Karbonat İle Gebelik Testi

Benimde 3 günüm kaldı bugun ütü yaparken sol yumurtlalığım agrı girdi kalçama batmalar oldu. Dedim oluyorum :)

Gelen giden olmadı ama :)

inşallah da olmaz :) beklemek çok zor ,.benim de bugün belime bişi saplanıyor gibi ,ama regli zamanlarındakiinin aynısı ,karnımda birşey hissetmiyorum

ovulasyon testi kullanmadım hiç yumurtlama zamanlarım ı anlayabiliyorum gerek duymadım .her ay test yap üzül ,karbonat testini yaparım hiç değilse diyorum: ( insan dayanamıyor merak ediyor hep.

bu ay belirti yok moral bozukluğu erken başladı...ben de zaten belirti bel ağrısı oluyodu oda adet belirtisi yani .hamilelik oluşunca karnının alt kısmında gerginlik ve batma oluyormuş

bende ilk 2 ay ovulasyon testi kulanmadım ve tutmadı ama ben yumurtlama zamanlarımı anlıyamıyorum benım her ay duzenlı oluyor 28 gunde 1 o yuzden kendım hesaplamaya calısdım ve tutmadı bu ayda kulanmadım gerce ama eyer yıne tutmazsa hazırda ovulasyon testlerı aldım onları denıycem bıde soğan kürü yapıyorlarmıs onu araştırdım denemeyi düşünüyorum

beklemesi gercekden berbat bi duygu zaman gecmek bilmiyor ama inşallah bu ay güzel haberler alırız ikimizde

ayyyy inşallah canım ne güzel olur ,yepyeni bir dönem başlar bizim için ,belirti aramaktan yoruldum

Al bendende okadar her sorunu bu belirtimi acaba demekle geçiriyorum neyse bugünden itibaren 2 günüm kaldı inşallah bu ay tutmuştur bu ay kırmızıları görmek istemiyorum artık

senin az kalmış hadi bayramda güzel haberler alırsın inş .sende belirtiler var mı

senin az kalmış hadi bayramda güzel haberler alırsın inş .sende belirtiler var mı
Şikayetlerim var elbette ama inş hamilelik belirtisidir bel ağrım bir haftadır var ara ara miyde bulantılarıda oluyor bide bazı arkadaşların hamile olduklarını öğrenmeden önce ayaklarının üşüdüğünü fln duymuştum ama benim tam tersi ateş basıyor bunalıyorum kasık ağrısıda çektim bir haftaya yakın ama o şimdi geçti göğüslerimde acıma olmadı hiç sadece biraz dolgunlaştı bide benim belimle beraber sırtımdada şiddetli bi ağrı var sırt ağrısının hamilelik belirtisi olup olmadığını hiç bilmiyorum yanı bu şikayetler piskolejikmi bilmiyorum bide adet günüm geldiğinde idrar testi yapsam kesin sonuç verirmi acaba

kızlar eşime yaptırdım köpürdü ya..gülüyo şimdi herkes bana...ve hamile kocacıııma..:)))))

şimdi yapıyorum adetim 20 gün gecikti ve idrar testim negatifti. hamile değilm kesin ama merak ettim bende ne tepki verecek birazdan yazarım.

Son düzenleme:

silik de olsa çıkar belki istersen test yap

karbonatla bir çok kez denedim hiç bir keresinde bile köpürmedi. evde gebelik testi ve hastanede kan testi yaptırdım hamileyim. köpürme neye göre oluyor anlamış değilim. belki bazı dönemlerde idrardaki asit oranı artıyorsa ona binaen köpürme oluyor olabilir.
en sağlıklısı fazla acele etmeden adetınızı bekleyın 1 gün bile gecikirse evde gebelik testini yapın bence en doğru sonucu o zaman alırsınız. gebelik testlerine çok fazla vermeyede gerek yok ucuz olanları 3 4 tl bişi ve daha doğru sonuç veriyorlar bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…