Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar kızımın kayıt işleri nedeniyle bugün yarın ve cuma günü biraz yoqun olucam dün akşamki iftarım şöyle
2 bardak su
yarım kase şahriye çorbası
1 tane fırında tavuk but
ayran
su

sahur
2 dilim uno denge lightla yapılmış kaşarlı tost
yarım domates
peynir
sütlü çikolatalı puding (akşama kadar eritirim diye sahurda yedim)
maden suyu
su

senacim aslinda senin yediklerinin çogu sivi o yuzden galiba cabuk verebiliorsun , tekrar tekrar tebrik ediyorum seni arkadasim :)( bu arada kaç yasindasin merak ettim ben 26 )

bu aksam bizim italyan geline davetliydik
makarna yapmis patates yapmis ve tavuk yapmis mercimek corbada vardi
ama ben 2tabak yayla corbasi ictim evden götürdüm :) 2 bardak su ictim
doydum dedim ama doymadim aslinda tikandimda simdi acikiyorum herifimden tavuk istedim getiriyo tavugumuda yerim bugünlük bu kadar
cok iyi hissediyyorum kendimi aslinda bu ay hic kg vermesemde olur ben almamaya bakiyorum valla kg yu gelcek aydan itibaren veririm insallah :)

Suzan abla alemsin gittigin yere yemegini götürüyon hehe cok hos :))
bende kendimi cok iyi hissediyorum. Aksamlari kus gibi hafifim sanki hic midem zorlanmiyor yada rahatsizlik vermiyor. Ama ben kilo vermeyi cok istiyorum . bu 4 hafta yerimde sayarsam hic mutlu olmam. Artik cuma günü belli olur :)) bu arada cuma günleri sabah degilde ögleden sonra tartilsak. Sabahlari sahurdan dolayi sis hissediyorum ben kendimi.Sizdede öyle oluyormu??

bende aksam yedigimi yazayim biraz gec oldu ama olsun.

bir tavuk gögüsü (soganli ve salcali soslu), 1 incir 1 kuru kaysi
veee1.5 litre su...sahurdada 1litre icmistim ..

aaylincim eltim benim üstümde oturuyo gecen görümceme gittim oda mercimek yapmis hergünde mercimek icilmezki ama :) yapin degisik degisik corbalari valla mis gibi

suzancım tebrik ederim seni evden götürmen süper bir fikir, yani ev sahibide anlayışla karşılarsa hiç çekinme gibi bir durum olmaz... takipteyim seni şekerim... guclubacismile

sagol $ekerim az evvel tavugumuda yedim oh dünya varmis
yazik eltim yemek filanyapmis ama bana uygun degil ve yineeee TATLI yediler offf ben yemedim ama istemedimde canimda cekmiyo kendime diyet cukulata aldimdi ondan yerim cok canim isterse.
hem bugün kendime yeni giyim aldim güzel duyguymus ya kendine üst ba$ almak bayaaaadir almiyodum
ne komik aslinda :) ve bi okadarda aci

Herkese günaydın,
Kızlar vallahi hepiniz harika gidiyosunuz, menülere baktım da şöyle bi, söyleyecek kelime bulamadım. Kilo almayı bırakın verirsiniz inşallah bu menülerle. Ben de hemen dünkü menümü yazayım diyeceğim ama dün malesef oruç tutamadım. Akşama kadarki çabama değdi ama nihayet bir ev bulabildik ve sanırım önümüzdeki hafta taşınıyoruz.
Sabah ne yediğimi dahi hatırlamıyorum o kadar karışıktı ki kafam unuttum valla, yumurta yedim sankı, :) akşam teflon tavada kendi suyuyla pişirdiğim tavuk kalça, yoğurt çorbası ve çoban salata yedim, sahurda ise bir bardak yarım yağlı süt içip bir lokma kete attım ağzıma.

kizlar harikasiniz bazen sIKILIcak gibi oldugumda hemen gelip yorumlariniza bakiyorum aninda hirslanip tekrar motive oluyorum .. bu arada bende ölçu almaya mi baslasam , tartida zayifliyorum ama hergun aynaya bakdigimda degisen pek bisey yok sanki , yada goruntumemi alistim .. neticede gobegim iyice gozume batiyor , ustten zayifladim sanki ondan herhalde :)

dedin selin dedin bende kendi kendime diyorumki veremesemde almicam diyorum kg.

sahur: 2dilim kizartilmis ekmek arasina krem peynir ve 1 dilim kasar 1,5litre su

dün cok böbregim agridi delirdim nerdeyse. gece su ictim ictikce icim sulandi vallahi billahi nefes aliyorum diye düsündüm icim nefes aldi vaybe demek ben suyu da aricakmisim iyimi :)))

cefasini çekiosun ama sefasini da suruceksin baksana emegin karsiliksiz kalmiyor hadi bir iki bir iki gitsin kilolar fistik gibi olalim ay cuma gunude benim kocisim gelio bide senin kilo verdigini gorunce iyice gaza geldim hihih :)

kizlar ya kollarin incelmesi için bildiginiz bir tuyo varmi , kocaman kocaman çikiyorlar bel egzersizi biliorum ama kolay bi kol egzersizi bilmiorum , soyle is yerindede yapabilecegim hareket bilen varsa paylassin , selin abla kollarin ne zaman zayiflamaya basladi senin , baslarda mi sonlarda mi :)

iftar menüm

bolll suuuu
2 taze incir
1 servis kaşığı ciğer sote
1 kepçe cacık
2 lokma da pide belki biraz sonra yarım şeftali yerim şimdi çay içiyorum

benim iftar menüm :
2 kasik taze fasülye
150 gram yogurt
2 kuru incir
birazdanda sütlac yiyecegim light süt ve tatlandiriciyla kendim yaptim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…