canım baştan yazayım..
sabah:1 dilim kepekli ekmek,1 dilim kaşar,1 dilim beyaz penir,3 zeytin,2 kupa şekersiz çay
öğlen:tavuk ızgara,yoğurt
akşam:yine tavuk ızgara,salata(marul ve domates vardı)
aralarda 1 haşlanmış yumurta,akşam yatmadan süt içtim.tuvalete de çıkmadım(
bugün ise,
sabah:1 yumurta,2 salam,1 dilim kaşar ve 2 kupa çay
öğlen:tavuk salata(haşlanmuış 4 tane mantar var içinde,yoğurt ve 1 tatlı kaşığı mayonez var)
ve şu an boğazıma kadar doluyum:2:elmamı yesem acaba?midem çalışmıyo sanki(ve hala tuvalete çıkamadım (
canım baştan yazayım..
sabah:1 dilim kepekli ekmek,1 dilim kaşar,1 dilim beyaz penir,3 zeytin,2 kupa şekersiz çay
öğlen:tavuk ızgara,yoğurt
akşam:yine tavuk ızgara,salata(marul ve domates vardı)
aralarda 1 haşlanmış yumurta,akşam yatmadan süt içtim.tuvalete de çıkmadım(
bugün ise,
sabah:1 yumurta,2 salam,1 dilim kaşar ve 2 kupa çay
öğlen:tavuk salata(haşlanmuış 4 tane mantar var içinde,yoğurt ve 1 tatlı kaşığı mayonez var)
ve şu an boğazıma kadar doluyum:2:elmamı yesem acaba?midem çalışmıyo sanki(ve hala tuvalete çıkamadım (
evet canım,aslında spor yapmam lazım ama ancak akşam evde bişeyler yapabilirim(ben zaten bol su içen biriyim,benim anlamadığım da o zaten!vallahi 1 elma yicem gibi, çünkü midem çok fena:2:
sen neler yiyorsun öğünlerinde?
Canım, dünkü yediklerinde hiçbir sıkıntı yok. Hatta çok da güzel bir gün geçirmişsin. İlk günler bu tarz hissetmen normal, midenin yanması hariç. Yediklerin arasında mideni yakacak hiçbir asitli gıda yok, o yüzden başka bir problemden dolayıdır midenin yanması. Ve bu diyetin mide yanmasına neden olduğunu hiç duymadım. Boğazına kadar dolu olman güzel bir duygu bence, çünkü biz buna tokluk diyoruz. Karbonhidrat almadığın için tekrar acıkman önceki gibi olmayacağı için zaman alacak, buna alışman da zaman alacak haliyle. Elma yerine yemeklerinin yanında bol yeşillikli ve limonlu salata yersen midenin ve bağırsaklarının daha iyi çalıştığını göreceksin.
Canım, dünkü yediklerinde hiçbir sıkıntı yok. Hatta çok da güzel bir gün geçirmişsin. İlk günler bu tarz hissetmen normal, midenin yanması hariç. Yediklerin arasında mideni yakacak hiçbir asitli gıda yok, o yüzden başka bir problemden dolayıdır midenin yanması. Ve bu diyetin mide yanmasına neden olduğunu hiç duymadım. Boğazına kadar dolu olman güzel bir duygu bence, çünkü biz buna tokluk diyoruz. Karbonhidrat almadığın için tekrar acıkman önceki gibi olmayacağı için zaman alacak, buna alışman da zaman alacak haliyle. Elma yerine yemeklerinin yanında bol yeşillikli ve limonlu salata yersen midenin ve bağırsaklarının daha iyi çalıştığını göreceksin.
Ben daha yeni başladım :) Doktor tavsiyesi ile başladım. Doktor git karbonidrat diyetini yap demedi ama kilo vermenin karbonhidrat kısıtlamasından geçtiğini söyledi. Sadece kilo vermek değil, sağlıklı yaşam da karbonhidratı gerekenin üzerinde almamaktan geçiyor. Karbonhidratı tamamen kesen diyetler var ben onları denedim daha önce ama karbonhidratı tamamen kesince o kadar halsiz oluyorum ki spor yapmak bir yana elimi kolumu bile hareket ettiremiyorum :çok üzgünüm: O yüzden günde 40-70 karbonhidrat aralığını geçmeyeceğim. Yani günde 40-70 gram arasında karbonhidrat alırsan hem kendini zinde hissediyorsun hem de kilo veriyorsun :) Ben günde 50 gram ile başladım. Etkilerini ancak uzun vadede görebileceğim çünkü doktorum ayda sadece bir kez tartıya çıkmamı söyledi :) Ama yediklerimi her gün buraya yazacağım. Fikir alışverişi açısından çok iyi oluyor :)
selam selin,seni gördüğüme sevindim epey deneyimlisin sen.evet benim midem biraz sorunlu maalesef(yediklerimi çabuk sindiremiyorum (e proteini de fazla alınca böyle oldu sanırım,çünkü proteini sindirmek daha zor,öyle değil mi?tuvalet olayını napıcam ben:kedi:
Ben daha yeni başladım :) Doktor tavsiyesi ile başladım. Doktor git karbonidrat diyetini yap demedi ama kilo vermenin karbonhidrat kısıtlamasından geçtiğini söyledi. Sadece kilo vermek değil, sağlıklı yaşam da karbonhidratı gerekenin üzerinde almamaktan geçiyor. Karbonhidratı tamamen kesen diyetler var ben onları denedim daha önce ama karbonhidratı tamamen kesince o kadar halsiz oluyorum ki spor yapmak bir yana elimi kolumu bile hareket ettiremiyorum :çok üzgünüm: O yüzden günde 40-70 karbonhidrat aralığını geçmeyeceğim. Yani günde 40-70 gram arasında karbonhidrat alırsan hem kendini zinde hissediyorsun hem de kilo veriyorsun :) Ben günde 50 gram ile başladım. Etkilerini ancak uzun vadede görebileceğim çünkü doktorum ayda sadece bir kez tartıya çıkmamı söyledi :) Ama yediklerimi her gün buraya yazacağım. Fikir alışverişi açısından çok iyi oluyor :)
Venharcım bence 69 küsürü göreceksin gibi sanki.
Eğer herhangi bir besine karşı alerjin, duyarlılığın yoksa sindirim problemi çekmenin nedeni hareketsizliktir. Bağırsakların düzenli olarak hareket edebilmesi için spor şart.
nee ayda bir kez tartımıakannehirayol biz 1 hafta dayanamıyoruz senin dr bence abartmış
nee ayda bir kez tartımıakannehirayol biz 1 hafta dayanamıyoruz senin dr bence abartmış
ahh ahh nerdeee keşke öle olsa.dün lahana maydonoz suyu kürüne başladım bakalım belki değişiklik olur.işe yaradığını düşünüyorum
canım bundan 4 yıl öncesine kadar 64/68 kilo arasındaydım.ne zaman kilo almaya başladım mide problemim çıktı(çoğu besin midemi yakıyo benim,yani böyle bi hazımsızlık yaşıyorum.doktora da gittim gastrit dendi ilaçlar belli süre yardımcı oluyor ama ilaç bitince yine aynı kabus (ve bana elma çok iyi geliyor,elmayı yedikten 10 dakika sonra midem rahatlıyor,o yüzden sordum elma yesemmi diye:))
bu arada ben bu kiloları tiroit hastalığım yüzünden aldım.hipertitoit vardı bende,tedaviye başaladığımda 64 kiloydum,tedavi bittiğinde 78 olmuştum:kedi:doktorum uyarmıştı beni kilo alırsın dikkat et diye.ama ben dikkat etmedim ve hızla kilo almaya devam ettim(hatta 78 kiloyla bile mutluydum ben,vücudum sıkı olduğu için belli olmuyordu:))ne zamanki 86 oldum artık korkmaya başladımeyvahedigeldismile
yani artık ben de aranızdayım,umarım başarırım ve 64 kiloma geri dönerim:))
Ben normalde bir hafta bile dayanamıyorm kaydirigubbakcemile3 Her sabah tartının üstündeyim ama artık öyl olmayacak :) Dayanacağım, inat ettim
Ben normalde bir hafta bile dayanamıyorm kaydirigubbakcemile3 Her sabah tartının üstündeyim ama artık öyl olmayacak :) Dayanacağım, inat ettim
Kilo cetveli yaparsan bizim seni takip etmemiz daha kolay olur :) Şu an 86 kilo musun?
evet canım pazar günü tartıldım ve 86.300 geldim.kilo cetveli nasıl yapılıyor bilmiyorum(
canım sen bu arada çok iyi kilo vermişsinalkisalkisalkisne kadar zamanda verdin ve bu diyetlemi verdin kilonu?çok süper canım,Allah azmini artırsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?