Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selincim hani birinci olana bir ödül verecektin ben ödülümü isterim bananesempatiksalakcinni

bu arada kimdi bana kaçamam derken ne yedin diye soran hatırlamıyorum mesela bugün kaçamk dolu birgün oldu yediklerimi hemen yazayım
kahvaltı
uno light tost 12
yumurta 0
yeşilçay
su

ara
yok

öqleden sonra
1 lahmacun ?
ayran 5
2 çiq köfte ?
su

akşam
yemek yemicem ama tatlı yicem ya kadayıf yada bitter çikolata
tekrar yeşilçay ve su içicem geceyi bitirmiş olucam ve bugün bnm için kaçamak dolu bir gün oldu yarında hiçbirşey olmamış gibi devam edicem geçen hafta birinci olmayı hiç beklemiyordum çünkü 2 gün kaçamak yedim ve reqliydim bnm için süpriz oldu bu hafta bu kadar veremem sanırım her hafta aynı olmuyor ama mutluyum az çok veriyorum zamanla sıfırlıcam inşallahhh:Saruboceq:

merhaba herkese.bugün suyu daha fazla içmeye çalıştım.bağırsaklarım da maşallahı var aktif epey.sabah biraz kaçamaklı bir kahvaltı yaptım öğle burger ve mayonez akşam tavuz yedim .
şimdi biraz geçmişi okuyayım motive olmam lazım.
az önce alışverişten geldik hiçbirşey almadım.almıcam da .gardırobum kocaman şeylerle dolu.

herkesee merhaba bayanlar
bugün güne gittimm herkes kısırları börekleri yaş pastaları uçurdu wallaaa amaa ben hiççç taviz vermedim bir çatal kısır bir çatal kek aldım ama küçücük boshayallersmile
kendimle gurur duyuyorum yemedigim için aklım hep burda sizde bişi yicek oldummu yarısmayı düşünüyorum yeşil çayı çogalttım suyuda tabi inş bu hafta 67 yi görürümmopuyorumnanaktan

Canım bugün yine hafta sonu kaçamaqı yaptım menümü yazayım merak etmişsin
kahvaltı
sucuklu yumurta 1
lavaş 10
yeşilçay
su

öqleden sonra
yarım kase mercimek çorbası 9
ciqer tava 6
1 çiq köfte 5
pudinqli tatlı 30
light gazoz 0
su

akşam
ızgara tavuk şiş 0
1 dilim ekmek 12
2 çiq köfte 10
1 yaprak yeşillik 1
2 dilim domates 2
su

toplam 91k.eyvahedigeldismilesempatiksalakcinniakannehir

Canım kaçamaklarda lahmacun sayısını birden fazla yemediğin sürece çok etkili olmuyor diyetine. Bizzat tarafımdan yaşanmış ve denenmiştir. Arzederim.sempatiksalakcinni

günaydın arkadaşlar bir şey sormak istiyorum her zamanki gibi:)araştırdım lakin bulamadım.Tavuk ciğerinin karbonhidrat değerini öğrenmek istiyorum biliyorsanız.Yağsız tavada yapmayı düşünüyorum azıcık sıvıyağ ile.Bu sabahki menümü de yazayım.1dilim uno light,yarım domates,peynir yumurta bir de dayanamayıp azıcık bal yedim 1 de siyah zeytin toplam 25 p ile kapattım baya fazla olmuş yine paşalar gibi kahvaltı yapmışım oglen ve aksam da tavuk ciğeri yemeyi düşünüyorum yanında yoğurt ile.Kolay gelsin herkese

günaydın arkadaşlar selin benide listeye eklermisin 98 kilo başlangıçla

selam kızlar..
hasta yatarak bir haftasonu geçirdim sizleri de takip edemedim..selincim benimle senayı birinci ilan etmişsin tşk ederim ama sena benden daha zayıf olduğu için onun verdiği 2200 benimkinden daha değerli bence birinci senadır:)
işallah devamı gelir dicem ama benim vücut kendini şaşırdı resmen dün +1200 gösterdi anlamadım neyse umursamamaya çalışıyorum yarın tatile çıkıyorum..bol bol kafamı dinleyip eğlenmeye çalışcam bişi düşünmücem..çok yorgunum çokkkk..Selincim ben bu cuma tartılamıcam canım bu durumda..salı gecesi yola çıkıp c.tesi öğleden sonra geliyorum çünkü...
açıkbüfe canavarına umarım karşı koyabilirim kızlar yaaa:)

Slm canım olurmu hiç öyle şey ona bakarsan bende reqliydim belki vücudum su topladı giden kilo deqil suydu belkide olmaz kabul etmiyorum ikimizde birinciyiz:hooray::hooray:

ben de yediklerimi yazayım.
hafta sonu kaçamaklarım oldu epey.oğluuma bisküvili pasta yapmıştım dayanamadım.
sabah yeniden start
aç karına yarım litre su
2 yumurtalı sucuk az peynir
öğle
300 gr yoğurt
1 kutu ton balığı
akşama sanırım ıspanak olur
pazara gideceğim sebzeye hasret kaldım.
selinciim dünden bu yana suyu artırdım.dijital bi baskül de temin etmem lazım.evdeki can sıkıcı.en azından 100 gr dahi gitmiş görsem moral bulurum

Slm canım olurmu hiç öyle şey ona bakarsan bende reqliydim belki vücudum su topladı giden kilo deqil suydu belkide olmaz kabul etmiyorum ikimizde birinciyiz:hooray::hooray:

peki sen öyle diyorsan canım..kaydirigubbakcemile2

sabah:
kaşarlı omlet
öğle:6 inegöl köfte
üstüne zero
akşam:4 köftem kaldı onları yicem..
ben bu diyetle yemek yemekten soğudum kızlar ya asıl amaç bu mu acep:)))

Aslında evet, bu durumda Sena birinci olmuş oluyor haklısın. Sen de hem birinci hem ikincisin o halde.
Vücudunun şaşırdığını zannetmiyorum hayatım, bende artı iki buçuk dahi çıktığını bilirim. Ama yediklerinde problem yok ve sen diyete uyuyorsan kesinlikle problemin başka nedeni olduğunu bilmek ve bunun da geçeceğini bilmek çok önemli, bildiğin için moralin de bozulmaz ve sana sadece beklemek düşer.
Ben açık büfeye gitmeden önce büyük konuşmuştum ve herşey var seç beğen ye, evde diyet yapmaktan daha kolay demiştim. Kazın ayağı öyle değilmiş, sana bol şanssempatiksalakcinni

Selincim hani birinci olana bir ödül verecektin ben ödülümü isterim bananesempatiksalakcinni

Ödülün gün bitmeden topicte olacak Sena. :))

Tavuk ciğeri 0 diye biliyorum hayatım. Yağ katsan bile değeri çok yükselmez.

günaydın arkadaşlar selin benide listeye eklermisin 98 kilo başlangıçla

Tamam Doğacım, seni de kaydettim listeye, bol şans, kolay gelsin hayatım.

burası neden bu kadar ıssız ya

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN PROTEİN AGIRLIKLI BESLENİNCE İNSAN ACIKMIYOR YAAA....BU ÇOK GÜZEL BİŞİİİİkaydirigubbakcemile2

nurkelebekcim ben darkolivenin iksirindende yapıyorum oda tok tutuyor ama 1,5 deilde 1 litre ancak içebiliyorum çalıştığım için biraz zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…