Karatay ile Zayıflamak İsteyenler, haydi gelin

Uffff bisküvi yedim dün ama bugün dengeleyebildigimi düşünüyorum.

P.tesi
Sabah 08.00 Karatay kahvaltısı

Öğlen 12.20 Ayran ceviz bisküvi

Akşam yeşil mercimek

Salı
Sabah 08.30 Kabaklı omlet, biraz peynir ve ceviz

Öğlen 13.45 100 gr döner, ayran, domates, turşu

Akşam 20.15 500 ml kadar keten tohumlu ayran

Hadi bakalım

Ohh çok şükür. Bugün dünki gibi beslendim. Sadece 2 tane eti puf yedim
Önceden olsa 6 taneyi götürür üzerine bir paket de bisküvi yerdimBugün öyle olmadı
Yarın görüşürüz inşallah

canım sen karatay beslenmesi yapmıyorsun. bu şekilde bir anda zayıflarsın belki ama sonra misli ile kilo alırsın.çünkü vücudunu bu şekilde aç bırakır, gerekli olan besinleri almasını engellersen metabolizma hızın düşer. ayrıca vücut yokluk olarak algılar, sen zayıfladığını düşünürken her yediğini yağa çevirip depolar. dyeti bıraktığında ise yağ kütlen arttığı için bir anda fazla kilo alırsın. karatayın kitaplarını okudun mu?

Merhaba nsstasia
Kitapları okudum Uzun süre de forumları takip ettim. Özellikle burdaki Gül ablanınkini. Ne yazık ki geçtiğimiz hafta evden çok erken çıkıp, çok geç döndüğüm için uygun olan ne varsa onu yiyip içtim. Ne yemek yapmaya ne de alışverişe vaktim olmadı. Ama mutlaka doydum her öğünde. Tamamen bosvermek yerine bu şekilde günü kurtardım. Yediklerime şöyle bir bakınca sanırım doymadan, az yiyerek diyet yaptığımı düşündün

Bugün de bitti kazasiz çok şükür.
Sabah tereyagda iki yumurta, yeşillik, 7-8 zeytin, avuçiçi kadar koyun peyniri, 7-8 ceviz, 1 kaşık soğuk sıkım z.yağı içtim bir de. 07.30

Akşam 16.30 gibi acıktım, kıymalı pırasa ve keten tohumlu ev yoğurdu yedim

Su 2 lt

evet canım aynen tahmin ettiğin gibi oldu, bilinçsizce uygulayan o kadar fazla ki. senin bilinçli ve bilerek uygulamana sevindim:)) umarım başarılı olursun hedef kilona en kısa sürede ulaşırsın canım

evet canım aynen tahmin ettiğin gibi oldu, bilinçsizce uygulayan o kadar fazla ki. senin bilinçli ve bilerek uygulamana sevindim:)) umarım başarılı olursun hedef kilona en kısa sürede ulaşırsın canım
Ben o kadar fazla bilinçsizlik yaptım ki, artık hata yapma şansım yok
İyi ki Karatay'la tanıştım Ama uyardigin için teşekkür ederim. Sonuçta bu sistemi tam olarak bilmeyenler, zorunluluktan yaptığım bazı öğünleri Karatay'a uygun zannedebilirler. Bugün sabah uyuya kalmışım mesela sabah tam kahvaltı yapamadım hiçbir şey yemeden çıkıp simit-çay şeklinde kahvaltı yerine ceviz, muz, yoğurt ve keten tohumu yedim. Bu hafta artık iş yoğunluğum bitiyor. Artık ideal olan düzene tam anlamıyla geçeceğim insallah

:)) inşallah canım istediğin gibi olur. kolay gelsin

Son üç gün diyetime sadık kalamadim çünkü tüm h.sonu çalıştım
Yine de çok dağılmadım, güncel kilom 89.7 ve mens dönemi başladı. Sanırım son üç gün böyle olmasaydı daha çok kilo vermiş olurdum.

merhaba ben de katatay yatım 10 gün kadar 83.200 den 79.600 indim bırakmıştım ve bugün yine 79.600 kilo ile iddialı bir şekilde başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…