Karbonat İle Gebelik Testi

yok canim sana darilmadim insan burda her düsüncesini söyleyebilir buda gayet normaldir,ama bazilari satasir sekildede cevap veremez...herkezin özgür düsüncesi .

:1hug:umarım canım hissettiğin gibi çıkar olmasada bidahaki ay ama hamiş çıkarsan canım haberim olsun negüzel olur ya dıptısıda bekliyorum valla hislerim onun hamiş olduğundan yana ama umarım yanılmam

tabi canim haber vermemmi böyle güzel bi haberi,sendende güzel haberler bekliyorum canim,umarim bencede hamis cikar diptis biz 2 inci cizgi diye ümit beklerken dipdisa 4 birden cikmis heyyyy masallah:roflol:

ecenur sen istanbulun neresindensin(kiz sen istanbulun neresindendin:roflol:) BENIM AILEMDE ISTANBULDA ;COK ÖZLEDIM :::

hatunlar 45 dk sonra çıktı :roflol: bozuldukdan sonra çıkan klasik çizgilerden yani pembiş pembiş :içelim: vallahi bu ay hamiş olabileceğime ihtimal vermiyorum pek ama bakalım yarında gelmezse artık kan testi yaptırcam yetti be :roflol:

DIMDISCIM AMA BILIYOSUNKI TESTLERDE ILK != DAKKIKADA CIKAN SONUC ÖNEMLIDIR.45 dakika biraz fazla canim.evet bencede bikan testi yap sen de bizde sevinelim yaw dimi:teytey:

süpürge bazi hamis olmayan arkadaslardada köpürmus olandada bende anlayamadim tabiki,bendeki öyle köpürdükü fokur fokur kaynarcasinasırnaşık şey

bence sacma derım ama bellıde olmaz bazen kocakarı ılaçları işe yarıyor.demekkı bır bıldıği varmış .saygı gösteririm.

DIMDISCIM AMA BILIYOSUNKI TESTLERDE ILK != DAKKIKADA CIKAN SONUC ÖNEMLIDIR.45 dakika biraz fazla canim.evet bencede bikan testi yap sen de bizde sevinelim yaw dimi:teytey:

yok hayatım zaten espiri olsun diye yazdım. o test geçersiz zaten 45 dk sonra çıkan sonuca inanmam :roflol: heleki 4 çizgiyse hiç inanmam :roflol:

esrako sende bi komiksin canimya fitili neremize koyuyoruz??bende sana güldüm aALLAHda seni güldürsün emi:teytey:

iyide birgulcum sarımsak fitil gibi konurmu yahuuu hem yakar hemde tehlikeli olabilir hani sute idrar koymak karbonat dokmek falan da insan bedeninde yapılacak sey değil merak yuzunden:))

Kızlar karbonat mı,kabartmatozu mu farkeder mi diyen arkadaşlar var.Ben dün akşam kabartma tozu ile yapmıştım farketmez diye acayip kabarmıştı.Sabahta ekmek ile beraber karbonat aldım.VE DENEDİM KABARMADI .Dünkü fikrim deyişti karbonatla yapılırsa doğru olabilir.KABARTMA TOZU İLE YAPAN ARKADAŞLAR TEKRAR DENESİN.

adetim 3 gün geçti kabartma tozuyla yaptım karbonat yoktu evde. bakalım nasip birkaç gün daha bekleyeyim test alacağım inş bu ay hamişimdir bekleyen herkes hamiştir )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…