Karatay ile Zayıflamak İsteyenler, haydi gelin

Ben tam uyuyorum sıfır kaçamak maasallahh. Ve doyana kadar eşim ilk başta tabağı mi görünce nasıl verecem çok değil mi diyordu ama ben canan hoca ne derse yaptım

Merhaba Karatay diyetini tam uygulamasam da en azından yasaklı gıdaları tüketmemeye çalışıyorum hamile olduğum için çok çabuk acıkıyorum sürekli birşeyler yemek zorunda kalıyorum.Karatay sık yemek insulin direnci geliştirir ve şişmanlatır diyor. Uzun süre tok kalabilmek için ne yapabilirim?

Hamile ya da emzirme döneminde olanlar zaten 3 öğün yapabiliyor. Sabah kahvaltiniz eksiksiz olursa gerisi çok kolay geliyor. Sabah klasik Karatay kahvaltısı yapabiliyor musunuz? Bence sık sık yemekten uzak durun. Ana öğünleri sağlam yapın.

Bne kahvaltıda inanılmaz zorlanıyorum midem çok bulanıyor sonrasında çok fazla geliyor ama uzun süre acıkmamak için yemek lazım karatayın en zor yeri kahvaltı benim için...

B
Bne kahvaltıda inanılmaz zorlanıyorum midem çok bulanıyor sonrasında çok fazla geliyor ama uzun süre acıkmamak için yemek lazım karatayın en zor yeri kahvaltı benim için...
Benim için de öyleydi. Kendi isteğim doğrultusunda bazı değişiklikler yaptım ve şimdi hiç zorlanmıyorum. Eğer hiç kahvaltı istemiyorsa canım, sabah ev yapımı yoğurt ve keten tohumu ile smoothie yapıyorum. Tok tutuyor öğlene kadar. Ama tabi sizin durum farklı.
Kahvaltida sizi en çok zorlayan ne? Bır de çalışıyor musunuz?

evet çalışıyorum 1.cisi yumurta çok zorluyor 2.cisi çok fazla geliyor peynir zeytin kuruyemiş yeşillik derken lokmalar ağzımda büyüyor.Evde olsa belki saatlerce oturur başında bişekilde yaparsında ben 30 dk da bitirmeye çalışınca kabus oluyor.

Şuan nasıl midem bulanıyor anlatamam.

Şuan nasıl midem bulanıyor anlatamam.
Hadi ya : ( İnan ben de başlarda öyleydim. Hatta sinirden oturup aglamistim. Sonra tadı kokusu kötü gelen ne varsa ufak değişiklikler yaptım. Mesela krep tavasi aldım. Yumurtaları çırpıp incecik omlet yapıyorum, piserken diğer yiyecekleri hazırlıyorum ve bir yandan da ceviz yiyorum. Omlete yeşillik sarıp yiyorum

Yanlız olmadığımı bilmek güzel bende bir sorun var sanıyordum herkes ne güzel yiyor.Ozaman değişiklikler yaparak azda olsa yemeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…