Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

nurkelebekcim ben darkolivenin iksirindende yapıyorum oda tok tutuyor ama 1,5 deilde 1 litre ancak içebiliyorum çalıştığım için biraz zor oluyor

a.s a.s a.s alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sen napan kuu burdaa, bende çok alıştım yaa, bütün fazlalıklarımı versemde ayrılmam burdan diyorum, çok alıştım topiğimizee (80-89)

hahhahaa çok hoş ya çok beğendim kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis

canım nasılsın görüşmeyeli, aysebru uğramıyor mu artık...

sen napan kuu burdaa, bende çok alıştım yaa, bütün fazlalıklarımı versemde ayrılmam burdan diyorum, çok alıştım topiğimizee (80-89)
.
sempatiksalakcinni
ben heran heryerden çıkma potansiyeline sahibim izloşum sositososito zaten bi 5 sene çıkmamak lazım topicten kilolar oturana kadar sonrasınada kim öle kimm kalaa boshayallersmile

Selincim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Slm kızlar ya baya bu topiğe uğramadım ama o arada diyetime devam ettim ve karbonhidrat diyeti sayesinde özgüvenime kavuştum, hepimize bol erimelerrrrrrrrrrr

selam kızlarsizler gerçekten harikasınız!bana ilham verdiniz:))
selin'in başlığını bugün gördüm ve önceki sayfaları okudum,sonradan bu bölüme alınmış fakat burdakilerin hepsini okuyamadım:))
ben de yakında aranıza katılmak istiyorumhihoyyytbeni de aranıza alır mısınız?:kedi:

selam arkadaslar nassiniz ben gayet iyiym :)cumadan beri tartilmiyorum hayret ediyorum sabrima
diyetimgayet iyi gidiyo sabahlari kacamagimi yapiyorum sonra gün boyu kacamak macamak yok
selincim cuma 91,5di bakalim cuma ne cikicam

selam arkadaslar nassiniz ben gayet iyiym :)cumadan beri tartilmiyorum hayret ediyorum sabrima
diyetimgayet iyi gidiyo sabahlari kacamagimi yapiyorum sonra gün boyu kacamak macamak yok

ben her gün tartılıyorum yaeyvahedigeldismile kaçamagında kralı var :kedi: al banaalsanaalsanasmile

slm Sutemcim bayadır yazışamadık, çizelgen süper desene yakında 8'li rakamlara ulaşacaksın çok vereliniortak

Hoşgeldin aramıza o zaman zemuszemus

canım nasılsın görüşmeyeli, aysebru uğramıyor mu artık...[/QUOTE]

iyi sayılırım diyetimizi yapmaya çalışıyorumama bu sefer adaptasyonum biraz daha zor oldu.
aysebru geçenler bir kez uğradı.aslında gelse de şenlense buralar.

selam kızlar...
bugünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet
öğle:köfte:
akşam dışarda olcam artık ızgara ne bulursam..
selincim yazdıkların beni o kadar duygulandırdı ve gaza getirdi ki anlatamam çok tşk ederim canım ya süpersin ellerine yüreğine sağlık..
selincim benn bu akşam yolcuyum nasipse..c.tesi akşamüstü dönücem ama şehirdışından bir arkadaşım geldiği için plan nolur ;nete girebilir miyim bilmiyorum..
ben tartılamıcam bu cuma canım..nete girebileceğimi de sanmıyorum..
beni sabit geç istersen canım ya da sen bilirsin ne şekilde yapmak istersen...
diyete başladığımdan beri ikinci sınavım olcak bu..ama o sadece 1 gündü ve kazasız atlatmıştım bu koskoca 4-5 gün..açıkbüfe canavarı bekle beni geliyorum..:))

Merhabalar,
Aranızda yeniyim.Umarım benide aranıza alırsınız.. a.s.
İnsan kendisiyle birlikte başkalarınında diyet yaptığını görnce rahatlıyr aslında,daha da azimleniyr..Burda tam bir aile gibisinz ve bnde bu aileye dahil olmayı çok isterim.. :1rolleyes: a.s.

Yarın başlicağım bnde bu diyete..Son zamnlarda iştahım gerçekten çok açık kendimi durduramıyrm resmen.. Ama durdurmam lazım..Sizlerinde desteğiyle yapıcağım inşallah.. :dance:

Sizlere izninizle bir sorumda olucak,
Acaba bu diyette tam olarak nekadar zamnda nekadar kilo verebiliyorz? yerimseniben

hoşgeldin burda herkese yer var.bu diyette kendini durduramayacak kadar iştahın açık olmuyor.ben yapalı çok olmadı ben iki hafta yapmıştım haziranda 1,5 verdim ikinci hafta tartılamadım.şimdi ise başlayalı 3 gün oldu.kişiden kişiye değişiyor verilen kilo.

bu arada az önce haberlerde 10 ayda 50 kilo veren bir bayanı gösterdi darısı bizlere

Hoşbuldumm..a.s.
Ahh ah inşallah bir an önce kurtuluruz şu fazlalıklardan.. kaydirigubbakcemile2

10 ayda 50 kilo vay bee :1shok:

kızlar ben size bişi deyim mi ben bu hafta geçen hafta verdiğim 600 gr da veremicem.hatta almamışsam iyidir.yine de tartılmıycam cuma'ya kadar.bu hafta biraz abarttım die düşünüyorum.önüme tarih koydum ondan dicem ama tarih koymasam da aynıyım ben yahu nolcak benim halim böle

günaydın fıstıklarım bu hafta bendende ümit yok sabah sabah 2 dilim bisküilitatlı ve çikolata yedim arkasına sabah sabah 4 tanede çiq köfte akannehir zaten bugün arkadaşa gidicem ordada yerim bişeyler ama yinede moralimi bozmuyorum çünkü 5 ten sonra midemin kapısını kilitliyorum bu hafta hep böyle yedimde yedim cumayı merak ediyorum bu tür bi yeme tarzında yinede kilo verebilirsem ben kendi kendime ödül vericem laelaelaelaelae bir tepsi börek yapıp yicem cokacimcoook

Selin noldu tam olarak bilemiyorum ama çok kötüyüm bu sabah tartıldım tam 120 kg gösteriyor. Tamam cumadan beri kendimi toplayamadım ama kuzu çevirme yemedim yani ki onu yesem bu şekilde kilo yapmaz :sinifsinif: vucudum su tuttu diyeceğimde öyle ahım şahım su da içmiyorum 2 lt geçmiyor. sevgilimle sorunlarım var, birde erzuruma kış geldi artık bir karamsarlık çöküyor bu karanlık havalarda :sinifsinif: bilinçaltımda var demekki birşeyler bilemiyorum :sinifsinif: 5 aydır rejimdeyim ramazanı saymazsak 4 ay ve bu 4 ayda sadece verdiğim 8 kg ben kocamannnn bir bayanımmm yani 69 kilo olanlar bile 4 ayda benden çok kilo vermiştir ben 120 kiloyum ve zayıflayamıyorum delirmemek işten değil :gitme: kaçamak yapmasamda zayıflayamıyorum. Ben de boşveriyorum artık fazla abartmadan yerim günlük 1 saat leslie yürüyüş yapıyorum zaten en azından aklım rahat olur. Rejimdeyim diye diye kendimi kasıyorum galiba belki de ondan veremiyorum bilmiyorum ama çok mutsuzum mafoldumben

canım sana diğer taraftada yazdım çok güzel spor yapıyorsun moralini bozma ben hayatımda ilk defa bu kadar dayandım 1 hafta oldu sizlere bakıp cesaret aldım zayıflayabilirim umudu oldu yoksa hayatımdan memnundum :) bide kafana takma veririm de valla ben öyle yapıyorum 80-90kh bazan hatta saymıyorum bille çünkü bu yediklerim eski yediklerimin yanında hiç bu gün baktım vermişim yarım kilo olsun sevindirik oldum kısacası kafana takmaaaaaaa

hafta sonu çarşıya çıktım 1-2 kıyafet aldım accık tarzımı değiştirdim :) eşim bu ne dedi sen dur bi on kilo gitsin görürsün sen dedim bu ne olursa giyerim yeterki olsun devri bitecek inş kararlıyım ama buradaki arkadaşlar kadar sıkı tutamıyorum sıkılmamak için canım tatlımı istedi gidip 2 kaşık reçel yiyorum aklımda kalıp istegimi kabartacağına (her gün deil valla) nefsimi küstürmüyorum nefsin senden davacı olur öbür tarafta der kayınvaldem:)))) akşam kemalpaşa tatlısı vardı dayanamadım 2 tane yedim desempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…