Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım hoşgeldin çok sevindim,topikte ismini görünce aaa gelmiş dedim. Hem dönüşüne hem bizi bırakmadığına çok sevindim. Umarım Aslı'da çabuk döner. bende dün akşam oturup bir tabak kısırı hallettim. Bugün henüz bir kaçamağım yok bakalım yarına kaç çıkıcam.

Senin tatlı benim acı krizlerimizin sonu ne olacak acaba.

masumummm senin ne acı krizin var tatlımm benimmm.. ben orayı kaçırdım mı acaba? ayrıca acı çok fazla sorun teşkil eder mi rejimde??? sadece iştah açar die biliorummm.. ee zaten biz çay içioruz o açılan iştahıda o çay kapatıcakk... sen takılma böle şeylere boşverrr canım benim bakalım bu hafta görüp anlicaz bişeyler.. bende çok merak ediorum acaba kendimde verebildim mi dieeeeee

yaaaaaaaa kısırları bizden gizli gizlii götürüosunn demekk canımmm benimm ama sanki kısır tehlikeli gibi geldi he.. neyse afiyet olsun.. senin acı krizin bunlarsaa eğerr buna nokta koymalıyızz tatlımmmmmmmmmmmmmm

Benimde en zayıf yönüm bu işte acı krizi dediğim yani aklıma kısır geldimi dayanamayıp yapıyorum, ya değilse öyle hergün acı yemek gibi bir şey değil. bu dediğimde 15 günde bir oluyor ama ben hiç olmasın istiyorum, bir haftalık kaçamaksız diyetim rezil oldu gerçi yanında başka birşey yemedim hiç ama olsun.

merhaba arkadaşlar ben de kilo vermek ısteyenlerdenım:84: 58 kıloyum 159 boyum,bır bucuk sene önce 52 kıloyla evlendım 6 kılo almış oldum ve sabıtlendım ne ınıyorum ne cıkıyorum deli olcam pilates yapıyorum ve cardio twister diye bır alet aldım onunla çalışıyorum sabahları..bu dıyetı gördum şimdi o kadar cok yorum var ki hepsini okuyamam ımkansız ,devamlı takıp eden hanımlara soruyorum gercketen etkılı mi? ben de denemek ıstıyorum

Öncelikle hoşgeldin canım, kaçamak yapmadan yaparsan etkili tabi ama senin kilon daha az çok kg lu olanlara göre daha zor verebilirsin ben dene derim canım.

Öncelikle hoşgeldin canım, kaçamak yapmadan yaparsan etkili tabi ama senin kilon daha az çok kg lu olanlara göre daha zor verebilirsin ben dene derim canım.

masumum hoşbulduk canım teşekkur edıyorum,ah evet şu kaçamaklar,eşim gözümün önunde herşeyı yıyınce ben de dayanamıyorum ama her zaman değil kendımı tuttugum zamanlar da oluyor,ben nedense çooook zor kılo verıyorum bunun belkı de hormonel bır sebebı var belkı de dıyetısyene gıtmek en ıyısı:26:
ama bu dıyetı yıne de denıcem sonuçları yazarım,diğer arkadaşlarıma da başarılar:)

aaa arzu abla gelmissss hosgeldin :))) sevindim valla...ama benim diyet uctu 2gündür bakalim yarin ne cikacak bugün cok kötüydüm coook sabah 6da uyandim gözümün icinde sanki bisey varmis gibi elledim ugrastim kipkirmizi oldu isten cikinca eczaneye gittik damla aldik yemek yiyip yattim hemen simdi cok sis ama daha iyi acabiliyorum en azindan gözümü...dün tatli bugünde tatli yedim neyapalim yarin devam bu hafta diyet hicbirseye yaramadi haftaya insallah

arzucuummmmmmmmmmmm canim seni yeniden gördügüme coooooooooook sevindim acikcasi biraz endiseliydim moral bozuklugu ile tekrar gelmezsin diye insallah aslida gelir ve kaldigimiz yerden devam ederiz acikcasi bu hafta sifir kacamaksiz ve günde 2 lt su ile bir diet uyguladim insallah bu tartiyada yansarsa bende güzel kilo kaybi bekliyorum insallahhhhhhhhhh

Herkese merhaba.
Öncelikle umarım dilediğimiz kilolara ineriz. İnternette araştırırken gördüm bu forumu ve hemen üye oldum, yeni üyeyim..Ben 3 aydır bu diyeti uyguluyorum ve yaklaşık 7 kilo verdim şu anda 61 kiloyum. Kaldı ki bu süre boyunca pek çok kere kaçamaklarım oldu. Bu diyetin en güzel tarafı psikolojik olan sınırlamaların olmaması. Ama benim bir derdim var :))) 10 gündür 1 gr bile veremiyorum, veremedikçe daha dikkatli yapıyorum ama olmuyor sanırım vücudumun direnç noktasındayım. Tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum. Ne yapmalıyım?? Başka bir diyete mi geçsem,ara mı versem bilemedim.

Kizlaaaaaarrrr ben tabiki gelicektim..
Ama bugunku site yasagim 11 de acilicakti ve benim 10.30 da evden cikmam gerekiyodu.
Eve simdik geldim ve inanin daha yemek bile yemeden sizlere mesaj atmak icin girdim..
Ama oglum aciktim diyor..Simdik bir cikicam..Uzun uzun hepinizle ilgilenicem tabiki genee...
Inanin 1 gun giremedim ama hepinizi cok ama cok ozledimmmm...
Arzucummm en cok da seni benim kader arkadasimm..Ikimizde bosyere uzulduk..
Ama artik kimsenin boyle birsey yapmasina izin vermiyecegim..
Kim satasirsa satassin cevap vermeyecegim..
Rejime son gaz devam kizlar..
Yeni gelen arkadaslar var farkindayim soyle bir okudum butuun gun yazdiklarinizi ama tek tek yazamiyorum..
Ama aksam yazicam...Simdi yemek zamani...
Ben 55 kilo olana kadar burdayimmmm..
Herseye ragmen kimse kaciramayacak beni..Opuyorummm siziii......

aslicimmm acikcasi bu saate kadar girmeyince acaba girmiyecekmi diye düsündüm ama tekrar geldigini görünce cooooooooook sevindim yasasinnnnnnnnnnn kaldigimiz yerden devam ediyoruz ikinizede bizi birakmadiginiz coooooook tesekkür ederim

evet hosgeldiniz yeni ablalarim allah güc versinnnnn benim gibi baklavalara yenilmeyinnnnn ama siz beni haftaya görünnnnnn

Arzucummmm ozledimmm seni ictin mi suyunu diye sormuyorum cunku butun gun dışarda oldugum icin bir aydır ilk defa bugun suyumu icemedim ve cok mutsuzumm..Ama hic yemek kacamagı yapmadım..En azından boyle avutuyorum kendimi..Yarın tartılıcaz ve ben cok ümitliyim gene de nedense..Tam gaz devammm

Masalcımmm: Gecmiş olsun bitanemm cok uzuldum gozune..Umarım biran once gecer..Gozunle tatlının ne alakası var anlayamadım ama..Gozune uzulup mu tatlıya saldırdın?Neyse sen gecen hafta şampiyon oldun diye bu hafta bıraktın..Umarım ben de hic sampiyon olmam..Çunku sanırım onun oyle bir psikolojisi var, bi anda verince gene veririim nasıl olsa diyip bişey oluyo insana..Ama lutfen tatlım bari yılbaşına kadar kaçamak yapma artıkk..Az kaldı bak 1 hafta sadece..

Masummcumm: Afiyet olsun tatlım birgun girmedim götürmüşsün kısırları..Olucak iş mi? Tam da tartılma gününden 2 gun once..Neyse bir seferden birşey olmaz..Ama kısır hakkaten çok kb li bir yiyecek..Acı çekiyosa canın mesela salata yap acı biberli filan..Ya da kofteye bol kırmızı biber doldur onu ye mesela..Başka yöntemler bul bi dahakine tatlım..İnşallah etkilemez kilo vermeni yarın guzelimm..

pericimmmm:Canım benim eminim sen cok kilo vericeksin yarın..En cok seni ve arzucugumun ne kadar verecegini merak ediyorum bu hafta..Gecen hafta beklemedeydiniz cunku..Bu hafta hep içtiniz sularınızı ve kesin sonucunu gorecegiz eminim cnm yarın..

iremaycım: Hosgeldin tatlım..Zaten fazla bir kilon yok ve eminim kısa sürede bu rejimi uygularsan istedigin kiloya inebilirsin.Her turlu yardıma hazırım cnm..Bildiklerimi seninle paylaşırım eger bir sorun olursa..Hadi bakalım kolay gelsin.

Terkenhatuncum: Eminim bir şok diyetle eski kilo verme duzenine geciceksindir..Suyunu arttır mesela,ya da ben çay iciyorum metabolizma hızlandırıcı besibiryerde diye bitkisel bir cay, ben cok faydasını gordum..İstersen butun aktarlarda satılıyor, gunde 3 bardak yemeklerden once icip duzenini degiştirebilrsin..Ama gene de veremezsen kilo o zaman baska bir diyete gecmen en dogrusu olucaktır. Hadi bakalım sonuclarını bekliyoruz.

Unuttugum kimse varsa kusura bakmasın kızlar..Ben yokken beni özlediginiz icin ve benim gelmemi beklediginiz icin cok cok hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim..Ben burdayım ve hicbiryere de gitmeye niyetim yok..Elimden geldigi kadar sizi motive etmeye calısacagımm..Optum hepiniziiiiiii

helinasli abla cok güldümmmm :))) aynisni annemde sordu gözünle tatlinin ne alakasi var diye bende vitamin aliyorm anne dedim:))) ya canim cekti cok cekti ama :) yok haftaya kacamak yoook

Bugun yediklerimi paylaşayım şimdi sizlerle
Sabah
peynirli omlet tek yumurtadan (1)
Oglen
4 adet parmak buyuklugunde tavuk parcaları kızarmış( galeta unlu sanırım) 6
4 adet parmak buyuklugunde peynir parcaları kızarmış (galeta unlu)6
Ara
Sütlü nescafe 4
Akşam
1 tabak terbiyeli kıymalı kereviz yemegi 6

Maximum 23 tabi oglen yemegini biraz kafadan attım ama daha fazla degildir diye oyle yazdım..
Ama hic su icmedim neredeyse..1 ay oldu bugun tam diyetim kızlar..İlk defa su icmiyorum..Affedin lutfen.Size soyleyip kendim icmeyince resmen utandım kendimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…