Karbonat İle Gebelik Testi

arkadaslar bende dün uyguladim bu yöntemi ayni miktarda su ve yine ayni idrar.ama kabartma tozu ile dendim,idrarimdaki olan fokur fokur kaynadi suda olanda köpürdü ama cok cabuk söndu,ve hemende dipe cökdü ama idrar olanli,üsdde bayagi bi kaldi köpük köpük:uhm:

benimde 2 günüm geçti bende akşam eve gidince deneyim bakalım ihtimalim olabilir çünkü

Ben karbonatı kendimde denediğimde kabarmadı dibe çöktü. Çünkü adetim biteli 2-3 gün oldu.

Musluk suyunda denedim oda kabarmadı. Demekki bizim musluk bakireymiş :))))))))))

kissllaaar karbonatim yok, kabartma tozu kullansamm....?????????? sırnaşık şey

iyi bakem yarin karbonat alim bakkaldan deneyim,ne zormus hamile olmak,yahu yakinda baska icatlarda cikaririz dermisim:roflol: olsun denemekde fayda var...

eee ozaman nolcak şimdi???ben dün kabartma tozuyla yapmıştım...öyleyse yarın sabahtan bende karbonat alayımm...ya arkadaşlar şu dıptısı gören duyan varmı bugün....kayıp arkadaşşşşşşş

dıptıııısssssss nerdesinnnnnnnnnnnnnnn................

Ben dun yaptim kabardi ama ilk once karbonati koymustum. bugun yaptim karbonati sonra koydum kabarmadi

arkadaslar ben bugun testı yaptım karbonatla kabardı ...daha sonra eşimede yaptım kabardı aynı sekılde yani biz iki tane bebiş beklıoruzzz:)ne kadar azımle calısmısız yahuuuu:)anlayamadım benımde adetıme 1 gun kaldı insallah hamişimdir ...

kizlar bisey diyim sizlere gecen gün ben yapmisitm kabarmisti ama bugün bi baktimki o kabartama tozuymussırnaşık şey.bugün karbonatla yaptim kabarmadi 0 arada 6 aylik hamile bi arkadasim geldi oda yapti onunkide dibe cöktü anlicaniz ben inanmiyorum bu ise:1no2:.kizin karni sismis hala hamile göstermiyor yani bosa ugrasmayin bence:sm_confused::teytey:

kıslar benim adet 6/7 gün geçti karbonat testi yaptım köpürdü :))))))) idrar da yaptım ikinci cizgi var la yok arası bişi net belli değil di çıktı :)))))) anlamadım ben bu işi biras daha bekleyip tekrar yapcam

canım eger yanlıs anlamadıysam eczaneden aldıgın test sonucu silik cıkmıs dımı, senı tebrık edıyorum buyuk ıhtımalle hamılesın, nezamandır beklıyodun gebelıgı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…