merhabalarr. haftasonu girip yazamadım neler yaptığımı. ne yediğimi de tam hatırlamadığım için bugünden başlayayım :)
sabah
2 domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
yarım avuç beyaz leblebi
öğlen
az biraz salata
çeyrek piliç çevirme
ayran
Öğlen Yemeği
Kıymalı patlıcan yemeği + yoğurt
Su-------------------
1 lt (maalesef bugun 2 lt olacak gibi gözüküyor)
*bugün ara öğün yaptım ya bi avuc leblebiyle
menün süper olmuş bence:)
ben kahvaltıda avcumun yarısından az beyaz peynir
2 domates
5-7 zeytin yedim.
ama öğlen minicik ufacık bi kaçamak yaptım. arkadaşım cheesecake yapıp getirmiş bir lokma tadına baktım ucundanhepsini yemedim ya o da başarı. şu tarifi yapmış müthişti
Portakallı Cheesecake | HayataTatKat.com
akşamada misafirlikteyim. karataya uygun ne varsa onu yiycem artık. umarım çok dışına çıkmak zorunda kalmam
kahvaltıyı 7.30 gibi yapmıştım hiç acıkmadım yumurta ne mübarek bir şeymiş yahu hehehehhe
öğlen tavuk ayran, akşam da balık var balık tutar heralde hemen bi iki saate acıkırım gibi de geliyo ama ,sence :44:
balıkta süper tutuyohiç merak etme ayrıca köşedeki eczane ile ilgili bir kac kişiden fazla tarttığını öğrendim biraz rahatladım:)
3 eczanenin 3üde mi yanlış tartıyormuş akşam spora gideceksen bir de orda tartıl bakalım sonra ben de tartılırsın eğer hakketen hepsi aynı şeyi söyleyip benimki daha az söylüyorsa ben de 60 kilo değilimdir sen de 3 haftadır once diyet +spora rağmen kilo verememişsin demektir waaauuuw dehşetin ayaklanmış hali bu
afiyet olsun akşama ne var menüde sayın proteinci hanım yımırta mı yiceksiniz
:))) Kızlarrrr 3 yıl önce giydiğim kotu buldum ve içine girebiliorum ayrıca hiç bir yanım pörtlemio ve basenlerimi cok güzel gösterio:))))
ay cok mutlu oldum bakalım cuma tartılacağım kac kilo oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?