Karbonat İle Gebelik Testi

birşey soracağım adet dönemim bittikten 2 gun sonra ilişkiye girdik hamile olma olasılığım var mı dır acaba şuan da ilişkinin üzerinden bır hafta gectı belirtileri olabilir mi adet dönemıme daha 20 gün var

kızlar hamileymişim ama maalesef düşük yaptım o zaman.
yani 2 ay önce.
ama yinede bu karbonat olayına inanmıyorum :)
az önce eğlencesine yaptım fossss diye kabardı.
beni gülümsetmesi yetti
bat a son 4 tekrar test etmiş olalım bakalım :)

hayırlı olsun gercekten hamile misin bu karbonat testı doğru mu cıktı yani. bende iki gün önce denedim kabarmadı ama bıraz önce yine denedim eğlencesıne köpürdü bırden heyecanlandım acaba senin ki doğru mu cıktı yanii offff cok heyecanlandım

Ayyyy ya ınsallah benımde köpürdü yarısı dibe cöktü yarısı köpürdü ama köpürdü yarın sabah ta test yapıcam ınsallah cıkar ve buraya yazarım

sorunu cok gec okudum ama sanırım fare kanıyla yapılıo o test kitleri cnm bn oyle okumustum:)

Ayyyy ya ınsallah benımde köpürdü yarısı dibe cöktü yarısı köpürdü ama köpürdü yarın sabah ta test yapıcam ınsallah cıkar ve buraya yazarım

hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini beklıyoruz. bir şey soracagım karbonat köpürdükten sonra 45 dk sonra felan tekrara denedıgınde köpürmeddiği oluyor mu idi acaba

kızlar merhaba..
ben aranıza yeni katıldım,sürekli takip ediyordum ama şu karbonat olayını deneyene kadar üye olmak istememiştim.
yaklaşık 2 yıllık evliyim bi kaç aydır da korunmuyoruz..bu karbonat testini bnde duymuştum önceden,sonra denemek istedim ve denemiştim geçen ay pat diye dibe çökmüştü..bu ayda yine şüphelenince denedim ve gözlerime inanamadım pofff diye kabardı :))daha adetime 4-5 gün vardı tabii içim kıpır kıpır bi heycanla beklerken hastalandım..yani bu karbonat olayı doğru değil kızlar :)

bende denedım şimdi ama dibe çöktü.. kabarmadı. ama adetıme 15 gün var ..

merak ettım sadece :)

kızlar bn kan ve idrar testi ypmadan 1 gün önce yptım köpürmedi 1 gün sonra hamile olduğumu ögrendim ..ynlışlık var bnce herkeste doğru sonucu vermiyo

az önce bende denedim dibe çöktü bi kabaraydı eyii olurdu ama neyse

Kızlar ben idrarda hamilelik testi yaptım negatif çıktı,sonra karbon testi yaptım,fena köpürdü:)2 gün sonra kanda baktırdım ve hamileyim çok şükür.

ben evde kabartma tozu vardı onunla yaptım köpürdü baya bu ay korunmayı bırakmıştık ama adetime 9 gün var daha acaba hamilemiyim yoksa kabartma tozumu herşeye köpürüyo

ne kadar karbonat koydun canım

Canım plastik bardağın yarısı kadar idrara bir tatlı kaşığı koydum.Köpürme derken,asitli herşeye ne koyarsanız koyun köpürür ama karbonat testinde kola gibi yüzeye kabarcıklar çıkması ve dipteki karbonatların parça parça yüzeye çıkması gerekiyor.

ben burda yeniyim 6 ay 2 günlük evliyim bizde bebek cok istioruz ama artık ümidimz cok kırıldı o yüzdende sürekli gebelik testi alamıorum simdi bende deniycem inş köpürür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…