Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben nisanlima söyleyim o alsin bari..fiyati nekadar ablacim onun

Yok oyle pahalı bisey degil. Ben koca bir paket aldım 15 lira verdim..Aylarca yeticek kadar bir paket. Cunku gunde 3 tatlı kaşıgından fazla kullanmıyorsun. Onemli olan taze taze demlemen..Bazı kişiler sabahtan demleyip gun icnde şişeden iciyormus ama ben hep taze taze 5 dakkada demliyorum. İnternete de besibiryerde cay yaz bu konuda yazılan forumlar var..Orda bir arastır istersen..Benim arkadasımın eşi önerdi bana..Cunku adam az bir rejimle bu çayı icip 5 ayda 25 kilo verdi.. 100 kilodan 75 kiloya düştü..Neyse sen gene de bir oku internetten..Ona gore al cnm..Artık diyetisyenler de bu ürünü öneriyolarmış ama diyetin yanında..

Ayrıca hangi bitki ne işe yarıyor
Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

slm kızlar bugunku gec oldu bıraz ama yedıklerımı yazıyorum.sabah yumurta 0 ,sucuk 1 bır dılım uno lıght 7.5 öğlen döner sade 0 mayonez 1 az ketcap 1 kasık bıle etmez onada 1 dıyelm.aksamda fırında tavuk salata dusunuyorum dısardaydım su ıcemedm ama aksam 2 lıtryı tamamlıcam.kıvırcıgın degerını bılemedm o yuzden puan weremedm.nasıl acaba yedıklerım ıyı bı baslangıc olmus mu?bu arada cızelgeyı nasıl yapıcam yardım edebılır mısınız?

Son düzenleme:
kizlaaar ben cok heyecan yaptim yaaa mayisa kadar daha var ama basladi heyecan :) düsünsenize zayiflamisim saclarimi boyatmisim tirnaklarimi yaptirmisimmm yeni ciciler bicilerrr tintini tin türkiyeye gidiyorm ay allahim cok heyecanli nisanlim sooooook olcakkkk

selam kızlar bugünkü menüm sabah yarım bardak süt öğlen yarım lahmacun 1 dilimpeynir biraz salata 2 kaşık lorlu yoğurt akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 yumurta ve bir tabak pasta börek ( gezmedeyim)

canim ben bi deniyorm o sayfayi kopyalayim sana resimli anlatilmis..yediklerine yorm yapmiyim daha bilgili ablalarim yapsin ben ekmegide kestim daha uzn süre tok kaliyorm sanki..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html insallah olmstr :)

tesekkur ederm cnm bısı daha sorcam sık kullanılanlara ekleme kısmında kaldm ılerı gdemedm ekledm de ama resmdekı degısıklıkler ıcın cıkan sayfa cıkmadı bu arada adres ıcın cok saol :)

selam kizlar esim izne ayrildi hafta sonu bir ara girdim yazilanlari okudum ciktim esimin izni bitene kadar elimden geldigince ugramaya calisirim ama yazdiklarinizi mutlaka takip ederim aslicim bu arada sakin moralini bozma senin topige girmen ve arzu ile senin herkesle tek tek ilgilenmen buraya ayri bir hareket katti ayrica senin sayende su aliskanligi ediniyorum cumadan beri günde en az 2 lt su iciyorum ve kacamaksiz bir hafta sonu gecirdim cumayi sabirsizlikla bekliyorum insallah güzel kilo vermis olurum ve hevesim gitmez

Super gorunuyor listen ilk gunlerde dusuk tutman daha iyi ztn..Ama hic sebze yok bak sebzeyi kesersen bagırsakların calısmaz cunku ztn meyve yemiyoruz bu diyette..Yavas yavas sebzeyi kat ögünlerine..Salata olayına gelince 1 adet marul veya gobekte 8 var..Sen de bir oturusta en fazla yarısını yersin ki o kadar yiyemeyebilirsin de..O yuzden 4 diyelim max yesillige..İcine taze sogan koyarsan eger bi adet taze soganda 1 var yani 4 tane bile koysan 8 olur cnm..Dedigim gibi beyaz soganın bir adetinde 10 var o yuzden ben onu sadece yemeklere kullanıyorum. Salataya degil bi de ztn pişince biraz dusuyor kb degeri diye biliyorum..cizelge sen bir gir once tickerfactory.com a
ordan sonra yap orda soylenenleri adım adım..Zaten masalın gonderdigi mail da nereye nasıl yapıstırılacagı goruluyor cnm..Ama gene yapamazsan tekrar soyle ben yaparım senin icin cnm..

cok tesekkur ederm cnm saolasın dısardaydm oglende mecbur dısardan yedm ama onerılerını dıkkate alıyorum

This weight loss ruler can track your weight loss towards your goal. Display your progress in pounds or kilograms.

Create Your Own Ticker Create a New Ticker

Create Your Own Ticker

Your Weight History and Weight Chart:
You can record and graph your weight loss on this page. You can enter your data either by updating your weight ticker (just specify your weight date to enter your data in your weight history) or for past data you can use the Add button below. Once you have added more than two data points a weight chart will replace this text and will show your progress graphically.
Add Past Data
Body Mass Index (BMI) Calculator:

Your BMI is 10.1
Your weight:
Pounds Use Metric Units
kg Use English Units
Your height:
Feet Inches Use Metric Units
m cm Use English Units

Note: This BMI calculator is for adult BMI only.
ıslemın tam su kısmında kaldım yapamıyorum anlayamadm

Kilonu ve boyunu yazıcaksın..Kg cinsine ve metre cinsine cevir oraları ve oyle yaz bakalım bi de..mesela boy a 1m 65cm yazıcan ayrı ayrı giricen..

Ben de merak ediyorum bakalım bu hafta kac kilo vericen..Su cok onemli cunku..Zorla da olsa suyu icmen butun kacamaklara bedel..O yuzden sakın bırakma tatlım..Ayrıca soylediklerin icin tesekkur ederim..İnan kendim kilo verirken burdaki herkesin vermesini gonulden istiyorum..O yuzden surekli mesaj atıyorum..Yoksa banane derdim gecerdim..Ama işte neyse...

50 puani gecmiyceksin,iyi bi oneri,insan kendini sartlandirdimi,verir tabi kilolarini......

slm kızlar banada yardım edın neolur ben pko hastasıyım bebiş için zayıflamam lazım ama kıloları veremeıyorum pko oldugum için insülin direncim varr kadın dogum doktoruna gittiğimde 63kıloydum bugun tartıldım 66,5kıloyum zatyıflayayım dedıtce kılo alıyorum ne yapcam bılmıyorrum bana yardım edın lütfenn

pko nasıl bir hastalık bilemiyorum tatlım..Bu diyet sakıncalı olabilir belli rahatsızlıkları olanlar icin..O yuzden bisey diyemeyecegim tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…