• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karatersizligini yuzune vuran, yalanlarini belirten mesaj atmalimiyim?

Bir kere benim abim kart zampara değil, işinde gücünde efendi bir adam. Rica ediyorum bu tarz konuşmalar yapmayın. Efendi bir insan kendisi. Arkadaş çevresinde çok sevilir.
İki tane arkadaşı varmış adamın , onlar seviyormuş yeter bence. 😂

Bir kere benim abim kart zampara değil, işinde gücünde efendi bir adam. Rica ediyorum bu tarz konuşmalar yapmayın. Efendi bir insan kendisi. Arkadaş çevresinde çok sevilir.
ahahah aynı benim geçmiş davranışım kendimi kandırma şeklim kiz gorumce seninde paranı yer bak. Kart abin biraz karakter yüklemesi yapsın 😂

İki tane arkadaşı varmış adamın , onlar seviyormuş yeter bence. 😂
ben herkes seviyor adam melek gibi görüyordum. adamın imkanı olsa bana şunu yapar bunu yapar diye kendimi kandırırdım ah ulan ne safmışım. ya bunları geçtim su an vicdan azabı cekiyorum o kadının yerinde olsaydım ne kadar yikilirdim diye

Siz mesaj atıp karakter yüklemesi yapar mısınız rica etsem? Çünkü çok efendi ve düzgün görünüyor. Ben konduramıyorum. Sorgulamıyorum da.
sen abini yönlendir canim. nede olsa sen gorumcesin huyunu suyunu bilirsin

Of amma uzattın ya, ama ben sıkıldım. Hırsını alamadın sanaldan olmayan görümce yerine koyup bana mı saydırmak niyetin? Alt tarafı bi espri yaptım ya 🤦‍♀️4 yıl evli olduğunu bile bile adamla birlikte olmuşsun. Daha 20 yaşındayken boyundan büyük işlere kaptırmışsın kendini, baktın gördün adam boşanmıyor hırs yaptın işte, kabul et. Hiç kandırıldım falan deme, bu sana ders olsun, aklını kullan, sen o adama ne dersen de giden 4 yılın geri gelmeyecek. Daha 24 yaşındasın, önüne bak. Burdan bize saydırınca yaşadıkların temize çıkmıyor.

Of amma uzattın ya, ama ben sıkıldım. Hırsını alamadın sanaldan olmayan görümce yerine koyup bana mı saydırmak niyetin? Alt tarafı bi espri yaptım ya 🤦‍♀️4 yıl evli olduğunu bile bile adamla birlikte olmuşsun. Daha 20 yaşındayken boyundan büyük işlere kaptırmışsın kendini, baktın gördün adam boşanmıyor hırs yaptın işte, kabul et. Hiç kandırıldım falan deme, bu sana ders olsun, aklını kullan, sen o adama ne dersen de giden 4 yılın geri gelmeyecek. Daha 24 yaşındasın, önüne bak. Burdan bize saydırınca yaşadıkların temize çıkmıyor.
benim tek.pişmanlığın o kadın onun haricinde adam ayrılmış ayrılmamış umrumda değil ona yapan bana neler neler yapmaz

Adam ayrilmis ayrilmamis, bence umurunda Aysel, o yuzden hirsini alamiyosun, illa arayip adami gagalamak istiyosun
benim için öyle değil sen buna inanıp mutlu olacaksan oyle olsun. ne diyeyim oyle degil desemde zaten istediğine inanacgin için öyle mutlu ol oyle olsun

Back
X