- 22 Kasım 2014
- 417
- 391
- 63
- 41
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
Merhabamerhabalar kaç kilo verebildiniz nasıl gidiyor diyet?
MerhabaaaBende 68.1 ile size katilirim :)
Ben 2 ay once 76 ile başladım suan 68im hedef 15 kilo civarı :)Merhabaaa
Hoşgeldinnnnn çok sevinirim. İlk başladığım zaman devam ettiremedim ama Allahın izniyle bundan sonra bozulmayacak
Sen kaç kilo vermek istiyorsun?
Maşallah çok güzelBen 2 ay once 76 ile başladım suan 68im hedef 15 kilo civarı :)
Bu kendimi kanıtlamam için bir fırsatTatlı krizim tuttu şu anda, cok kötüyüm. Bugün, dün kadar kolay geçmiyor. Çok erken aciktim
Uffff bisküvi yedim dün ama bugün dengeleyebildigimi düşünüyorum.
P.tesi
Sabah 08.00 Karatay kahvaltısı
Öğlen 12.20 Ayran ceviz bisküvi
Akşam yeşil mercimek
Salı
Sabah 08.30 Kabaklı omlet, biraz peynir ve ceviz
Öğlen 13.45 100 gr döner, ayran, domates, turşu
Akşam 20.15 500 ml kadar keten tohumlu ayran
Hadi bakalım
Merhaba nsstasiacanım sen karatay beslenmesi yapmıyorsun. bu şekilde bir anda zayıflarsın belki ama sonra misli ile kilo alırsın.çünkü vücudunu bu şekilde aç bırakır, gerekli olan besinleri almasını engellersen metabolizma hızın düşer. ayrıca vücut yokluk olarak algılar, sen zayıfladığını düşünürken her yediğini yağa çevirip depolar. dyeti bıraktığında ise yağ kütlen arttığı için bir anda fazla kilo alırsın. karatayın kitaplarını okudun mu?
evet canım aynen tahmin ettiğin gibi oldu, bilinçsizce uygulayan o kadar fazla ki. senin bilinçli ve bilerek uygulamana sevindim:)) umarım başarılı olursun hedef kilona en kısa sürede ulaşırsın canımMerhaba nsstasia
Kitapları okudumUzun süre de forumları takip ettim. Özellikle burdaki Gül ablanınkini. Ne yazık ki geçtiğimiz hafta evden çok erken çıkıp, çok geç döndüğüm için uygun olan ne varsa onu yiyip içtim. Ne yemek yapmaya ne de alışverişe vaktim olmadı. Ama mutlaka doydum her öğünde. Tamamen bosvermek yerine bu şekilde günü kurtardım. Yediklerime şöyle bir bakınca sanırım doymadan, az yiyerek diyet yaptığımı düşündün
Ben o kadar fazla bilinçsizlik yaptım ki, artık hata yapma şansım yokevet canım aynen tahmin ettiğin gibi oldu, bilinçsizce uygulayan o kadar fazla ki. senin bilinçli ve bilerek uygulamana sevindim:)) umarım başarılı olursun hedef kilona en kısa sürede ulaşırsın canım
Ben 8 kolonun üstüne 15 daha vermek ıstıyorumMaşallah çok güzel
zaten 8 kg vermişsin. 7 kg daha verip 15'e mi tamamlayacaksin yoksa 8 kg'nin üzerine 15 kg daha mı vermek istiyorsun?
Ben o kadar fazla bilinçsizlik yaptım ki, artık hata yapma şansım yok
İyi ki Karatay'la tanıştımAma uyardigin için teşekkür ederim. Sonuçta bu sistemi tam olarak bilmeyenler, zorunluluktan yaptığım bazı öğünleri Karatay'a uygun zannedebilirler. Bugün sabah uyuya kalmışım mesela sabah tam kahvaltı yapamadım hiçbir şey yemeden çıkıp simit-çay şeklinde kahvaltı yerine ceviz, muz, yoğurt ve keten tohumu yedim. Bu hafta artık iş yoğunluğum bitiyor. Artık ideal olan düzene tam anlamıyla geçeceğim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?