Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bugünkü menüm:

2 dilim beyaz ekmek = 30 gr

100 gr beyaz peynir = 1 gr

1 fincan şekersiz türk kahvesi = 0

2 bardak şekersiz çay = 0

1 şişe soda = 0

1 porsiyon inegöl köfte = 2 gr

1 dilim kepekli ekmek = 7 gr

1 kase yoğurt = 7 gr

10 adet çubuk kraker = 12 gr

Toplam : 59 gr karbonhidrat aldım.

Hedefim 50 grdı ama 70 benim için üst sınır olduğundan sorun değil :) Sınırı aşmadım. Bu saatten sonra bir şey yemeyeceğim. Çok acıkırsam belki yarım elma :)

bugün dietimin 6.günü... Regl olmak üzereyim. Allah ım nasıl bir tatlı isteği duyuyorum anlatamam. Ztn dietten ötürü karbonhidrat aşerme durumundaydım,bi de reglin tatlı krizi binince hayatı sorguluyorum resmen...
Diabetik çikolatalardan aldım,30 gram kdr yedim.. Yok yani ha yemişim ha yememişim resmen o durumdayım.
Hyr ama yemicem,tutuyorum kendimi,çünkü yersem çok aşırı bir vicdan azabı duyacağımı biliyorum. Çünkü her seferinde böyle oluyor,aslında 1 günlük kendime izin versem,sonra devam etsem biliyorum bu çok insani bi durum ama ben 1 gün yiyince içimdeki obur uyanacak,öte yandan diette 1 hft dolacak,tartılıcam,hiçbir ilerleme olmamış olacak yada belki kilo bile almış olcam,sonra yine dieti bırakıcam senağlama
Ama evde pasta var,çikolatalı puding var (annemin sadist olduğunu düşünüyorumşu an )

Ya neden bununla sınanıyoruz ki? içime oturdu resmen senağlama

üstelik bugün 56 puan oldu,üzerine yediğim 30 gr diabetik çikolatanın puanını bilmediğimden onu ekleyemiorum
yani 56 + ?
yani hem açım hem de ii bi skor elde edebilmiş değilim. Normalde 50 de tutmaya çalışıorum o bile olmadı senağlama

regl olduktan sonra tartılcam,eğer hakkatten kayda değer bi ilerleme olmadıysa kafamı klozete sokup üzerine sifonu çekmek istiorum bu kiloları aldığım için ! senağlama

30 gr çikolatan 12-15 puan arası bir şey gelir. En kötü ihtimalle 15 puan desek, 56+15 =71 puan yapar. Karbonhidrat kısıtlamasında ortalama değer 50'dir ama geniş aralık 40-70 aralığıdır. Kilo vermek isteyenlerin 40'ın altına düşmemesi, 70'inde üzerine çıkmaması istenir. Sen de 71 puan almışsın görünüşe göre. Öyle üzülecek, hayata küsecek, kendini harap etmeye neden olacak bir durum yok. Bundan sonra 50-60 sınırını geçmemeye daha çok özen gösterirsin, sorun kalmaz :)

Şu an mis gibi börek kokusu evin her tarafını kaplamış durumda delikafadulden Ne zaman diyetime sıkı sıkı sarılsam annem pasta börek yapmaya başlıyor kaydirigubbakcemile3 İnadına yapıyor sanki :) Merak etme aynı şeyle sınanıyoruz :1hug:

venharcım,lahana maydonoz kürünü nasıl yapıyosun ve ne kadar içiyosun canım?anlatır mısın?

4 yaprak lahana ve 25 sap maydanoz ile yapılıyo.önce 3 bardak suyu kaynatıyosun kaynarken içine lahanaları atıyosun tam 3 dk ağzı kapalı kaynıyo sonra maydanozları ekliyosun 2 dk daha kaynıyo.sonra altını kapat ve ılıyınca süz.2 büyük bardak çıkıyo.ben birini sabah aç karnına birini de akşam aç karnına içiyorum.ha içmeden önce bardağa 2 yemek kaşığı limon sık ekle karıştır.1 hafta yapıp 3 gün ara veriyosun sonra tekrar 1 hafta 3 gün ara sonra 1 hafta daha yapıyosun 3 hafta yani toplam da.

merhabalar gene sinek avlıyor burası :))))

ya ben 10 gündür falan yeşil çayla limon içiyordum oda artık midemi yakıyo yoksa iyiydi :2:

onun kokusuda çok feci ya 2-3 defadan laelaelaelaelae sonra içilmiyor

valla ben hiç sıkıntı çekmiyorum hatta hoşuma bile gidiyosadece lahana suyu değil ama.lahana maydonoz ve limon sıkıyorum içmeden.tadı hoş bence:)

ya ben 10 gündür falan yeşil çayla limon içiyordum oda artık midemi yakıyo yoksa iyiydi :2:

ben de bergamut aromalı yeşil çay içiyorum limon sıkıp.2 büyük kupa içiyorum gün de.

selin yine kayıp yok ortalar da. selinnn nerdesinnnn

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktanben de yapıcam gibi bu lahana suyunu:))yapmaya başlayınca yazarım ben de!yalnız bunu sabah aç karna içmek çok zor sanki yamafoldumbeniçim dışıma çıkar gibi geliyo ama???
bu arada ben gece tuvalete çıkabildim:kedi::kedi:öğünlerimi de yazayım
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta(haşlanmış),2 dilim salam,1 tk bal(canım çok çekti ya,dayanamadım:kedi:)
ara:1 bardak süt
şimdiye kadar 20 olmuş mu?

valla cnm ben pek anlamıyorum hesaplamalardan ama besinlerin karbonhidrat değelerine bakarak hesaplama yapabilirsin

Son düzenleme:

darkolivenin tarifiydi yaptığım limon mideme dokundu

cnm benim içtiğim bergamut aromalı çay beni büyük tuvaletime çıkarıyo af edersinher sabah 2 büyük kupa içiyorum normal çay niyetine.ve arkasından wc ye

evet canım ya o etkisi var poşet yeşil çayın limonlusunu içicem bakalım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…