Karatay ile 2 ayda 10 kilo' ya var mısınız?

kahvaltım

tereyağında iki yumurta
peynir
2 muz
maydanoz
kayısı çayı

akşam yemeğim

dana böbrek kavurma
ayran
soğan

şimdi de elmalı yeşil çay içiyorum
elalem nişanlansın biz burda yeşilçay içilelim olacak iş mi üleyyynnn isyanımmm var

Dana böbreğini nasıl yiyon ya:) asıl ben napem hadi senin sevdiceğin var ben napem ben:) Rabbim beni yalnız kullarından eylemeeeeeeee

Akşam yemeğim-------
4 tane köfte
yoğurt
yarım saat sonrada ayran içtim:)

Su----------------
2Lt

1 fincan yeşil cay

Spor----------------
45 dk zumba
30 dk bisiklet

Bacaklarımın düzelmesine az kaldıııııı en cok ona seviniyorum yaaaa:)

Dana böbreğini nasıl yiyon ya:) asıl ben napem hadi senin sevdiceğin var ben napem ben:) Rabbim beni yalnız kullarından eylemeeeeeeee

çatal yardımıyla yiyorum

Öğlen konustugumuz gibi basenlerimi sevmeye başladım:)) ayrıca yarın giyeceğim pembe bol paça kot:)

oo yea topukluları da çek salın ortalıkta millet kız görsün tabi ikinci planda kalmamak için yanımda durmamaya çalış puhahahaha

Günaydın Kızlar:)
Tartıda güzel gelişmeler var ama hemen güncellemiyeceğim

Kahvaltı---------
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir

1 Fincan yeşil cay

su---------------------
1 lt oldu şimdiden

Sıra geldi keyif kahvesine işe başlıcam insallah:)saat 9 bucuk oldu

Akşam Yemeği-------------------
Fırında balık

*Yalnız midem bulandı sanki yaaaa

Neyse ki bu aksam merhamet gecesi şimdi keyif kahvemi yapıp dizinin başlamasını beklicem

Ayrıca 16 günde ac karnına 61 i görmem lazım suan 64 ama kesin sonuc için cumayı beklicem bana sans dileyinnn:)

Evet sevgili günlük bugun nasılsın kendimi ıssız bir adada hissediyorum bunu seninle paylaşmak istedim. Zayıflama maceram kaldıgı yerden devam etmekte yarın sabah tartılacağım bakalım sonuc ne cıkacak heycanla bekliorum. Neyse kahvaltımı yazayım şimdi sana
1 adet karısık tost (keşke yemiyeydim midemi bulandırdı böö)
1 adet ayran

yarım saat sonra sabahları fix olan 1 fincan yeşil cayımı içtim,

bakalım bugun bizlere neler getirecek sevgiyle kal günlüğüm benim:)

bakalım leblebi ayran ne kadar tutacak seni deneyip görelim

30.Gün ------>63.6kg
Merhaba Sevgili Günlüğüm:)
sana bugun güzel haberlerim var:) sabah tartıldım ve dikkatli beslenmemin 4. haftası dolarkene tartıda 63.6 kg yi görmek nasıl bir mutluluk bilemezsin:)

Kahvaltı--------------------------
1kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 fincan beyaz cay

iyi gidiyorsun maaşallah maaşallah hem veriyorsun inceliyorsun hem de bunu sağlıklı yapıyorsun geçen yılki gibi bi saçmalık durum mevcut değil, devam yavrum doğum gününe çok rahat olursun 60 muuaaşallahhhh

Evet kızlar haftasonu bildirim yapmadım cünkü yine yedim:)
ama kilo almadım gibi gelio tartılmadım gerci ama :) şimdi tekrar başladım
Kahvaltı-------------
her zamankinden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…