Karatay ile Zayıflamak İsteyenler, haydi gelin

RenklerinIcinde

Sky is the limit ✌
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
1.331
1.572
133
4 yıl önceki günlüğüme geri dönüyorum. Yarım kalan işi tamamlıyorum. Her gün akşam 6da yediklerimi yazacağım. Her hafta p.tesi de kilomu buradan güncelleyeceğim. Spor olarak yaptiklarim şunlar:
Kardiyo:
Karin kası:

25 Mayis P.tesi --> 84 kg

pofu
@Kurabiyemusavir
Batu85
E ekin85 sizleri de beklerim

Merhabalar
Boyum 172, kilom 91. Karatay beslenme sistemi ile geçen ay tanıştım. Düşe kalka uyguladım, 2 kg verdim. Keşke daha önce tanissaydim Karatay ile. Kendime geldim resmen. Çok kilo vermedim belki ama daha enerjik daha dinç oldum. Bundan sonra A'dan Z'ye uygun şeyler yiyerek, spor yaparak devam etmeye kararlıyım. Var mısınız? Ben varım

16 Nisan ===> 91 kg
25 Nisan ===> 89.7 kg

Son düzenleme:
Eveeet kahvaltim hazir
Bugun kahvaltida 1 haslanmis yumurta avuc ici beyaz peynir 15 zeytin 3adet ceviz badem ve kuru kayisi yicem yaninda da tabikide bol sebze

Ben de varım. Hatta yarışalım diyorum Belki daha guzel zayıflariz
Benim de boyum 1.60 kilom su an 71.. Gecen hafta 73.5 ile basladim. ilk hedefim 65.. sporla devam ediyorum.. yaptigim hemen hemen karatay diyebilirim

Super fikir Eger grubun sahibi kabul ederse neden olmasin

Ben de varım. Hatta yarışalım diyorum Belki daha guzel zayıflariz
Benim de boyum 1.60 kilom su an 71.. Gecen hafta 73.5 ile basladim. ilk hedefim 65.. sporla devam ediyorum.. yaptigim hemen hemen karatay diyebilirim
Super fikir Eger grubun sahibi kabul ederse neden olmasin

Sabah kahvaltıda 2 yumurta ve sütle yaptığım krep vardı gördüğünüz gibi. Peynir ve rokayla dürüm yaptım Bir avuç da çiğ fındık yedim. 08.25

Öğlen ev yoğurdu ile ayran yaptım 13.25

Akşam yemeği olarak konserve menemenim vardı. Kıymalı menemen yaptım yanında da 1 kase yoğurt ve bir avuç fındık. 17.30

Su 1 litre içtim bu saate kadar
Spor 30 dk yürüyüş

Sabah 08.30
1 rafadan yumurta, yarım avocado, keçi peyniri, bir avuç fındık, roka, 7-8 yeşil zeytin

Oğlen 13.00
Ayran, bir avuç kuru dut

Akşam 17.30
Kıymalı menemen, ayran

Su 1,5 litre
Spor yok

Pes etmedim geri geldim. Bugün sabahki kahvaltımı foto ile ekliyorum.
Öğlen sodali ayran içtim.
Akşam kiymali yeşil mercimek, yoğurt, turşu.
Su 1,5 litre
Son olarak sütlü filtre kahve içtim az önce ve gün bitti.

Eklentiler

• 20160406_083838.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 69
Ohhh, bugün de bitti Allaha sükür... Kazasız belasız. Canım 2-3 defa çikolata, bisküvi fln istedi ama dayandım. Zaten bugün 8'de kahvaltı yaptım, aciktigimda saat 1'i geçiyordu. Yani tokluk sürem 5 saate çıktı artık sanırım

Kahvaltı: Klasik Karatay Kahvaltısı 08.00

Öğlen: 1 bardak kefir 13.10

Akşam: yeşil mercimek, yoğurt, turşu, 7-8 fındık 17.30

Su 1,5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…