Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bide ben bu hafta daha dieti boşladım ya ne güzel 1.5 kğ vermiştim artı çıkmazsa iyidir bu hafta

bide ben bu hafta daha dieti boşladım ya ne güzel 1.5 kğ vermiştim artı çıkmazsa iyidir bu hafta

canım,limon mideni yakıyo olabilir,yeşil çayını limonsuz içmeyi dene bir de!benim mide yanmalarm çok olduğu için neler mideyi rahatsız ediyor az çok biliyorum:))mesela limon bana dokunmaz ama bir çok kişinin midesini yakabiliyor!elma bana çok ii gelir ama bu diyette yok maalesef(

Burdayım hayatım, biliyorsun kış dönemi işlerim yoğun oluyor hep. Yalnız hadi ben yokum da diğer kızlar nerde. İyicene boşladı herkes, yoklama yapıcam bundan sonra :)))

selam kızlar kusura bakmayın lütfen bugün deli yoğunluk vardı başımı kaldıramadım resmen...nasıl keyifler?ben dün de cozuttum ama bugün sıkı şekilde başladım..bugünkü menüm:
sabah:kaşar
haşlanmış 1 sosis
öğle:haşlanmış sosis
ara:küçük ton balığı
akşam:bilmiyorum

sLm arkadaslar
selincim ben cumadan beri biraz $ey yaptim anlarsinya:)+1,8 gösteriyo terazi ama benim sucum yok
oglumun dogumgünü filan derken kacti ha birde bu dogumgünün evveliyatini unutmiyalim:) prasaaa böreKKKKKK mmmmm harikaydiii

selam kızlar..herkese mutlu günler bugün tükkanı ben açtım sanırım...
bugünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet
öğle:haşlama tavuk
arada kaşar
akşam:biraz kaçak yapmıayı planlıyorum bugün yemeğe misafirim var yeni bir şey denedim tadına bakıcam...

yoooooooo sabah açtım ben tükkanı baktım kimse yok geri anaktarını vurdum gittim :)))

kızlar evde net yok.okulda da ilk haftaların yoğunluğu.bu hafta yoğun kaçamak yaptım.dijital baskülümün sonucunu vereceğim bu hafta cumartesiden cumaya sonuca bakacağız artık.
kızlar ben eve köfte burger felan doldurdum ama onlar da çok çabuk bozuluyor.bu konuda bir fikri olan var mı.herşey çöpe gidiyor yazık ya ne halde çalışıp alıyoruz.

Suzancım, Allah oğluşuna uzun sağlıklı nice doğum günleri nasip etsin inşallah. Kız oğlun için feda olsun 1,8 kilocuk. Sen onu iki günde verirsin valla.
İnsan uzun zaman yemeyince nasıl lezzetli oluyor di mi o börekler falan :)) Valla cidden rejim yapmadığın dönemde börekleri falan yiyoruz ya yedikten sonra iğrenç bir duygu oluşuyor, bu diyette bu yok cicim, kaçamaklar acayip lezzetli bu diyette. Az yap kız kaçamağı, 2011'e az kaldı. Hepinizi gelip kapınızda tartacam sempatiksalakcinni

Ne yaptın ay yeni birşey? Tarifini ver de biz de deneyelim merak ettim, haftasonu annemler geliyo değişik tariflere ihtiyacım var.

Ayşe, seninle aynıyız, benim de evde net yok. Daha doğrusu var da sayfayı açtığımda son sayfa Osge'nin yazdığı sayfada takılı kalıyo ve mesajlarım gitmiyor. Uğraştım olmadı bi türlü. Format istiyor yine sanki.
Diyet nasıl gidiyor, kaçamaklarla aran nasıl?
Burgerleri buzdolabının alt tarafına mı koyuyorsun hayatım? Derin dondurucu kısmına koysan aynı sıkıntıyı yaşamazsın gibime geliyor. Aralarına buzdolabı poşeti koy, kolayca çıkar ve teflon tavada çözdürmeden döndürüver.
Burger'in yanı sıra hindi döneri de tavsiye ederim, üzerine domates sosuyla iskender gibi oluyor. Benim oğlan da sevdiği için sık sık yapmaya başladım ben. Hem ucuz hem de sağlıklı.

İki gündür internete giremedim ama diyetimi aksatmadım hihoyyyt

Dün Yediklerim:

06.00 1 bardak şekersiz çay = 0

1 dilim kepekli ekmek = 7

70 gr peynir = 1,5

15.00 1,5 porsiyon yoğurt = 7

9 minik İnegöl köfte = 2

1 dilim ekmek = 7

18.00 1 simit = 25

30 gr peynir = 1 bile değil ama 1 diyorum :)

1 bardak şekersiz çay = 0

Toplam: 50,5

Bugün Yediklerim:

06.00 1 bardak şekersiz çay = 0

1 dilim kepekli ekmek = 7

60 gr. peynir = 1,5

1 haşlanmış yumurta = 0

15.00 1 simit = 25

100 r peynir = 2

1 minik nugget = 1

1 şişe soda = 0

17.30 1 porsiyon yeşil fasülye = 8

2 yemek kaşığı yoğurt = 2

1 şişe soda = 0

1 şekersiz Türk kahvesi = 0

Toplam: 46,5

Bu diyette hiç açlık hissetmiyorum hihoyyyt Çok mutluyum :) opuyorumnanaktan

-700gr bu sabah
gayet iyiyim:) aslinda bu kg almam iyi geldi bana 1aydir tik yoktu bende simdi sanki ilk kez basliyomusum gibi hissediyorum

merhaba arkadaslar bende bu topıgı kendıme uygun oldugu kararına vardım benıde lın aranıza.selınteecıgım bende geldım sızınkıne benzer ama braz farklı yapıyorum ılk 2 hafta proteın dıyetı sonra ayırma dıyetı sebzelerıde 2. haftadansonra eklıyorum benıde kabul eder mısınız ?bırde kılo bıldırmı yapıyor muyuz cumaları yapıyorsak kıme?

bu diyet hoşuma gitti yapabilirmiyim acaba ben 11 ay önce doğum yaptım şuan 88.7 kiloyum yani baya bi fazla ayrıca bu kiloyada biber hapı ile indim 1 ayda 6 kilo verdim ama daha sonra hakkında kötü haberler duyunca bıraktım şimdi sağlıklı bir diyet yapmak istiyorum acaba bariz şekilde kilo veren varmı sayfaları aralıklı gezdim ama net bir kilo farkı yazana rastlamadım örnek bir arkadaş varsa kilo bilgisini yazabilirmi ve kaç günde olduğunu teşekkürederim :)

Ben 3 gündür yapıyorum. Spor yapmaya zamanım olmuyor. Sadece günlük koşuşturmacalar :) Hiç zrorlanmadım yaparken, yemek istediğimden de geri kalmadım :) 3 günde 1,5 kilo verdim. Ben iyi bir örnek olabilir miyim opuyorumnanaktan

günaydin arkadaslar:)
selincim canim aldigim +1,8kgyu fazlasiyla vermis bulunuyorum hatta cumadan evvelki kgdam daha asag kg dayim:)

herseyi sil bastan yapmak cok hosuma gitt. beynimi sifirladim diyetime sifirdan basliyorum verdigin 20kg yu unuttum! yük kalkti resmen benden
gecen yediklerim pideler pastalar okadarda zevk vermedi selin aslinda yedim ama zevk alamadim niyeki acaba?

Bugün Yediklerim:

06.00
1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1

10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5

12.20 3/5 yeşil ekşi elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…