- 15 Ağustos 2015
- 277
- 135
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yaaaseeeminnn
-
Evet salı günü tam olarak başladım. Karatay usulü besleniyorum bu sabah 90.9 dum :) siz kaç kilosunuzmerhaba bende katilmak isterim.devam ediyormusunuz?
Tabi ki beraber yol alırız inşallah :)Bende katilmak istiyorum kilom 66.8
Karatay diyetinde ekmek yok eğer onu uygulayacaksan :)Sabah 1dilim kepek ekmek 1tane haslanmis yumurta iki tane sekersiz cay :)simdilik iyi
selam hayırlı olsun günlüğün canımEvet salı günü tam olarak başladım. Karatay usulü besleniyorum bu sabah 90.9 dum :) siz kaç kilosunuz
Linki açamadım canımselam hayırlı olsun günlüğün canım
bende 97 kiloydum
şuan 88 oldum hemen hemen benziyor karatay diyetine benim diyetim de
eğer ekmek canın çekerse ekmek yada kek tarzı şeyler unsuz tariflerim var benim topik te beklerim
gaps diyetiyle zayılama günlüğüm
Benimde var insülin direncim2emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum malesefKilom 76 boy 165 insülin direnci var ilaç kullanıyorum
Evet 2 kilo verdim 12 gündeNasıl gidiyor peki devam ediyormusunuz
Benimde yolum uzun beraber devam edelim inşallah diyet arkadaşı arıyorum beraber motive olacak :)Selam kızlar ben de karataycıyım.Geçen sene 3 ayda 15 kilo vermiştim.iki hafta oldu tekrar başladım.Benim yolum uzun hayırlısı bakalım :)
memnun olurum kaçamak yapmamış olurum ben de :)Benimde yolum uzun beraber devam edelim inşallah diyet arkadaşı arıyorum beraber motive olacak :)
Ahh şu kaçamaklarmemnun olurum kaçamak yapmamış olurum ben de :)
On gün önce 104tüm canım. Şu an adetim. dört beş gün sonra tartılcam ödemler iyice gitsinAhh şu kaçamaklarbugün bi çikolata yedim ve çok Üzgünüm hiç kaçırmak istemiyorum. Kaç kilosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?