nurkelebekcim ben darkolivenin iksirindende yapıyorum oda tok tutuyor ama 1,5 deilde 1 litre ancak içebiliyorum çalıştığım için biraz zor oluyor
Selintepe muhteşemsin yaa ..ben bile motive oldum yazdıklarınla =)
anlattığın bekarlık evresi ..
Ya evlendikten sonra ? Ben eşimden kilomla ilgili olumsuz bişey hiç duymadım .ama toplumda kilolulara bakış belli İster istemez kendimiz bile o psikolojiye bürünüyoruz .neden baksın,neden sevsin kii ? ben kilolu olduğum dönemde hep eşim beni bu halimle neden sevsin, neden beni arzulansın neden neden ? gibi bi ton psikolojik sorular sorardım kendime .şimdi çok şükür geride kaldı o günler ve bidahada gelmesin istiyorum.
Diyet yaptığım 9 ay boyunca ben bile kendime şaşırmıştım .diyetten resmen keyif alıyordum .hala daha o günleri düşününce ne kadar sağlıklı bi 9 ay geçirdim diyorum .hala daha maratonum devam ediyor .son 4-5 kilo kaldı Ama benim bu azmimin ve devamlılığımın mimarı Kadınlar klubu ve 80 -90 topiğidir .onları ve bana her okuduğumda ilham veren seni seviyorum ..
Anayym olmadı :))))) Dur bi daha yazayım, akrostiş ödül hediyemi :)))))
GEÇEN HAFTANIN BİRİNCİSİ SENA'YA:
Söyle eşine bir sini börek getirmesin bir daha,
Eve geldiğinde vur oklavayla kafasına,
Ne yapıyosun sen, diyetimi bozacaksın de,
Akşamları elinde karbonhidratla geldiğinde.
Heheheheeh sempatiksalakcinni
kızlar evde internet bağlantımız yok.artık iş yerinden görüşeceğim sizinle.
sabah 5 dilim uno denge yemişim bir baktım ki karbonhidrat 35 hepsi
artık öğle ve akşam telafi edeceğim.
selin sana hayranım duygularını yazıya ne güzel döküyorsun.ben yazılı hiç ifade edemem.iyi ki varsın ne güzel anlatmışsın bizi
sempatiksalakcinnisen napan kuu burdaa, bende çok alıştım yaa, bütün fazlalıklarımı versemde ayrılmam burdan diyorum, çok alıştım topiğimizee (80-89)
.
selam arkadaslar nassiniz ben gayet iyiym :)cumadan beri tartilmiyorum hayret ediyorum sabrima
diyetimgayet iyi gidiyo sabahlari kacamagimi yapiyorum sonra gün boyu kacamak macamak yok
selincim cuma 91,5di bakalim cuma ne cikicam
a.s a.s a.s alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok tatlısın ya sizin 80-89 u da takip ediyorum :1ninca: a.s.
selam arkadaslar nassiniz ben gayet iyiym :)cumadan beri tartilmiyorum hayret ediyorum sabrima
diyetimgayet iyi gidiyo sabahlari kacamagimi yapiyorum sonra gün boyu kacamak macamak yok
selincim cuma 91,5di bakalim cuma ne cikicam
selam kızlarsizler gerçekten harikasınız!bana ilham verdiniz:))
selin'in başlığını bugün gördüm ve önceki sayfaları okudum,sonradan bu bölüme alınmış fakat burdakilerin hepsini okuyamadım:))
ben de yakında aranıza katılmak istiyorumhihoyyytbeni de aranıza alır mısınız?:kedi:
Merhabalar,
Aranızda yeniyim.Umarım benide aranıza alırsınız.. a.s.
İnsan kendisiyle birlikte başkalarınında diyet yaptığını görnce rahatlıyr aslında,daha da azimleniyr..Burda tam bir aile gibisinz ve bnde bu aileye dahil olmayı çok isterim.. :1rolleyes: a.s.
Yarın başlicağım bnde bu diyete..Son zamnlarda iştahım gerçekten çok açık kendimi durduramıyrm resmen.. Ama durdurmam lazım..Sizlerinde desteğiyle yapıcağım inşallah.. :dance:
Sizlere izninizle bir sorumda olucak,
Acaba bu diyette tam olarak nekadar zamnda nekadar kilo verebiliyorz? yerimseniben
hoşgeldin burda herkese yer var.bu diyette kendini durduramayacak kadar iştahın açık olmuyor.ben yapalı çok olmadı ben iki hafta yapmıştım haziranda 1,5 verdim ikinci hafta tartılamadım.şimdi ise başlayalı 3 gün oldu.kişiden kişiye değişiyor verilen kilo.
bu arada az önce haberlerde 10 ayda 50 kilo veren bir bayanı gösterdi darısı bizlere
Canım, ne oldu güzel gidiyordun, Cuma'dan sonra herhangi bir psikolojik sıkıntı mı yaşadın? İstersen özelden de yazabilirsin.
Biliyorsun ben senin kilona epey yakındım bu diyete başladığımda. Benim de gelgitlerim olmadığını zannetme sakın. Sapıtıp birkaç gün benim de herşeye daldığım çok olmuştur. Daha önce de yazdım, bu tür dönemler hepimiz yaşıyoruz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?