- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
Yaaaa çok sevindim. Çok mutlu olurum eşlik edersenBnde bu hafta basladm karatay diyetine yulaf ezmesi kafama takilmisti kabul edersen sana eslik edebilirm
Bnde cok mutlu oldm canimYaaaa çok sevindim. Çok mutlu olurum eşlik edersen
Ne kadar süre sonra acıktın? Ben zeytin yemezsem 3 saatte acikiyorumBnde cok mutlu oldm canim
Kahvaltidan yarim saat once sicak limonlu su ictim
Kahvaltida: Iki yumurta
6 badem ve bol sebze yedim
Zeytini yazmayi unutmusum canim 15 adet zeytin yedim iki ogun yemege kendimi alistirmaya calisiyorm ama bazn yapamiyorm saat 5te aksam yemegimi yedimNe kadar süre sonra acıktın? Ben zeytin yemezsem 3 saatte acikiyorum
Çok güzel!Zeytini yazmayi unutmusum canim 15 adet zeytin yedim iki ogun yemege kendimi alistirmaya calisiyorm ama bazn yapamiyorm saat 5te aksam yemegimi yedim
Cok iyi olur canimÇok güzel!
Yarın ben de foto ile paylaşacağım oğünlerimi
Super fikirMerhabalar
Boyum 172, kilom 90. Karatay beslenme sistemi ile geçen ay tanıştım. Düşe kalka uyguladım, 2 kg verdim. Keşke daha önce tanissaydim Karatay ile. Kendime geldim resmen. Çok kilo vermedim belki ama daha enerjik daha dinç oldum. Bundan sonra A'dan Z'ye uygun şeyler yiyerek, spor yaparak devam etmeye kararlıyım. Var mısınız? Ben varım
Pardon yanlis yere mesaj atmisimSuper fikirEger grubun sahibi kabul ederse neden olmasin
Super fikirBen de varım. Hatta yarışalım diyorumBelki daha guzel zayıflariz
Benim de boyum 1.60 kilom su an 71.. Gecen hafta 73.5 ile basladim. ilk hedefim 65.. sporla devam ediyorum.. yaptigim hemen hemen karatay diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?