Karbonat İle Gebelik Testi

boşuna denemeyin benim adetime 3 gün var kahverengi leke geldi diye yaptım fokur fokur köpürdü eşime denedik ondada köpürdü :)
yani içindeki asitle karbonat tepkimeye girdi bence yanlış eminim hamile değilim polikistikoverim var eşimde sperm az hareket yavaş
neyse umut fakirin ekmeği hayırlısı Allah inşallah nasip eder

Bunu yaptığıma inanmıyorum ya. Gebelik testi pozitif, kan testi negatif. Karbonatım ise köpük köpük. Of anam of. Nasıl beklicem ben şimdi bikaç gün daha adetimi?

Bunu yaptığıma inanmıyorum ya. Gebelik testi pozitif, kan testi negatif. Karbonatım ise köpük köpük. Of anam of. Nasıl beklicem ben şimdi bikaç gün daha adetimi?

Ve bgn itibariye regl olmuş bulunmaktayım. demek ki karbonata da tıpkı idrar testi gibi güvenmemek gerekmiş. Hayırlısı...

kızlar karbonat köpürüyorsa idrarınızın ph seviyesi düşüktür yani vücudunuz asitleşmeye başlamıştır. karbonatı kabarıp da hamile olmayanlar karbonatlı su içmeliler. günde 1 cay kasığı karbonatı içtiğiniz suya karıstırabilirsiniz

bizde 1 aydır deniyoruz.benimde kabardı ama kola gibi asitler yukarı çıktı.ondan öncede idrarımda tortu var mı die baktım o da vardı ooff offf

arkadaşlar geçen ay karbonat testini bende denemiştim ve kabarmıştı ama akşamdı denediğimde sonra araştırma yaptım ve bu testi sabah ilk idrara denemek gerekiyormuş çünkü gün içinde tükettiğimiz yiyecekler ve asitli içecekler bile idrarımızı daha yoğun hale getirmeye yetiyormuş o yüzden öğlen veya akşam yapınca yanlış oluyor ben daha sonra sabah ilk idrarımla denedim ve dibine oturduğunu gördüm zaten 1 haftaya kalmadanda adetim geldi ama bu ay değişik hisediyorum belirtilerim var gibi sanki ama korkumdan denemiyorum adetime son 7 gün kaldı beklemek zor olsada en iyisi

Geçen ay denemedim karbonat dibe çöktü ki o zama korunuyorduk, az önce denedim hafif hafif köpürdü kalktı, ki bu ay daçok nadir eşimle beraber olduk. Ama zanlımca oruçlu oldugm için idararın asitliydi.

Ha günüme de 4 gün kaldı :)

belirtilerin ne zaman başladı canm ,benim de 9 gün var bugün karbonatı denedim hiç köpürmedi çöktü dibine

ben de oruçluyum gundüz 1 gibi yaptım dibe çöktü benm .belki sen hamilesindir haberlerini bekliyoruz :) buraya yazarsın

belirtilerin ne zaman başladı canm ,benim de 9 gün var bugün karbonatı denedim hiç köpürmedi çöktü dibine

İlk adetime 10 gün kala yumurtalıklarım ağrımaya başladı yumurtlama dönemimde bitmişdi ondan kaynaklanan bi agrı değildi şuanda adetime 3-4 gün var bekliyorum inşallah adet olmam

İnşallah da pek zannetmiyorum :) Sabah'ta çamaşır suyunu denedim oda öyle kabardı kalktı hatta fos diye bir ses çıkard

Şaka gibi :))))

sen idrarın üzerine karbonatı döktün değil mi ,
yoksa karbonatı n üzerine idrar dökünce kabarıyor zaten .bu önemli bir fark sanırım

İlk adetime 10 gün kala yumurtalıklarım ağrımaya başladı yumurtlama dönemimde bitmişdi ondan kaynaklanan bi agrı değildi şuanda adetime 3-4 gün var bekliyorum inşallah adet olmam

benim de yumurtalıklarım hafif hafif ağrıyor ,bugün belimin sağ tarafı arada ağrı yapıyor çok az ,ben pek ümitli değilim,çünkü belitilerim yok denecek kadar az

benim de yumurtalıklarım hafif hafif ağrıyor ,bugün belimin sağ tarafı arada ağrı yapıyor çok az ,ben pek ümitli değilim,çünkü belitilerim yok denecek kadar az

aslında bünyeden bünyeye degişiyor belirtiler hiç belirtisi olmadan hamile oldugunu öğrenen insanlarda var bide bugün başka topikde gördüm ovulasyon testiylede hemile olup olmadığını ögrene biliyormussun hemde hamilelik testinden daha erken ügrene biliniyormus bende inşallah 3 gün sonra adet olmazsam ilk günü ovulasyon testiyle deniycem

Benimde 3 günüm kaldı bugun ütü yaparken sol yumurtlalığım agrı girdi kalçama batmalar oldu. Dedim oluyorum :)

Gelen giden olmadı ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…