Karbonat İle Gebelik Testi

evet kızlar bu sabah test ettim adetim in 3. geçikme günü bugün...
hiç köpürmedi senağlama
çalkalamadımda yanlız...öylece döktüm tık yok.......
ben ne bahtsız bir kadınım senağlama......
tek çizgiler yetmemiş gibi bide karbonat hüsranımı senağlama

offffff offffffffffffffffffff senağlama senağlama senağlama

arkadaslar idrar tabiki kaynatılır. hastanelerde yapılan cogu idrar testlerinde idrarı tuple sıcak zeminde bekletiyorlar bence yanlıs degil olabilir

vaaayyy be ben bunu yeni duyuyorum gercekten hamileligi göstermesi mümkün mü acaba ya da bunu dr a soraniniz var mi arkadaslar????

Arkadaşlar kabartma tozu ile karbonat aynı sonuç vermiyo ben denedim kabartma tozu kabarıyo ama karbonatla yaptığım kabarmadı......

karbonatı ve idrarı bir kaba koyucak o kadar mı yoksa kaynatılcak mı pek anlamadım

ebiscik idrarını bi kaba koyacaksın icine 1 tatlı kasıgı karbonat katacaksın kopururse hamissin cokerse deilsin. idrar kaynatma meselesi ayrı, onda sedece kaynatıomussun eger kahve tasar gibi olursa hamişsin demekmiş

............................arkadaşlar çok önemli bir haber size........................
BİRAZ ÖNCE ECZANEYE GİTTİM ARTIK TANIDIK OLDUĞU İÇİN ECZACI KIZA SORDUM BU KARBONATLA YAPILAN TESTİ EVET DOĞRUDUR BİZ OKULDAYKEN BÖYLE TESTLER YAPIYORDUK DEDİ....GERÇEKLİK PAYI TABİKİ VAR DEDİ.....
HABERİNİZ OLSUN DOĞRUYMUŞ....
BENDE GELİRKEN KARBONAT ALDIM BUNDAN SONRA GEBELİK TESTLERİNE DÜNYA KADAR PARA VERMEK YOK KIZLAR EN AZINDAN BUNU YAPIP ŞÜPHELENİRSEK ONDAN ALIRIZ.....BİRAZ MASRAFTAN KURTULDUK........
BU TAHLİLİ DUYAN ARKADAŞIM ÇOK SAOL VALLA HEPİMİZ İÇİNİYİ OLDU BEN AYDA 3 TANE TAHLİL ALIYODUM ÇÜNKÜ.....OLEYYYYYYY

fisfisfiskizlar dogrumu yani ama ben suda senedim ondada köpürdü idrarimda köpürdü bu nedemek oluyor kizlar ya

bencede iyi oldu eczaneden testi al evde yap bisuru tantana enazından elimizin altında hazır test var :) nezamana kadar gosterioms acaba erkende gosteririmi :) bizde abarttık galiba bunu buldugumuza sukredecemize dimi :)))

gulsucum suya atıp karıstırdınmı sanırım 1 tatlı kasıgıyla nazikce dokup beklemek gerekmiş. kiminin kopururken kimin cokmesi bunda dogruluk payı oldugunu gosterio bence ama suda kopurmesi ilginç...ben daha denemedim reglime yakın deniycem

denendim canim hem idrarimda köpürdü hemde suda anlamdim vallahi

:bbo:
kızlar bende denedim ama dibe çöktü adet tarihim 16 sındaydı zaten ısılarım hamile olmadığımı gösteriyor bencede doğru zaten saolsun suzidil85 arkadaşımız doğruluğunu eczaneye sorarak ispatlamış oldu bugün bende gidecem burdaki kızada bir sorayım nede olsa arkadaşımyerimseniben

benimki kabardi köpürdü yani simdi ben hamilemiyim kizlarya adet tarihim cuma ofya resmen delircem:sm_cool:

galiba adet geçincedir ama ne bileyim zaten benim ısı son günlerde sapıtırsa adet olacağımın sinyalini verdiği için ben yaptım ve dibe çöktü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…