bide ben bu hafta daha dieti boşladım ya ne güzel 1.5 kğ vermiştim artı çıkmazsa iyidir bu hafta
valla ben hiç sıkıntı çekmiyorum hatta hoşuma bile gidiyosadece lahana suyu değil ama.lahana maydonoz ve limon sıkıyorum içmeden.tadı hoş bence:)
ben de bergamut aromalı yeşil çay içiyorum limon sıkıp.2 büyük kupa içiyorum gün de.
selin yine kayıp yok ortalar da. selinnn nerdesinnnn
Burdayım hayatım, biliyorsun kış dönemi işlerim yoğun oluyor hep. Yalnız hadi ben yokum da diğer kızlar nerde. İyicene boşladı herkes, yoklama yapıcam bundan sonra :)))
bide ben bu hafta daha dieti boşladım ya ne güzel 1.5 kğ vermiştim artı çıkmazsa iyidir bu hafta
sLm arkadaslar
selincim ben cumadan beri biraz $ey yaptim anlarsinya:)+1,8 gösteriyo terazi ama benim sucum yok
oglumun dogumgünü filan derken kacti ha birde bu dogumgünün evveliyatini unutmiyalim:) prasaaa böreKKKKKK mmmmm harikaydiii
selam kızlar..herkese mutlu günler bugün tükkanı ben açtım sanırım...
bugünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet
öğle:haşlama tavuk
arada kaşar
akşam:biraz kaçak yapmıayı planlıyorum bugün yemeğe misafirim var yeni bir şey denedim tadına bakıcam...
kızlar evde net yok.okulda da ilk haftaların yoğunluğu.bu hafta yoğun kaçamak yaptım.dijital baskülümün sonucunu vereceğim bu hafta cumartesiden cumaya sonuca bakacağız artık.
kızlar ben eve köfte burger felan doldurdum ama onlar da çok çabuk bozuluyor.bu konuda bir fikri olan var mı.herşey çöpe gidiyor yazık ya ne halde çalışıp alıyoruz.
bu diyet hoşuma gitti yapabilirmiyim acaba ben 11 ay önce doğum yaptım şuan 88.7 kiloyum yani baya bi fazla ayrıca bu kiloyada biber hapı ile indim 1 ayda 6 kilo verdim ama daha sonra hakkında kötü haberler duyunca bıraktım şimdi sağlıklı bir diyet yapmak istiyorum acaba bariz şekilde kilo veren varmı sayfaları aralıklı gezdim ama net bir kilo farkı yazana rastlamadım örnek bir arkadaş varsa kilo bilgisini yazabilirmi ve kaç günde olduğunu teşekkürederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?