- 19 Kasım 2013
- 245
- 49
- 118
- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?
maalesefki yanlış bir test bende dun gunduz denedim köpürmedi hatta dedim acaba önce bardaga karbont mı koyup idrar yapsam diye herneyse gece tekrar denedim bu sfer önce karbonat koydugum bardga idrarımı döktüm köpürdü snra boş brdga idararı koyp üzerine karbonat döktüm oda köpürdü ama cubuk testte negatif çıktı dayanamadm bekar bi görümcem var bu sefer heriki türlüsünü ona denettirdim onunki benden katkat köpürdü:)))) bide ilginç olan 3 kere yaptım birinde köpürmedi diğerlerinde köpürdü bnce karbonata güvenmeyelim
Arkadaslar ben bugun yaptim normal karbonatla kopurdu.suyla da yaptim kopurmedi.dun 2 tane idrar testi yaptm ikisi de cok silik cikti zor gorunuyordu gece kan tahlili yaptirdim negatif cikti.biz esimle 15 nisanda birlikte olduk normalde benim yumurtlama tarihim 12 ya da 13 ü.26sinda adet olmam gerek ben 30unda eger adet gormezsem kan tahlili yaptiricam.30unda size haber veririm hamile olup olmadigimi eger hamileysem karbonat testi dogrudur cunku kopurdu :) :)
Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?
aynenKESİNLİKLE DOĞRU BİR TEST DEĞİLLL!..
Arkadaşlar ben hamile olduğumdan şüphelendiğimde buraya girip belirtilere falan bakayım dedim bu karbonat testini gördüm. İnanmadım ama denemeden de duramadım. Aynı anda hem idrar testi aldım hem de karbonat. Önce idrar testini yaptım. İdrarı damlattım. Bekleme süresinde de karbonatı yaptım hiç köpürmedi. Direk dibe çöktü. Ancak idrar testim pozitif çıktı :))) doktora gittim kan testimi de yaptırdım ve %100 hamileyim.
Arkadaşlar bilimsel açıklaması çok net. İdrarımızın pH değeri bizim yediğimiz ve içtiklerimize göre değişiklik gösterir. Eğer çok su içmezsek çok asidik şeyler tüketirsek idrarımızda asidik olur ve karbonat tabi ki bu idrarda kabarır. Ama ben çok su içerim ve asidik pek beslenmem. En azından dikkat ederim. Bu yüzden idrarımın muhtemelen pH sı yüksekti ve alkali olmuştu. Bu yüzden karbonat köpürmedi.
SİZDE LÜTFEN BU TESTE İNANMAYIN ARTIK. Eczaneden 4 TL ye idrarda gebelik testi alın. Hem içiniz rahat etsin hem de boşa ümidinizi yitirmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?