Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selincim bana yardımettt ...
Cumadan beri rejime adapte olamıyorum bulduğum herşeyi yiyorum ve baskül bu sabah bana çizelgemdeki rakamın 2 kg fazlasını gösterdi çok üzgünüm nasıl tekrar motive olacağım bilmiyorummm. Düzenli olarak günde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum leslie yapıyorum ama rejime adapte olamıyorum. Yardım lütfeeennn...

nurkelebekcim ben darkolivenin iksirindende yapıyorum oda tok tutuyor ama 1,5 deilde 1 litre ancak içebiliyorum çalıştığım için biraz zor oluyor

canımmm neymiş bu iksir...söle de yapayım hemen...acil zayıflamma gerek...bebiş istiyommm:1hug:

1,5 litre suyu kaynatıp içine 3 tane yeşil çay atıp 3 dk demlendiriyorsun 1 limonuda içine dograyıp (ben önce sıkıyorum sonra doğruyorum) atıyorsun acaip wc ye çıkarıyor tok tutuyor

limonlarıda kabuklarıyla yiyorsun

bir brdak sıcakken içiyorum gerisinide sogutup

1,5 litre suyu kaynatıp içine 3 tane yeşil çay atıp 3 dk demlendiriyorsun 1 limonuda içine dograyıp (ben önce sıkıyorum sonra doğruyorum) atıyorsun acaip wc ye çıkarıyor tok tutuyor

içine tane karabiber,kabuk tarçın ve karanfil de atıyorsun canım..

Canım, ne oldu güzel gidiyordun, Cuma'dan sonra herhangi bir psikolojik sıkıntı mı yaşadın? İstersen özelden de yazabilirsin.
Biliyorsun ben senin kilona epey yakındım bu diyete başladığımda. Benim de gelgitlerim olmadığını zannetme sakın. Sapıtıp birkaç gün benim de herşeye daldığım çok olmuştur. Daha önce de yazdım, bu tür dönemler hepimiz yaşıyoruz. Önemli olan bu diyeti uzun bir döneme yaymak, bu diyeti uzun bir dönem yapmak. İki üç günlük kaçamaklar elbette ki olacak. Öncelikle diyetim bozuldu diye bir fikre kaptırma kendini. Olabilir, ne yersen ye, ama geriye dönebilirsin. Çünkü sen sadece kilolarından ibaret bir insan değilsin. Her gittiğin yerde birinci konun kilolar oluyorsa ve dalga geçilmelere kadar taciz ediliyorsan şunu bil ki tüm dünyayı malesef değiştiremiyorsun. Ama kendini ve şeklini değiştirdikten sonra bütün dünyadan intikamını bir güzel de alıyorsun.
Beni eskiden hiç tanımadığım kişiler, yeni karşılaştığım insanlar hiç ciddiye almazdı. Sanki önlerinde tiyatro oynuyormuşum da (hem de komedi oyunu) onları eğlendirmek için yanlarına gitmişim gibi davranırlardı. İşyerinde bir iş için daha önce hiç konuşmadığım birileriyle muhatap olsam, odaya girdiğimde sanki gün boyu canları sıkılmış da işte onları eğlendirmek için nihayet bir eğlence çıkmış gibi bakarlar ve birbirlerine konuşmalarıyla pas atarak benimle dalga geçerlerdi. Girdiğim banka sıralarında, yaptığım alışverişlerde, sosyal ortamlarda becermeye çalıştığım hiçbir işte muvaffak olamazdım.
Zayıfladıktan sonra neler yaşadım hemen anlatayım. Ve çok şaşırdım, bütün zayıflar mı aynı şeyi yıllardır yaşıyorlar diye hala düşünüyorum çünkü. Bir kere işyerinde yeni tanıştığım kişiler çok kibar ve her işim hemencecik halloluyor. Banka sırası bana geldiğimde karşımdaki insanın cinsiyeti ne olursa olsun yine bana çok kibar ve ilgili davranıyor. Hatta bir keresinde bankaya girer girmez güvenlik görevlisi yanıma gerip elimdeki çeki alıp bozdurmuştu, bana sadece beklemek ve imza atmak kalmıştı :))) Çay ısrarlarını ısrarla reddetmiştim. Bunlar çok ilginç hayatım, yaşayacağın şeylere inanamayacaksın devam ettiğinde. Bekarsın ve o günleri ben de yaşadım. Gerek üniversitede gerekse tüm bekar geçirdiğim iş hayatım boyunca hiç kendimden emin olamadım ve hep eziktim. Erkekler beni Güzin Abla olarak görürdü ve yakın arkadaşlarıma aşık olur, ya aracı olmamı isterdi ya da akıl danışırlardı. Hayatım boyunca düşebildiğim en düşük kiloda evlendim ve sonrasında tekrar kilo aldım. Evliliğim öncesi sanki aşık olmaya ve beraber gezip tozmaya hakkım yoktu hiç kimseyle. Bunu ben de içime atıyordum ve zaten o elektriği de etrafa yayıyordum. Özürlü gibiydim, hep platonik takıldım, hiçbir zaman duygularımı yansıtmaya hakkım yoktu. Ve bütün beğendiğim erkekler hep gidip arkadaşlarıma aşık oldular, hiçbirisi dönüp benim yüzüme dahi bakmadı.
Ve şimdi sana soruyorum, bunları yaşamak istiyor musun. Benim yaşayamadığım yıllarım var ardımda, senin de yaşamanı istemiyorum, aslına bakarsan hiç kimsenin yaşamasını istemiyorum. Az buçuk kıt beyinleriyle sırf zayıflar diye erkeklerin peşinden koşturduğu, havalı, kendini beğenmiş ve derin olmayan kızlardan ne eksiğimiz var. Bence onlardan çok çok daha iyiyiz. İçindeki gerçek Bahar'ı ortaya çıkarmak için son şansların bunlar. Bir yerden başlamak zorundasın. Zaman geçiyor hayatım, biran önce gerçek hayatına kavuşmak için elinden geleni ardına koyma. Ben yapamadım ama sen yap, en iyilere layıksın sen hayatta.

Selintepe muhteşemsin yaa ..ben bile motive oldum yazdıklarınla =)
anlattığın bekarlık evresi ..
Ya evlendikten sonra ? Ben eşimden kilomla ilgili olumsuz bişey hiç duymadım .ama toplumda kilolulara bakış belli İster istemez kendimiz bile o psikolojiye bürünüyoruz .neden baksın,neden sevsin kii ? ben kilolu olduğum dönemde hep eşim beni bu halimle neden sevsin, neden beni arzulansın neden neden ? gibi bi ton psikolojik sorular sorardım kendime .şimdi çok şükür geride kaldı o günler ve bidahada gelmesin istiyorum.
Diyet yaptığım 9 ay boyunca ben bile kendime şaşırmıştım .diyetten resmen keyif alıyordum .hala daha o günleri düşününce ne kadar sağlıklı bi 9 ay geçirdim diyorum .hala daha maratonum devam ediyor .son 4-5 kilo kaldı Ama benim bu azmimin ve devamlılığımın mimarı Kadınlar klubu ve 80 -90 topiğidir .onları ve bana her okuduğumda ilham veren seni seviyorum ..

selincim öncelikle seni takdir etmek istiyorum .uzun zamandır katılamadım hatırladın mı beni bilemiyorum zaten katıldığım dönem iki hafta kadardı.takdir etme sebebim çok gerçekten samimi olmayan bir insan bu kadar uzun ve içten cevaplar yazamaz samimiyetine tüm kalbimden inanıyorum çok sabırlısın bıkmadan usanmadan herkese yardımcı oluyorsun.
iki gündür yeniden başladım inşallah devamı gelir bakalım.ben de kendime zaman vermiştim olmadı yine aklımdan geçen zaman var (kasımda doğum günüme kadar daha mantıklı bir hedef koydum 70 şu an 78im ) .ama bu sefer illa demiyecem öncelikli amacım zayıflamak olacak tarihe takılmayacam yoksa çok yavaş veriyorum.
ara ara katılmaya çalışacağım ne kadar yazamasamda arada sizleri takip ediyorum.
bu arada bu diyetle istediğim gibi zayıflarsam işyerine ziyarete gelmek isterim

tebrik ederim seni zoru başarmışssın darısı benim ve tüm zayıflamak isteyenlere benimde toplam 25 kilo vermem gerek ama bazen gözümde büyütüyorum büyüttükçe azmim gitti kilo aldım kızım doğdunda bile 76 kiloydum ne güzel 63 e kadar inmiştim ama sonra hızla geri aldım sizleri gördükçe şevk geliyor daha sık girsem iyi olacak sanırım

Sağol eto..Başarmak yolun yarısı korumak daha zor farkındayım ama olucak inş..
Zaman hızla geçiyor .Eğer egolarımıza yenilip yemeye devam edersek her geçen gün bizde zamanla birlikte büyüyoruz .Ama aslında hiç zor değil biliyormusun . bunu başaran o kadar çok insan varki emin ol biraz azimle elinden hiç bir şey kurtulmaz . Mesela şöyle düşün . mayıs ayına kaç ay var 8 .. mayısa kadar sen incecik bi hatun olailir yazın keyfinide doya doya çıkabilirsin .ama diğer taraftan bi 5 kilo daha alıp öylede girebilirsin .zaman senin elinde bence hiç geç kalmadan sende başla opuyorumnanaktan

GEÇEN HAFTANIN BİRİNCİSİ SENA'YA:
Söyle eşine bir sini börek getirmesin bir daha,Eve geldiğinde vur oklavayla kafasına,
Ne yapıyosun sen, diyetimi bozacaksın de,Akşamları elinde karbonhidratla geldiğinde.

Heheheheehsempatiksalakcinni

Anayym olmadı :))))) Dur bi daha yazayım, akrostiş ödül hediyemi :)))))

GEÇEN HAFTANIN BİRİNCİSİ SENA'YA:

Söyle eşine bir sini börek getirmesin bir daha,

Eve geldiğinde vur oklavayla kafasına,

Ne yapıyosun sen, diyetimi bozacaksın de,

Akşamları elinde karbonhidratla geldiğinde.

Heheheheeh sempatiksalakcinni

Sağol Tülaycım;
Evlendikten sonra da bu kez eşimin ailesiyle uğraştım bir dönem :)) Bana alışamadılar bir türlü, daha açığı beni kilolarımla kabul edemediler ne yaptıysam. Her türlü iyiliği, ikramı, saygıyı ve sevgiyi göstermeyi denedim ve ilk dönemde içten yaptım. Sonra kendi aralarında yaptıkları bir telefon konuşmasına şahit oldum ve ipler koptu. Uzun bir süre görüşmedim, zayıfladıktan sonra karşılarına çıktım. İfade edilemez bir duygu. Sanırım kelimelerim yetmez. Çünkü zayıfladıktan sonra güzel bir gelinleri olduğunun farkına vardılar nihayet. Ama benim yüreğim de güzeldi. Ve çömleği kırmışlardı. Sezen Aksu'nun bir şarkısındaki satır öyle hoşuma gider ki, burada yazmak istiyorum. "Kendimi sakladım aslımı görenlere, vitrinime değil iklimime gelenlere" İnsanlar deriden, saçtan, baştan, etten tırnaktan ibaret değildir. İnsanların yürekleri vardır, duyguları vardır, yaptıkları ettikleri, düşündükleri vardır. Bunu görmeyip de kilolu oldukları için, kel oldukları için, göbekli oldukları için, çirkin oldukları için yargılayan, yadırgayan, yaklaşmayan, dalga geçen görsel insanlardan nefret ettim hep.
Çok kilolu insanlar çok derin olurlar. Zamanında insanları öyle iyi tanıdım ki artık görsel olanları gözlerine bakınca anlıyor ve hayatımdan tamamen uzak tutuyorum. Çünkü dikkat ediyorum, görsellikle kültürün çok yakın bir bağı var. Kültürlü bir insan görsel olmuyor ve insana kültürlü insandan zarar da gelmiyor.
İnşallah o günlerimiz bir daha geri gelmez hayatım. Ben de seni seviyorum.

Eto'cum tabi ki seni hatırladım, teşekkür ederim nazik duyguların için.
Bence de tarihe asla ve asla takılma hayatım. Tarihe takılanlar yenilgiye uğruyor, yavaş yavaş ver sağlıklı ver ve kendine gün hedefi koyma. Her hafta ne verirsen kar, bunu unutma. Seni de 78 olarak listeme kaydediyorum, Cuma'ya kadar tartılma :) Bakalım, birinci olursan akrostiş şiir var ödül :))))
Aslında öyle birşey ben de düşünüyorum, tüm Ankara camiası kilo verdikten sonra bi yerlerde buluşup birer diyet cola falan içelim sempatiksalakcinni

Selincim çok teşekkür ederim canım ne güldüm haa kaydirigubbakcemile3 Rabbimde seni güldürsün akşam eşim gelsin hemen okutucam ama okuduktan sonra elide oklavayla eşim seni sitede kovalarsa bilmemsempatiksalakcinni kaç bencee:roflol:

Bu arada cumadan beri hergün mutlaka istemedende olsa bir kaçmaqım oldu neyse bu hafta başka arkadaşlarada yol vereyim onlarda birinci olup sevinsinler onların kocalarıda seni sitede kovalasınndelikafadulden

çevremde birkaç kişi var şu an epey zayıflamışlar ama yaram olduğu için okul ortamında soramadım nasıl verdiklerini kilomla ilgili biri istemediğim birşey dese hemen ağlayacak durumdayım haklısın bu yaz zehir geçti gelecek yazın keyfini çıkarmak var

kızlar evde internet bağlantımız yok.artık iş yerinden görüşeceğim sizinle.
sabah 5 dilim uno denge yemişim bir baktım ki karbonhidrat 35 hepsi
artık öğle ve akşam telafi edeceğim.
selin sana hayranım duygularını yazıya ne güzel döküyorsun.ben yazılı hiç ifade edemem.iyi ki varsın ne güzel anlatmışsın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…