Karatay ile Zayıflamak İsteyenler, haydi gelin

Ohh çok şükür. Bugün dünki gibi beslendim. Sadece 2 tane eti puf yedim
Önceden olsa 6 taneyi götürür üzerine bir paket de bisküvi yerdimBugün öyle olmadı
Yarın görüşürüz inşallah
sen abur cuburu seviyorusn galiba eti pufff cok güzel oluyor. insan dayanamz yer. ben olsam evde bulundurmam

Günde 3 öğünle sınırlı kalabilsem keşke Karatay kahvaltısı tam olarak nasıl bilmiyorum. Ben genelde 2 haşlanmış yumurta bol beyaz peynir zeytin domates yiyorum bazen içebilirsem yanında bir bardak süt içiyorum ekmek kesinlikle yemiyorum. Ama sürekli birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum midem kazınıyor sonra bulunmaya başlıyor. Uzun süre ne tok tutar ki

Çok önemli bir şeyi atliyorsunuz kahvaltıda: çiğ kuruyemiş. Süt yerine de ayran icseniz eminim öğlene kadar acikmazsiniz. Süt çok iyi gelmiyor genelde. Siz çalışıyor muydunuz? Mesajlar karıştı biraz : )

Çalışmıyorum ayran kahvaltıda garip olur gibi ama deniycem kuruyemiş kahvaltıdan daha sonra yiyorum

O
Ben ciddi anlamda bağımlıyım 2 gündür abur cubur yemedim, başım ağrıyor. Sürekli bir arayış içindeyim. Zaten fazla kilolarimin tek nedeni bu
İnternetten abur cubur ların zararlarni anlatan videolar izleyip kendinizi sogutsaniz nasıl olur. Ben hiç sevmem mesela. Kimyasal içeriyor diye.

O

İnternetten abur cubur ların zararlarni anlatan videolar izleyip kendinizi sogutsaniz nasıl olur. Ben hiç sevmem mesela. Kimyasal içeriyor diye.
O videoların hepsini izledim herhalde, hatta ingilizce olanları bile Ben 2 yıl boyunca yoğun stres altında çalıştım. Ondan oluştu bu bağımlılık İnşallah biraz biraz kurtuluyorum Karatay sayesinde. Sanırım b12 ve omega3 yardımı da alıcam.

Çalışmıyorum ayran kahvaltıda garip olur gibi ama deniycem kuruyemiş kahvaltıdan daha sonra yiyorum
Kahvaltıdan hemen sonra mı, bir süre sonra mı? Ay ne çok soru sordum
Ayrana ben bayıldığım için kahvaltıda seve seve içiyorum. Deneye deneye bir yolunu bulabileceğini düşünüyorum. Bu arada karatayın hamileler ve hamilelik öncesi için yazdığı kitap var bende. Ona da bir bakayım ben de bir süre sonra hamilelik planlıyorum inşallah. Şimdiden senin sayende tecrübem olsun

Kahvaltıdan yarım yada 1 saat sonra yani kuruyemiş de 1 Öğün oluyor. Bende hamileler için Karatay diyeti kitabı var ama onda Öğün listesi gibi bisey yok daha çok nelerin zararlı olduğunu yazıyor bi de tereyağ zeytinyag yumurta gibi şeyler tüketin diyor tvde söylediği klasik şeyler yani

Bir de hamilelik düşünüyorsanız 6 ay öncesinden sağlıklı beslenmeye başlayın diyor hem anne hem baba için

Bir de hamilelik düşünüyorsanız 6 ay öncesinden sağlıklı beslenmeye başlayın diyor hem anne hem baba için
Kizlar bende geldim
Daha önce iki sefer karatay usulü beslenmeyle ilkinde 11 ikincisinde 8 kilo verdimbazi aksilikler yüzünden biraktim ve bir kismini geri aldim.
yine baslama istiyorum cünkü bayramda türkiyeye gidecem
boy 1.63
kilo 76.600 bu baslangic olsun

Bende katılmak istesem aranızà nasıl beslenmem lazım kızlar. Bilemedim .
Hoşgeldin
Sabah kahvaltısı 2 az pişmiş yumurta, avuçiçi kadar peynir (taze kaşar dışında herhangi bir tam yağlı peynir) , en az 10 tane zeytin, 1 küçük çay bardağı cig kuruyemiş, mevsime uygun sebze ya da yeşillik.
Yeni başlayanlar 3 öğün yapabilir ama amacımız 2 öğün yemek.
Ben öğlen çok acikirsam ayran içiyorum.
Akşam yemeği için de baklagil, sebze ya da ızgara ya da buğulama et, balık yiyebilirsin. Nohut ve bezelye yemiyoruz. Unlu ve şekerli şeyler tuketmiyoruz.
Öğün aralarinda şekersiz açık çay, Türk kahvesi ve filtre kahve tüketilebilir. Nescafe yasak.
Soruların olursa cevaplarız

canan karatay lahmacun yiyin diyor bende yiyebilir miyim?

En güzeli kendi bahçesi olup satanları bulmak ve onlardan almak. Yerli ürün yani. Ama şu ara bu biraz zor. Ben A101'den fındık ve ceviz alıyorum çiğ olarak.
Bende ordan alayım bari. Pişmiş olsa daha iyi değil mi yaa o çiğ çiğ nasıl yenecek. Ben hiç çiğ yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…