- Konu Sahibi NaZo_GeLiN
-
Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?
Bunu yaptığıma inanmıyorum ya. Gebelik testi pozitif, kan testi negatif. Karbonatım ise köpük köpük. Of anam of. Nasıl beklicem ben şimdi bikaç gün daha adetimi?
arkadaşlar geçen ay karbonat testini bende denemiştim ve kabarmıştı ama akşamdı denediğimde sonra araştırma yaptım ve bu testi sabah ilk idrara denemek gerekiyormuş çünkü gün içinde tükettiğimiz yiyecekler ve asitli içecekler bile idrarımızı daha yoğun hale getirmeye yetiyormuş o yüzden öğlen veya akşam yapınca yanlış oluyor ben daha sonra sabah ilk idrarımla denedim ve dibine oturduğunu gördüm zaten 1 haftaya kalmadanda adetim geldi ama bu ay değişik hisediyorum belirtilerim var gibi sanki ama korkumdan denemiyorum adetime son 7 gün kaldı beklemek zor olsada en iyisi
Geçen ay denemedim karbonat dibe çöktü ki o zama korunuyorduk, az önce denedim hafif hafif köpürdü kalktı, ki bu ay daçok nadir eşimle beraber olduk. Ama zanlımca oruçlu oldugm için idararın asitliydi.
Ha günüme de 4 gün kaldı :)
ben de oruçluyum gundüz 1 gibi yaptım dibe çöktü benm .belki sen hamilesindir haberlerini bekliyoruz :) buraya yazarsın
belirtilerin ne zaman başladı canm ,benim de 9 gün varbugün karbonatı denedim hiç köpürmedi çöktü dibine
İnşallah da pek zannetmiyorum :) Sabah'ta çamaşır suyunu denedim oda öyle kabardı kalktı hatta fos diye bir ses çıkard
Şaka gibi :))))
İlk adetime 10 gün kala yumurtalıklarım ağrımaya başladı yumurtlama dönemimde bitmişdi ondan kaynaklanan bi agrı değildi şuanda adetime 3-4 gün var bekliyorum inşallah adet olmam
benim de yumurtalıklarım hafif hafif ağrıyor ,bugün belimin sağ tarafı arada ağrı yapıyor çok az ,ben pek ümitli değilim,çünkü belitilerim yok denecek kadar az
İdrarın üzerine döktüm :)sen idrarın üzerine karbonatı döktün değil mi ,
yoksa karbonatı n üzerine idrar dökünce kabarıyor zaten .bu önemli bir fark sanırım
İdrarın üzerine döktüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?