Karatay ile 2 ayda 10 kilo' ya var mısınız?

Evettt 2. günümüze başlangıç yapalım

Kahvaltı-----------
sabah kalktıgım gibi limonlu ılık su ve 1 greyfurt

** Sonra yürüyüşe cıktım 2.5km yürüdüm

2 yumurtadan omlet zeytin yağını tavadan peçete ile sildim ayrıca:)
1 domates
1 salatalık
bir tutam maydanoz
4 ceviz
bir avuc badem
1/2 avuc dut kurusu

**Şimdi de türk kahvesi yapıcam bi keyif yapalım dimi:)
**Ayrıca bugun gec kalktıgım için öğlen yemeği yok cok tokum zatenn:)

sanki bi hafiflik mi hissediorum ne:)))

Süpersin..
Ben de türk kahvemi yaptım, keyifle eşlik ediyorum:13:

sabah
2 yumurtayla kıymalı yumurta
1 bardak greyfurt suyu
öğle
1 tabak kıymalı patlıcan
1 bardak yoğurt
5 fındık
akşam
1 yumurta
cevizli yoğurtlu kereviz salatası

3 lt su 1 saat yürüyüş

Akşam yemeğiii------:)
Öncelikle aksam yemeğine kadar yani saat 12-6 arası biraz badem biraz beyaz leblebi, birazda dut kurusu yedim birde 2 fincan yeşil çay:))

fırında balık
bol bol maydanoz
soğan

Spor----------------
sabah 2.5 km aksam hatta gece 5.3 km = 7.8km ii yürümüşüm yalnız:)) cok mu gaza geldim:))

Su-----------------
3 lt den biraz az

***yalnız sigara kullanıorum bugun biraz abarttım ondan da kurtulsam süper olacak ama ona da sıra gelicekkk dur sen durrr:))))

günaydın
saatler ileri alınınca düzenim şaştı bugün 2 öğün besleneceğim
kahve içerken bana da haber verin ben eski topiğimde takılıyorum genelde onlar karataycı değil ama

Kalkar kalkmaz ılık su ve 1 greyfurt

yarım saat yürüyüş (2.5km)

Kahvaltı------------------
2 yumurtadan omlet
beyaz peynir kibrit kutusundan biraz büyük:)
10 zeytin
1 domates
1 salatalık
1/2 avuc badem
1/2 avuc fındık
1/2 avuc dut kurusu

yine 2 öğünle geciricem bugunü aksam yemeği için önerisi olan var mı?(dolapta taze fasulye,karnıbahar ve bamya var sizce ne yapayım):)

Asid birazdan kahve keyfi yapıcam beklerim:))

bi elektrik gitti geldi herkes toz olmuş minisim sana yazıyordum ama yarım kaldı sonra yazarım

Biraz önce başka bir arkadaşın günlüğünde yazdım hemen buraya da kopyalayalım:) ben daha yeniyim bu konuda ama asid ve xc9 daha detaylı bilgi verirler (bu arada kızlar sizin günlükleriniz hangisi?)
----

Kısaca bi anlatiim sağlıklı bir şekilde kilo veriyorsun aslında bu bi diyet değil yaşam biçimi,glisemik indeksi düşük gıdalarla besleniyorsun ekmek pirinç makarna tatlı tuz yok ekmek yerine ceviz yiyorsun doyarak ve sağlıklı beslendiğin için kilo veriyorsun bir de en önemlisi spor, spor yapamıyorsan bile günde en az 1 saat yürümelisin

Bende kitapları var ayrıca istersen nette de bu konu hakkında bir sürü doküman var. Benim 3 günüm inan kendimi bi nebze olsun hafif hissediyorum belkide yediğim şeyler dokunmuyor ondan, tartılmak istiyorum ama daha kilo vermemişimdir diye tartıya motivasyonum düşebilir.

Ayrıca gecen sene yine bu zamanlar dukan yaptım sende oldu mu bilmiorum ama benim tansiyonum düştü ve bayılma tehlikesi atlattım ondan sonra vazgectim dukandan (dukan ile 8 kilo vermiştim ama geri aldım)

Akşam yemeği-----
Yoğurtlu karnıbahar salatası biraz ceviz ve yarım yemek kaşığı zeytin yağı

1 fincan yeşil çay

Şimdi yürüyüşe cıkıcam ayrıca:)

Aman efendim teveccühünüz..
Çok basit aslında, yemen gerekenler ve yememen gerekenler var..
Ara öğün yok..
Akşam 19.00 yemek için son saat. Sonrasında yemek yok..
Ben daha detaylı olarak topiğimde yazmıştım nacizane bildiklerimi, daha doğrusu kitaplarından okuyup öğrendiklerimi..

Dukan özellikle takip ettiğim yayınlara ve okuduğum kitaplara göre değerlendirirsek çok aciz bir diyet..
Tatlandırıcı ve/veya tatlandırıcı içerikli içecekleri ya da yiyecekleri tavsiye ediyorsa ne kadar güvenilir olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…