3 günde 1,5 kilo çok iyi tebrikler bende bugün yavaştan başladım inşallah veririm.haşlanmış tavuğu çok severim ve puanı sıfır bol bol yesem sınırı aşmış olurmuyum acaba ya :)) çok sabırsızım :umursamaz:
bu diyet hoşuma gitti yapabilirmiyim acaba ben 11 ay önce doğum yaptım şuan 88.7 kiloyum yani baya bi fazla ayrıca bu kiloyada biber hapı ile indim 1 ayda 6 kilo verdim ama daha sonra hakkında kötü haberler duyunca bıraktım şimdi sağlıklı bir diyet yapmak istiyorum acaba bariz şekilde kilo veren varmı sayfaları aralıklı gezdim ama net bir kilo farkı yazana rastlamadım örnek bir arkadaş varsa kilo bilgisini yazabilirmi ve kaç günde olduğunu teşekkürederim :)
cnm benim içtiğim bergamut aromalı çay beni büyük tuvaletime çıkarıyo af edersinher sabah 2 büyük kupa içiyorum normal çay niyetine.ve arkasından wc ye
Slm canım sayfaları düzenli okuma imkanın olsaydı kilo verenleri görebilirdin ben sana söyliyim bu diyete başlamamıza vesile olan selin arkadaşımız 4 ayda 26 kilo verdi bende 2 ayda 15 kilo verdim hatun arkadaşımızda bi hayli vermişti toplam verdiqi kiloyu hatırlamıyorum canım sabırla uygularsan ve kuralların dışına çıkmazsan sende büyük rakamlarla kilo verdiqini görecekesin ve gözlerine inanamayacaksın Rabbim yardımcın olsun...
Canım içtiqin bu çay yeşilçaymı?
Çok güzel kilo vermişsiniz, bunları okuyunca motive oldum hihoyyyt Tebrikler :)) alkisalkisalkis
günaydın kızlar
selam kizlar bende yarin bu diete baslayacagim araniza benide alin lütfen yarin sabah tartilicam artik ideal kiloma inmek istiyorum:Saruboceq:
selam kızlar..
selincim denediğim yemek tarifi şöyle gerçi cıss ama arada olsun değil mi:)
ıspanaklı hazır mantı aldım..tavuk butlarını haşladım suyunda mantıları haşladım..mantı haşlanırken içine daha önceden haşlanmış 1 bardak nohut koydum..biraz sulu olarak geniş borcama yaydım..tavuk tiftim içine..fırınladım hafif kızarana dek..çıkınca klasik sarımsaklı yoğurt üstüne salça sosu,pulbiber ve naneyle servis yaptım..
ya kızlar bend e sizin şu puanlıya dönmeye karar verdim ..başlarda puan için yrd olursanız sevinirim..
sabah:çok az yağda kaşarlı 2 yumurtalı omlet
öğle:haşlanmış sosis (küçük olanlardan 7 tane)+cola light
akşamı hiç düşünmedim
Bugün Yediklerim:
Canım, senin yediklerinde de hatalı yerleri yazayım istersen düzelt, yok ben böyle mutluyum diyorsan sen bilirsin :)
06.00 1 dilim kepek ekmek = 7 , 1 haşlanmış yumurta = 0, 1 bardak şekersiz çay = 0, 100 gr peynir = 1
Kepek ekmeği ülkemizde normal beyaz una kepek katılarak üretildiği için ve kepek ekmeğini gi değerinin yüksek olması nedeniyle kepek ekmeği yerine tam buğday ekmeği ya da tam çavdar ekmeği yemelisin. Bir de ekmek karbonhidrat gurubuna girdiği için yanında protein almamaya özen göstermelisin. Kısaca ekmek ve yumurta bir arada yemesen iyi olur.
10.30 Yarım paket 3'ü 1 aradadan yapılmış kahve ( çikolatalı ) = 4,5 , çikolatalı eti light bisküvilerden 1 tane = 4,5
3'ü birarada yerine 2'si bir aradayı tercih ederek içine tatlandırıcı atabilirsin. Çikolatalısı yok 2'si biraradaların farkındayım, ben de bekliyorum çıkmasını bir gün.
12.20 3/5 yeşil ekşi elma = 7
14.00 1 porsiyon yeşil fasülye = 9, 50-60 gr peynir = 1, 1 haşlanmış yumurta = 0
17.30 1 dilim kepek ekmek = 7, üzerine 1 çay kaşığı kadar mayonez ( 1 yemek kaşığı mayonez 1 yapıyor ama ben çay kaşığına da 1 diyorum ) =1 , 8 adet minik inegöl köfte ( gerçekten minik :)) ) = 2, yarım kase yoğurt = 6
Burda da yine proteinle karbonhidratı aynı anda almışsın,(inegöl+ekmek=cıss) normalde biz sadece sabahları ekmek yiyoruz ama kilo vermeye devam ediyorsan bence bu şekilde devam et. Kilo vermen durduğunda ekmeği kesersin. Ama ekmeğin her halükarda beyaz un içermesin. Toplam : 50
Bu diyette mayonez de serbest :) Ölçüyü kaçırmadıkça sorun yok çünkü mayonezde karbonhdrat oranı çok düşük. Abartmadan rahatlıkla yeneblir hihoyyytdelikafadulden
Slm canım sayfaları düzenli okuma imkanın olsaydı kilo verenleri görebilirdin ben sana söyliyim bu diyete başlamamıza vesile olan selin arkadaşımız 4 ayda 26 kilo verdi sempatiksalakcinni benimkisini düzeltiyorum 5 ayda 30 kiloya yakın verdi sempatiksalakcinni bende 2 ayda 15 kilo verdim hatun arkadaşımızda bi hayli vermişti toplam verdiqi kiloyu hatırlamıyorum canım sabırla uygularsan ve kuralların dışına çıkmazsan sende büyük rakamlarla kilo verdiqini görecekesin ve gözlerine inanamayacaksın Rabbim yardımcın olsun...
merhaba arkadaslar bende bu topıgı kendıme uygun oldugu kararına vardım benıde lın aranıza.selınteecıgım bende geldım sızınkıne benzer ama braz farklı yapıyorum ılk 2 hafta proteın dıyetı sonra ayırma dıyetı sebzelerıde 2. haftadansonra eklıyorum benıde kabul eder mısınız ?bırde kılo bıldırmı yapıyor muyuz cumaları yapıyorsak kıme?
Venhar çok tatlısın yaa. Ne yedin gene? sempatiksalakcinniben iyi ce azıttım bu hafta kendime gıcık oluyorum.gıcık ven_har
sabah 7:45= 1 dilim kepekli kızarmış ekmek:7 , 2 bardak sıfır şeker çay:0 , kaç gr olduğunu bilmediğim fakat 2 kibrit kutusu diyebileceğim peynir= ? , birtanecik zeytin siyah=?, 3-4 bıçak ucu tereyağ=? ,
tam olarak gramını bilmediğimiz yiyeceklere nasıl bir uygulama yapacağım yada soru işaretlerini bilen arkadaşım varsa beni bilgilendirebilirmi? mesela sanırım peynir=1 olacak yada 2 sanırım
günaydin arkadaslar:)
selincim canim aldigim +1,8kgyu fazlasiyla vermis bulunuyorum hatta cumadan evvelki kgdam daha asag kg dayim:)
herseyi sil bastan yapmak cok hosuma gitt. beynimi sifirladim diyetime sifirdan basliyorum verdigin 20kg yu unuttum! yük kalkti resmen benden
gecen yediklerim pideler pastalar okadarda zevk vermedi selin aslinda yedim ama zevk alamadim niyeki acaba?
selin benim motivasyon sıfır benim sorunum devamlılıktı burada motive olurum diye düşünmüştüm ama günaydına bile cevap verilmiyor ama bu hafta kendimi motive etmeye çalışıcam inş
selincim evet buzdolabının 0 derece yerine koyuyorum sanırım yukarı almam gerek.
bu hafta kilo verememeişim.kaçamaklar diz boyu çünkü ama vücudumda bir sıkılaşma var.elbiselerim daha rahat.
kilom 95.5 dijitalde.
cumartesi sabah da aynıydı.
dün çok güzel di diyetim ama akşam köyden yufka gelmiş tereyağ pekmez derken dağıttım.
oysa hep 0 puandım dün.
bu hafta bir türlü motive olamadım.yarın yeniden başlayacağım.bu hafta adetliydim ayrıca.
erginsena beni iyi motive ettin umarım başarabilirim dün öğleden sonra başlamama rağmen iyiydi çok acıkmadım bugün daha düzenli yapacağım zaten bi yaşam tarzı haline gelebilecek türden bir diyet bence...sadece takıntım şuan 88.3 kiloyum bu kilo 88 ile 86 arasında gidip geliyor 86nın alt rakamlarını görebilsem tamam diyeceğim dahada hırslanacağım ama sabır gerektiğini biliyorum :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?