- Konu Sahibi karbeyaz07
-
Ben senelerönce senin gibi çok kilolu bir arkadaşın diyet sayfasını takip etmiştim.İnanılmaz kilo verdi.Anlatılamaz.hiç korkma kesinlikle verebilirsin.
Canım karbonhidrat oranını düşürmelisin ama şimdi sana birden bizim kadar kıs diyemem en iyisi sabah 2 dilime indir önce sonra yavaş yavaş pilavı filan kesersin
Bir de yediğin normal ekmekse mutlaka çavdar ya da tam buğday ye.
O diyet bisküvilerin de normal bisküviden hiç bir farkı yok canım ben de eskiden çok yerdim
Yerinde sayıyormuşsun gibi gelir ama inan öyle değil,ben hala kendimi hiç vermemiş gibi hissediyorum çünkü aynada çok inceliyoruz kendimizi o yüzden farketmiyoruz.Senin en büyük ölçütün tartıdan da önce kıyafetlerin olacak oradan anlayacaksın
geçen hafta doktordan aldığım diyet buhatta daha azı (( günlük kalori ihtiyacım 2000 miş ama ne bileyim buna rağmen çok acıkıyorum ve sınav dönemi hem sinir hem stres oluyorum ( napıcam bilmiyorum
O zaman bir şey diyemem tabi çünkü kiloya göre kalori listesi veriliyor o durumda doktorunu dinle tabi ki..Canım inan az sabır bak bazı püf noktalar var onları bir dene istersen.Suyunu zaten içiyorsun o harika.Tatlı isteğin için tarçın çayı iç.İnan birebir iyi geliyor direk kesiyor.Deneyen herkes memnun kaldı.Çok açlık çektiğinde bir avuç beyaz leblebi ye.Biliyorum şu an çok zor geliyor sana ama inan başları böyle zor.Biraz zaman geçince alışacaksın.Yavaş yavaş gelecek emeğinin karşılıkları..Eğer tarçın çayı aklına yatarsa söyle tarifini vereyim.
off insanlar yediklerin çok dedikçe dahada kötü oluyorum ben bunlarla aç kalıyorum zaten(( hemde ne aç (
Diyetin yanında akupunktur desteği almanı öneririm ben sadece akupunkturla tatlı isteklerimi önleyebildim 4 ayda 15 kilo verdim :) annem 12 kilo verdi babam da 2 ayda 8 kilo verdi. Kilo verdikçe ve eski fotoğraflarına baktıkça oha ben neymişim ya diyeceksin çünkü ben arada açıp açıp bakıyorum eski fotoğraflarıma ve bunu yaptığım için sanırım 6 aydır hiç kilo almadım hatta verdim bile
kolay gelsin ya...Bende ayın 27sinde spora başlayacağım artık zayıflamak istiyorum bende.Banada hep diyolar çok güzelsin az zayıflasan manken gibisin falan. Aslında ben diyete başlasam kg veriyorum ve de ben diyete uyuyorum hatta hiç yemiyorum ama bi bozsam dahada başlayamıyorum. ama bende senle başlayacağım bana azim verdim inş.. zayıflarızz
bana katılırsan çok sevinirim başkalarıyla konuştukça motive oluyorum birlikte diyet yapalım..moralim çok bozuk kızlar desteklerinizi esirgemeyin benden
off insanlar yediklerin çok dedikçe dahada kötü oluyorum ben bunlarla aç kalıyorum zaten(( hemde ne aç (
Tanyeli çoğumuz bu hatayı yapıyoruz önemli olan çok ve sık yemek değil.Bak sana bir örnek bir hamburger yaklaşık 1200 kalori bunu yemek yerine 2 dilim kepek ekmeği, 1 kase yoğurtlu yeşillik 200 gram kadar ızgara beyaz et,1 porsiyon meyve salatası ve 1 avuç kuruyemiş yiyebilirsinoff insanlar yediklerin çok dedikçe dahada kötü oluyorum ben bunlarla aç kalıyorum zaten(( hemde ne aç (
Eki Görüntüle 170797 Merhaba arkadaşlar,kadınlar kulübüne yeni katıldım..Kendimi bildim bileli kiloluyum yıllarca doktor doktor gezdim hiçbir sağlık sorunum çıkmadı..Hastahane hastahane gezip doktorların elinde kobay oldum..Herkesin dediği aynıydı çok tatlısın yüzün çok güzel ama kilo vermek zorundasın..En son isyan ettim ve doktoru filan herşeyi bıraktım kendimle barışık şekilde herşeyi yiyerek yaşamaya devam ettim tabi bu esnada kiloları aldımda aldım..Takmıyordum hiç ta ki üniversiteye başlayana kadar..İnsan büyüyüp aklı başına gelince anlıyor birşeyleri..Şimdi nişanlıyım arkadaşlarım çok seviyor çok başarılıyım her konuda ama kilo yüzünden binlerce sıkıntı çekiyorum..artık karar verdim diyerek doktora gittim dün 125 kilo olmuşum boyum 1.75..doktor 70e inmen gerek dedi Okadar büyüyorki gözümde yine kabuslar başladı..Kimisi xxxxl ve xxxx beraber kullan diyor,kimisi altınçilek ve beşi bir yerde diyor,doktor ısrarla diyet diyor..Spor yapmam yasak kilom aşırı olduğu için sadece yürüyüş yapma hakkım var..2yıl sonra mezuniyet balom ve ardından düğünüm olacak...Kafam çok karışık sürekli bozulan diyetler..İnsanların lafları hepsinden bıktım..Ne yapmam gerek bilmiyorum :S İşte bu da fotografım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?