Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

aslında vucudumuzu ölçsek.ve ayda yada haftada bir ölcmeye devam etsek bence inceldiğimizi görünce dahada motive oluruz

Ben senelerönce senin gibi çok kilolu bir arkadaşın diyet sayfasını takip etmiştim.İnanılmaz kilo verdi.Anlatılamaz.hiç korkma kesinlikle verebilirsin.

Ben senelerönce senin gibi çok kilolu bir arkadaşın diyet sayfasını takip etmiştim.İnanılmaz kilo verdi.Anlatılamaz.hiç korkma kesinlikle verebilirsin.

ya ne bileyim mucizede bklemiyorum ama kaç gündür herhangi bi değişim yok çok üzülüyorum üstelik geçen hafta doktordaydım hiç sorunum yok tek derdim diyet off

geçen hafta doktordan aldığım diyet bu hatta daha azı (( günlük kalori ihtiyacım 2000 miş ama ne bileyim buna rağmen çok acıkıyorum ve sınav dönemi hem sinir hem stres oluyorum ( napıcam bilmiyorum

geçen hafta doktordan aldığım diyet bu hatta daha azı (( günlük kalori ihtiyacım 2000 miş ama ne bileyim buna rağmen çok acıkıyorum ve sınav dönemi hem sinir hem stres oluyorum ( napıcam bilmiyorum

O zaman bir şey diyemem tabi çünkü kiloya göre kalori listesi veriliyor o durumda doktorunu dinle tabi ki..Canım inan az sabır bak bazı püf noktalar var onları bir dene istersen.Suyunu zaten içiyorsun o harika.Tatlı isteğin için tarçın çayı iç.İnan birebir iyi geliyor direk kesiyor.Deneyen herkes memnun kaldı.Çok açlık çektiğinde bir avuç beyaz leblebi ye.Biliyorum şu an çok zor geliyor sana ama inan başları böyle zor.Biraz zaman geçince alışacaksın.Yavaş yavaş gelecek emeğinin karşılıkları..Eğer tarçın çayı aklına yatarsa söyle tarifini vereyim.

olur tabi ki neden olmasın..leblebiyi doktorda demişti aslında çok acıkma demeyim birşeyleri tırtıklamak ister ya insan ağzım boş durmasın misali..belkide byeaz leblebi işe yarayacaktır..

off insanlar yediklerin çok dedikçe dahada kötü oluyorum ben bunlarla aç kalıyorum zaten (( hemde ne aç (

off insanlar yediklerin çok dedikçe dahada kötü oluyorum ben bunlarla aç kalıyorum zaten (( hemde ne aç (

Diyetin yanında akupunktur desteği almanı öneririm ben sadece akupunkturla tatlı isteklerimi önleyebildim 4 ayda 15 kilo verdim :) annem 12 kilo verdi babam da 2 ayda 8 kilo verdi. Kilo verdikçe ve eski fotoğraflarına baktıkça oha ben neymişim ya diyeceksin çünkü ben arada açıp açıp bakıyorum eski fotoğraflarıma ve bunu yaptığım için sanırım 6 aydır hiç kilo almadım hatta verdim bile

akupunkturu düşündüm ama çok arkadaşım akupunkturdan sonra 1 yıl içinde fazlasıyla aldı kiloları geri canlı canlı şahit oldum ondan hiç kalkışmak istemiyorum o işe

kolay gelsin ya...Bende ayın 27sinde spora başlayacağım artık zayıflamak istiyorum bende.Banada hep diyolar çok güzelsin az zayıflasan manken gibisin falan. Aslında ben diyete başlasam kg veriyorum ve de ben diyete uyuyorum hatta hiç yemiyorum ama bi bozsam dahada başlayamıyorum. ama bende senle başlayacağım bana azim verdim inş.. zayıflarızz

bana katılırsan çok sevinirim başkalarıyla konuştukça motive oluyorum birlikte diyet yapalım..moralim çok bozuk kızlar desteklerinizi esirgemeyin benden

bana katılırsan çok sevinirim başkalarıyla konuştukça motive oluyorum birlikte diyet yapalım..moralim çok bozuk kızlar desteklerinizi esirgemeyin benden

evet ya reel hayatta kimseye söyleyemiyorum zayıflamak istedğimi burada daha rahat oluyorum bu konuda.Senin diyet listene baktım 27-28 gibi başlayacağım spor salonuna inş. veririm aslında istedikten sonra yapabilemeyecek gibi birşey değil ya.Annem 95kg idi 65şuan o zayıfladyısa tüm gün evde olduğu halde bizde zayıflarız beee

aynen benim annemde 90 dan 75 indi bir yılda ve yaptığı tek şey yürüyüş yüzme..kepekli ekmek yemek okadar kısmadıda kaçamaklarıda oldu ama verdi işte.. bende verebilirim..yani umarm :S

annem evde spor yaptı ama çok uğraştı.Bizde zayıflarız umarım, ama tabi yarın öğlende ne yesem düşüncesini bırakabilirsem

bırakırız inşallah..yarın muhasebe ve borçlar hukuku sınavım var pf...akşam görüşrüz yediklerimi yazıcam yine..desteklerinizi eksik etmeyin..iyi geceler hepinize

Canım kimse bilemez senin eski yeme düzenini.Ben de dedim aynısını ama diyetisyen vermiş sonuçta.Sen bu yolda kararlı ol ve bana onları diyetisyen verdi de bitti gitti işte insanlar bilemez sonuçta kendi yedikleriyle kıyaslıyorlar ister istemez.
Bu yol sabır yolu ve biz her zaman sana desteğiz.Umutsuzluk yok inan günde yarım saat yürüyüş yapsan o bile yeter sana.Zayıfladığını gördükçe daha da azimleneceksin.

Tanyeli çoğumuz bu hatayı yapıyoruz önemli olan çok ve sık yemek değil.Bak sana bir örnek bir hamburger yaklaşık 1200 kalori bunu yemek yerine 2 dilim kepek ekmeği, 1 kase yoğurtlu yeşillik 200 gram kadar ızgara beyaz et,1 porsiyon meyve salatası ve 1 avuç kuruyemiş yiyebilirsin
Şimdi aradaki fark ne?
Hamburgeri bir öğünde yer yarım saat sonra acıkırsın diğerleri ise senin 2 öğünü atlatmanı sağlar
Ama çoğu kişi bunları bilmediği için çok yemeyi çok kilo aldırır sanıyor.
Önemli olan doğru,sağlıklı ve sık beslenmek bu işin doğrusu bu

canım moralını hıc bozmaaa yavas yavass alısıcaksın bu beslnemye ve ınankı verıceksın o kıloları.. dıyetteyım olarak dusunme o zaman ınsan daha cok yemek ıstıyorr yanı bende oyle oluyor ben dıyetteyımm dıye dusununce herseyden yemek ıstıyorumm , saglıklıo beslenıyorumm duzenlıyı yıyorum dıye dusunmeye calıs... emın ol 1 ay sonra konsutugumuzda hersey cok farklı olyucak...

Sıkma canını iyi bir okulun ve seni bedenin için değil yüreğin için seven bir erkek var 2 senede çok rahat verirsin fazlalık olan 40-50 kiloyu hatta zorlasan 7-8 ayda da verirsin veren çooooooook arkadaş var ama bence yıllara yay ki kalıcı olsun verdiğin kilolar. 1.75 boyundasın ve kilonu göstermiyorsun rahat ol kendini sıktıkça daha çok kilo alırsın relax ol ve ben zayıflıyorum de herşey beyinde bitiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlaar.hemen bişeler yazıp cıkıcam...tanyeli cok takıyosun bence kafana.fazla sorun haline getirme.sürekli zayıflamayı düşünürsende bi faydası olmaz..benden demesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…