Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

3 günde 1,5 kilo çok iyi tebrikler bende bugün yavaştan başladım inşallah veririm.haşlanmış tavuğu çok severim ve puanı sıfır bol bol yesem sınırı aşmış olurmuyum acaba ya :)) çok sabırsızım :umursamaz:

Doyana kadar elbet yiyebilirsin ama patlayana kadar yememelisin :) Proteine izin verilse de çok fazla yememekte fayda var :)

selam kizlar bende yarin bu diete baslayacagim araniza benide alin lütfen yarin sabah tartilicam artik ideal kiloma inmek istiyorum:Saruboceq:

selam kızlar..
selincim denediğim yemek tarifi şöyle gerçi cıss ama arada olsun değil mi:)
ıspanaklı hazır mantı aldım..tavuk butlarını haşladım suyunda mantıları haşladım..mantı haşlanırken içine daha önceden haşlanmış 1 bardak nohut koydum..biraz sulu olarak geniş borcama yaydım..tavuk tiftim içine..fırınladım hafif kızarana dek..çıkınca klasik sarımsaklı yoğurt üstüne salça sosu,pulbiber ve naneyle servis yaptım..
ya kızlar bend e sizin şu puanlıya dönmeye karar verdim ..başlarda puan için yrd olursanız sevinirim..
sabah:çok az yağda kaşarlı 2 yumurtalı omlet
öğle:haşlanmış sosis (küçük olanlardan 7 tane)+cola light
akşamı hiç düşünmedim

Bugün Yediklerim:

06.00 1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1

10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5

12.20 3/5 yeşil ekşi elma = 7

14.00 1 porsiyon yeşil fasülye = 9, 50-60 gr peynir = 1, 1 haşlanmış yumurta = 0

17.30 1 dilim kepek ekmek = 7, üzerine 1 çay kaşığı kadar mayonez ( 1 yemek kaşığı mayonez 1 yapıyor ama ben çay kaşığına da 1 diyorum ) =1 , 8 adet minik inegöl köfte ( gerçekten minik :)) ) = 2, yarım kase yoğurt = 6

Toplam : 50

Bu diyette mayonez de serbest :) Ölçüyü kaçırmadıkça sorun yok çünkü mayonezde karbonhdrat oranı çok düşük. Abartmadan rahatlıkla yeneblir hihoyyytdelikafadulden

Son düzenleme:

Slm canım sayfaları düzenli okuma imkanın olsaydı kilo verenleri görebilirdin ben sana söyliyim bu diyete başlamamıza vesile olan selin arkadaşımız 4 ayda 26 kilo verdi bende 2 ayda 15 kilo verdim hatun arkadaşımızda bi hayli vermişti toplam verdiqi kiloyu hatırlamıyorum canım sabırla uygularsan ve kuralların dışına çıkmazsan sende büyük rakamlarla kilo verdiqini görecekesin ve gözlerine inanamayacaksın Rabbim yardımcın olsun...

Çok güzel kilo vermişsiniz, bunları okuyunca motive oldum hihoyyyt Tebrikler :)) alkisalkisalkis

erginsena beni iyi motive ettin umarım başarabilirim dün öğleden sonra başlamama rağmen iyiydi çok acıkmadım bugün daha düzenli yapacağım zaten bi yaşam tarzı haline gelebilecek türden bir diyet bence...sadece takıntım şuan 88.3 kiloyum bu kilo 88 ile 86 arasında gidip geliyor 86nın alt rakamlarını görebilsem tamam diyeceğim dahada hırslanacağım ama sabır gerektiğini biliyorum :umursamaz:

sabah 7:45= 1 dilim kepekli kızarmış ekmek:7 , 2 bardak sıfır şeker çay:0 , kaç gr olduğunu bilmediğim fakat 2 kibrit kutusu diyebileceğim peynir= ? , birtanecik zeytin siyah=?, 3-4 bıçak ucu tereyağ=? ,

tam olarak gramını bilmediğimiz yiyeceklere nasıl bir uygulama yapacağım yada soru işaretlerini bilen arkadaşım varsa beni bilgilendirebilirmi? mesela sanırım peynir=1 olacak yada 2 sanırım

selin benim motivasyon sıfır benim sorunum devamlılıktı burada motive olurum diye düşünmüştüm ama günaydına bile cevap verilmiyor ama bu hafta kendimi motive etmeye çalışıcam inş

günaydın kızlar

Herkese günaydın, hani kilo bildirimleri :))) Herkes tartılıp kilosunu yazsın hemen

sempatiksalakcinni

selam kizlar bende yarin bu diete baslayacagim araniza benide alin lütfen yarin sabah tartilicam artik ideal kiloma inmek istiyorum:Saruboceq:

Hoşgeldin hayatım, Cuma günleri tartılıyoruz. Diyet hakkında aklına takılan birşey olursa 450. sayfada ayrıntıları ile ne yapman gerektiği yazılı. Kolay gelsin. Bugün girersen kilo bildirimini yap lütfen.

Nihalcim, cidden çok ilginç bir tarif :)) Kesinlikle lezzetli olur diye düşünüyorum. Puan konusunda takıldığın yerde sor biz yardımcı oluruz.

Hoşgeldin hayatım. Bugün tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz evet. Ben yazıyorum kiloları. Cuma'dan Cuma'ya yarışmamız var. Protein diyetin nasıl gidiyor bu arada? Kaçıncı gündesin ve kaç kilo verdin?

ben iyi ce azıttım bu hafta kendime gıcık oluyorum.gıcık ven_har
Venhar çok tatlısın yaa. Ne yedin gene? sempatiksalakcinni

Canım, sen de listelerini yaz da alışana kadar bakalım yaptığın yanlışlara, düzeltelim. Ekmeğine kepekli demişsin ama kepek ekmek yerine daha önce de yazdığım gibi tam buğday ekmeği yemelisin, bu önemli bir ayrıntı. Tam buğday ekmeği ensülin seviyeni dengede tutarken kepek ekmeği aynı işlevi görmez. Peynirden 1, zeytinden 1, tereyağından 0 puan almışsın.
Puanlamaya çok fazla takılmamanı öneririm, ben bu diyetle yaklaşık 30 kilo verdim ve puanlama hiç yapmadım. En ama en önemli faktör şeker, un, pirinç ve patatesi geçici bir dönem de olsa hayatımızdan mümkün olduğunca uzak tutmak. Bana sorarsan ilk başlarda bu saydıklarım dışında doyana kadar ye ve metabolizmanı kalori olarak yüksek tut, bu seni kolay kilo vermede rahatlatacaktır.

Suzancım tebrikler, süpersin hayatım. Aralarda benim de çok kaçamağım ve gelgitlerim oldu biliyorsun. Uzun süreli yapmak dediğim de tam işte bu. 2-3 kilo almaktan bişey çıkmaz aralarda. Hemen dönmek çok önemli.
Vallahi aynen bende de öyle, pideymiş pastaymış eskisi kadar tat alamıyorum. Bence nedeni yeme tarzımız değişiyor hayatım bu çok güzel bir haber. Bana öyle ağır geliyor ki artık bu tür şeyler, yığılıp kalıyorum yediğimde. İnşallah zamanla sen de aynı olursun, çünkü doğru beslenme bu şekilde. Dün tavuk suyuna pilav yaptım mesela oğlum bayılır çok sık yaparım, haşlanmış tavuklardan yedim biraz, yanında domates yeşil biber, hemen doydum. Pilava sıra gelmedi bile. Eskiden olsa yemin ediyorum iki tepeleme tabak yerdim tavuk suyuna pilav benim best yemeğimdi :)) Zevk almadığın için çok sevinmen lazım, yemekte küçük porsiyonlardan zevk alınmalı, diğer şekilde geri dönüşümü depolanmış yağ oluyor malesef.

selincim evet buzdolabının 0 derece yerine koyuyorum sanırım yukarı almam gerek.
bu hafta kilo verememeişim.kaçamaklar diz boyu çünkü ama vücudumda bir sıkılaşma var.elbiselerim daha rahat.
kilom 95.5 dijitalde.
cumartesi sabah da aynıydı.
dün çok güzel di diyetim ama akşam köyden yufka gelmiş tereyağ pekmez derken dağıttım.
oysa hep 0 puandım dün.
bu hafta bir türlü motive olamadım.yarın yeniden başlayacağım.bu hafta adetliydim ayrıca.

selin benim motivasyon sıfır benim sorunum devamlılıktı burada motive olurum diye düşünmüştüm ama günaydına bile cevap verilmiyor ama bu hafta kendimi motive etmeye çalışıcam inş

Canım, diyetlerdeki en büyük sorun ve her diyeti bitiren zaten devamlılık sorunu. Sen burada olduğun müddetçe ben kendi adıma Allah'tan bir mani çıkmazsa buradayım. İşlerin yoğunluğu dolayısıyla bazen bir iki güne kadar giremediğim oluyor ama sonrasında boş zaman bulur bulmaz yanındayım. O yüzden sakın biryere gitme ve diyetine devam et. Sen cidden güzel kilo veriyorsun, sakın araya verme giden kilolarını. 2011'de düşük belli dar bir kot ve üzerine bir body ile görmek istemez misin kendini? Ben niye hep düşük bel pantolona özendiysem bilmiyorum, zayıfladıktan sonra aldığım tüm pantolonlar düşük bel. Sanırım gördüğüm kızlardan özendim, şıkır şıkır yürümelerini çok izledim arkalarından :)))
Yavaş ya da hızlı bir şekilde tüm kilolar gidecek ve o pantolon giyilecek Doğacım. Onlar senin arkandan izlesin şıkır şıkır, anlaştık mı?

Ben hep derin dondurucuya koyuyorum aşağıda ikinci gün kararır gibi oluyor çünkü.
Sağlık olsun hayatım, bence vermişsindir adet dönemi olduğu için görünmez biliyorsun tartıda.
İçimden bir his senin de motorlu günlerinin yaklaştığını söylüyor Ayşecim :))) Valla bence az kaldı motora takıcan sen.

Canım ben sana biraz bu diyete başlangıç serüvenimi anlatayım daha iyi motive olursun yılların verdiqi oturmuış bir kilom vardı ama kendimi nedense çok kilolu görmezdim annem kilolu bir bayan görenler bana annene yetişmişsin derlerdi içimden kızardım onlara sonra defalarca başlayıp sonunu getiremediqim diyetlerle tanıştım hep yasaklarla dolu diyetler..bir hırsla başladıqım kilolarımın hepsinden kurtulacaqım diye yaptıqım bu diyetler bana 3-5 kilo verdirip fazlasıyla geri aldırdı..sonunda 85 kilo olmuştum bu rakam gözümü çok korkuttu tartıya küstüm sinirlenip defalarca ve fazlasıyla herşeyi yedim ve sonunda 90 kilkoyuda görmek varmış kısmetimde.. beli incecik olan kızlara imrenip içimden ne kadar şanslı olduklarını düşünmüşümdür her zaman.. sonra selinle tanıştım başarı hikayesini okudum ogünü hiç unutmuyorum hayatımda ilk defa bir topiqi onlarca sayfayı hiç bıkmadan usanmadan sürükleyici bir şekilde soluksuz okudum günlerimi aldı o sayfaları okumak okudukça ne kadar doqru bir yerde olduqumu anladım ve selinin yazdıqı bütün bilgileri beynime işledim inanılmaz mantıklıydı onun için ben buraya gelen herkese biraz sabır diyerek bu topiqi 111.sayfadan itibaren hiçbir sayfayı atlamadan okumalarını tavsiye ediyorum ancak o zaman bu mantıqı çözebilirsiniz yani beyin olayı varya hani derler ya hep önce beyinde bitireceksin olayı he işte başından sonuna kadar okuduqunuz zaman işi kökünden bitirmiş oluyorsunuz çünkü beyniniz şimdiye kadar hiç olmadıqı kadar motivasyon yüklüyor kendine önünüze ne koyarlarsa koysunlar beyniniz reddediyor zaten canınızda istemiyor bende tam anlamıyla böyle oldu ve çok hızlı bir şeklide kilo vermeye başladım hatta seline bişey demiştim o zamanlar Selincim ben yaptıqım diyetlerle 80i gördüm ama 79u asla göremedim eqerki 79.9 bile bu diyetle görürsem ben 50li rakamlara kadar ineceqime inanıyorum demiştim ve BAŞARDIMM ogün sanki yeniden doqmuştum burada sitemizde sevinç çıqlıkları attıqımı çok arkadaşımız hatırlar oluyormuş isteyince şimdi beni gören herkes gözlerine inanamıyor 10 yaş gençleştiqimi sözleşmiş gibi birçok kişi söyledi bana herkes iksirin nedir diye soruyor ben ismek kurslarına gidyorum geçen yıl kilolu bir şekilde tatile girmiştim bu yıl geçen hafta kursa ilk gittiqim gün sınıfa geç kaldım derse girdiqimde hocamız sınıftaydı ve arkadaşlara bişeyler anlatıyordu ben sınıfa girdim selam verdim hocamız dondu kaldı nolmuş böyle sana yarıyerin YOKKK diyetmi yaptın yoksa hasta falanmı oldun dedi diyet yaptıqımı söyleyince çok sevindi gözlerini benden alamadı tenefüste arkadaşlar masamı sardılar bize anlat nasıl verdin bu kadar kiloyu diye 50 bedenden 44 bedene düştüm 44 te azcık azcık bol gelmeye başladı çok mutluyum her zman söylerim Selin bnm hayatımın dönüm noktası diye onu çok seviyorum ve böyle muhteşem bir şeyi bizimle paylaştıqı için sabırla bütün sorularımıza sıkılmadan cevap verip sanki biz onun çocuquymuşuz gibi hepimizle ayrı ayrı ilgilenip bizleri inanılmaz motive ettiqi için tekrar kendisine teşekkür ediyorum ve onu çooooook öpüyorumm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…