Günayydınn kızlarrrrküçük bir ara oldu okadar ..
ama gelip bu tarz mesajları okumak beni çok mutlu etti canım arkadaşlarım.. Aslı nerde ne zaman gelicek bilmiorummm ve umarım gelir yoksa ciddi bana da çok üzülürüm
Saçma şeylerden yaşanan tatsızlıklar canımı çok sıktı ama ben sizi bırakmam rahat olalım.. rejimimize sahip çıkalım
Sizleri seviorum ..
Senin tatlı benim acı krizlerimizin sonu ne olacak acaba.
Canım hoşgeldin çok sevindim,topikte ismini görünce aaa gelmiş dedim. Hem dönüşüne hem bizi bırakmadığına çok sevindim. Umarım Aslı'da çabuk döner. bende dün akşam oturup bir tabak kısırı hallettim. Bugün henüz bir kaçamağım yok bakalım yarına kaç çıkıcam.
aaaaaaaa Ven-har geldiisen nerelerdesinnn canımm yaaaaa kaç gündür yoksun bakemmm
yaaaaaaaa kısırları bizden gizli gizlii götürüosunn demekk canımmm benimm ama sanki kısır tehlikeli gibi geldi he.. neyse afiyet olsun.. senin acı krizin bunlarsaa eğerr buna nokta koymalıyızz tatlımmmmmmmmmmmmmm
merhaba arkadaşlar ben de kilo vermek ısteyenlerdenım:84: 58 kıloyum 159 boyum,bır bucuk sene önce 52 kıloyla evlendım 6 kılo almış oldum ve sabıtlendım ne ınıyorum ne cıkıyorum deli olcampilates yapıyorum ve cardio twister diye bır alet aldım onunla çalışıyorum sabahları..bu dıyetı gördum şimdi o kadar cok yorum var ki hepsini okuyamam ımkansız ,devamlı takıp eden hanımlara soruyorum gercketen etkılı mi? ben de denemek ıstıyorum
Öncelikle hoşgeldin canım, kaçamak yapmadan yaparsan etkili tabi ama senin kilon daha az çok kg lu olanlara göre daha zor verebilirsin ben dene derim canım.
Kizlaaaaaarrrr ben tabiki gelicektim..
Ama bugunku site yasagim 11 de acilicakti ve benim 10.30 da evden cikmam gerekiyodu.
Eve simdik geldim ve inanin daha yemek bile yemeden sizlere mesaj atmak icin girdim..
Ama oglum aciktim diyor..Simdik bir cikicam..Uzun uzun hepinizle ilgilenicem tabiki genee...
Inanin 1 gun giremedim ama hepinizi cok ama cok ozledimmmm...
Arzucummm en cok da seni benim kader arkadasimm..Ikimizde bosyere uzulduk..
Ama artik kimsenin boyle birsey yapmasina izin vermiyecegim..
Kim satasirsa satassin cevap vermeyecegim..
Rejime son gaz devam kizlar..
Yeni gelen arkadaslar var farkindayim soyle bir okudum butuun gun yazdiklarinizi ama tek tek yazamiyorum..
Ama aksam yazicam...Simdi yemek zamani...
Ben 55 kilo olana kadar burdayimmmm..
Herseye ragmen kimse kaciramayacak beni..Opuyorummm siziii......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?