlet zeytin yağını tavadan peçete ile sildim ayrıca:)
1 domates
1 salatalık
bir tutam maydanoz
4 ceviz
bir avuc badem
1/2 avuc dut kurusu
**Şimdi de türk kahvesi yapıcam bi keyif yapalım dimi:)
**Ayrıca bugun gec kalktıgım için öğlen yemeği yok cok tokum zatenn:)
sanki bi hafiflik mi hissediorum ne:)))
:) yarın yine kahve keyfi yapalım aynı saatte:)
günaydın
saatler ileri alınınca düzenim şaştı bugün 2 öğün besleneceğim
kahve içerken bana da haber verin ben eski topiğimde takılıyorum genelde onlar karataycı değil ama
aç kalmadan sağlıklı zayıflamak ve yağdan erimek istiyorsan karatay yapacaksın :130:bana önerebileceginz bi diyet proramı var mı(
aç kalmadan sağlıklı zayıflamak ve yağdan erimek istiyorsan karatay yapacaksın :130:
Akşam yemeği-----
Yoğurtlu karnıbahar salatası biraz ceviz ve yarım yemek kaşığı zeytin yağı
1 fincan yeşil çay
Şimdi yürüyüşe cıkıcam ayrıca:)
Biraz önce başka bir arkadaşın günlüğünde yazdım hemen buraya da kopyalayalım:) ben daha yeniyim bu konuda ama asid ve xc9 daha detaylı bilgi verirler (bu arada kızlar sizin günlükleriniz hangisi?)
----
Kısaca bi anlatiim sağlıklı bir şekilde kilo veriyorsun aslında bu bi diyet değil yaşam biçimi,glisemik indeksi düşük gıdalarla besleniyorsun ekmek pirinç makarna tatlı tuz yok ekmek yerine ceviz yiyorsun doyarak ve sağlıklı beslendiğin için kilo veriyorsun bir de en önemlisi spor, spor yapamıyorsan bile günde en az 1 saat yürümelisin
Bende kitapları var ayrıca istersen nette de bu konu hakkında bir sürü doküman var. Benim 3 günüm inan kendimi bi nebze olsun hafif hissediyorum belkide yediğim şeyler dokunmuyor ondan, tartılmak istiyorum ama daha kilo vermemişimdir diye tartıya motivasyonum düşebilir.
Ayrıca gecen sene yine bu zamanlar dukan yaptım sende oldu mu bilmiorum ama benim tansiyonum düştü ve bayılma tehlikesi atlattım ondan sonra vazgectim dukandan (dukan ile 8 kilo vermiştim ama geri aldım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?