bugün dietimin 6.günü... Regl olmak üzereyim. Allah ım nasıl bir tatlı isteği duyuyorum anlatamam. Ztn dietten ötürü karbonhidrat aşerme durumundaydım,bi de reglin tatlı krizi binince hayatı sorguluyorum resmen...
Diabetik çikolatalardan aldım,30 gram kdr yedim.. Yok yani ha yemişim ha yememişim resmen o durumdayım.
Hyr ama yemicem,tutuyorum kendimi,çünkü yersem çok aşırı bir vicdan azabı duyacağımı biliyorum. Çünkü her seferinde böyle oluyor,aslında 1 günlük kendime izin versem,sonra devam etsem biliyorum bu çok insani bi durum ama ben 1 gün yiyince içimdeki obur uyanacak,öte yandan diette 1 hft dolacak,tartılıcam,hiçbir ilerleme olmamış olacak yada belki kilo bile almış olcam,sonra yine dieti bırakıcam senağlama
Ama evde pasta var,çikolatalı puding var (annemin sadist olduğunu düşünüyorumşu an )
Ya neden bununla sınanıyoruz ki? içime oturdu resmen senağlama
bugün dietimin 6.günü... Regl olmak üzereyim. Allah ım nasıl bir tatlı isteği duyuyorum anlatamam. Ztn dietten ötürü karbonhidrat aşerme durumundaydım,bi de reglin tatlı krizi binince hayatı sorguluyorum resmen...
Diabetik çikolatalardan aldım,30 gram kdr yedim.. Yok yani ha yemişim ha yememişim resmen o durumdayım.
Hyr ama yemicem,tutuyorum kendimi,çünkü yersem çok aşırı bir vicdan azabı duyacağımı biliyorum. Çünkü her seferinde böyle oluyor,aslında 1 günlük kendime izin versem,sonra devam etsem biliyorum bu çok insani bi durum ama ben 1 gün yiyince içimdeki obur uyanacak,öte yandan diette 1 hft dolacak,tartılıcam,hiçbir ilerleme olmamış olacak yada belki kilo bile almış olcam,sonra yine dieti bırakıcam senağlama
Ama evde pasta var,çikolatalı puding var (annemin sadist olduğunu düşünüyorumşu an )
Ya neden bununla sınanıyoruz ki? içime oturdu resmen senağlama
venharcım,lahana maydonoz kürünü nasıl yapıyosun ve ne kadar içiyosun canım?anlatır mısın?
en sağlıklı diyetlerden biri lahana olmalı bence.
olsun sinek avlamakta bir iş sonuçta, getirisi de bayağı iyi:teytey:
iğrencimsempatiksalakcinni
onun kokusuda çok feci ya 2-3 defadan laelaelaelaelae sonra içilmiyor
ya ben 10 gündür falan yeşil çayla limon içiyordum oda artık midemi yakıyo yoksa iyiydi :2:
4 yaprak lahana ve 25 sap maydanoz ile yapılıyo.önce 3 bardak suyu kaynatıyosun kaynarken içine lahanaları atıyosun tam 3 dk ağzı kapalı kaynıyo sonra maydanozları ekliyosun 2 dk daha kaynıyo.sonra altını kapat ve ılıyınca süz.2 büyük bardak çıkıyo.ben birini sabah aç karnına birini de akşam aç karnına içiyorum.ha içmeden önce bardağa 2 yemek kaşığı limon sık ekle karıştır.1 hafta yapıp 3 gün ara veriyosun sonra tekrar 1 hafta 3 gün ara sonra 1 hafta daha yapıyosun 3 hafta yani toplam da.
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktanben de yapıcam gibi bu lahana suyunu:))yapmaya başlayınca yazarım ben de!yalnız bunu sabah aç karna içmek çok zor sanki yamafoldumbeniçim dışıma çıkar gibi geliyo ama???
bu arada ben gece tuvalete çıkabildim:kedi::kedi:öğünlerimi de yazayım
sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta(haşlanmış),2 dilim salam,1 tk bal(canım çok çekti ya,dayanamadım:kedi:)
ara:1 bardak süt
şimdiye kadar 20 olmuş mu?
valla ben hiç sıkıntı çekmiyorum hatta hoşuma bile gidiyosadece lahana suyu değil ama.lahana maydonoz ve limon sıkıyorum içmeden.tadı hoş bence:)
ben de bergamut aromalı yeşil çay içiyorum limon sıkıp.2 büyük kupa içiyorum gün de.
selin yine kayıp yok ortalar da. selinnn nerdesinnnn
darkolivenin tarifiydi yaptığım limon mideme dokundu
cnm benim içtiğim bergamut aromalı çay beni büyük tuvaletime çıkarıyo af edersinher sabah 2 büyük kupa içiyorum normal çay niyetine.ve arkasından wc ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?